Padmalaya

Запишете час сега

- Кога смяташ да осъществиш мечтите си? - попита учителят своя ученик.
- Когато ми се отдаде такава възможност. - отвърна той.
Ала учителят му рече: – Възможността никога не идва – тя винаги е вече тук.

~ Антъни де Мело

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Слънце и Луна - масаж За Него и масаж за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Източни масажи в София от студио за масаж Падмалая

"Пътят, по който човек е създаден; пътят, по който идват болестите; пътят, по който човек оздравява; пътят, по който болестите се развиват; теоретичната и лечебната основа на всичко е в Дванадесетте меридиана. От меридианите зависят животът и смъртта. Чрез меридианите може да се лекува болестта."

~ Ней-Дзин

Съчетанието от различни източни масажи връща баланса и хармонията на организма. Напрежението в тялото изчезва и вие се чувствате жизнени. Азиатските масажи, като японски масаж и китайски масаж влияят положително на имунната система, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те стимулират обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на жизнената енергия в тялото. В резултат намаляват или напълно изчезват болката в гърба, раменете, врата и кръста, за да бъдете по-здрави, изпълнени с енергия и пълноценни в своя живот.

Шиацу масаж Източни терапии

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира напрежението в мускулите и органите. Шиатсу влияе върху функциите на дихателния апарат и състоянието на кожата, подобрява кръвообръщението и еластичността на мускулите, като намалява напрежението и болката в тях. Успокоява нервната система и я тонизира.

Гуаша масаж Източни терапии

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи в тялото, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста, ставни заболявания.
В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Аюрведа масаж Източни терапии

Масажът е неизменна част от Аюрведа. Той е високоефективна енергийна терапия, която задейства механизма за самовъзстановяване на тялото и ума, балансирайки енергията. Масажите имат за цел да помогнат на тялото по естествен път да се освободи от стреса, да се пречисти от токсини и да възвърне естествения си баланс. Аюрведа масаж отпуска мускулите, елиминира болката, повишава гъвкавостта, подобрява кръвообръщението, тонизира организма и подмладява.

Тай масаж - Тайландски масаж Източни терапии

Традиционният тайландски масаж премахва болки в тялото, увеличава се гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение и схванатите мускули. Той спомага правилното протичане на жизнената енергия. Масажът се изпълнява на земя, върху мека постелка и с удобни дрехи. Разтягането и работата върху енергийните линии облекчава напрежението в мускулите и позволяват на жизнената сила и енергия да циркулира свободно в тялото.

Зонов масаж - Зонова терапия Източни терапии

"Притиснете годините, притиснете болката, притиснете умората, притиснете болестта." Всеки обича рефлексотерапията и добрия масаж на стъпала, знаете ли, че рефлекторни зони има и по стъпала и също така главата.
Зоновият масаж е ефективен като профилактика при редица заболявания, от които бихме могли да се предпазим или ако просто искаме да премахнем стреса и умората от тялото.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж Източни терапии

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно в организма и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи се осъществява благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега