Запишете час сега

Масажът е изкуство да се подражава на лечебното въздействие и вълшебната сила на природата.

~ Падмалая
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Кой масаж е
подходящ за мен
Вижте повече
Подаръчни пакети
Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още
СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия
СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия

Енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото. Активиране на силите на организма и възстановяване на баланса. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе.

Вижте още
Промоционални предложения
Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »

Масажи в София - Какви видове масажи може да направите в студио за масажи Падмалая?

"Ако се вслушаме в тялото си, когато ни шепти, то няма да ни се наложи да чуем писъците му."

Слушаме ли мъдрия език на тялото си? Умеем ли да разпознаваме сигналите, които дава, когато е преуморено, изтощено или боледува? Колко често го пренебрегваме в името на бързия живот, безкрайните ангажименти или липсата на време.
Ден след ден енергията и силата ни намалява, появяват се схващания и напрежение. Нужно е да се е погрижим за себе си, да обърнем внимание на собствения си свят, за да победим болката и върнем равновесието.
Изберете вашата масажна терапия за здраве и благополучие изпълнена от сертифицирани терапевти в Студио за масажи Падмалая.

Коруги - Подмладяващ Масаж на лице

Източни терапии

Този чудесен стягащ и подмладяващ масаж подобрява лимфния поток, като изчиства натрупаните шлаки и отпадъчни вещества, премахва подпухналостта, подобрява влагата в кожата, като я хидратира и подхранва, отпуска напрегнатите мускули и изчиства видимо натрупаните стрес, умора и напрежение, намалява и оформя контура, като стяга кожата на лицето и повдига овала, видимо подмладява лицето, като му придава строен и сияен вид.

Масаж на терапевта

Оздравителни терапии

„Масажът на терапевта“ е комбинация от различни масажни похвати и техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Това е масаж специално за вас. Подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, облекчава болките в гърба, врата и главоболието.

Възстановителен масаж

Оздравителни терапии

Възстановителните или лечебните масажи включват комбинация от терапевтични и антистрес техники, като ефективността им е висока и е подходящ за хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на мускулнияг тонус и енергията. Силният благотворен ефект на лечебният масаж се дължи на премахването на мускулното напрежение, облекчаване на болките и връщане на виталността.

Дълбокотъканен масаж

Оздравителни терапии

Дълбокотъканният масаж се отличава с прилагането на дълбок натиск в комбинация с по-бавни и плавни движения, като целта му е да се работи върху съединителната тъкан и по-дълбокия слой на мускулите и по този начин да се освободи мускулното напрежение, без това да намали комфорта на клиента. Редовният дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Спортен масаж

Оздравителни терапии

Спортен масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули, стави и сухожилия. Спортният масаж може да бъде подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж и масаж при спортни травми

Озонов масаж Релакс

Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж, при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични масла обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят мускулния тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия, стрес и нервно напрежение. Озонът предпазва организма от преждевременно стареене.

Озонотерапия Възстановяване

Оздравителни терапии

Паролата за възвръщане на супер силите е Озонов масаж "Възстановяване". Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники с цел оптимално повлияване на симптомите на физическо и психическо изтощение. Озонираните масла са естествена терапия, като действието им продължава до 8 часа.

Релаксиращ масаж

Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж - лек, деликатен и приятен - спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание. Този антистрес масаж- използва по-меки масажни техники, които освобождават физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. Масажът има хармонизиращ ефект, отпуска мускулите, облекчава болката, изчиства мислите и подобрява състоянието с чиста оздравителна енергия. Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве.

Ароматерапия - Essentail Fusion Escape

Релаксиращи терапии

Терапевтичните масажи с етерични масла са истински блажени ароматни пътешествия. Терапията с аромати е един от най-магичните ритуали на холистичната медицина. Тя балансира ума и тялото, повлиява благотворно физически и психически неразположения. Избери своето етерично преживане, a внимателните ръце на нашите професионални терапевти ще превърнат масажа в елегантен момент на изтънчено удоволствие.

Холистична морска терапия

Релаксиращи терапии

Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Освобождава напрежението и натрупания стрес, балансира енергията и възвръща хармонията в тялото, като създава усещане за пълна релаксация. Една цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, които подхранват, подмладяват и реструктурират кожата.

Beauty терапия - Грижа за тяло и лице

Релаксиращи терапии

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата, отстраняване на стреса и повдигане на душата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Класически масаж

Оздравителни терапии

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси. Повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане класическият масаж (известен още като шведски масаж) има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце

Оздравителни терапии

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава частичният масаж е за вас. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Бързо премахва умората и болката. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръце или масаж на крака – отпуска мускулите и премахва тежестта.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж

Източни терапии

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно в организма и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи се осъществява благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи.

Шиацу масаж

Източни терапии

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира напрежението в мускулите и органите. Шиатсу влияе върху функциите на дихателния апарат и състоянието на кожата, подобрява кръвообръщението и еластичността на мускулите, като намалява напрежението и болката в тях. Успокоява нервната система и я тонизира.

Гуаша масаж

Източни терапии

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи в тялото, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста, ставни заболявания.
В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея

Релаксиращи терапии

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа - един за Него и един за Нея, като се използват различни масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, което помага да възвърнете хармоничното си състояние отново и да се заредите с нови жизнени сили.

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала

Релаксиращи терапии

Рефлексотерапията не е просто масаж на стъпалата, тя е любима процедура на нашите клиенти. И това съвсем не е случайно. Този изключително приятен и полезен масаж финно въздейства на ключови центрове върху човешките ходила, като подпомага нормалното движение на жизнената енергия в тялото, активира кръвообръщението, повишава имунитета, подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Рейки - Енергийна терапия

Източни терапии

Названието Рейки идва от японските думи rei, което означава „универсална мъдрост, познание“, и ki, което се отнася до жизнената енергия, наричана още духовна енергия или жизнена сила, която се намира навсякъде около нас и в нас самите. В Рейки не работи само със симптомите, но и с причините за заболяванията.

Сейки - Енергийна терапия

Източни терапии

Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе. Сейки изчиства ума, ребалансира нивата на физическата и умствената енергия. Енергиен масаж, който активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, възвръща естественото равновесие в организма. Премахва стрес, напрежение и емоционални травми и повлиява положително хронични състояния.

Антицелулитен масаж

Оздравителни терапии

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини и подобрява еластичността на кожата.

Каза ли днес Благодаря?
За благодарността с грижа или за грижата с грижа
Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.
Вижте повече