ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкИнтересноПърви път?Масаж тестЕтичен кодексКонтактиЗа нас

Никога не си прекалено стар, за да бъдеш млад.

~ Мей Уест

Озаряващ хидратиращ масаж на лице с Phytomer

Сияние от морето за тонус и красота на кожата на лицето

Младост от морето

Ние вярваме че всяка жена заслужава най-доброто, а възрастта не е проблем, а доказателство за пълноценен живот. Всяка линия на лицето разказва своя уникална история, а ние умеем да преразказваме тези истории, като добавяме нотка лукс и блаженство, съчетани с експертни знания и ги превръщаме в истински празник на вашата уникална красота, защото възрастта е просто цифра, а излъчването е завинаги. 
Озаряващ хидратиращ масаж, който оставя кожата овлажнена, стегната, мека, еластична, релаксирана и сияйна. Приятен и подмладяващ, масажът на лице с Phytomer, разкрасява, карайки кожата на лицето, шията и деколтето да заблестят отново в най-красивия си вид.

Озаряващ хидратиращ масаж на лице с морска козметика от Phytomer в център за масаж Padmalaya, София.
С любов от Франция
Какво още да видите
Откровено за стреса

С обич към тялото

Откровено за стреса Виж повече
Добави още...
Комбинирани масажи Виж повече
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...
Кой масаж Е за мен?

Направи теста и разбери повече

Виж повече

Сатенено гладка кожа с масаж на лице, шия, деколте и ръце с Phytomer – Френският първенец в Морската козметика

Морето съдържа всичко необходимо за красотата и здравето на кожата, ето защо Phytomer превръща морето в грижа за кожата. Подходящ за всяка възраст, с уникално докосване от морето и изключителни ползи, масажът на лице, шия, деколте и ръце – всички най-видими и толкова важни за всяка жена, зони по тялото, които имат нужда от специална нежна грижа и хидратация, придава онази специална, бляскава аура на излъчването ви и разкрасява усмивката ви.

Хидратиращият масаж на лице може да промени изцяло излъчването ви. Той е като фино, нежно докосване, което като с магия ще накара очите ви да заблестят, а кожата – да се изглади. Масажът на шия и масажът на деколте са точно толкова важни, колкото и масажът на лице – кожата в тези зони е още по-нежна и податлива на влияния, затова има нужда от внимателна, нежна и специализирана грижа, за да изглежда млада и красива.

Подходящ за всяка възраст, с уникално докосване от морето и изключителни ползи, масажът на лице, шия, деколте и ръце – всички най-видими и толкова важни за всяка жена, зони по тялото, които имат нужда от специална нежна грижа и хидратация, придава онази специална, бляскава аура на излъчването ви и разкрасява усмивката ви.

Основна грижа за кожата, която съчетава овлажняващо действие с интензивна релаксация, използвайки продукти с органични съставки, минерали и олигоелементи есенциални за кожата, събуждащи усещането текстури с релаксиращ масаж, за да остави кожата успокоена, копринена и блестяща, пухкава и отпочинала.

Морската козметика – Най-добрият подарък за кожата

Морето съдържа всичко необходимо за красотата и здравето на кожата, ето защо Phytomer превръща морето в грижа за кожата.
С основен фокус върху иновациите, Phytomer предлага максимална производителност благодарение на своите напреднали лаборатории за изследване и развитие. Чрез използване на естествени, но мощни съставки в своите продукти, Phytomer предлага уникални, експертни протоколи, които предлагат истинска холистична грижа за лицето и тялото.

С този уникален масажен протокол за тонизиране, блясък и хидратация, Мисията на Phytomer e да предаде на кожата необикновените изключителни ползи на морето придавайки и уникално излъчване, освежаване и безценно ревитализиращо усещане. 

Висока естественост: с 97% естествено извлечени съставки
Повишена ефикасност: с формула, обогатена с масло от Weaving Algae Oil, което подсилва хидролипидния филм за интензивна и дълготрайна хидратация. Weaving Algae са кафяви водорасли, които насърчават задържането на влага дълбоко в кожата и предотвратяват дехидратацията, а минералите от морската пяна подхранват и заздравяват.

Phytomer – История за красотата предавана от поколения

С над 45 години опит в отглеждането на морски водорасли и над 60 открити нови микроорганизми с най-висок потенциал за красотата, Phytomer се нарежда на първо място сред производителите на морска козметика.  Водораслите, които използват, се отглеждат в защитена брегова ивица простираща се на 2700 км в Бретан, Франция.

 
Във Phytomer работят над 30 изследователи, специализирани в биологията на кожата и морето. В челните редици на козметичните открития, Phytomer Laboratory е една от малкото в света, които владеят морската биотехнология. Този усъвършенстван метод се състои в култивиране на морски микроорганизми за производство на напълно нови естествени активни съставки със забележителна ефективност върху кожата. 


Дълбока хидратация на кожата – Събуждане на естествения блясък с магията на масажа на лице

В стремежа ни към сияйна и млада кожа, отговорът не е крие само в продуктите, които използваме, но и в трансформиращата сила на докосването. Техниките и движенията, които терапевта използва ще подобрят кръвообращението, хидратацията и притока на хранителни вещества в кожата и така ще изгладят фините бръчици и ще попречат на появата на нови. 

Изследователите са правили 8-седмично проучване и са установили, че комбинацията от крем против бръчки с подходящ масаж дава изключително по-добър резултат, като намалява фините черти, стяга кожата и подобрява текстурата ѝ, сякаш ви връща няколко години назад във времето. Стимулирането на кожата и кръвообращението в капилярите на лицето може да ви помогне с несъвършенствата по кожата.

Докато се наслаждавате на спокойствието и деликатното докосване, кожата ви ще се детоксикира по естествен начин. Този уникален масаж на лице подпомага и работата на лимфната система, като по този начин стимулира естествената детоксикация. Освобождаването от задържаните течности и токсини ще направят кожата по-чиста и свежа отвътре. С освобождаването на задържаните течности ще се редуцира и подпухналостта, намаляване на отпускането и изглаждане на контура на лицето. 

Масажът на лице подобрява циркулацията на кръвта, като стимулира производството на колаген и еластин, двата протеина, отговорни за поддържането на структурата и еластичността на кожата. Така приятния масаж повишава еластичността и стегнатостта на лицето.

Да поканим на гости младостта -  Вълшебен масаж на шия и деколте

Но вълшебствата не свършват дотук. Докато вие релаксирате и може би мечтаете, масажът ще премине от лицето към шията и деколтето. В тези толкова чувствителни зони вниманието ще се пренесе към стимулиране на шийните мускули, за да облекчи стягането им и ще подобри оросяването. Това ще изглади фините бръчки, които се натрупват с годините, ще направи кожата по-сияйна и плътна, ще изглади контурите на шията. С редовните масажи на лице, шия и деколте,  скоро ще забележите, че шията и деколтето ви изглеждат така, както преди няколко години.

Релаксиращ масаж на ръце

Масажът на ръцете е завършващия етап на този приятен, разкрасяващ масаж. Той ще ви позволи да носите с още повече увереност най-красивите си рокли с голи рамене и да блестите с красива кожа и младежки контури.

И още нещо…
Освен разкрасяващ, хидратиращият масаж ще ви донесе и още няколко приятни ползи:
-    Спокойствие и облекчаване на стреса. Заради приятната атмосфера, упойващите аромати, нежните движения по лицето ви. 
-    Облекчаване на главоболието. Ако главоболието ви е предизвикано от мигрена или схващане на вратните и лицевите мускули при дълго стоене в една поза, този масаж може да ви накара да се почувствате по-добре.
-    Подобрено настроение и самочувствие - Вашето по-красиво, отпочинало и тонизирано лице.

За кого е подходящ козметичният хидратиращ масаж за лице?

За всеки. Без значение на колко години сте, без значение какъв е типът или състоянието на кожата ви, можете да си позволите удоволствието да се отпуснете под опитните ръце на масажистите в ПАДМАЛАЯ и да си подарите момент почивка и наслада за душата и красота за лицето.

 

© Център за масаж Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Сподели

Цени на Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце
Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце с Phytomer

Вълшебен масаж на лице, шия и деколте - Изключително приятен и тонизиращ, козметичният масаж на лицето освежава и разкрасява кожата, карайки я да засияе отново в най-добрия си вид.

60 мин. - 90 лв.
Цени на комбинирани масажи и терапии
Комбиниран Озаряващ масаж на лице, шия, деколте

Тонизира и подмладява кожата с комбинирани техники за специална грижа за лицето, шията и деколтето. Рефлексотерапията намалява стреса и напрежението и премахва умората и тежестта от стъпалата. Терапевтичния масаж на гръб премахва болката и напрежението, облекчава сковаността и раздвижва кръвообръщението.

+ рефлексология 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб - 90 мин. - 140 лв.
4 масажа в един + гръб, глава, рефлексология - 120 мин. - 190 лв.
Още масажи от тази категорияОще Комбинирани масажи и терапии
Масаж на терапевта
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Виж повече
Терапия с вендузи
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Виж повече
Лимфен дренаж
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
Дълбокотъканен масаж
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Спортен масаж
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
Виж повече
Възстановителен масаж
Възстановителен масаж София
Виж повече
Релаксиращ масаж
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Виж повече
Озонов масаж Релакс
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Виж повече
Японски авторски масаж
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Виж повече
Гуаша - Китайски
Гуаша - Китайски лечебен метод
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Специализиран за крака
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
Виж повече
Терапевтичен с озон
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
С магнезиево олио
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Виж повече
Масаж с етерични масла
Ароматерапия
Виж повече
Лечебен масаж
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Виж повече
Подмладяващ лифтинг
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече
Масаж на лице за мъже
Масаж за мъже. Грижа за мъжката кожа. Масаж на лице за мъже.
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
Топли вулканични камъни
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Морска терапия
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Виж повече
Масаж на стъпала
Рефлексотерапия - Масаж при болки в стъпалата
Виж повече
Частичен на гръб
частичен масаж на гръб | София
Виж повече
Ломи Ломи - Хавайски
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече