Запишете час сега

Ако гледаш нагоре към слънцето, няма да виждаш сенките.

~ Хелън Келър

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия

Енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото. Активиране на силите на организма и възстановяване на баланса. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе.

Вижте още

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Релаксиращ масаж в София от студио за масаж Падмалая

Успокой се, намали темпото, отпусни се и релаксирай в прекрасната атмосфера на Падмалая.
Проблемите са просто ситуации, когато в себе си носим мир и познаем красотата на вътрешната тишина.
Помири се с тялото си, поглези го, за да подредиш ума. Нашите релаксиращи масажи са оазис на спокойствието. Те осезаемо намаляват стреса, редуцират тревожността, подобряват съня и влияят благотворно на цялостното физическо и психическо състояние по хармоничен и деликатен начин.

Релаксиращият масаж отпуска мускулните групи и премахва напрежението. Лимфата се задвижва и помага за пречистването на организма от вредни токсини, мисли и чувства. Благодарение на меките техники, успокояващата терапия подобрява метаболизма, регенерира нервната система, премахва умората и стреса, като повишава тонуса и настроението и създава усещане за дълбока релаксация. Заедно постигаме хармония и баланс в тялото и връщаме състоянието на спокойствие и вътрешен мир.

Озонов масаж Релакс Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж, при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични масла обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят мускулния тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия, стрес и нервно напрежение. Озонът предпазва организма от преждевременно стареене.

Релаксиращ масаж Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж - лек, деликатен и приятен - спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание. Този антистрес масаж- използва по-меки масажни техники, които освобождават физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. Масажът има хармонизиращ ефект, отпуска мускулите, облекчава болката, изчиства мислите и подобрява състоянието с чиста оздравителна енергия. Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве.

Ароматерапия - Aroma Fusion Escape Релаксиращи терапии

4 арома-масажа, 4 пътешествия, 4 преживявания, 4 действия, 4 серии за домашна грижа. Терапията с аромати е един от най-магичните ритуали на холистичната медицина. Тя въздейства директно върху обонятелните нерви и балансира ума и тялото, повлиява благотворно физически и психически неразположения. Избери своята Арома нирвана, a внимателните ръце на нашите професионални терапевти ще превърнат масажа в елегантен момент на изтънчено удоволствие.

Холистична морска терапия Релаксиращи терапии

Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Освобождава напрежението и натрупания стрес, балансира енергията и възвръща хармонията в тялото, като създава усещане за пълна релаксация. Една цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, които подхранват, подмладяват и реструктурират кожата.

Beauty терапия - Грижа за тяло и лице Релаксиращи терапии

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата, отстраняване на стреса и повдигане на душата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея Релаксиращи терапии

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа - един за Него и един за Нея, като се използват различни масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, което помага да възвърнете хармоничното си състояние отново и да се заредите с нови жизнени сили.

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Релаксиращи терапии

Рефлексотерапията не е просто масаж на стъпалата, тя е любима процедура на нашите клиенти. И това съвсем не е случайно. Този изключително приятен и полезен масаж финно въздейства на ключови центрове върху човешките ходила, като подпомага нормалното движение на жизнената енергия в тялото, активира кръвообръщението, повишава имунитета, подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

От какъв масаж имаш нужда?

Масаж тест - Кой масаж е подходящ за мен?

В различните дни от ежедневието си сме в различни отношения с тялото си. Понякога сме мотивирани да го слушаме и да се грижим за него, друг път силите ни стигат единствено да се стоварим изтощени върху леглото. Кажи ни как се отнасяш към себе си, за да ти покажем как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и позитивна енергия.

Масажът е един от ефективните и приятни начини да чуем истинското си Аз, да релаксираме, да изчистим стреса и напрежението, да си върнем жизнеността и добрата физическа кондиция. Настоящият тест ще ти даде насоки как да избереш вида масаж, който най-добре ще помогне да преодолееш физическото или емоционално неразположение и заедно ще поработим върху изчистването на блокажите.

Вижте повече