Запишете час онлайн

- От какво се прави ливада?
- Нима не знаеш? - Детелина, и една пчела, и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига, то и мечтата стига.

~ Емили Дикинсън
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Масажи
и терапии
Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Кой масаж е
подходящ за мен
Вижте повече
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.

Дни на отворени врати:
Запознайте се със СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия.
Чувствате ли се напрегнати, претоварени или просто блокирали? Усещате ли, че е трудно да си поемете дъх или прекалено много се безпокоите?Знаете ли че, ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които закриват лъчите на слънцето в ясно небе?

Вижте още
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »

Масаж близо до центъра на София - Масажно студио Padmalaya

В студио за масаж Padmalaya тялото се чувства у дома си – релаксирано, тонизирано, обновено.
Кожата си поема дъх, мускулите и ставите усещат благотворната сила на оздравителната енергия сред екзотични аромати, масла и есенции, които окуражават сетивата да усещат пълноценната наслада от живота. Ние познаваме нуждите на тялото и говорим на неговия език с професионализъм и внимание, затова знаем каква е точната грижа за всеки наш гост.

Човешкото тяло е съвършено. То носи знания и мъдрост и ни насочва как да се грижим за него. Болката и неразположенията са сигнали за почивка и презареждане. Ние сме мястото, където релаксацията е лечебна и спокойна предразполагаща атмосфера, професионален екип, висококачествени материали, етерични масла и аромати на професионални козметични марки. Падмалая е деликатната грижа за вашето тяло и душа.

Професионален масаж в център за масажи Падмалая

Масажът премахват болката и физическата тревожност. Те са краткият път към радостта и удоволствието без стрес и напрежение.
Масажните терапии, които предлагаме, са съобразени с вашите персонални нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската сила и облекчение на професионалния масаж с терапевтичен ефект.

Ние сме с вас, когато усетите неразположение или болка в гърба, болка във врата, болка в раменете, болки в ставите, болки в ръцете или краката, за да премахнем оплакванията и да върнем усмивката на лицето ви. Предлагаме различни видове масажи, изпълнени от ловките, но деликатни ръце на добър масажист.

Доверете се на силата на масажа и запазете час в студио за масажи Падмалая, за да почувствате живителната енергия в собственото си успокоено и тонизирано тяло.
Ние ще ви доставим не само удоволствие, но и ще ви подкрепим да постигнете оптимално здраве, баланс и хармония.

Класическият масаж ефективно ви освобождава от умората и стреса, а благодарение на възстановителния масаж, вие ще възобновите хармонията и енергията в тялото.

Рефлексотерапията е базирана на идеята, че всички органи, жлези и системи в тялото са проектирани върху зони по ходилата и могат да бъдат повлиявани чрез оказването на натиск в съответните зони. По този начин се нормализират енергийния поток в тялото и функционирането на нервната система, подобрява се обмяната на веществата, активизира се кръвообръщението, а съответно и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Дълбокотъканният масаж се отличава с работа върху по-дълбокия слой намускулите и съединителната тъкан и е особено подходящ за случаи на хронично стегнати и болезнени мускули. Тази масажна терапия спомага мускулите да се отпускат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага се освобождаването на токсини от тялото, балансирането на нервната система и кръвното налягане.

Възстановителният масаж води до подобреното кръвообръщение, намаляване на кръвното налягане, успокояване на хронични болки в гърба, кръста, раменете и врата, премахване на схващания, болки в краката, болки в ръцете, подобряване на гъвкавостта, облекчаване на оплаквания като мигрена и артрит.

Масажът на терапевта е съчетание от различни масажни техники. В този авторски масаж, терапевтът не се ограничава от техниките характерни за отделните масажи и използвайки мъдростта заложена в древните методи, постига оптимални резултати спрямо вашите нужди.

Благодарение на меките техники в Релаксиращата терапия се премахват умората, стреса и напрежението и се повишава настроението. Гостите ни изпитват хармонизиращ и балансиращ ефект и постигат състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация.

Ароматерапия - Аромамасаж - носи на нашите гости лечебната сила на етеричните масла и благоуханните растителни есенции. Редовните масажи с етерични масла облекчават схващанията и неразположенията, балансират ума и носят блаженство, поддържат доброто здраве, настроение и освобождават от напрежението и стреса. Ароматите имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува.

Масажите с озонирани масла - възстановителен масаж с озонирани масла и релаксиращ масаж с озонирани масла са паролата за възвръщане на супер силите. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники, които оптимално повлияват физическото и психическото изтощение.
Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Терапията с озон в масажен център Падмалая е заслужена почивка за всяка клетка - тя пречиства, подмладява, регенерира

Бюти терапията вдъхновява красотата на цялото тяло. Разкрасяващият масаж на цялото тяло в Падламая е разделен на две деликатни релаксиращи терапии: масаж на цяло тяло със специален бленд от кадифени масла за възстановяване и регенериране на тялото, хидратиране, тонизиране и подхранване на кожата. Масаж на лице с антибръчки, стягаш или хидратиращ ефект, който увеличава еластичността и спомага за предотвратяване образуването на бръчки.

Морската терапия е холистично пътешествие, което разкрива цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото. Масажът е комбинация от 65 мануални техники и води до цялостно регенериране на тялото - от пръстите на краката до главата. Иновативния компонент Oligomer® подхранва, подмладява, видимо реструктурира кожата

Източните терапии, които включват разнообразни азиатски масажи и техники влияят положително на имунната, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те стимулират обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите, кръвообръщението и потока на енергия.

Традиционният тайландски масаж, който предлагаме в масажно студио „Padmalaya“ премахва болки във врата, гърба и кръста, увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение.

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира бързо и ефективно възможните напрежения в мускулите и органите.

Гуа-ша ("Gua-Sha") масажът "изстъргва всичко лошо" - раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава блокажите и застоя на енергия, като стимулира оздравителните процеси в организма, активира защитните сили и изхвърлянето на токсини.

Услугите на нашето студио за масаж в София са подходящи за вас, независимо дали изпитвате болка или просто искате миг на щастие и релакс с професионален масаж след края на работния ден.

Чрез на силата на масажа ние ще възстановим вътрешната ви хармония и баланс и ще ви вдъхновим за по-пълноценен живот, изпълнен с повече усмивки и радостни мигове със семейството и вашите близки.

Очакваме ви!

Екипът на студио Падмалая се състои от сертифицирани терапевти.

Класически и източен масаж "Падмалая"

Професионален масаж в София - Падмалая кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

Продукти

Център за масажи Падмалая работи изключително и само с висококачествени продукти на доказани марки и производители. За нас качеството е от първостепенна важност.

Ние използваме:

  • Натурални студено пресовани масла – фракционирано кокосово масло, масло от гроздови семки, сусамово масло, масло от жожоба, масло от сладък бадем и др.
  • 100% Чист терапевтичен клас етерични масла
  • Висококачествен магнезиев масажен гел с ултрачиста, констатирана форма на магнезиев хлорид. Магнезият, който използваме е в най-чистата си консистенция и се извлича от дъното на древно и отдавна изчезнало море на име Zechsteinв Северна Европа. Уникалната му формула съчетава всички предимства на магнезиевия хлорид, има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло.
  • Козметика за лице на френската фирма Phytomer - специалистът в морската козметика
  • Висококачествен магнезиев масажен гел с ултрачиста, констатирана форма на магнезиев хлорид. Магнезият, който използваме е в най-чистата си консистенция и се извлича от дъното на древно и отдавна изчезнало море на име Zechsteinв Северна Европа. Уникалната му формула съчетава всички предимства на магнезиевия хлорид, има мощен лечебен и подхранващ кожата ефект, отпуска мускулите, повишава клетъчната енергия и поддържа жизнените процеси в цялото тяло.

Padmalaya 2 - Студио за масаж в София

ул. "Свети седмочисленици" 9

Massage Sofiia - Padmalaya 2 - ул. Свети Седмочисленици 9
Масаж - кв. Лозенец, София
Класически и Източен масаж - Padmalaya
Професионален масаж
Масажи София
Масажи София
Massage therapist in Sofia
Масажи и терапии - Център за масаж Падмалая
Масажист София
Масаж
Класически и Източен масаж


Padmalaya 1 - Студио за масаж София

ул. "Свети седмочисленици" 11

Галерия снимки

Масажно студио Падмалая
Масажи и терапии в София
Студио за масаж Падмалая
Релаксиращ масаж София
Масажи
масаж
Масажи в София
Шиацу и Тай масаж
От какъв масаж имаш нужда?
Масаж тест - Кой масаж е подходящ за мен?
В различните дни от ежедневието си сме в различни отношения с тялото си. Понякога сме мотивирани да го слушаме и да се грижим за него, друг път силите ни стигат единствено да се стоварим изтощени върху леглото. Кажи ни как се отнасяш към себе си, за да ти покажем как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и позитивна енергия.

Масажът е един от ефективните и приятни начини да чуем истинското си Аз, да релаксираме, да изчистим стреса и напрежението, да си върнем жизнеността и добрата физическа кондиция. Настоящият тест ще ти даде насоки как да избереш вида масаж, който най-добре ще помогне да преодолееш физическото или емоционално неразположение и заедно ще поработим върху изчистването на блокажите.
Вижте повече