Padmalaya

Запишете час сега

Не чакайте докато всичко се нагласи точно. Нещата никога няма да се перфектни. Винаги ще има предизвикателства, препятствия и условия. И какво от това? Започнете сега. С всяка нова стъпка, вие ще ставате по-силни, по-опитни, по-самоуверени и по-успешни.

~ Марк Виктор Хансен

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Аюрведа масаж

Източни терапии

Аюрведа е древна индийска система за здравето практикувана от преди повече от 5000 години преди Христа. Тя предлага цялостен холистичен подход към здравословния начин на живот и ни съветва как чрез простички правила да съхраним пълноценно живота. Аюрведа масажите балансират тялото и духа, като ни помагат да намерим вътрешна хармония, радост и щастие.

Масажът е неизменна част от Аюрведа. Той е високоефективна енергийна терапия, която задейства механизма за самовъзстановяване на тялото и ума, балансирайки жизнената енергия в организма. Аюрведа масажите имат за цел да помогнат на тялото по естествен път да се освободи от стреса, да се пречисти от токсини и да възвърне естествения баланс на потока на енергия.

За Аюрведа терапия се използват естествени масла, които имат детоксикиращ ефект, помагат за релаксацията на мускулите, намаляват напрежението и болката, хидратират кожата и подхранват клетките, засилват имунната система, и тонизират цялостно организма на физическо и психическо ниво.
Билковите масла имат голям терапевтичен ефект върху тялото, като проникват дълбоко и лекуват болката и възпалението.
Използват се специални движения похвати и техники. Ние вземаме най доброто от Изтока и Запада, като комбинираме ефективни масажни техники, древна мъдрост и билкови масла.

Аюрведа масаж отпуска мускулите, елиминира болката, подобрява качеството на съня, повишава гъвкавостта, подобрява кръвообръщението и раздвижва лимфата, тонизира организма, подмладява и забавя процесите на стареене.

Цена на масажа: 50 мин. - 60 лв.

Аюрведа масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Крум Попов" 16

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега