Колко е хубаво, че не трябва да чакаш дори секунда, за да започнеш да правиш света по-добър.

~ Ане Франк

Холистичен - Wellness магазин за здраве

Етерични масла Doterra, Хармонизатори

Добре дошли в нашия онлайн магазин DoSense. Място за здраве, уелнес и хармония на тялото, духа и дома. Поканете здравето, любовта и хармонията в дома си. Изчистете пространството, балансирайте енергията, повдигнете духа си, изчистете сърцето си и се чувствайте добре.  Очаквайте скоро серия от прекрасни продукти, които ще внесат повече светлина в ежедневието ви.

А дотогава, можете да разгледате нашите хармонизиращи камбанки с невероятен звук и ефект.

Очаквайте скоро.

Магазин за здраве и хармония. Хармонизиране на пространството и енергията. Продукти за здраве.
Повече светлина
от БлогаРазгледай още...

Енергийните блокажи

Застоялата енергия - да изчистим живота си

енергийните блокажи
избрано на фокус
Виж повече

За да поръчате - Пишете ни на hello@padmalaya.bg 

Звукът им е възвишен, небесен и хармонизиращ, наподобяващ вълшебна приспивна песен пренасяща душата в дълбоко спокойствие и релаксация.  Използват се за балансиране на енергията в човека и релаксация на ума, за изчистване на негативната и застояла енергия в дома или офиса.  За хармонизиране на пространството след негативно преживяване или спор. Често срещан инструмент при медитация, йога, релакс и звукотерапия. 

Те идват от Франция, от малкото бутиково ателие Zaphir и са високо ценени заради изключителното им качество. Повече от 30 години тези ръчно изработени звънчета радват хората със своя кристално чист вълшебен звук, нежни хармонизиращи мелодии и светещи цветове. 

Изцяло ръчно изработени – Всяко звънче има 8 струни за пиано с различна дължина, споени със сребро в метален пръстен. При сглобяването всяка  струна се настройва ръчно много внимателно, за да прецизира взаимодействието на тонове и обертонове в непрекъснат поток от хармония. 

Пропорциите на резонансната тръба съвпадат с принципите на "Златното сечение" на Да Винчи, като по този начин се осигурява оптимален звук и резонанс.  Резонансната тръба е направена от тънки слоеве целулоза, каландрирана под високо налягане. Чрез спираловидно навиване и запечатване на множеството слоеве се получава фин и твърд цилиндър,  гарантиращ перфектните акустични качества за топлия тембър и кристалните звуци, с които са известни Zaphir Chimes. Използваните материали са естествени, рециклируеми и от ЕЕГ произход/стандарти. Защитните слоеве лак и боя на резонансната тръба са екологични. Дървените части са покрити  с восък. Окачен на вратата или до отворен прозорец, лекият бриз ще ви изненада  с омагьосана мелодия.

ЗЕМЯ -  Честност, вярност, спокойствие и защита - Грижа за себе си, заземяване, утвърждаване, лоялност, баланс, здрав смисъл, стабилност, плодородие и защита.  За здраве и емоционален баланс. 

МЕТАЛ - Ясна  мисъл и концентрация, справедливост - Използвайте, за да  предизвикате радостта, прецизността, концентрацията и красотата. За точност и  яснота. За успех в бизнеса и финансите. За повишаване на енергията. 

ВОДА - Знание и духовност, адаптация - За да внесете изобилие, мъдрост,  спокойствие и за подобряване на кариерата и общуването. Стимулира  вдъхновението, мъдростта и прозрението. За нови пътешествия. 

ДЪРВО - Вярност, творчество и растеж - За професионален, творчески или личен растеж, доброта и гъвкавост. За нова творческа енергия, за сила и интуиция.  За здрави и стабилни семейни връзки. 

ОГЪН - Разум и логика, слава, сила, движение и репутация - Приветства страстта, жизнеността, динамиката, вдъхновението и лидерските умения. За плам и ентусиазъм  в личния живот и кариерата. За кураж и издръжливост. За слава и добър късмет.