Padmalaya

Запишете час сега

- От какво се прави ливада?
- Нима не знаеш? - Детелина, и една пчела, и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига, то и мечтата стига.

~ Емили Дикинсън

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

В студио за масаж „Padmalaya“ познаваме и разчитаме добре езика на тялото. Затова знаем каква е точната грижа за всеки наш гост.

Мисията ни е да ви освободим от болката и напрежението и да ви покажем колко кратък е пътят към радостта и отпускането.

Масажните терапии, които предлагаме са съобразени с вашите нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската радост и облекчение от качествения масаж с лечебен ефект.

Човешкото тяло носи мъдрост и ни прошепва как да се грижим правилно за него. Понякога обаче, заети с твърде много неща, ние забравяме да го чуваме. И за да привлече вниманието ни , то ни праща сигнали под формата на напрежение или психичен стрес и болка.

На ваше разположение сме, когато усетите болка в гърба, болка във врата, болка в раменете, болки в ставите, болки в ръцете или краката. Предлагаме ви различни видове масажи, изпълнени от ловките ръце на добър масажист.

Единственото, което трябва да направите е да ни потърсите и да се доверите на силата на масажа. Тогава за нас остава само приятната задача да ви доставим удоволствие и да ви подкрепим да постигнете здраве, баланс и хармония.

Класическият масаж ефективно ви освобождава от умората и стреса, а благодарение на възстановителния ни масаж, вие ще можете да изпитате възобновяване на хармонията и енергията в тялото.

Рефлексотерапията е изключително интересна практика, базирана на идеята, че всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони по ходилата и могат да бъдат повлиявани чрез оказването на натиск в съответните зони. По този начин се нормализират енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява се обмяната на веществата, активизира се кръвообръщението, а съответно и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Дълбокотъканният масаж се отличава с прилагането на повече натиск от страна на терапевта и е особено подходящ за случаи на хронично стегнати и болезнени мускули. Тази масажна терапия спомага мускулите да се отпускат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага се освобождаването на токсини от тялото, балансирането на нервната система и кръвното налягане.

Възстановителният масаж води до подобреното кръвообръщение, намаляване на кръвното налягане, успокояване на хронични болки в гърба, кръста, раменете и врата, лекуване на схващания, болки в краката, болки в ръцете, подобряване на гъвкавостта, облекчаване на оплаквания като мигрена и артрит и цялостно укрепване на имунната система.

Масажът на терапевта е съчетание от няколко масажни техники. В този вид масаж терапевтът не се ограничава от техниките характерни за отделните масажи и използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимални резултати спрямо вашите нужди.

Благодарение на меките техники в Релаксиращата терапия се подобрява здравословното състояние, премахват се умората и напрежението и се повишава настроението. Гостите ни изпитват хармонизиращ и балансиращ ефект и постигат състояние на спокойствие, мир, дълбока релаксация.

Ароматерапия масажът носи на нашите гости лечебната сила на етеричните масла и благоуханните растителни есенции. Редовните масажи с ароматни масла освобождават дишането, облекчават кожни раздразнения, подхранват и поддържат кожата. Те стимулират кръвообращението, подпомагат детоксикацията, отпускат мускулатурата и успокояват периферната нервна система.

Източните терапии, които включват разнообразни азиатски масажи и техники влияят положително на имунната, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те стимулират обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на енергия.

Традиционният тайландски масаж, който предлагаме в масажно студио „Padmalaya“ премахва болки във врата, гърба и кръста, увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение.

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира бързо и ефективно възможните напрежения в мускулите и органите.

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава блокажите и застоя на енергия, като стимулира оздравителните процеси в организма, активира защитните сили и изхвърлянето на токсини.

Услугите на нашето студио за масаж в София са подходящи за вас независимо дали изпитвате болка или просто искате да си доставите наслада и да се разтоварите от напрегнатия си ден, като си подарите масаж след работа.

Благодарение на силата на масажа, ние ви помагаме да възстановите хармонията и баланса във вашите тяло и душа. Това ни прави вдъхновени и горди с нашата работа за вас и вашите близки.

Очакваме ви, за да се погрижим за вас и да ви доставим незабравимо преживяване.


Класически и източен масаж "Падмалая"
Масажи София център, Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега