Padmalaya

Запишете час сега

От зори до мрак седя пред вратата си и знам, че щастливият момент ще дойде изведнъж. През това време се усмихвам и си пея. През това време въздухът се изпълва с аромата на очакването.

~ Раабиндранат Тагор

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Юмейхо масаж - Сайонджи масаж

Източни терапии

Юмейхо е терапия, чиято цел е да увеличи жизнените сили на организма.

Специалните масажни техники и практики, включени в Юмейхо терапията, произлизат от разнообразни елементи на традиционната китайска и японска медицина. Юмейхо е практикуван и в известният манастир Шаолин, където монасите го използвали като лечебен метод за възстановяване на баланса с природата.Терапията е създадена от Масаюки Сайонджи и е известна още като Сайонджи масаж.

Целта на Юмейхо терапията е да възстанови равновесието в тялото на човека, намествайки тазобедрените и сакроилиачните стави, които са център на тялото и гръбначния стълб, и да позволи отпускането на мускулите и съединителните тъкани.

С Юмейхо масаж могат да се повлияят успешно проблеми с костно-ставния апарат, да се облекчат и премахнат болки в гръбначния стълб, коленете и врата. Терапията коригира стойката на тялото и възвръща неговата симетрия, отпуска мускулите и премахва схващанията. Масажът се изпълнява на мека постелка с удобно облекло.

Методът, притежавайки предимствата на различните видове масажи, намества и фиксира костите чрез теглене, изправяне и вертикален натиск като постига висок лечебен ефект.

Прилага се при случаи на дискови хернии, коксартроза, проблеми с костно-ставния апарат. Препоръчва се приложението на терапията преди да се е стигнало до сериозни болки и симптоми. Може да е полезен и в посочените направления:

  • облекчава и премахва болки в гръбначния стълб, коленете и врата
  • поправя стойката на тялото и възвръща неговата симетрия
  • подобрява кръвоснабдяването в най-важната част от тялото – гръбначният стълб и таза

Юмейхо терапия е японски лечебен метод, чиято цел е да увеличи жизнените сили на организма чрез завръщане към природата. Юмейхо води до нормализиране на тазобедрените и сакроилиачните стави и гръбначния стълб.Може да отпусне мускулите и съединителната тъкан на тялото и да предизвика радикалното премахване на болести, причинени от размествания на тазовите кости, които са център на тялото. Терапията е подходяща е за всеки и е чудесна възстановителна и поддържаща практика.

Цена на масажа: 50 мин. - 40 лв. / 80 мин. - 60 лв.


Юмейхо масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Крум Попов" 16

« Обратно

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега