Запишете час онлайн

Има едно кътче от вселената, което със сигурност може да подобриш – себе си.

~ Олдъс Хъксли
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Масажи
и терапии
Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.
Всяка сряда - СЕЙКИ - 40 лв.

Дни на отворени врати:
Запознайте се със СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия.
Чувствате ли се напрегнати, претоварени или просто блокирали? Усещате ли, че е трудно да си поемете дъх или прекалено много се безпокоите?Знаете ли че, ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които закриват лъчите на слънцето в ясно небе?

Вижте още
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »

Кой масаж да избера? От какъв масаж имам нужда?

Кажи ни какви мислите се въртят в главата ти, за да ти кажем от какво има нужда тялото ти. Кажи ни как живееш, за да ти дадем съвет как да релаксираш. Кажи ни как се отнасяш към себе си, за да ти покажем как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия.

В различните дни от ежедневието си сме в различни отношения с тялото си. Понякога сме мотивирани да го слушаме и да се грижим за него, друг път силите ни стигат единствено да се стоварим изтощени върху леглото и да потънем в сънища.

Масажът е най-добрата терапия за цялостно благосъстояние на тялото и душата

Масажът е един от ефективните и приятни начини да чуем истинското си Аз, да релаксираме, да изчистим стреса и напрежението, да си върнем жизнеността и добрата физическа кондиция. Настоящият тест ще ти даде насоки какви видове масажи има и как да избереш вида масаж, който най-добре ще помогне да преодолееш физическата болка или емоционално неразположение и заедно ще поработим върху изчистването на блокажите, които пречат на радостта и пълноценния ти живот. Отговаряй честно, за да получиш правилната препоръка! И така, започваме:

© Всички права запазени. Този тест е изготвен специално за Падмалая ООД и копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставянето му по други сайтове (на целия текст или части от него) не е разрешено. Можете да го споделите като поставите линк към него, или като използвате иконките за споделяне в долния десен ъгъл, или чрез директен линк към страницата.
Каза ли днес Благодаря?
За благодарността с грижа или за грижата с грижа
Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.
Вижте повече