Запишете час сега

Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно.

~ Джеймс Матю Бари

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Великденски промоции София, Масажи. Промоции за Великден.

Запази час за Масаж в седмицата преди и след Великден и

ВЗЕМИ ПОДАРЪК 20 минути Рефлексотерапия


Вариант I:
60 минути възстановителен масаж + 20 минути Рефлексотератия подарък. Цена 50 лв.

Вариант II:
60 минути Масаж на Терапевта + 20 минути Рефлексотератия подарък. Цена 60 лв.

За записване на час: 0988 72 48 17

Ако искате да се отблагодарите на вашето тяло и то да продължава да ви прави щастливи, подарете му тази вълшебна комбинация от два изключителни масажа.


РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ - МАСАЖ НА СТЪПАЛА

Рефлексотерапията (масаж на стъпалата) е любима за нашите клиенти услуга. Тя може да бъде изпълнена самостоятелно или като допълнителна терапия и в комбинация с другите масажни терапии.Рефлексотерапията е полезна за възстановяване на хармонията в тялото, облекчаване на болката и освобождаването на напрежението при стрес.

Прилагането на натиск върху рефлекторните зони се смята за част от лечебния процес - нормализира енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява обмяната на веществата, стимулира функцията на отделните органи и повлиява болки в тялото, активизира кръвообръщението, а съответно и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции. Създава усещане за релаксация, лекота, успокоява нервите и намялава стреса, като задейства самооздравителните процеси в тялото. Като терапия за намаляване на болката, рефлексотерапията има множество доказани в проучвания добри резултати.


МАСАЖ НА ТЕРАПЕВТА - ХАРМОНИЯ И БАЛАНС

Препоръчителен за тези, които искат да се изготви специален протокол според техните нужди и специфични проблеми.

Терапия специално подготвена за вас, съобразена с вашите специфични оплаквания и нужди, като ни кажете с какво бихте искали да се съобразим, какъв натиск предпочитате, кои са зоните в които имате болка и оплаквания над които да се съсредоточим. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация. Масажната терапия е съчетание от различни техники от различни видове масажи, които предлагаме. В този вид масаж терапевтът не се ограничава от техниките характерни за отделните масажи и използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимални резултати спрямо вашите нужди.

Този вид масаж подпомага отпускането на мускулите, подобрява лимфообръщението, подобрява здравословното състояние, премахва умората и напрежението и повишава настроението. Благоприятен е за освобождаване на напрежение, води до нормализиране на кръвното налягане, подобряване на обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи.


ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН МАСАЖ

Подарете си една прекрасна комбинация съчетаваща терапевтичния ефект на масажа и балансирането на енергията чрез рефлексотерапията.
Независимо дали имате схванат врат, болки в гърба, кръста, уморени крака или ви болят раменете и ръцете от стоене пред компютъра, с възстановителен масаж ще се премахне всяко напрежение и умора.

Целта на терапевта е да премахне дискомфорта от тялото ви, като се работи локално за отстраняване на болката и напрежението, а след това и за цялостна релаксация.

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече