Padmalaya | Масажи в София

Какви масажи може да направите в Център за масаж Падмалая?

Запиши час онлайнПодари масаж
Център за масаж Падмалая - Баланс и хармония ум, дух, тяло
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Индивидуален подходАвторски масаж

Масаж на терапевта

„Масажът на терапевта“ е комбинация от различни масажни похвати и техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Това е масаж специално за вас. Подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, облекчава болките в гърба, врата и главоболието.

Виж повече
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Вендузотерапия за здраво тялоВакуум масаж

Терапия с вендузи

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи е благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на вътрешните органи.

Виж повече
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Грижа за лимфатаЛимфна система

Мануален лимфен дренаж

Мануалният лимфен дренаж подпомага детоксикацията и извеждането на отпадните продукти от метаболитните процеси на организма, както и различните токсини попаднали в тялото от околната средата - бактерии, тежки метали, химикали и отрови, с които се срещаме ежедневно чрез храната, водата, въздуха, козметиката, битовата химия. Редовното прилагане на лимфен масаж има можество здравословни ползи за тялото. 

Виж повече
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Грижа за тялото в дълбочинатайното оръжие

Дълбокотъканен масаж

Сблъсквате ли се с постоянна болка, която не иска да отшуми? Ако търсите мощно и ефективно решение, дълбокотъканният масаж е проактивно и ефикасно лечение, отличен избор за различни състояния на болка и скованост - стратегическа намеса за поддържане и подобряване на работоспособността на тялото. Дълбокотъканният масаж се отличава с дълбок интензивен натиск в комбинация с по-бавни движения, като работи върху съединителната тъкан, страстванията на фасцията и по-дълбокия слой на мускулите. 

Виж повече
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
За активен начин на животподготвителен

Спортен масаж

Спортния масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж може да бъде подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж, както и профилактичен при спортни травми.

Виж повече
Класически масаж | Център за масаж Padmalaya | София
Почивка за тялотошведски масаж

Класически масаж

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси. Повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане масажът има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Виж повече
Възстановителен масаж София
Премахване на напрежениетовъзстановяване

Възстановителен масаж

Възстановителните или лечебните масажи включват комбинация от терапевтични и антистрес техники, като ефективността им е висока и е подходящ за хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на мускулнияг тонус и енергията. Силният благотворен ефект на лечебният масаж се дължи на премахването на мускулното напрежение, облекчаване на болките и връщане на виталността.

Виж повече
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Деликатно спокойствиелек и приятен

Релаксиращ масаж

Релаксиращ масаж - лек, деликатен и приятен, спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание. Този антистрес масаж с меки масажни техники, изчиства физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. Масажът има хармонизиращ ефект, отпуска мускулите, изчиства мислите и подобрява състоянието с чиста оздравителна енергия. Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве.

Виж повече
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Заслужена почивка за всяка клеткаантистрес

Озонов масаж Релакс

Релаксиращ масаж, при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични масла обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят мускулния тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия, стрес и нервно напрежение. Озонът предпазва организма от преждевременно стареене.

Виж повече
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Рестарт за тялото и умаздраве от япония

Японски авторски масаж

Авторският японски масаж е комбинацията от различни масажни техники като терапевтичен масаж, шиацу, топли камъни, предназначени за отпускане на мускулите, премахване на сковаността и изтръпването, елиминиране на болката в тялото, възстановяване на силите и активиране на потока на енергията в тялото.  С много добър ефект, който ще накара всяка част на тялото ти да се подмлади, а сетивата ти да се изпълнят с радост за дълго време. 

Виж повече
Шиацу - масажна техника от Япония. Японски масаж в Център за масаж Падмалая, София.
Баланс и енергия за тялотояпонска техника

Шиацу

Шиацу масаж подобрява цялостно здравето, чрез въздействие върху енергийните меридиани и специфични точки, като отстранява блокажите и стимулира притока на енергия в тялото. Шиацу елиминира сковаността и хроничното напрежение причинени от стрес, облекчава болките в мускулите и подобрява тяхната еластичност. Облекчава болките в гърба, кръста, врата, раменете. Повлиява болките в ставите и увеличава мобилността.

Виж повече
Гуаша - Китайски лечебен метод
Изстъргване на всичко лошоКитайски масаж

Гуаша - Китайски лечебен метод

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста. В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Виж повече
Енергиен масаж София. Енергийна терапия.
Свържи се с вътрешният си лечителЕнергийна терапия

Сейки - Енергиен метод от Япония

Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе. Сейки изчиства ума, ребалансира нивата на физическата и умствената енергия. Енергиен масаж, който активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, връща естественото равновесие в организма. Премахва стрес, напрежение и емоционални травми.

Виж повече
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Забравете за главоболиетопри болка и умора

Масаж на глава, шия и рамене

Защо глава, шия и рамене? Тези зони на тялото носят цялата тежест на съвременния ни начин на живот – непрекъснатите часове на бюрото, тежестта на отговорностите и акумулирания ежедневен стрес. Специализираният масаж за глава, врат и рамене е създаден, за да премахне болката, да освободи натрупаното напрежение и да възстановява баланса в тези ключови и важни зони и да ви подготви да се изправите пред света с нова сила.

Виж повече
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
За свободно и леко движениелечебна терапия

Специализиран масаж при болки в краката и стъпалата

Комбинирана масажна терапия за болки в стъпалата и болки в краката, която интегрира различни подходи и адресира множество фактори за болезнени стъпала и крака. Този масаж осигурява ефективно облекчение и елиминиране на болката в мускулите на краката, болката в сухожилията на стъпалата и болката в глезените.  Позволете на краката ви да си починат от изтощителния товар на болката, като ги дарите със специално внимание, а именно терапевтичен масаж.

Виж повече
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Паролата за суперсилитерапия с озон

Терапевтичен масаж с озонирани масла

Паролата за възвръщане на супер силите е Озонов масаж "Възстановяване". Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники с цел оптимално повлияване на симптомите на физическо и психическо изтощение. Озонираните масла са естествена терапия, като действието им продължава до 8 часа.

Виж повече
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Алхимията на масажа и магнезияМагията на магнезия

Терапевтичен масаж с магнезиево олио

Магнезият е свързан с над 300 биохимични реакции в тялото и е изключително важен за добрата ни физическа и психическа формат. Съвременният начин на живот и хранене, водят до широко разпространен дефицит на магнезий. Масажът с магнезиево олио подобрява кръвообращението, облекчава мускулното напрежение, мускулните болки, схващанията, крампите и изтръпването на крайниците, като позволява директно усвояване на магнезия през кожата, което води до бързо облекчаване на неразположенията.

Виж повече
Ароматерапия
Трансформирай стреса в благоденствиеАроматерапия

Масаж с етерични масла - Арома масаж

Ароматерапевтичният масаж предлага научно обоснован, дълбоко ефективен метод в търсене на ефективен начин за справяне със стреса, депресията и болката в тялото, съчетаващ древни традиции със съвременни терапевтични техники за подмладяване на тялото и ума. Етеричните масла имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува. Днес те каним в Падмалая на незабравимо ароматно пътешествие за цялостно здраве, дълбоко спокойствие и презареждане.

Виж повече
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Здраве от морето и планинаталечебен масаж

Лечебен масаж с Морска луга и Арника

Лечебен масаж, който не само отпуска тялото, но и успокоява мускулите, като влива в кожата лечебната сила на Черно море, обогатена с магнезиеви соли  и Арника - изключително лечение от природата, което обещава дълбок, възстановяващ и тонизиращ ефект върху цялото тяло.

Виж повече
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
С грижа за младосттастегнат контур

Специализиран подмладяващ лифтинг масаж за лице

Сега е момента да се въоръжите в битката с времето. Забравете за мълчаливото предаване на бръчките, отпуснатата кожа и загубата на младежкия блясък. Днес ние обявяваме война на стареенето със Специализирания анти-ейдж лифтинг масаж на лице. Това не е просто още един масаж; това е щателно изработена стратегия за подмладяване, повдигане на контура и стягане на кожата. Специално изготвен протокол с три уникални фази професионална грижа: лимфен дренаж, скулптуриране и лифтинг за истинско прераждане на най-сияещото Аз на вашата кожа.

Виж повече
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Красота от дълбините на моретоминерали за кожата

Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце

Този масаж за лице е истински празник за вашата красота. Тук удоволствието да поглезим кожата, среща знанията на експертите от френската лаборатория Phytomer за вечната красота. Хидратиращият озаряващ масаж на лице може да промени изцяло излъчването ви и като с магия да накара лицето ви да заблести. Той е професионално деликатно докосване, което носи безценно ревитализиращо усещане, хидратира  кожата в дълбочина и я насища с минерали и есенциални олигоелементи, като я оставя сатенено гладка, блестяща, мека и отпочинала.

Виж повече
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Блаженство и красотаГрижа за тяло и лице

Beauty терапия - Цялостна грижа

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски органични продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Виж повече
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Енергия от дълбините на Земятаhot stone масаж

Масаж с топли вулканични камъни

Болка в гърба, мускулна болка, скованост, фибромиалгия, стрес, безсъние, депресия или тревожност, лоша циркулация на кръвта, застояла лимфа – всички тези проблеми могат да бъдат облекчени от един приятен, отпускащ и лечебен масаж с топли вулканични камъни. В този уникален терапевтичен масаж, Земята ви предлага истинска  лечебна сила и енергия, за цялостно възстановяване и благополучие.

Виж повече
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Древна мъдрост от моретонасищане с минерали

Холистична морска терапия

Това е твоето жадувано малко бягство в център за масажи Падмалая. Потопи се в чувствената синева на морската магия с този уникален антистрес релаксиращ, тонизиращ и успокояващ масаж с Phytomer - френският първенец в морската козметика. Холистична терапия във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, съчетание от релаксиращи и по-дълбоки масажни техники за освобождаване на напрежението и натрупания стрес, успокояване на напрегнатите мускули и сухожилия, балансиране на енергията и връщане на хармонията в тялото.

Виж повече
Масаж за двойки в София.
Хармония и балансмасаж за двойки

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два кабинета един до друг, като се използват различни масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, връщане на баланса и хармонията.

Виж повече
Рефлексотерапия - Масаж при болки в стъпалата
Терапевтична грижа за стъпалатаРефлексотерапия

Масаж на стъпала

Рефлексотерапията не е просто масаж на стъпалата, тя е любима процедура на нашите клиенти. Изключително ефективна при болки в стъпалата, болки в глезените, натоварени и уморени крака, Този изключително приятен и полезен масаж финно въздейства на ключови центрове върху човешките ходила, като активира кръвообръщението, повишава имунитета, подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Виж повече
частичен масаж на гръб | София
Премахва локално болкатамасаж на зони

Частичен масаж на гръб, крака или ръце

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава частичният масаж е за вас. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръце или масаж на крака – отпуска мускулите и премахва тежестта.

Виж повече
Антицелулитен масаж | София
Отстраняване на натрупваниятане на целулита

Антицелулитен масаж

Представете си, че връщате часовника на своята кожа назад. Антицелулитният масаж не просто изглажда кожата - той стимулира собствените механизми на тялото да се справи с упоритите мастни клетки. Прилагането на антицелулитен масаж премахва мастните натрупвания, дренира тъканите, стимулира метаболизма и изхвърлянето на токсините от тялото. Подобрява кръвообращението и лимфният поток, а портокаловата кожа се изглажда. Отровните вещества се изхвърлят по-бързо, а клетките се възстановяват; подобрява се метаболизмът, което спомага за премахването на излишните мазнини.

Виж повече
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Хавайски ритуал за здраветерапия от боговете

Ломи Ломи - Хавайски масаж с вулканични камъни

Хавайският масаж Ломи-Ломи, познат още като “Танцуващи ръце”, е  врата към изцеление и баланс, към истинско прераждане, в което внезапно намирате изцеление и спокойствие. Защо да чакаме утре, когато днешният ден примамва с обещанието за изцеление? Резервацията за Ломи Ломи не е просто да насрочиш ден за масаж,  това е все едно да имаш съдбовен ден. Това е да решиш, че си готов да оставиш болката, стреса и безкрайния цикъл на изтощение.

Виж повече

Ден след ден енергията и силата ни намалява, появяват се схващания и напрежение. Нужно е да се е погрижим за себе си, да обърнем внимание на собствения си свят, за да победим болката и върнем равновесието. Изберете вашите масажи за здраве и благополучие изпълнени от сертифицирани терапевти в Студио за масажи Падмалая.

Център за масажи в София -  "Падмалая". кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 9