Запишете час сега

Масажът е изкуство да се подражава на лечебното въздействие и вълшебната сила на природата.

~ Падмалая

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Подарък за Осми март

Оригинален подарък за ОСМИ МАРТ за вашата любима, за вашата майка, близка приятелка, добра съседка или колежка. Най-хармоничният подарък за жена в най-женският месец от годината! Подарете здраве, емоция, грижа и красота, хармония и баланс за тялото и душата!

Вижте още

Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия

Енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото. Активиране на силите на организма и възстановяване на баланса. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе.

Вижте още

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Слушаме ли мъдрия език на тялото си?
Умеем ли да разпознаваме сигналите, които дава, когато е преуморено, изтощено или боледува? Колко често го пренебрегваме в името на бързия живот, безкрайните ангажименти или липсата на време. Ден след ден енергията и силата ни намалява, появяват се схващания и напрежение. Нужно е да се е погрижим за себе си, да обърнем внимание на собствения си свят, за да победим болката и върнем равновесието.

Масажи София

Студио за масаж Padmalaya, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11.

Масаж на терапевта Оздравителни терапии

„Масажът на терапевта“ е комбинация от различни масажни похвати и техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Това е масаж специално за вас. Подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, облекчава болките в гърба, врата и главоболието. Премахва умората и напрежението и цялостно подобрява здравословното състояние.

Възстановителен масаж Оздравителни терапии

Възстановителните масажи включват комбинация от класически масаж и други масажни техники като „Масаж на Терие“, антистрес масаж, постизометрична релаксация. Ефективността му е висока и е подходящ за хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на жизнената енергия. Силният му благотворен ефект се дължи на премахването на мускулното напрежение, плексит, облекчаване на болките и връщане на тонуса и виталността.

Дълбокотъканен масаж Оздравителни терапии

Дълбокотъканният масаж се отличава с прилагането на дълбок натиск в комбинация с по-бавни и плавни движения, като целта му е да се работи върху съединителната тъкан и по-дълбокия слой на мускулите и по този начин да се освободи мускулното напрежение, без това да намали комфорта на клиента. Редовното прилагане на дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Спортен масаж Оздравителни терапии

Спортен масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули, стави и сухожилия. Подобрява кръвообръщението, потока на лимфата и обмяната на веществата. Спортният масаж се дели на подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж и масаж при спортни травми

Озонов масаж Релакс Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични екстракти от маслина и портокал, обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят мускулния тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия, стрес и нервно напрежение. Озонът се бори се със свободните радикали, защитава имунната система и предпазва организма от преждевременно стареене.

Озонотерапия Възстановяване Оздравителни терапии

Паролата за възвръщане на супер силите е Озонов масаж "Възстановяване". Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники и похвати с цел оптимално да повлияе симптомите на физическо и психическо изтощение. Озонът е най-мощният антимикробен агент в природата. Озонираните масла са естествена терапия, като действието им продължава до 8 часа след нанасяне.

Релаксиращ масаж Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж - лек, деликатен и приятен - спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание. Този антистрес масаж- използва по-меки масажни техники, които освобождават физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. Масажът има хармонизиращ ефект, отпуска мускулите, облекчава болката, изчиства мислите и подобрява здравословното състояние с чиста оздравителна енергия.
Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве.

Ароматерапия - Aroma Fusion Escape Релаксиращи терапии

4 арома-масажа, 4 пътешествия, 4 преживявания, 4 действия, 4 серии за домашна грижа. Терапията с аромати е един от най-магичните ритуали на холистичната медицина. Тя въздейства директно върху обонятелните нерви и балансира ума и тялото, повлиява благотворно физически и психически неразположения. Избери своята Арома нирвана, a внимателните ръце на нашите професионални терапевти ще превърнат масажа в елегантен момент на изтънчено удоволствие.

Холистична морска терапия Релаксиращи терапии

Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Освобождава напрежението и натрупания стрес, балансира енергията и възвръща хармонията в тялото, като създава усещане за пълна релаксация. Световния козметичен лидер Phytomer разкрива цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, които подхранват, подмладяват и реструктурират кожата.

Beauty терапия - Грижа за тяло и лице Релаксиращи терапии

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата, отстраняване на стреса и повдигане на душата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, съчетана с вълшебното въздействие на природата, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Класически масаж Оздравителни терапии

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси. Повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане класическият масаж (известен още като шведски масаж) има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце Оздравителни терапии

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Целта е бързо да се премахне умората и болката. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръцете – отпуска мускулите на ръцете и раменете. Масаж на крака – премахва тежестта в краката.

Шиацу масаж Източни терапии

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира напрежението в мускулите и органите. Шиатсу влияе върху функциите на дихателния апарат и състоянието на кожата, подобрява кръвообръщението и еластичността на мускулите, като намалява напрежението и болката в тях. Успокоява нервната система и я тонизира.

Гуаша масаж Източни терапии

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи в тялото, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста, ставни заболявания.
В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Тай масаж - Тайландски масаж Източни терапии

Традиционният тайландски масаж премахва болки в тялото, увеличава се гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение и схванатите мускули. Той спомага правилното протичане на жизнената енергия. Масажът се изпълнява на земя, върху мека постелка и с удобни дрехи. Разтягането и работата върху енергийните линии облекчава напрежението в мускулите и позволяват на жизнената сила и енергия да циркулира свободно в тялото.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж Източни терапии

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно в организма и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи се осъществява благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи.

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея Релаксиращи терапии

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа - един за Него и един за Нея, като се използват различни комбинации от масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, което помага да възвърнете хармоничното си състояние отново и да се заредите с нови жизнени сили.

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Релаксиращи терапии

Рефлексотерапията не е просто масаж на стъпалата, тя е любима процедура на нашите клиенти. И това съвсем не е случайно. Този изключително приятен и полезен масаж финно въздейства на ключови центрове върху човешките ходила, като подпомага нормалното движение на жизнената енергия в тялото, активира кръвообръщението, повишава имунитета, подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Сейки - Енергийна терапия. Енергиен масаж Източни терапии

Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе. Сейки детоксикира мозъка, изчиства ума, ребалансира нивата на физическата и умствената енергия; енергиен масаж, който активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, възвръща естественото равновесие в организма. Енергийна терапия, която изчиства стреса и напрежението, емоционални травми, повлиява положително хронични или болестни състояния.

Зонов масаж - Зонова терапия Източни терапии

"Притиснете годините, притиснете болката, притиснете умората, притиснете болестта." Всеки обича рефлексотерапията и добрия масаж на стъпала, знаете ли, че рефлекторни зони има и по стъпала и също така главата.
Зоновият масаж е ефективен като профилактика при редица заболявания, от които бихме могли да се предпазим или ако просто искаме да премахнем стреса и умората от тялото.

Антицелулитен масаж Оздравителни терапии

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини и подобрява еластичността на кожата.

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече