Запишете час сега

- Кога смяташ да осъществиш мечтите си? - попита учителят своя ученик.
- Когато ми се отдаде такава възможност. - отвърна той.
Ала учителят му рече: – Възможността никога не идва – тя винаги е вече тук.

~ Антъни де Мело

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Избери своята Арома Нирвана

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Източни масажи в София от студио за масаж Падмалая

"Пътят, по който човек е създаден; пътят, по който идват болестите; пътят, по който човек оздравява; пътят, по който болестите се развиват; теоретичната и лечебната основа на всичко е в Дванадесетте меридиана. От меридианите зависят животът и смъртта. Чрез меридианите може да се лекува болестта."
~ Ней-Дзин

Свързаност между емоциите и тялото, единство между духа и материята, хармонизиране на енергиите в нас, за да почувстваме чудото на покоя и спокойствието в себе си. Това е посланието на източната мъдрост.

Съчетанието от различни източни масажи връща баланса, хармонията и чувството за щастие в организма. Напрежението в тялото изчезва и вие се чувствате жизнени. Азиатските масажи, като японски масаж и китайски масаж влияят положително на имунната система, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те подобряват обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на жизнената енергия в тялото. В резултат намаляват или напълно изчезват болката в гърба, раменете, врата и кръста, за да бъдете по-здрави, пълноценни и изпълнени с чиста фина енергия.

Шиацу масаж Източни терапии

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира напрежението в мускулите и органите. Шиатсу влияе върху функциите на дихателния апарат и състоянието на кожата, подобрява кръвообръщението и еластичността на мускулите, като намалява напрежението и болката в тях. Успокоява нервната система и я тонизира.

Гуаша масаж Източни терапии

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи в тялото, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста, ставни заболявания.
В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Аюрведа масаж Източни терапии

Масажът е неизменна част от Аюрведа. Той е високоефективна енергийна терапия, която задейства механизма за самовъзстановяване на тялото и ума, балансирайки енергията. Масажите имат за цел да помогнат на тялото по естествен път да се освободи от стреса, да се пречисти от токсини и да възвърне естествения си баланс. Аюрведа масаж отпуска мускулите, елиминира болката, повишава гъвкавостта, подобрява кръвообръщението, тонизира организма и подмладява.

Тай масаж - Тайландски масаж Източни терапии

Традиционният тайландски масаж премахва болки в тялото, увеличава се гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение и схванатите мускули. Той спомага правилното протичане на жизнената енергия. Масажът се изпълнява на земя, върху мека постелка и с удобни дрехи. Разтягането и работата върху енергийните линии облекчава напрежението в мускулите и позволяват на жизнената сила и енергия да циркулира свободно в тялото.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж Източни терапии

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно в организма и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи се осъществява благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи.

Сейки - Направление на жизнената енергия Източни терапии

Сейки детоксикира мозъка, изчиства ума, ребалансира нивата на физическата и умствената енергия; активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, възвръща естественото равновесие в организма. Помага да се освободите от натрупаниете стрес и напрежение, стари или нови емоционални травми, възстановява вашето първоначално АЗ, повлиява положително хронични или болестни състояния.

Зонов масаж - Зонова терапия Източни терапии

"Притиснете годините, притиснете болката, притиснете умората, притиснете болестта." Всеки обича рефлексотерапията и добрия масаж на стъпала, знаете ли, че рефлекторни зони има и по стъпала и също така главата.
Зоновият масаж е ефективен като профилактика при редица заболявания, от които бихме могли да се предпазим или ако просто искаме да премахнем стреса и умората от тялото.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега