Запишете час сега

Това, което има значение, е колко бързо правиш това, което ти шепне душата.

~ Руми

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Оригинален подарък 8 март. Избери най-женският подарък в месеца на Жената - Подари масаж за осми март и направи уникален подарък наречен "Грижа и внимание".

Има ли по-добър подарък за жена от това да възстанови красотата, сиянието, хармонията в тялото и свежестта си?

В месеца на женския празник, студио за масаж „Padmalaya“ предлага на вашето внимание пролетна промоция „Красиви и хармонични“.

Зарадвайте себе си или вашата любима, майка или приятелка с този изключително женски подарък. Покажете им, че те са специални за вас!

Жените обичат да привличат вниманието с добре изглеждащ външен вид, но като по-чувствителни за тях е много важно и емоционалното и вътрешно състояние.

ПРОМОЦИИ ЗА ОСМИ МАРТ 2019

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ - Подарък за осми март.

За вас или за вашите любими, близки и приятели, един оригинален подарък за жена. Направете подаръкът още по-специален и персонален, като подарите ваучер и изберете специална картичка.

Доверете се на хилядолетната традиция на масажната терапия съчетана с вълшебното лечебно въздействие на природата доказали лечебния си и хармоничен ефект назад във времето и подарете грижа, енергия и внимание на вашите близки.

А помислихте ли за себе си - кога за последно имахте време да се отпуснете, да не мислите за нищо и да забравите за грижите, стреса, работата и задълженията. Поемете глътка въздух от натовареното ежедневие и си подарете едно незабравимо удоволствие за сетивата:

Промоции за 8 март - Минус 10%

  • Аромотерапия + рефлексотерапия + масаж на глава - Сега минус 10%. 80 минути - 81 лв.
    Неустоима Арома Нирвана с уникалните етерични масла на Yon ka, наслада за всички сетива. За добро здраве, тонус, настроение и презареждане на всички нива.

  • Beauty терапия - масаж на тяло и лице. Сега минус 10%. 80 минути - 99 лв.
    Красота и хармония с усещане за природа за хармонизиране и успокояване на тялото, за красива и сияйна кожа, за релакс и възстановяване.

  • Холистична морска терапия + рефлексотерапия + масаж на глава. Сега минус 10%. 80 минути - 86 лв.
    Цялостна възстановяваща терапия - съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни техники с дъх на море, наситена с морски минерали от световно изместния козметичен лидер Phytomer за баланс, дълбока релаксация, хармония и подмладяване.

Промоцията важи от 1-ви до 10-ти март, 2019.

За да запишете час: 088 333 16 17
Масажно студио Падмалая
София, кв. Лозенец, ул. Свети Седмочисленици 11

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече