Колко е хубаво, че не трябва да чакаш дори секунда, за да започнеш да правиш света по-добър.

~ Ане Франк

Падмалая Център за масаж

Условия за позване на уеб сайта

Важна информация

Съдържанието на този уеб сайт има информационен характер и не е предназначено за диагностициране и лечение на здравословни проблеми и специфични медицински състояния. Информацията в уеб сайта не е предназначена и не може да се третира като предписание и съвет за използване на каквито и да било процедури, продукти и мнения, както и не замества консултацията с квалифициран медицински специалист. Винаги се обръщайте към вашия лекар за всички въпроси относно вашето здраве. Ако смятате, че имате нужда от спешна помощ, обадете се незабавно на 112.

Споделяне и копиране на информацията

Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставянето по други сайтове на съдържанието на сайта, целият му текст, отделни страници, част или части от него е забранено. Можете да споделите страница или статия от www.padmalaya.bg използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към cъответната страница със съдържание, което искате да споделите.
Условия за поръчка на ваучер за масаж за предлаганите услуги в център за масаж Падмалая


Начин на поръчка /купуване на Ваучер за подарък

Покупка на ваучер за подарък от www.padmalaya.bg за услуги – масаж, козметика, ароматерапия и консултации, предоставяни в Център за масаж Падмалая. 

Потребителят на www.padmalaya.bg  извършва покупка на ваучер за подарък  - МАСАЖ от сайта, като попълни формата за поръчка в страница Ваучер за масаж. 

1. Избиране на една или повече от предлаганите услуги за козметика и масаж предлагани в център за масаж Падмалая, чрез онлайн поръчка, която се извършва на страницата от сайта Ваучер за подарък. 

2. Добавяне на услуги за масаж и козметика към Ваучер за масаж, който ще бъде използван от лице посочено във Ваучера с име и фамилия. 

3. Предоставяне на данни за извършване на доставката / избор на начин на доставка;

4. Избор на начин за плащане;

5. Потвърждаване на поръчката.

Опции за избор на вида на ваучера

Опциите за избор на вида на ваучера са две:

1 - Физически ваучер – В плик и панделки, с възможност на избор на картичка, който Потребителя  ще получи в избран от него офис на Еконт или на посочения от него във формата за поръчка адрес за доставка 

2 – Електронен Ваучер в PDF формат, който след заплащане ще бъде изпратен на посочения от Потребителя имейл адрес.

Оформянето на ваучера и избор на услуги

Потребителят избира вида на услугата или услугите и тяхната продължителност, които ще фигурират във Ваучера за подарък.

Необходимо е Потребителят да предостави името на Ползвателя на ваучера, а именно Име и Фамилия.

След като ваучера е оформен според предоставените опции на страницата за поръчка, Потребилят предоставя данни за доставка, а именно неговите име и фамилия, телефон и имейл адрес, адрес за доставка или предпочитан офис на Еконт. Всички доставки се извършват с куриерска фирма Еконт. 

Избор за начин на плащане и доставка

За физически ваучер в плик с панделки и картичка:

* Доставка до офис на Еконт или адрес, плащане с наложен платеж
* Взимане на ваучера от студиото с плащане на място

В случай, че е избран начин на доставка чрез Еконт, ваучерът ще бъде приготвен и изпратен в срок до 48 часа, в повечето случаи още същия ден. В събота и неделя и официални празници, ваучерът ще бъде изпратен в следващия работен ден. 

Потребителят ще получи SMS от Еконт, когато е избрал опция за доставка офис на Еконт или ще получи обаждане от куриера в деня на доставката, в случай, че е избрал доставка до адрес. 

За Електронен ваучер в PDF формат:

Ваучерът става активен и може да бъде използван единствено след получено по него плащане.

* Плащане с карта онлайн чрез сайта на Борика и получаване на имейл адрес веднага /до 15-20 минути/ след успешно реализирано плащане. Ваучерът е издава веднага и става активен веднага при успешно приключено плащане. 

* Плащане по банка до 48 часа от направената поръчка и доставка на имейл адрес веднага /до 15-20 минути/ след направената поръчка. Ваучерът се издава и изпраща на имейл веднага, но става активен в нашата система и може да се изплозва, само след получено плащане. 
Имайте предвид, че ако не плащането не бъде получено до 48 часа или два работни дни, за поръчки направени от България и до 5 работни дни за поръчки направени от чужбина, то ваучерът ще бъде анулиран и няма да може да бъде използван, като за това съответно ще бъдете уведомени по имейл или ще се свържем с вас по телефона, използвайки данните, които сте посочили в направената от вас поръчка. Ползвателят на ваучера не може да използва услугите избрани във ваучера преди да сме получили плащане по него.  Може да предоставите на имейл платежния документ.

Взимане на място в студиото:

Когато е избрана опцията Взимане на място в студиото, Потребителят посочва желан от него час, в който му е удобно да дойде и лично да вземе ваучера с плащане на място в студиото. 

Потвърждаване на поръчката

Покупко продажбата на Ваучерът за подарък, се счита за извършена в момента, в който Потребителят премине през всички стъпки на поръчката от Страницата за поръчка на Ваучер за подарък - масаж и получи номера на своята електронна поръчка – в сайта на страницата за поръчка и на посочения от него имейл адрес.

Всички разходи за куриерски услуги са за сметка на Потребителя.

Ако Потребителят не е получил поръчения него ваучер, следва да уведоми за това по телефона или на имейл адрес, за да може да бъде проверен статусът на поръчката и ваучерът да бъде изпратен повторно /в случай на поръчка на електронен ваучер/ или да бъде проверена доставката с куриера /в случай на поръчка на физически ваучер/. 

Доставка от Еконт

Доставчикът доставя поръчаният Ваучер за подарък чрез Куриерска фирма Еконт. 

1 - На посочения от Потребителя офис за доставка на Еконт или 
2 – Адрес личен или офис 

Доставчикът не носи отговорност в случай, че посочените от Потребителя данни са неверни или заблуждаващи. 

Ако Потребителя не бъде открит на посочения от него адрес в поръката, ваучерът ще бъде доставен в най-близкия офис на Еконт. В случай на неверен адрес втората доставка на адрес се заплаща допълнително от Потребителя.

Обикновено куриерът доставя пратките в рамките на 1-2 работни дни (с изключение на събота и неделя). 

Условия за използване на ваучера в Център за масаж Падмалая

Ваучерът е валиден за три месеца. 

Ползвателят на ваучера следва да направи резервация за услугата посочена във ваучера по телефона или онлайн през страницата за контакт и системата за онлайн резервация, като при онлайн резервация е желателно ползвателя да посочи в полето коментар, че ще използва ваучер. 

Направена резервация може да бъде преместена или отменена до 4 часа преди настъпването и. Ако ползвателя на ваучера не се яви на резервираният от него час, без да уведоми за това по телефона в по горе посочения срок, то ваучерът ще се смята за използван и повторна резервация по него не може да бъде направена. 

Всяка услуга посочена във ваучера може да бъде заменена с друга на същата стойност или да бъде направено доплащане в случай на избор на услуга с по-висока цена и/или съответно по-дълга продължителност.  За желана промяна следва да уведомите своевременно по телефона, за да може да бъде асоцииран специфичен терапевт към избраната услуга или да бъде предвидено достатъчно допълнително време. 

Общи условия - Дефиниции и разяснения

I. ПРЕДМЕТ

Чл. 1. (1) Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията между Падме ЕООД, гр. София, ул. Неразделни 2, ЕИК 207289075, наричано по-долу за краткост ДОСТАВЧИК, и клиентите, наричани по-долу ПОЛТРЕБИТЕЛИ, на сайта  www.padmalaya.bg
(2) Приемането на настоящите Общи условия от Потребителите на www.padmalaya.bg е задължително условие за осъществяването на поръчка на Ваучер за подарък и реализирането на доставката му.
(3) Доставчикът има право да откаже доставка на ПОТРЕБИТЕЛИ, които не са приели настоящите Общи условия.
(4) Приемането на настоящите Общи условия се извършва посредством маркиране на полето (чекбокса) „Запознах се с Общите условия и ги приемам“ в рамките на процедурата по поръчка.
(5) Договорът за продажба, сключен чрез интернет, е договор за продажба от разстояние. Той се сключва въз основа на предложение, отправено от Доставчика до всеки Ползвател на www.padmalaya.bg и се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на www.padmalaya.bg.

