Запишете час сега

Има едно нещо, което изпълва всичко със сияние. Това е мисълта, че нещо те очаква зад ъгъла.

~ Г. К. Честъртън

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Оферти за масаж от Център за масаж Padmalaya

За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи за своите клиенти.

Радостта и хармонията в организма са безценни, но ние ги даряваме ловко, от сърце и с грижа за баланса не само на тялото, но и на бюджета ви.

Посещавайте нашия сайт и Facebook страницата ни, за да откривате нашите промоции и оферти за масажи на специални цени и вземете ваучер за масаж или пакет за масажи, който ще е съобразен с вашите нужди.

При нас сте в добри и грижовни ръце.

Пролетна промоция за 8 Март

МИНУС 10% НА ЛЮБИМИ УСЛУГИ

Момичетата искат да се забавляват, да успяват, да са на върха, но най-много искат да се чувстват балансирани, хармонични и спокойни. Хармонията в тялото връща баланса на емоциите и душата. Подари масаж от Падмалая и направи уникален подарък наречен Грижа и внимание. Зарадвай твоите любими хора в най-женския празник от годината. Виж тук.

Ароматерапия + рефлексотерапия + масаж на глава

DETOX • RELAX • VITALITY • SILHOUETTE

Аромамасаж за балансиране на ума и тялото, щастие и лекота. Рефлексотерапия и масаж на глава за отстраняване на стреса и умората, за цялостно добро здраве и хармония. 80 минути - 90 лв.

Холистична морска терапия + Рефлексотерапия + Масаж на глава

Релакс, антистрес, баланс

Възстановяващ, релаксиращ антистрес масаж: Отнема усещането за стрес от мускулите, потапя тялото в синьо усещане за море, възстановява естествената хармония на организма и активира жизнената сила. 80 мин. - 95 лв.

Масаж на терапевта + Рефлексотерапия

хармония И ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Възстановете тялото, баланса и хармонията с Масаж на терапевта + рефлексотерапия за тонус и презареждане - 80 минути - 80 лв.

Възстановителен масаж + Масаж на стъпалата

Възстановяване и настроение

Кажете сбогом на болката и напрежението с Възстановителен масаж + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) - 80 минути - 75 лв.

Пакет 400 лв. МИНУС 10% отстъпка

Масаж по избор минус 10 %

Пакет 400 лв. - 10% отстъпка. Цени на масажи при пакет:
40 лв. = 36 лв. 45 лв. = 41 лв. 50 лв. = 45 лв. 55 лв. = 50 лв. 60 лв. = 54 лв. 65 лв. = 59 лв. 70 лв. = 63 лв. 75 лв. = 68 лв. 80 лв. = 72 лв. 90 лв. = 81 лв.

От какъв масаж имаш нужда?

Масаж тест - Кой масаж е подходящ за мен?

В различните дни от ежедневието си сме в различни отношения с тялото си. Понякога сме мотивирани да го слушаме и да се грижим за него, друг път силите ни стигат единствено да се стоварим изтощени върху леглото. Кажи ни как се отнасяш към себе си, за да ти покажем как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и позитивна енергия.

Масажът е един от ефективните и приятни начини да чуем истинското си Аз, да релаксираме, да изчистим стреса и напрежението, да си върнем жизнеността и добрата физическа кондиция. Настоящият тест ще ти даде насоки как да избереш вида масаж, който най-добре ще помогне да преодолееш физическото или емоционално неразположение и заедно ще поработим върху изчистването на блокажите.

Вижте повече