Padmalaya

Запишете час сега

Има едно кътче от вселената, което със сигурност може да подобриш – себе си.

~ Олдъс Хъксли

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Слънце и Луна - масаж За Него и масаж за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

От какъв масаж имаш нужда?

Кажи ни какви мислите се въртят в главата ти, за да ти кажем от какво има нужда тялото ти. Кажи ни как живееш, за да ти дадем съвет как да релаксираш. Кажи ни как се отнасяш към себе си, за да ти покажем как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия.

В различните дни от ежедневието си сме в различни отношения с тялото си. Понякога сме мотивирани да го слушаме и да се грижим за него, друг път силите ни стигат единствено да се стоварим изтощени върху леглото и да потънем в сънища.

Масажът е един от ефективните и приятни начини да чуем истинското си Аз, да релаксираме, да изчистим стреса и напрежението, да си върнем жизнеността и добрата физическа кондиция. Настоящият тест ще ти даде насоки как да избереш вида масаж, който най-добре ще помогне да преодолееш физическата болка или емоционално неразположение и заедно ще поработим върху изчистването на блокажите, които пречат на радостта и пълноценния ти живот. Отговаряй честно, за да получиш правилната препоръка! И така, започваме:

© Всички права запазени. Този тест е изготвен специално за Падмалая ООД и копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставянето му по други сайтове (на целия текст или части от него) не е разрешено. Можете да го споделите като поставите линк към него, или като използвате иконките за споделяне в долния десен ъгъл, или чрез директен линк към страницата.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега