Запишете час сега

Ако гледаш нагоре към слънцето, няма да виждаш сенките.

~ Хелън Келър

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Избери своята Арома Нирвана

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Релаксиращ масаж в София от студио за масаж Падмалая

Успокой се, намали темпото, отпусни се и релаксирай в прекрасната атмосфера на Падмалая.
Проблемите са просто ситуации, когато в себе си носим мир и познаем красотата на вътрешната тишина.
Помири се с тялото си, поглези го, за да подредиш ума. Нашите релаксиращи масажи са оазис на спокойствието. Те осезаемо намаляват стреса, редуцират тревожността, подобряват съня и влияят благотворно на цялостното физическо и психическо състояние по хармоничен и деликатен начин.

Релаксиращият масаж отпуска мускулните групи и премахва напрежението. Лимфата се задвижва и помага за пречистването на организма от вредни токсини, мисли и чувства. Благодарение на меките техники, успокояващата терапия подобрява метаболизма, регенерира нервната система, премахва умората и стреса, като повишава тонуса и настроението и създава усещане за дълбока релаксация. Заедно постигаме хармония и баланс в тялото и връщаме състоянието на спокойствие и вътрешен мир.

Релаксиращ масаж Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж - лек, деликатен и приятен - спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание. Този антистрес масаж- използва по-меки масажни техники, които освобождават физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. Масажът има хармонизиращ ефект, отпуска мускулите, облекчава болката, изчиства мислите и подобрява здравословното състояние с чиста оздравителна енергия.
Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве.

Ароматерапия - Aroma Fusion Escape Релаксиращи терапии

4 арома-масажа, 4 пътешествия, 4 преживявания, 4 действия, 4 серии за домашна грижа. Терапията с аромати е един от най-магичните ритуали на холистичната медицина. Тя въздейства директно върху обонятелните нерви и балансира ума и тялото, повлиява благотворно физически и психически неразположения. Избери своята Арома нирвана, a внимателните ръце на нашите професионални терапевти ще превърнат масажа в елегантен момент на изтънчено удоволствие.

Регенерираща холистична морска терапия Релаксиращи терапии

Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Освобождава напрежението и натрупания стрес, балансира енергията и възвръща хармонията в тялото, като създава усещане за пълна релаксация. Световния козметичен лидер Phytomer разкрива цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, които подхранват, подмладяват и реструктурират кожата.

Beauty терапия - Грижа за тяло и лице Релаксиращи терапии

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата, отстраняване на стреса и повдигане на душата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, съчетана с вълшебното въздействие на природата, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея Релаксиращи терапии

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа - един за Него и един за Нея, като се използват различни комбинации от масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, което помага да възвърнете хармоничното си състояние отново и да се заредите с нови жизнени сили.

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Релаксиращи терапии

Рефлексотерапията не е просто масаж на стъпалата, тя е любима процедура на нашите клиенти. И това съвсем не е случайно. Този изключително приятен и полезен масаж финно въздейства на ключови центрове върху човешките ходила, като подпомага нормалното движение на жизнената енергия в тялото, активира кръвообръщението, повишава имунитета, подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега