Padmalaya

Запишете час сега

Ако гледаш нагоре към слънцето, няма да виждаш сенките.

~ Хелън Келър

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Слънце и Луна - масаж За Него и масаж за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Релаксиращ масаж в София от студио за масаж "Падмалая"
Релаксиращите масажи
помагат по един хармоничен начин да се намали стреса и подобри цялостното здравословно състояние. Чрез тях се отпускат мускулните групи, болката се облекчава, лимфата се задвижва, за да се подпомогне пречистването на организма от вредни токсини. Благодарение на меките техники в релаксиращата терапия се подобрява метаболизма, успокоява се нервната система, премахват се умората и напрежението и се повишават тонуса и настроението. Постига се хармония и баланс в тялото, състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация.

Ароматерапия Релаксиращи терапии

Ароматерапия - масаж с етерични масла - един естествен начин за повишаване и поддържане на здравето и позитивното настроение. Редовните масажи с ароматни масла освобождават дишането, облекчават кожни раздразнения, подхранват и поддържат кожата. Те стимулират кръвообращението, подпомагат детоксикацията, отпускат мускулатурата и успокояват периферната нервна система. Етеричните масла действат антисептично и дезинфекциращо, суспокояват болката и укрепват организма.

Релаксиращ масаж Релаксиращи терапии

Редовното прилагане на релаксиращ масаж помага за подобряване на съня, облекчаване на схванатите мускули, премахване на стреса, елиминиране на депресията, успокояване на нервната система, подобряване на метаболизма, повишаване на доброто настроение, постигане състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация. Релаксирани и хармонични с релакс масаж можем да се радваме на добро здраве, спокоен и отпочинал ум.

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея Релаксиращи терапии

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа - един за Него и един за Нея, като се използват различни комбинации от масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, което помага да възвърнете хармоничното си състояние отново и да се заредите с нови жизнени сили.

Beauty масаж - Разкрасяваща терапия Релаксиращи терапии

Искате ли да се чуствате красиви, сияйни и заредени с енергия? Тогава тази терапия е за вас... Масаж на цяло тяло, лице и скалп с топли натурални разкрасяващи масла за изглаждане и подмладяване на кожата, отстраняване на стреса и повдигане на душата. Здрава, стегната, сияйна кожа и усещане за копринена мекота - доверете на древната техника на масажа, съчетана с вълшебното въздействие на природата, доказала силата си векове назад, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Релаксиращи терапии

Прилагането на натиск върху рефлекторните зони или така наречения точков масаж се смята за част от лечебния процес. Рефлексотерапията нормализира енергийния поток в меридианите, подобрява обмяната на веществата, активира кръвообръщението и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции. Рефлексотерапията помага при слаб имунитет, мигрена, проблеми с кръвното, храносмилателни проблеми, болки в тялото, нарушение на съня.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега