Padmalaya

Запишете час сега

Всичко това, което сме, е резултат на това, което мислим. Ако човек говори или действа с чиста мисъл, го следва щастието, като сянка, която никога не го изоставя.

~Буда

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Слънце и Луна - масаж За Него и масаж за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Възстановителен и оздравителен масаж София
Благодарение на оздравителния и възстановителния масаж вие се радвате на: подобрено кръвообръщение, подобрена обмяна на веществата, изчистване на токсините, намаляване на кръвното налягане, успокояване на хронични болки в гърба, плексит, болки в кръста, болки в раменете, болки във врата, болки в колената, лекуване на схващания, подобряване на гъвкавостта, укрепване на имунната система, облекчаване на мигрена, артрит. Редовното прилагане на лечебен масаж при болка в гърба или болки в кръста, ставите, мускулите води до значително ускоряване на оздравителния процес и балансиране на организма.

Масаж на терапевта Оздравителни терапии

Този вид масаж подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, подобрява лимфообръщението, подобрява здравословното състояние, премахва умората и напрежението. Благоприятен е за освобождаване на напрежение, води до нормализиране на кръвното налягане, подобряване на обмяната на веществата, намаляване на болката в тялото и функциите на всички органи и системи.

Възстановителен масаж Оздравителни терапии

Възстановителните масажи включват комбинация от класически масаж с повече и други масажни техники като „Масаж на Терие“, антистрес масаж, постизометрична релаксация. Ефективността му е толкова висока, че се практикува не само от спортисти, но и от всички хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на жизнената енергия. Силният му благотворен ефект се дължи на премахването на мускулното напрежение и подобряването на цялостното състояние на организма.

Дълбокотъканен масаж Оздравителни терапии

Дълбокотъканният масаж е силен масаж подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал на чин на живот, безсъние, хронични болки в гърба и кръста, ишиас, схванат врат, физически и емоционален стрес, плексит и дори главоболие. Благодарение на този масаж мускулите се отпускат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага се освобождаването на токсини от тялото. Редовното прилагане на дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Оздравителен масаж Оздравителни терапии

Независимо дали имате схванат врат, болки в гърба,проблеми с кръста, уморени крака или ви болят раменете и ръцете от стоене пред компютъра, с оздравителен масаж ще се премахне всяко напрежение и умора. Целта на терапевта е да премахне дискомфорта от тялото ви, като се работи локално за отстраняване на болката, а след това и за цялостна релаксация. Ако искате да се отблагодарите на вашето тяло и то да продължава да ви прави щастливи, запишете лечебен масаж.

Спортен масаж Оздравителни терапии

Спортен масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули, стави и сухожилия. Подобрява кръвообръщението, потока на лимфата и обмяната на веществата. Спортният масаж се дели на подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж и масаж при спортни травми

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце Оздравителни терапии

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Целта е бързо да се премахне умората и болката. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръцете – отпуска мускулите на ръцете и раменете. Масаж на крака – премахва тежестта в краката.

Антицелулитен масаж Оздравителни терапии

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини и подобрява еластичността на кожата.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега