Запишете час онлайн

- Кога смяташ да осъществиш мечтите си? - попита учителят своя ученик.
- Когато ми се отдаде такава възможност. - отвърна той.
Ала учителят му рече: – Възможността никога не идва – тя винаги е вече тук.

~ Антъни де Мело
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Кой масаж е
подходящ за мен
Вижте повече
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.

Дни на отворени врати:
Запознайте се със СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия.
Чувствате ли се напрегнати, претоварени или просто блокирали? Усещате ли, че е трудно да си поемете дъх или прекалено много се безпокоите?Знаете ли че, ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които закриват лъчите на слънцето в ясно небе?

Вижте още
Подаръчни пакети
Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »

Източни масажи в София. Защо да избера източен масаж?

"Пътят, по който човек е създаден; пътят, по който идват болестите; пътят, по който човек оздравява; пътят, по който болестите се развиват; теоретичната и лечебната основа на всичко е в Дванадесетте меридиана. От меридианите зависят животът и смъртта. Чрез меридианите може да се лекува болестта."
~ Ней-Дзин

Свързаност между емоциите и тялото, единство между духа и материята, хармонизиране на енергиите в нас, за да почувстваме чудото на покоя и спокойствието в себе си. Това е посланието на източната мъдрост.

Съчетанието от различни източни масажи връща баланса, хармонията и чувството за щастие в организма. Напрежението в тялото изчезва и вие се чувствате жизнени. Азиатските масажи, като японски масаж и китайски масаж влияят положително на имунната система, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те подобряват обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на жизнената енергия в тялото. В резултат намаляват или напълно изчезват болката в гърба, раменете, врата и кръста, за да бъдете по-здрави, пълноценни и изпълнени с чиста фина енергия.

Масаж с топли вулканични камъни

Източни терапии

Болка в гърба, мускулна болка, скованост, фибромиалгия, стрес, безсъние, депресия или тревожност, лоша циркулация на кръвта, застояла лимфа – всички тези проблеми могат да бъдат облекчени от един приятен, отпускащ и лечебен масаж с топли вулканични камъни.

Японски авторски масаж

Източни терапии

Авторският японски масаж е комбинацията от различни масажни техники предназначени за отпускане на мускулите, премахване на сковаността и изтръпването, елиминиране на болката в тялото, възстановяване на силите и активиране на потока на енергията в тялото.

Коруги - Подмладяващ Масаж на лице

Източни терапии

Този чудесен стягащ и подмладяващ масаж подобрява лимфния поток, като изчиства натрупаните шлаки и отпадъчни вещества, премахва подпухналостта, подобрява влагата в кожата, като я хидратира и подхранва, отпуска напрегнатите мускули и изчиства видимо натрупаните стрес, умора и напрежение, намалява и оформя контура, като стяга кожата на лицето и повдига овала, като видимо подмладява лицето.

Шиацу масаж - Японски масаж

Източни терапии

Шиацу масаж подобрява цялостно здравето, чрез въздействие върху енергийните меридиани и специфични точки, като отстранява блокажите и стимулира притока на енергия в тялото. Шиацу елиминира сковаността и хроничното напрежение причинени от стрес, облекчава болките в мускулите и подобрява тяхната еластичност. Облекчава болките в гърба, кръста, врата, раменете. Повлиява болките в ставите и увеличава мобилността.

Гуаша - Китайски масаж

Източни терапии

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста. В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Тайвански масаж на стъпалата

Източни терапии

В Тайван, където акупунктурата на стъпалата е ежедневно прилагана, е широко прието редовно да се подобрява циркулацията на "енергийната кръв и течност" в човешкото тяло. Принципът е подобен на този в китайската билкова медицина и меридианната терапия. Но тук редовното лечение за премахване на отпадъчните материали, отложени в краката, се е превърнало в културен обичай.

Сейки - Енергийна терапия

Източни терапии

Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе. Сейки изчиства ума, ребалансира нивата на физическата и умствената енергия. Енергиен масаж, който активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, връща естественото равновесие в организма. Премахва стрес, напрежение и емоционални травми.

Рейки - Енергийна терапия

Източни терапии

Названието Рейки идва от японските думи rei, което означава „универсална мъдрост, познание“, и ki, което се отнася до жизнената енергия, наричана още духовна енергия или жизнена сила, която се намира навсякъде около нас и в нас самите. В Рейки не работи само със симптомите, но и с причините за заболяванията.

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече
Подари грижа и внимание, здраве и баланс

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече
От какъв масаж имаш нужда?
Масаж тест - Кой масаж е подходящ за мен?
В различните дни от ежедневието си сме в различни отношения с тялото си. Понякога сме мотивирани да го слушаме и да се грижим за него, друг път силите ни стигат единствено да се стоварим изтощени върху леглото. Кажи ни как се отнасяш към себе си, за да ти покажем как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и позитивна енергия.

Масажът е един от ефективните и приятни начини да чуем истинското си Аз, да релаксираме, да изчистим стреса и напрежението, да си върнем жизнеността и добрата физическа кондиция. Настоящият тест ще ти даде насоки как да избереш вида масаж, който най-добре ще помогне да преодолееш физическото или емоционално неразположение и заедно ще поработим върху изчистването на блокажите.
Вижте повече