Запишете час сега

Всичко това, което сме, е резултат на това, което мислим. Ако човек говори или действа с чиста мисъл, го следва щастието, като сянка, която никога не го изоставя.

~Буда

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Избери своята Арома Нирвана

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Възстановителен и терапевтичен масаж София

Здравето е щастие, което е наше естествено състояние. Човешкото тяло носи мъдрост и безмълвно шепне как да се грижим за него, как да отнемаме болката и да връщаме енергията му. Откраднете един час от забързаното ежедневие, за да възстановите радостта, вътрешното равновесие, спокойствието и енергията си. Масажните терапии, които предлагаме, са съобразени с вашите персонални нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската оздравителна сила и облекчение на професионалния масаж с лечебен ефект. Възстановителните терапевтични масажи връщат баланса, възобновяват хармонията и активират оздравителните сили на организма. Вие се радвате на подобрено кръвообращение, изчистване на токсините, успокояване на хронични болки в гърба, болки при плексит, болки в кръста, раменете, врата. Премахват се напрежението, стреса и схващанията. Подобрява се гъвкавостта, укрепва се имунната система, облекчават се болките при мигрена и артрит. Редовното прилагане на лечебен масаж при болки в мускулите и болки в ставите води до значително подобряване на общото здравословно състояние.

Масаж на терапевта Оздравителни терапии

„Масажът на терапевта“ е комбинация от различни масажни похвати и техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Това е масаж специално за вас. Подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, облекчава болките в гърба, врата и главоболието. Премахва умората и напрежението и цялостно подобрява здравословното състояние.

Възстановителен масаж Оздравителни терапии

Възстановителните масажи включват комбинация от класически масаж и други масажни техники като „Масаж на Терие“, антистрес масаж, постизометрична релаксация. Ефективността му е висока и е подходящ за хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на жизнената енергия. Силният му благотворен ефект се дължи на премахването на мускулното напрежение, облекчаване на болките и връщане на тонуса и виталността.

Класически масаж Оздравителни терапии

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси. Повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане класическият масаж (известен още като шведски масаж) има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Дълбокотъканен масаж Оздравителни терапии

Дълбокотъканният масаж се отличава с прилагането на дълбок натиск в комбинация с по-бавни и плавни движения, като целта му е да се работи върху съединителната тъкан и по-дълбокия слой на мускулите и по този начин да се освободи мускулното напрежение, без това да намали комфорта на клиента. Редовното прилагане на дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Спортен масаж Оздравителни терапии

Спортен масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули, стави и сухожилия. Подобрява кръвообръщението, потока на лимфата и обмяната на веществата. Спортният масаж се дели на подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж и масаж при спортни травми

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце Оздравителни терапии

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Целта е бързо да се премахне умората и болката. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръцете – отпуска мускулите на ръцете и раменете. Масаж на крака – премахва тежестта в краката.

Антицелулитен масаж Оздравителни терапии

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини и подобрява еластичността на кожата.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега