Частични масажи | София

Масаж на гръб, масаж на крака и ръце

Запиши час онлайнПодари масаж
таргетирана терапия на зони локално лечение

Чувствате ли тежестта на света върху раменете ви, когато ежедневното бързане и стрес заговорничат да превърнат гърба ви в плетеница от напрежение и дискомфорт?
Тук не сте сами. Създаден да се насочи към епицентъра на стреса – вашия гръб, фокусирайки се като лазер върху възлите и напрежението, които са се настанили удобно на гърба ви, като у дома си, чрез частичния масаж, ние полагаме прецизна грижа, осигурявайки целенасочена индивидуална терапия точно там, където имате нужда. И най-добрата част? Не е нужно да блокирате цял ден за това парче от рая. Нашите частични масажи са проектирани да се вместят във вашия график, като предлагат максимално облекчение за минимално време.

Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Забравете за главоболиетопри болка и умора

Масаж на глава, шия и рамене

Защо глава, шия и рамене? Тези зони на тялото носят цялата тежест на съвременния ни начин на живот – непрекъснатите часове на бюрото, тежестта на отговорностите и акумулирания ежедневен стрес. Специализираният масаж за глава, врат и рамене е създаден, за да премахне болката, да освободи натрупаното напрежение и да възстановява баланса в тези ключови и важни зони и да ви подготви да се изправите пред света с нова сила.

Виж повече
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
За свободно и леко движениелечебна терапия

Специализиран масаж при болки в краката и стъпалата

Комбинирана масажна терапия за болки в стъпалата и болки в краката, която интегрира различни подходи и адресира множество фактори за болезнени стъпала и крака. Този масаж осигурява ефективно облекчение и елиминиране на болката в мускулите на краката, болката в сухожилията на стъпалата и болката в глезените.  Позволете на краката ви да си починат от изтощителния товар на болката, като ги дарите със специално внимание, а именно терапевтичен масаж.

Виж повече
частичен масаж на гръб | София
Премахва локално болкатамасаж на зони

Частичен масаж на гръб, крака или ръце

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава частичният масаж е за вас. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръце или масаж на крака – отпуска мускулите и премахва тежестта.

Виж повече
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
С грижа за младосттастегнат контур

Специализиран подмладяващ лифтинг масаж за лице

Сега е момента да се въоръжите в битката с времето. Забравете за мълчаливото предаване на бръчките, отпуснатата кожа и загубата на младежкия блясък. Днес ние обявяваме война на стареенето със Специализирания анти-ейдж лифтинг масаж на лице. Това не е просто още един масаж; това е щателно изработена стратегия за подмладяване, повдигане на контура и стягане на кожата. Специално изготвен протокол с три уникални фази професионална грижа: лимфен дренаж, скулптуриране и лифтинг за истинско прераждане на най-сияещото Аз на вашата кожа.

Виж повече
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Красота от дълбините на моретоминерали за кожата

Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце

Този масаж за лице е истински празник за вашата красота. Тук удоволствието да поглезим кожата, среща знанията на експертите от френската лаборатория Phytomer за вечната красота. Хидратиращият озаряващ масаж на лице може да промени изцяло излъчването ви и като с магия да накара лицето ви да заблести. Той е професионално деликатно докосване, което носи безценно ревитализиращо усещане, хидратира  кожата в дълбочина и я насища с минерали и есенциални олигоелементи, като я оставя сатенено гладка, блестяща, мека и отпочинала.

Виж повече
Рефлексотерапия - Масаж при болки в стъпалата
Терапевтична грижа за стъпалатаРефлексотерапия

Масаж на стъпала

Рефлексотерапията не е просто масаж на стъпалата, тя е любима процедура на нашите клиенти. Изключително ефективна при болки в стъпалата, болки в глезените, натоварени и уморени крака, Този изключително приятен и полезен масаж финно въздейства на ключови центрове върху човешките ходила, като активира кръвообръщението, повишава имунитета, подпомага снабдяването на тъканите и органите с кислород и хранителни субстанции.

Виж повече