Запишете час сега

В дома си живейте близо до земята. В мисленето си се придържайте към простичките мисли. При конфликти бъдете справедливи и щедри. В управлението не губете контрол. В работата си вършете каквото обичате. В семейния живот давайте всичко от себе си.

~ Лао Дзъ
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Тай масаж - Тайландски масаж

Източни терапии

Тайландски масаж - Тай масаж

Традиционният тайландски масаж премахва болки във врата, гърба и кръста, увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение. Той спомага правилното протичане на жизнената енергия, като по този начин се повлияват и проблемните зони във физическото тяло.

Използват се различни похвати като усуквания, разтягания, изтегляния, натиск с палци, длани, лакти, ходила, като така освен блокажи във врата, гърба и кръста се облекчават също главоболие, болки в раменете и коленете. В резултат на масажа се успокояват емоциите и ума, облекчава болките в мускулите, ставите и главоболието. Тялото става по-гъвкаво и се намалява усещането за скованост. Балансира се енергийната система на тялото, ставите биват заздравени и укрепени, а стресът и тревогата се освобождават от психиката.

Масажът се изпълнява на земя, върху мека постелка и с удобни дрехи. Разтягането и работата върху енергийните линии облекчават напрежението и позволяват на жизнената сила и енергия да циркулира свободно в тялото.

Изследователи твърдят, че тайландският масаж е възникнал преди около 2500 години. Той е древен терапевтичен масаж за лечение. При него се работи по точки, като се прилага дозиран натиск, включва различни разтягания и йога пози, както и рефлексотерапия.

Тай масаж е прекрасен метод за презареждане на жизнения тонус, който дава усещане за лекота и спокойствие и увеличава свободата на движение.

Цена на масажа: 60 мин. - 70 лв. / 80 мин. - 90 лв.


Тайландски масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

« Обратно

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега