Padmalaya

Запишете час сега

Масажът е изкуство да се подражава на лечебното въздействие и вълшебната сила на природата.

~ Падмалая

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Слънце и Луна - масаж За Него и масаж за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Ако търсите масажи в София, заповядайте в студио за масажи в центъра - "Падмалая". Масажите, които предлагаме са съобразени с вашите нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската радост и облекчение от качествени лечебни масажи. Единственото, което трябва да направите е да ни потърсите и да се доверите на силата на масажа. Тогава за нас остава само приятната задача да ви доставим удоволствие и да ви подкрепим да постигнете здраве, баланс и хармония. 0988 72 48 17. Масажи София - кв. Лозенец, ул. Крум Попов 16, ет. 2.

Масаж на терапевта Оздравителни терапии

Този вид масаж подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, подобрява лимфообръщението, подобрява здравословното състояние, премахва умората и напрежението. Благоприятен е за освобождаване на напрежение, води до нормализиране на кръвното налягане, подобряване на обмяната на веществата, намаляване на болката в тялото и функциите на всички органи и системи.

Възстановителен масаж Оздравителни терапии

Възстановителните масажи включват комбинация от класически масаж с повече и други масажни техники като „Масаж на Терие“, антистрес масаж, постизометрична релаксация. Ефективността му е толкова висока, че се практикува не само от спортисти, но и от всички хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на жизнената енергия. Силният му благотворен ефект се дължи на премахването на мускулното напрежение и подобряването на цялостното състояние на организма.

Спортен масаж Оздравителни терапии

Спортен масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули, стави и сухожилия. Подобрява кръвообръщението, потока на лимфата и обмяната на веществата. Спортният масаж се дели на подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж и масаж при спортни травми

Дълбокотъканен масаж Оздравителни терапии

Дълбокотъканният масаж е силен масаж подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседнал на чин на живот, безсъние, хронични болки в гърба и кръста, ишиас, схванат врат, физически и емоционален стрес, плексит и дори главоболие. Благодарение на този масаж мускулите се отпускат, а възстановяването им се ускорява. Подпомага се освобождаването на токсини от тялото. Редовното прилагане на дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Класически масаж Оздравителни терапии

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и стреса и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и премахва болката, засилва обменните процеси, повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане класическият масаж (известен още като шведски мчасаж) има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце Оздравителни терапии

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Целта е бързо да се премахне умората и болката. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръцете – отпуска мускулите на ръцете и раменете. Масаж на крака – премахва тежестта в краката.

Шиацу масаж Източни терапии

Шиацу масажът има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира напрежението в мускулите и органите. Шиатсу влияе върху функциите на дихателния апарат и състоянието на кожата, подобрява кръвообръщението и еластичността на мускулите, като намалява напрежението и болката в тях. Успокоява нервната система и я тонизира.

Гуаша масаж Източни терапии

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи в тялото, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста, ставни заболявания.
В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“.

Аюрведа масаж Източни терапии

Масажът е неизменна част от Аюрведа. Той е високоефективна енергийна терапия, която задейства механизма за самовъзстановяване на тялото и ума, балансирайки енергията. Масажите имат за цел да помогнат на тялото по естествен път да се освободи от стреса, да се пречисти от токсини и да възвърне естествения си баланс. Аюрведа масаж отпуска мускулите, елиминира болката, повишава гъвкавостта, подобрява кръвообръщението, тонизира организма и подмладява.

Тай масаж - Тайландски масаж Източни терапии

Традиционният тайландски масаж премахва болки в тялото, увеличава се гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение и схванатите мускули. Той спомага правилното протичане на жизнената енергия. Масажът се изпълнява на земя, върху мека постелка и с удобни дрехи. Разтягането и работата върху енергийните линии облекчава напрежението в мускулите и позволяват на жизнената сила и енергия да циркулира свободно в тялото.

Зонов масаж - Зонова терапия Източни терапии

"Притиснете годините, притиснете болката, притиснете умората, притиснете болестта." Всеки обича рефлексотерапията и добрия масаж на стъпала, знаете ли, че рефлекторни зони има и по стъпала и също така главата.
Зоновият масаж е ефективен като профилактика при редица заболявания, от които бихме могли да се предпазим или ако просто искаме да премахнем стреса и умората от тялото.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж Източни терапии

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно в организма и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи се осъществява благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на кръвоносните съдове на вътрешните органи.

Ароматерапия Релаксиращи терапии

Ароматерапия - масаж с етерични масла - един естествен начин за повишаване и поддържане на здравето и позитивното настроение. Редовните масажи с ароматни масла освобождават дишането, облекчават кожни раздразнения, подхранват и поддържат кожата. Те стимулират кръвообращението, подпомагат детоксикацията, отпускат мускулатурата и успокояват периферната нервна система. Етеричните масла действат антисептично и дезинфекциращо, суспокояват болката и укрепват организма.

Релаксиращ масаж Релаксиращи терапии

Редовното прилагане на релаксиращ масаж помага за подобряване на съня, облекчаване на схванатите мускули, премахване на стреса, елиминиране на депресията, успокояване на нервната система, подобряване на метаболизма, повишаване на доброто настроение, постигане състояние на спокойствие, мир и дълбока релаксация. Релаксирани и хармонични с релакс масаж можем да се радваме на добро здраве, спокоен и отпочинал ум.

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея Релаксиращи терапии

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа - един за Него и един за Нея, като се използват различни комбинации от масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, което помага да възвърнете хармоничното си състояние отново и да се заредите с нови жизнени сили.

Beauty масаж - Разкрасяваща терапия Релаксиращи терапии

Искате ли да се чуствате красиви, сияйни и заредени с енергия? Тогава тази терапия е за вас... Масаж на цяло тяло, лице и скалп с топли натурални разкрасяващи масла за изглаждане и подмладяване на кожата, отстраняване на стреса и повдигане на душата. Здрава, стегната, сияйна кожа и усещане за копринена мекота - доверете на древната техника на масажа, съчетана с вълшебното въздействие на природата, доказала силата си векове назад, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Релаксиращи терапии

Прилагането на натиск върху рефлекторните зони или така наречения точков масаж се смята за част от лечебния процес. Рефлексотерапията нормализира енергийния поток в меридианите, подобрява обмяната на веществата, активира кръвообръщението и снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции. Рефлексотерапията помага при слаб имунитет, мигрена, проблеми с кръвното, храносмилателни проблеми, болки в тялото, нарушение на съня.

Антицелулитен масаж Оздравителни терапии

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят активно и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини и подобрява еластичността на кожата.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега