Padmalaya

Запишете час сега

- От какво се прави ливада?
- Нима не знаеш? - Детелина, и една пчела, и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига, то и мечтата стига.

~ Емили Дикинсън

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Студио за масаж Padmalaya

В студио за масаж Padmalaya тялото се чувства у дома си – релаксирано, тонизирано, обновено.
Кожата си поема дъх, мускулите и ставите усещат благотворната сила на оздравителната енергия сред екзотични аромати, масла и есенции, които окуражават сетивата да усещат пълноценната наслада от живота. Ние познаваме нуждите на тялото и говорим на неговия език с професионализъм и внимание, затова знаем каква е точната грижа за всеки наш гост.

Човешкото тяло е съвършено. То носи знания и мъдрост и ни насочва как да се грижим за него. Болката и неразположенията са сигнали за почивка и презареждане. Ние сме мястото, където релаксацията е лечебна и спокойна предразполагаща атмосфера, професионален екип, висококачествени материали, етерични масла и аромати на професионални козметични марки. Падмалая е деликатната грижа за вашето тяло и душа.

Масажите в център за масажи Падмалая премахват болката и физическата тревожност. Те са краткият път към радостта и удоволствието без стрес и напрежение.
Масажните терапии, които предлагаме, са съобразени с вашите персонални нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската сила и облекчение на професионалния масаж с терапевтичен ефект.

Ние сме с вас, когато усетите неразположение или болка в гърба, болка във врата, болка в раменете, болки в ставите, болки в ръцете или краката, за да премахнем оплакванията и да върнем усмивката на лицето ви. Предлагаме различни видове масажи, изпълнени от ловките, но деликатни ръце на добър масажист.

Доверете се на силата на масажа и запазете час в студио за масажи Падмалая, за да почувствате живителната енергия в собственото си успокоено и тонизирано тяло.
Ние ще ви доставим не само удоволствие, но и да ви подкрепим да постигнете оптимално здраве, баланс и хармония.

Класическият масаж ефективно ви освобождава от умората и стреса, а благодарение на възстановителния масаж, вие ще възобновите хармонията и енергията в тялото.

Рефлексотерапията е базирана на идеята, че всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони по ходилата и могат да бъдат повлиявани чрез оказването на натиск в съответните зони. По този начин се нормализират енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява се обмяната на веществата, активизира се кръвообръщението, а съответно и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Дълбокотъканният масаж се отличава с работа върху по-дълбокия слой намускулите и съединителната тъкан и е особено подходящ за случаи на хронично стегнати и болезнени мускули. Тази масажна терапия спомага мускулите да се отпускат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага се освобождаването на токсини от тялото, балансирането на нервната система и кръвното налягане.

Възстановителният масаж води до подобреното кръвообръщение, намаляване на кръвното налягане, успокояване на хронични болки в гърба, кръста, раменете и врата, премахване на схващания, болки в краката, болки в ръцете, подобряване на гъвкавостта, облекчаване на оплаквания като мигрена и артрит.

Масажът на терапевта е съчетание от различни масажни техники. В този авторски масаж, терапевтът не се ограничава от техниките характерни за отделните масажи и използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимални резултати спрямо вашите нужди.

Благодарение на меките техники в Релаксиращата терапия се премахват умората, стреса и напрежението и се повишава настроението. Гостите ни изпитват хармонизиращ и балансиращ ефект и постигат състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация.

Ароматерапия - Аромамасаж - носи на нашите гости лечебната сила на етеричните масла и благоуханните растителни есенции. Редовните масажи с етерични масла облекчават схващанията и неразположенията, балансират ума и носят блаженство, поддържат доброто здраве, настроение и освобождават от напрежението и стреса. Ароматите имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува.

Бюти терапията вдъхновява красотата на цялото тяло. Разкрасяващият масаж на цялото тяло в Падламая е разделен на две деликатни релаксиращи терапии: масаж на цяло тяло със специален бленд от кадифени масла за възстановяване и регенериране на тялото, хидратиране, тонизиране и подхранване на кожата. Масаж на лице с антибръчки, стягаш или хидратиращ ефект, който увеличава еластичността и спомага за предотвратяване образуването на бръчки.

Морската терапия е холистично пътешествие, което разкрива цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото. Масажът е комбинация от 65 мануални техники и води до цялостно регенериране на тялото - от пръстите на краката до главата. Иновативния компонент Oligomer® подхранва, подмладява, видимо реструктурира кожата

Източните терапии, които включват разнообразни азиатски масажи и техники влияят положително на имунната, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те стимулират обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на енергия.

Традиционният тайландски масаж, който предлагаме в масажно студио „Padmalaya“ премахва болки във врата, гърба и кръста, увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение.

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира бързо и ефективно възможните напрежения в мускулите и органите.

Гуа-ша ("Gua-Sha") масажът "изстъргва всичко лошо" - раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава блокажите и застоя на енергия, като стимулира оздравителните процеси в организма, активира защитните сили и изхвърлянето на токсини.

Услугите на нашето студио за масаж в София са подходящи за вас, независимо дали изпитвате болка или просто искате миг на щастие и релакс с професионален масаж след края на работния ден.

Чрез на силата на масажа ние ще възстановим вътрешната ви хармония и баланс и ще ви вдъхновим за по-пълноценен живот, изпълнен с повече усмивки и радостни мигове със семейството и вашите близки.

Очакваме ви!

Екипът на студио Падмалая се състои от сертифицирани терапевти. Терапевтите в студиото са мъже.


Класически и източен масаж "Падмалая"
Масажи София център, Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

Продукти

Център за масажи Падламая работи изключително и само с висококачествени продукти на доказани марки и производители. За нас качеството е от първостепенна важност.

Ние използваме:

  • Натурални студено пресовани масла – масло от оризови трици и сусамово масло, други масла на базата на бадемото и кайсиевото.
  • Висок клас етерични масла на френската марка Yon-Ka,
  • Висококачествен магнезиев масажен гел с ултрачиста, констатирана форма на магнезиев хлорид. Магнезият, който използваме е в най-чистата си консистенция и се извлича от дъното на древно и отдавна изчезнало море на име Zechsteinв Северна Европа. Уникалната му формула съчетава всички предимства на магнезиевия хлорид, има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло. Магнезиевият гел е най-добрият гел за локално приложение и тансдермална терапия с магнезий. Магнезиевият гел е не само ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, но е особено полезен за лечение на кожни заболявания.

Студио за масаж София

Padmalaya ул. "Свети седмочисленици" 11

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега