ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкМагазинИнтересноПърви път?Масаж тестКонтактиЗа нас

Никога не си прекалено стар, за да бъдеш млад.

~ Мей Уест

Озаряващ хидратиращ масаж на лице с Phytomer

Сияние от морето за тонус и красота на кожата на лицето

Младост от морето

Ние вярваме че всяка жена заслужава най-доброто, а възрастта не е проблем, а доказателство за пълноценен живот. Всяка линия на лицето разказва своя уникална история, а ние умеем да преразказваме тези истории, като добавяме нотка лукс и блаженство, съчетани с експертни знания и ги превръщаме в истински празник на вашата уникална красота, защото възрастта е просто цифра, а излъчването е завинаги. 
Озаряващ хидратиращ масаж, който оставя кожата овлажнена, стегната, мека, еластична, релаксирана и сияйна. Приятен и подмладяващ, масажът на лице с Phytomer, разкрасява, карайки кожата на лицето, шията и деколтето да заблестят отново в най-красивия си вид.

Озаряващ хидратиращ масаж на лице с морска козметика от Phytomer в център за масаж Padmalaya, София.
С любов от Франция
Какво още да видите
Добави още...
Комбинирани масажи Виж повече
Откровено за стреса

С обич към тялото

Откровено за стреса Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Кой масаж Е за мен?

Направи теста и разбери повече

Виж повече

Сатенено гладка кожа с масаж на лице, шия, деколте и ръце с Phytomer – Френският първенец в Морската козметика

Морето съдържа всичко необходимо за красотата и здравето на кожата, ето защо Phytomer превръща морето в грижа за кожата. Подходящ за всяка възраст, с уникално докосване от морето и изключителни ползи, масажът на лице, шия, деколте и ръце – всички най-видими и толкова важни за всяка жена, зони по тялото, които имат нужда от специална нежна грижа и хидратация, придава онази специална, бляскава аура на излъчването ви и разкрасява усмивката ви.

Хидратиращият масаж на лице може да промени изцяло излъчването ви. Той е като фино, нежно докосване, което като с магия ще накара очите ви да заблестят, а кожата – да се изглади. Масажът на шия и масажът на деколте са точно толкова важни, колкото и масажът на лице – кожата в тези зони е още по-нежна и податлива на влияния, затова има нужда от внимателна, нежна и специализирана грижа, за да изглежда млада и красива.

Подходящ за всяка възраст, с уникално докосване от морето и изключителни ползи, масажът на лице, шия, деколте и ръце – всички най-видими и толкова важни за всяка жена, зони по тялото, които имат нужда от специална нежна грижа и хидратация, придава онази специална, бляскава аура на излъчването ви и разкрасява усмивката ви.

Основна грижа за кожата, която съчетава овлажняващо действие с интензивна релаксация, използвайки продукти с органични съставки, минерали и олигоелементи есенциални за кожата, събуждащи усещането текстури с релаксиращ масаж, за да остави кожата успокоена, копринена и блестяща, пухкава и отпочинала.

Морската козметика – Най-добрият подарък за кожата

Морето съдържа всичко необходимо за красотата и здравето на кожата, ето защо Phytomer превръща морето в грижа за кожата.
С основен фокус върху иновациите, Phytomer предлага максимална производителност благодарение на своите напреднали лаборатории за изследване и развитие. Чрез използване на естествени, но мощни съставки в своите продукти, Phytomer предлага уникални, експертни протоколи, които предлагат истинска холистична грижа за лицето и тялото.

С този уникален масажен протокол за тонизиране, блясък и хидратация, Мисията на Phytomer e да предаде на кожата необикновените изключителни ползи на морето придавайки и уникално излъчване, освежаване и безценно ревитализиращо усещане. 

Висока естественост: с 97% естествено извлечени съставки
Повишена ефикасност: с формула, обогатена с масло от Weaving Algae Oil, което подсилва хидролипидния филм за интензивна и дълготрайна хидратация. Weaving Algae са кафяви водорасли, които насърчават задържането на влага дълбоко в кожата и предотвратяват дехидратацията, а минералите от морската пяна подхранват и заздравяват.

Phytomer – История за красотата предавана от поколения

С над 45 години опит в отглеждането на морски водорасли и над 60 открити нови микроорганизми с най-висок потенциал за красотата, Phytomer се нарежда на първо място сред производителите на морска козметика.  Водораслите, които използват, се отглеждат в защитена брегова ивица простираща се на 2700 км в Бретан, Франция.

 
Във Phytomer работят над 30 изследователи, специализирани в биологията на кожата и морето. В челните редици на козметичните открития, Phytomer Laboratory е една от малкото в света, които владеят морската биотехнология. Този усъвършенстван метод се състои в култивиране на морски микроорганизми за производство на напълно нови естествени активни съставки със забележителна ефективност върху кожата. 


Дълбока хидратация на кожата – Събуждане на естествения блясък с магията на масажа на лице

В стремежа ни към сияйна и млада кожа, отговорът не е крие само в продуктите, които използваме, но и в трансформиращата сила на докосването. Техниките и движенията, които терапевта използва ще подобрят кръвообращението, хидратацията и притока на хранителни вещества в кожата и така ще изгладят фините бръчици и ще попречат на появата на нови. 

Изследователите са правили 8-седмично проучване и са установили, че комбинацията от крем против бръчки с подходящ масаж дава изключително по-добър резултат, като намалява фините черти, стяга кожата и подобрява текстурата ѝ, сякаш ви връща няколко години назад във времето. Стимулирането на кожата и кръвообращението в капилярите на лицето може да ви помогне с несъвършенствата по кожата.

Докато се наслаждавате на спокойствието и деликатното докосване, кожата ви ще се детоксикира по естествен начин. Този уникален масаж на лице подпомага и работата на лимфната система, като по този начин стимулира естествената детоксикация. Освобождаването от задържаните течности и токсини ще направят кожата по-чиста и свежа отвътре. С освобождаването на задържаните течности ще се редуцира и подпухналостта, намаляване на отпускането и изглаждане на контура на лицето. 

Масажът на лице подобрява циркулацията на кръвта, като стимулира производството на колаген и еластин, двата протеина, отговорни за поддържането на структурата и еластичността на кожата. Така приятния масаж повишава еластичността и стегнатостта на лицето.

Да поканим на гости младостта -  Вълшебен масаж на шия и деколте

Но вълшебствата не свършват дотук. Докато вие релаксирате и може би мечтаете, масажът ще премине от лицето към шията и деколтето. В тези толкова чувствителни зони вниманието ще се пренесе към стимулиране на шийните мускули, за да облекчи стягането им и ще подобри оросяването. Това ще изглади фините бръчки, които се натрупват с годините, ще направи кожата по-сияйна и плътна, ще изглади контурите на шията. С редовните масажи на лице, шия и деколте,  скоро ще забележите, че шията и деколтето ви изглеждат така, както преди няколко години.

Релаксиращ масаж на ръце

Масажът на ръцете е завършващия етап на този приятен, разкрасяващ масаж. Той ще ви позволи да носите с още повече увереност най-красивите си рокли с голи рамене и да блестите с красива кожа и младежки контури.

И още нещо…
Освен разкрасяващ, хидратиращият масаж ще ви донесе и още няколко приятни ползи:
-    Спокойствие и облекчаване на стреса. Заради приятната атмосфера, упойващите аромати, нежните движения по лицето ви. 
-    Облекчаване на главоболието. Ако главоболието ви е предизвикано от мигрена или схващане на вратните и лицевите мускули при дълго стоене в една поза, този масаж може да ви накара да се почувствате по-добре.
-    Подобрено настроение и самочувствие - Вашето по-красиво, отпочинало и тонизирано лице.

За кого е подходящ козметичният хидратиращ масаж за лице?

За всеки. Без значение на колко години сте, без значение какъв е типът или състоянието на кожата ви, можете да си позволите удоволствието да се отпуснете под опитните ръце на масажистите в ПАДМАЛАЯ и да си подарите момент почивка и наслада за душата и красота за лицето.

 

© Център за масаж Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Сподели

Цени на Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце
Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце с Phytomer

Вълшебен масаж на лице, шия и деколте - Изключително приятен и тонизиращ, козметичният масаж на лицето освежава и разкрасява кожата, карайки я да засияе отново в най-добрия си вид.

60 мин. - 90 лв.
Цени на комбинирани масажи и терапии
Комбиниран Озаряващ масаж на лице, шия, деколте

Тонизира и подмладява кожата с комбинирани техники за специална грижа за лицето, шията и деколтето. Рефлексотерапията намалява стреса и напрежението и премахва умората и тежестта от стъпалата. Терапевтичния масаж на гръб премахва болката и напрежението, облекчава сковаността и раздвижва кръвообръщението.

+ рефлексология 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб - 90 мин. - 140 лв.
4 масажа в един + гръб, глава, рефлексология - 120 мин. - 190 лв.
Още масажи от тази категорияОще Комбинирани масажи и терапии
Масаж на терапевта
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Виж повече
Терапия с вендузи
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Виж повече
Лимфен дренаж
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
Дълбокотъканен масаж
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Спортен масаж
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
Виж повече
Възстановителен масаж
Възстановителен масаж София
Виж повече
Релаксиращ масаж
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Виж повече
Озонов масаж Релакс
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Виж повече
Японски авторски масаж
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Виж повече
Гуаша - Китайски
Гуаша - Китайски лечебен метод
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Специализиран за крака
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
Виж повече
Терапевтичен с озон
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
С магнезиево олио
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Виж повече
Масаж с етерични масла
Ароматерапия
Виж повече
Лечебен масаж
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Виж повече
Подмладяващ лифтинг
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
Топли вулканични камъни
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Морска терапия
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Виж повече
Масаж на стъпала
Рефлексотерапия - Масаж при болки в стъпалата
Виж повече
Частичен на гръб
частичен масаж на гръб | София
Виж повече