ІІ. ДАННИ ЗА ДОСТАВЧИКА

Наименование на доставчика: ПАДМЕ ЕООД
Търговски адрес: гр. София, ул.“Неразделни“ № 2

Адрес на Център за масаж Падмалая: 
гр. София, ул. Свети седмочисленици 9

Данни за кореспонденция: 
e-mail: hello@padmalaya.bg, тел: +359 886868600

Вписване в публични регистри: ЕИК 207289075

Надзорни органи:
Комисия за защита на личните данни
гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
телефон: +359 2 91 53 518
e-mail: kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Комисия за защита на потребителите
гр. София, пл.”Славейков” №4А, ет.3, 4 и 6,
тел.: +359 2 980 25 24, факс: +359 2 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
Уеб сайт: www.kzp.bg

III. ХАРАКТЕРИСТИКИ 

Чл. 2. Поръчката на Ваучер за подарък масаж е достъпна на адрес в интернет www.padmalaya.bg, чрез който Ползвателите имат възможност да сключват договори за покупко-продажба и доставка на предлаганите от Център за масаж Падмалая, включително следното:
•    Да извършват електронни изявления във връзка със сключването или изпълнението на договори с www.padmalaya.bg чрез интерфейса на страницата му, достъпна в интернет;
•    Да сключват договори за покупко-продажба и доставка на Ваучер за подарък – Масаж, или по-точно услугите за масаж и козметика предлагани от Център за Масаж Падмалая, собственост на Падме ЕООД;
•    Да извършват всякакви плащания във връзка със сключените договори с www.padmalaya.bg, съгласно поддържаните начини за разплащане;

Чл. 3. Доставчикът доставя заявените услуги под формата на Подаръчен ваучер за масаж и гарантира правата на Ползвателите, предвидени в закона, в рамките на добросъвестността и възприетите в практиката, потребителското или търговското право критерии и условия.

Чл. 4. Договор за покупко-продажа
(1) Ползвателите сключват договор за покупко-продажба на услугите, предлагани от www.padmalaya.bg чрез интерфейса на Доставчика, достъпен на страницата му в интернет на адрес www.padmalaya.bg или друго средство за комуникация от разстояние.
(2) По силата на сключения с Ползвателите договор за покупко-продажба на услуги,  Доставчикът се задължава да достави поръчката направена от Потребителя.
(3) Ползвателите заплащат на Доставчика възнаграждение в размер на цената, обявена от Доставчика на адреса на www.padmalaya.bg.
(4) Доставчикът доставя заявения от Потребителя Ваучер за избрани услуги, които ще се ползват в център за масаж Падмалая, от посочено от Потребителя лице, в сроковете и при условията, определени на страницата на www.padmalaya.bg и съгласно настоящите Общи условия.
(5) Цената за доставката се определя отделно и изрично от цената на услугите предоставени за поръчка на Ваучер за подарък.
(6) Доставчикът има право да променя едностранно посочените в www.padmalaya.bg цени, като тази промяна влиза в сила за поръчки направени след нейното обявяване

IV. ПОРЪЧКА

Чл. 5. (1) За да поръча Ваучер за подарък за услуги, които ще бъдат използвани в Център за масаж Падмалая, гр. София, Потребителят използва сайта www.padmalaya.bg за сключване на договори за покупко-продажба на услуги.
(2) За да поръча избраните от него услуги във вид на ваучер за подарък, Потребителят следва да въведе своите лични данни за поръчка, а именно име и фамилия, адрес, имейл и телефон.
(3) С попълване на данните си за доставка, Потребителят декларира, че е запознат с тези Общи условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължава безусловно да ги спазва.
(4) Доставчикът потвърждава извършената от Потребителя поръчка, чрез изпращане на писмо на посочен от Потребителя електронен адрес.
(5) При извършване на поръчка Потребителя се задължава да предостави верни и актуални данни, като в случай на промяна своевременно ги актуализира.

V. ТЕХНИЧЕСКИ СТЪПКИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОКУПКО-ПРОДАЖБА

Чл. 6. (1) Потребителят извършва покупко-продажба с Доставчика по следната процедура:
•    Посещаване на страницата за поръчка на Ваучер за подарък 
•    Избиране на една или повече от предлаганите услуги и тяхната продължителност, с цел оформяне на Ваучерът за подарък и добавянето им към списък със услуги за покупка;
•    Предоставяне на данни за извършване на доставката;
•    Избор на начин за плащане;
•    Потвърждаване на поръчката.

Чл. 7. (1) Доставчикът се задължава да информира Потребителя за всички подробности или нередности, по електронен път или чрез телефонно обаждане на предоставения от Потребителя телефон за контакт.
(2) Покупко-продажбата се счита за извършена в момента, в който Потребителят премине през всички стъпки на пазаруването от www.padmalaya.bg и получи номера на своята електронна поръчка.
(3) Доставчикът изпраща информация за направената поръчка на електронния адрес на Потребителя, предоставен по време на извършване на покупко-продажбата.
(4) Доставчикът доставя Ваучерът за подарък на посочения от Потребителя адрес и не носи отговорност в случай, че посочените от Потребителя данни са неверни или заблуждаващи.

VI. ОСОБЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ДОСТАВЧИКА. ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Чл. 9. (1) С цел осигуряването на информиран избор при покупката на услугите, основните характеристики на услугите, предлагани от Доставчика, са определени в страницата  Масажи на сайта, както и детайлно описание на всяка услуга.
(2) Цената на услугите, с включени всички данъци, се определя от Доставчика.
(3) Стойността на пощенските и транспортните разходи за получаване на поръчката не е включена в цената на услугите и се предоставя като информация на Ползвателите при избиране на услугите за оформяне на ваучерът за подарък и за извършване на покупко-продажба;
(4) Начинът на плащане, доставка и изпълнение на договора се определя в настоящите общи условия, както и информацията, предоставена на Потребителя в сайта на Доставчика.
(5) Доставчикът задължително посочва условията за доставка на направената поръчка в сайта www.padmalaya.bg.
(6) Преди финализиране на покупко-продажбата Доставчикът посочва общата стойност на поръчката за всички съдържащи се в нея услуги или ваучери.

Чл. 10.  Доставка и цени на доставка
(1) За доставки на физически ваучер на територията на Република България, Потребителят заплаща чрез наложен платеж на Доставчика цената на услугите и тяхната доставка в момента на получаването им. Цената за доставка се формира автоматично в товарителница на куриера, в момента на приключване на поръчката. Цената за доставка не влиза в ената на услугите и се заплаща отделно на куриерската фирма + % за услугата наложен платеж, определен от куриера.

•    Цената за доставка на територията на България е в рамките на  6 лв до офис на куриера Еконт + 1.8 % от стойността на наложения платеж – тези проценти и цени се определят от куриерска фирма Еконт и нямат връзка с доставчика. Точната стойност на доставката и процента за наложения платеж от сумата на наложения платеж, може да варират с малки отклонения, предвид, че доставчикът използва отстъпка при куриера и съответно тези суми може да бъдат различни всеки месец с отклонение няколко стотинки. 

(2) При поръчка на Ваучер от чужбина се изисква предварително заплащане на избраните услуги във ваучера чрез банков превод или онлайн с карта в случай, че е избран електронен ваучер във формат PDF с опция получаване по имейл.

Чл. 11. (1) Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите, в 14-дневен срок, считано от датата на получаване на Поръчката, Потребителят има право да се откаже от нея, ако услугите във ваучера не са използвани и по него не еи няма направена направена резервация, като разходите и отговорността за връщането на Ваучера са за негова сметка. Отказът от поръчка се извършва писмено чрез електронната поща: feelgood@padmalaya.bg

Ваучерът прилежащо с плик и панделки трябва да бъде върнат във вида, в който е получен, без да е нарушен външния вид на плика, без да има използвано лепило и без да са намачкани панделките, а ако е била избрана опцията Картичка и тя е надписана вече от Потребителя, то тя се заплаща на доставчика, тъй като се смята за използвана, като транспортните разходи са за сметка на Потребителя.

VII. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Чл. 12. (1) Доставчикът предприема мерки за защита на личните данни на Потребителя съгласно Закона за защита на личните данни.
(2) От съображения за сигурност на личните данни на Потребителите, Доставчикът ще изпрати данните само на e-mail адреса, който е бил посочен от Потребителите в момента на направената поръчка.
(3) Доставчикът приема и обявява на сайта си Политика за защита на личните данни, достъпна на адрес https://www.padmalaya.bg/uslovia-za-polzvane/
(4) За получаването на търговски съобщения от Доставчика, когато тази опция е налична на сайта, като бюлетин с новини или предложения за нови услуги в Център за масаж Падмалая, Потребителят дава допълнително своето съгласие като маркира полето (чекбокса) във формата за поръчка  и допълнително го потвърждава от електронната си поща, 

Чл. 13. (1) Във всеки момент, Доставчикът има право да изисква от Потребителят да се легитимира и да удостовери верността на всяко едно от обявените по време на поръчка обстоятелства и лични данни.

VIII. ИЗМЕНЕНИЕ И ДОСТЪП ДО ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ

Чл. 14. (1) Настоящите общи условия могат да бъдат изменяни от Доставчика.
Доставчикът публикува тези общи условия на адрес www.padmalaya.bg  заедно с всички допълнения и изменения в тях.

X. ДРУГИ УСЛОВИЯ

Чл. 15. Ползвателите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи правата или интересите на трети лица.

Чл. 16. Настоящите общи условия влизат в сила за всички Ползватели на www.padmalaya.bg
www.padmalaya.bg има право да променя технологията и дизайна на предоставяните услуги без предварително известяване.