Запишете час онлайн

Your skin has a memory. In ten, twenty, thirty years from now, your skin will show the results of how it was treated today.
So treat it kindly and with respect.

~  Jana Elston

 

Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »
Коруги - Подмладяващ Масаж на лице
Източни терапии

Подмладяващ Масаж на лице - Коруги – за да изглеждаш с години по-млада


Всяка жена иска да изглежда млада и красива, без значение на каква възраст е. Но знаеш ли, че има масаж, който може да промени овала на лицето, да повдигне скулите, да изчисти подпухналостта, да оформи контура на лицето, да хидратира кожата и да я стегне и буквално да те подмлади с няколко години? Това е японският масаж Коруги – подмладяващ масаж за лице.

Когато дойдеш в ПАДМАЛАЯ, можеш да оставиш грижите отвън, да се отпуснеш, да си отпочинеш, да се насладиш на времето за себе си… и да излезеш от студиото за масаж не само по-спокойна, но и още по-привлекателна и сияеща. Коруги е много специално преживяване, чиито ефекти ще те радват дълго време.

Какво е японски анти ейдж масаж на лице Коруги?

Коруги е стягащ и подмладяващ масаж. Оформя контура на лицето и намалява овала, като придава младежки вид и може да намали вида на възрастта с до 7 години.
Коруги е техника от народната медицина на Корея, която е пренесена в Япония около 2006 г.
С бума на корейските разкрасяващи методи този подмладяващ масаж става широко известен на острова, но все още е популярна козметична процедура и за корейските жени.
За разлика от другите подмладяващи процедури за лице, изпълнението на този японски антиейдж масаж за стягане и подмладянаве на лице е малко по-различно. Различно от обичайните техники, които работят директно с кожата, при японския масаж на лицето акцентът на работа пада върху костите, лицевите мускули и лимфната система, като се използват дланите, пръстите и кокълчетата за обработване на костите, като целта е да се насърчи отстраняването на отпадъчните вещества, натрупани между тях. За да се избегне напрежението и претриването на кожата, се нанасят и масажни масла.

Какви ползи ще ти донесе Коруги?

- Подобрява лимфния поток, като изчиства натрупаните шлаки и отпадъчни вещества
- Премахване на подпухналостта и задържаната вода
- Подобрява влагата в кожата – Хидратира и подхранва кожата
- Отпуска напрегнатите мускули и изчиства видимо натрупаните стрес, умора и напрежение
- Оформя контура, като стяга кожата на лицето и повдига овала
- Видимо подмладява лицето, като му придава строен и сияен вид

Как лицето се подмладява и овала се стяга, когато се прилага Коруги?

При Коруги мускулите на лицето и костите се стимулират чрез натискане, масажиране и потупване. Това стимулиране на костите повишава телесната температура и метаболизма, подобрявайки лимфния поток и кръвообращението и насърчава кислорода в тъканите. Това отстранява напрежението и тревожността натрупана с времето, спомага за по-добър лимфен дренаж и отстраняване на застоялите отпадъчни вещества, което намалява подуването в областта на очите, челюстта и шията. Подобреното кръвообращение изглажда увисналата кожа на лицето на лицето, тонизира и има ефект на повдигане на контура и на скулите. Ефектът със сигурност ще ти хареса.

Резултатът е прекрасен – подмладено и красиво лице. Лицето ти става по-слабо и фино заради отстранените отоци, кожата сияе от маслата. Контурът на лицето е видимо намален и повдигнат, а отпуснатата кожа се стяга.
Неслучайно японците, които обожават изящните лица са луди по този анти-ейдж масаж.

Какво е усещането при подмладяващият масаж на лицето?

Коруги стимулира костите, така че не е точно релаксиращ масаж. Може да се усетиш дори малък дискомфорт – колкото повече отпадъчни продукти са се натрупали, толкова по-силна може да е дискомфортът. Ефектът, обаче не зависи от количеството дискомфорт – усещането е доста персонално, а ефективността зависи от уменията на терапевта.

Колко дълго траят ефектите от подмладяването на лицето и колко процедури са необходими?

Много жени се чувстват освежени и с намалени отоци по лицето веднага след като излязат от студиото. Това обаче е лично впечатление и всеки човек се чувства различно. Ако ти се стори, че няма промяна, просто изчакай ден-два, защото при някои хора ефектът се усеща по-късно. В следващите една-две седмици ще виждаш в огледалото по-свежо и младо лице с повдигнат контур и стягане на отпуснатата кожа. Въпреки че е лесно да се усети ефекта от този анти ейдж масаж още след първата сесия, то той ще продължи до 2 седмици. Това е така, защото след като отпадъчната материя бъде изчистена, то тя отново ще се натрупа в постоянно стресираното ви ежедневие.

Възможно е да удължите ефекта, като прилагате Коруги редовно. Прилаган редовно Коруги запазва младежкия вид на кожата за дълго време. При четири или пет последователни сеанса ще запазите младежкия вид за дълго време и ще виждате все по-добър ефект след всяка процедура.

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Дължите си момент хармония
Чуйте мъдрия език на тялото си
Намерете здравето и баланса
Запишете час сега