Запишете час онлайн

Масажът е изкуство да се подражава на лечебното въздействие и вълшебната сила на природата.

~ Падмалая
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Кой масаж е
подходящ за мен
Вижте повече
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.

Дни на отворени врати:
Запознайте се със СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия.
Чувствате ли се напрегнати, претоварени или просто блокирали? Усещате ли, че е трудно да си поемете дъх или прекалено много се безпокоите?Знаете ли че, ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които закриват лъчите на слънцето в ясно небе?

Вижте още
Подаръчни пакети
Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още
Промоционални предложения
Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »

Масажи в София - Какви видове масажи може да направите в студио за масажи Падмалая?

"Ако се вслушаме в тялото си, когато ни шепти, то няма да ни се наложи да чуем писъците му."

Слушаме ли мъдрия език на тялото си? Умеем ли да разпознаваме сигналите, които дава, когато е преуморено, изтощено или боледува? Колко често го пренебрегваме в името на бързия живот, безкрайните ангажименти или липсата на време.
Ден след ден енергията и силата ни намалява, появяват се схващания и напрежение. Нужно е да се е погрижим за себе си, да обърнем внимание на собствения си свят, за да победим болката и върнем равновесието.
Изберете вашата масажна терапия за здраве и благополучие изпълнена от сертифицирани терапевти в Студио за масажи Падмалая.

Масаж на терапевта

Оздравителни терапии

„Масажът на терапевта“ е комбинация от различни масажни похвати и техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Това е масаж специално за вас. Подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, облекчава болките в гърба, врата и главоболието.

Възстановителен масаж

Оздравителни терапии

Възстановителните или лечебните масажи включват комбинация от терапевтични и антистрес техники, като ефективността им е висока и е подходящ за хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на мускулнияг тонус и енергията. Силният благотворен ефект на лечебният масаж се дължи на премахването на мускулното напрежение, облекчаване на болките и връщане на виталността.

Дълбокотъканен масаж

Оздравителни терапии

Дълбокотъканният масаж се отличава с прилагането на дълбок натиск в комбинация с по-бавни и плавни движения, като целта му е да се работи върху съединителната тъкан и по-дълбокия слой на мускулите и по този начин да се освободи мускулното напрежение, без това да намали комфорта на клиента. Редовният дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Спортен масаж

Оздравителни терапии

Спортен масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули, стави и сухожилия. Спортният масаж може да бъде подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж и масаж при спортни травми

Масаж с топли вулканични камъни

Източни терапии

Болка в гърба, мускулна болка, скованост, фибромиалгия, стрес, безсъние, депресия или тревожност, лоша циркулация на кръвта, застояла лимфа – всички тези проблеми могат да бъдат облекчени от един приятен, отпускащ и лечебен масаж с топли вулканични камъни.

Масаж с озонирани масла

Оздравителни терапии

Паролата за възвръщане на супер силите е Озонов масаж "Възстановяване". Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники с цел оптимално повлияване на симптомите на физическо и психическо изтощение. Озонираните масла са естествена терапия, като действието им продължава до 8 часа.

Озонов масаж Релакс

Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж, при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични масла обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят мускулния тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия, стрес и нервно напрежение. Озонът предпазва организма от преждевременно стареене.

Масаж с етерични масла - Ароматерапия

Релаксиращи терапии

Терапевтичните масажи с етерични масла са истински блажени ароматни пътешествия. Терапията с аромати е един от най-магичните ритуали на холистичната медицина. Тя балансира ума и тялото и повлиява благотворно неразположенията. Избери своето етерично преживане, a внимателните ръце на нашите професионални терапевти ще превърнат масажа в елегантен момент на изтънчено удоволствие.

Мануален лимфен дренаж

Релаксиращи терапии

Мануалният лимфен дренаж подпомага детоксикацията и извеждането на отпадните продукти от метаболитните процеси на организма, както и различните токсини попаднали в тялото от околната средата - бактерии, тежки метали, химикали и отрови, с които се срещаме ежедневно чрез храната, водата, въздуха, козметиката, битовата химия. Редовното прилагане на лимфен масаж има много здравословни ползи за тялото.

Специализиран терапевтичен масаж при болки в краката и стъпала

Оздравителни терапии

Комбинирана масажна терапия за болки в стъпалата и болки в краката, която интегрира различни подходи и адресира множество фактори, допринасящи за дискомфорта. Този масаж осигурява ефективно облекчение и елиминиране на болката, като допринася за цялостното добро състояние на краката и стъпалата.

Релаксиращ масаж

Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж - лек, деликатен и приятен, спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание. Този антистрес масаж с меки масажни техники, изчиства физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. Масажът има хармонизиращ ефект, отпуска мускулите, изчиства мислите и подобрява състоянието с чиста оздравителна енергия. Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве.

Класически масаж

Оздравителни терапии

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси. Повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане масажът има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Холистична морска терапия

Релаксиращи терапии

Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Освобождава напрежението и натрупания стрес, балансира енергията и връща хармонията в тялото, като създава усещане за пълна релаксация. Една цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, които подхранват и подмладяват кожата.

Японски авторски масаж

Източни терапии

Авторският японски масаж е комбинацията от различни масажни техники предназначени за отпускане на мускулите, премахване на сковаността и изтръпването, елиминиране на болката в тялото, възстановяване на силите и активиране на потока на енергията в тялото.

Коруги - Подмладяващ Масаж на лице

Източни терапии

Този чудесен стягащ и подмладяващ масаж подобрява лимфния поток, като изчиства натрупаните шлаки и отпадъчни вещества, премахва подпухналостта, подобрява влагата в кожата, като я хидратира и подхранва, отпуска напрегнатите мускули и изчиства видимо натрупаните стрес, умора и напрежение, намалява и оформя контура, като стяга кожата на лицето и повдига овала, като видимо подмладява лицето.

Beauty терапия - Грижа за тяло и лице

Релаксиращи терапии

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски органични продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж

Оздравителни терапии

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи е благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на вътрешните органи.

Шиацу масаж - Японски масаж

Източни терапии

Шиацу масаж подобрява цялостно здравето, чрез въздействие върху енергийните меридиани и специфични точки, като отстранява блокажите и стимулира притока на енергия в тялото. Шиацу елиминира сковаността и хроничното напрежение причинени от стрес, облекчава болките в мускулите и подобрява тяхната еластичност. Облекчава болките в гърба, кръста, врата, раменете. Повлиява болките в ставите и увеличава мобилността.

Гуаша - Китайски масаж

Източни терапии

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста. В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала

Релаксиращи терапии

Рефлексотерапията не е просто масаж на стъпалата, тя е любима процедура на нашите клиенти. Този изключително приятен и полезен масаж финно въздейства на ключови центрове върху човешките ходила, като подпомага нормалното движение на жизнената енергия в тялото, активира кръвообръщението, повишава имунитета, подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Тайвански масаж на стъпалата

Източни терапии

В Тайван, където акупунктурата на стъпалата е ежедневно прилагана, е широко прието редовно да се подобрява циркулацията на "енергийната кръв и течност" в човешкото тяло. Принципът е подобен на този в китайската билкова медицина и меридианната терапия. Но тук редовното лечение за премахване на отпадъчните материали, отложени в краката, се е превърнало в културен обичай.

Сейки - Енергийна терапия

Източни терапии

Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе. Сейки изчиства ума, ребалансира нивата на физическата и умствената енергия. Енергиен масаж, който активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, връща естественото равновесие в организма. Премахва стрес, напрежение и емоционални травми.

Рейки - Енергийна терапия

Източни терапии

Названието Рейки идва от японските думи rei, което означава „универсална мъдрост, познание“, и ki, което се отнася до жизнената енергия, наричана още духовна енергия или жизнена сила, която се намира навсякъде около нас и в нас самите. В Рейки не работи само със симптомите, но и с причините за заболяванията.

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея

Релаксиращи терапии

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага или едновременно или в два последователни часа - един за Него и един за Нея, като се използват различни масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, връщане на баланса и хармонията.

Антицелулитен масаж

Оздравителни терапии

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини.

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце

Оздравителни терапии

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава частичният масаж е за вас. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръце или масаж на крака – отпуска мускулите и премахва тежестта.

Каза ли днес Благодаря?
За благодарността с грижа или за грижата с грижа
Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.
Вижте повече