Padmalaya

Запишете час сега

Всичко това, което сме, е резултат на това, което мислим. Ако човек говори или действа с чиста мисъл, го следва щастието, като сянка, която никога не го изоставя.

~Буда

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Слънце и Луна - масаж За Него и масаж за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Възстановителен и оздравителен масаж София
Благодарение на оздравителния и възстановителния масаж вие се радвате на: подобрено кръвообръщение, подобрена обмяна на веществата, изчистване на токсините, намаляване на кръвното налягане, успокояване на хронични болки в гърба, плексит, болки в кръста, болки в раменете, болки във врата, болки в колената, лекуване на схващания, подобряване на гъвкавостта, укрепване на имунната система, облекчаване на мигрена, артрит. Редовното прилагане на лечебен масаж при болка в гърба или болки в кръста, ставите, мускулите води до значително ускоряване на оздравителния процес и балансиране на организма.

Масаж на терапевта Оздравителни терапии

Този вид масаж подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, подобрява лимфообръщението, подобрява здравословното състояние, премахва умората и напрежението. Благоприятен е за освобождаване на напрежение, води до нормализиране на кръвното налягане, подобряване на обмяната на веществата, намаляване на болката в тялото и функциите на всички органи и системи.

Възстановителен масаж Оздравителни терапии

Възстановителните масажи включват комбинация от класически масаж с повече и други масажни техники като „Масаж на Терие“, антистрес масаж, постизометрична релаксация. Ефективността му е толкова висока, че се практикува не само от спортисти, но и от всички хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на жизнената енергия. Силният му благотворен ефект се дължи на премахването на мускулното напрежение и подобряването на цялостното състояние на организма.

Спортен масаж Оздравителни терапии

Спортен масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули, стави и сухожилия. Подобрява кръвообръщението, потока на лимфата и обмяната на веществата. Спортният масаж се дели на подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж и масаж при спортни травми

Дълбокотъканен масаж Оздравителни терапии

Дълбокотъканният масаж е силен масаж подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал на чин на живот, безсъние, хронични болки в гърба и кръста, ишиас, схванат врат, физически и емоционален стрес, плексит и дори главоболие. Благодарение на този масаж мускулите се отпускат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага се освобождаването на токсини от тялото. Редовното прилагане на дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Класически масаж Оздравителни терапии

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и стреса и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и премахва болката, засилва обменните процеси, повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане класическият масаж (известен още като шведски мчасаж) има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце Оздравителни терапии

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Целта е бързо да се премахне умората и болката. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръцете – отпуска мускулите на ръцете и раменете. Масаж на крака – премахва тежестта в краката.

Антицелулитен масаж Оздравителни терапии

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини и подобрява еластичността на кожата.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега