Настоящият миг е нищожна прашинка в необозримото време: Тя сияе и блещука изтъкана изцяло от светлина, магия и възможности. Тя ще е ваша, ако протегнете ръка към нея.

~ Мийра Пател

Масажи цени

София - Център за масаж Padmalaya

Като продължителност масажите  на цяло тяло са 60, 80, 90 и 120 минути.

Цените на масажите са описани по долу в таблицата. В долната част на таблицата ще намерите цени на комбинирани масажи - комбинация от масаж и рефлексотерапия - масаж на стъпалата или масаж в комбинация с масаж на лице и масаж на глава, масаж на стъпала. Най-отдолу са публикувани цени на подаръчни пакети за масаж - Различни комбинации от масажни услуги в един пакет, подходящи за подарък на ваш любим човек или приятел.

Цени на масажи
Видове масажиПредназначениеВреме минути/цена лв.
Масаж на терапевта - Авторски масаж

Индивидуален протокол с комбинация от терапевтични техники. Подобрява цялостно здравословното състояние, премахва болката, сковаността, умората и напрежението в мускулите. Възобновява хармонията и енергията в тялото.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Релаксиращ масаж

Помага за подобряването на съня, облекчава схванатите мускули, елиминира депресията, подобрява метаболизма, повишава доброто настроение.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Класически масаж

Класическият масаж отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси, повишава циркулацията на кръвта.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Възстановителен масаж

Облекчаване на болките, изчистване на токсините, премахване на стреса, нормализиране на обмяната на веществата. Възвръща свежестта и тонуса.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Регенериращ японски авторски масаж

Този масаж е леко по-силен, но ще подобри циркулацията на енергията, кръвоносната и лимфната система и ще освободи тялото ви от блокажите в меридианите и ще премахне напрежението, стреса и болката. Комбинирана масажна техника от нашия японски терапевт.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Дълбокотъканен масаж

Балансира нервната система и подобрява лимфопотока. Ефективен при хронично стегнати или болезнени мускули, възстановяване след контузии, постурални проблеми.

60 мин. - 95 лв.
80 мин. - 110 лв.
Спортен масаж

Силен интензивен масаж - премахва умората, намалява напрежението, подобрява гъвкавостта на мускули, стави, сухожилия. Подобрява кръвообръщението.

60 мин. - 95 лв.
80 мин. - 110 лв.
Мануален лимфен дренаж

Мануалният лимфен дренаж има за цел да помогне на тялото да поддържа правилното кръвообращение, баланса на телесните течности и имунните функции. Той е чудесен за детоксикация, намаляване на подуване и отоци.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Терапия с вендузи - Вакуум масаж

Подходящ при настинка, бронхит, главоболие, болки в гърба, проблеми с кръста, болки във врата, рамената, плексит, неврит, напрежение, безсъние.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Масаж с топли вулканични камъни - Hot Stone Massage

Ефективно премахва сковаността, болката, напрежението и обездвижването в мускулите и ставите. Подобрява циркулацията на кръвоносната и лимфната системи. Успокоява нервната система, като премахва стреса и подобрява съня. Повишава настроението.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Масаж с натурални етерични масла - Ароматерапия

Редовните масажи с ароматни масла балансират ума и тялото и повлияват физически и психически неразположения като стрес, тревожност, депресия, тъга, болки в гърба, кръста и мускулите, артрит, главоболие.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Терапевтичен масаж с болкоуспокояващо Магнезиево олио

При хронични болки в гърба, кръста, раменете. Премахна напрежението в мускулите породено от голямо физическо натоварване или обездвижване. Повлиява мускулни спазми и болки при артрит. Премахва усещането за тежест и увеличава енергията.Подходящ при магнезиев дефицит. Със силно подхранващ ефект за кожата.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Специализиран терапевтичен масаж при болки в краката и стъпалата

Елиминира болката, премахва тежестта, компресията, напрежението и сковаността. Подобрява лимфния поток, мобилността и обхвата на движение. Облекчава състояния на болка при плоскостъпие - дюстабан, подагра, плантарен фасциит, синдром на тежки крака, травми.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Озон терапия Възстановяване - Масаж с озонирано масло

Използвайки силата на кислорода - най-важното хранително вещество за човешкото тяло и истински дар на природата - този масаж е истинско презареждане с нови сили, тонус и настроение. Сила за тялото и регенерация за кожата.

60 мин. - 95 лв.
80 мин. - 110 лв.
Релаксиращ масаж с озонирано масло - Озонотерапия Релакс

Блажена почивка с аромат на кристално чист въздух след пролетна буря. Меки и деликатни масажни техники за пълна релаксация и спокойствие. Доза концентрирано здраве за тялото и освежаваща грижа за кожата.

60 мин. - 95 лв.
80 мин. - 110 лв.
Масаж за двама - Слънце и Луна - за Него и за Нея.

Масаж подходящ за двойки изпълнен или в един и същ час едновременно или в два последователни часа, в зависимост от времето на резервация. Грижа за тялото в дълбочина за Него, анти-стрес релаксиращ масаж за Нея.

2 х 60 мин. - 170 лв.
Шиацу масаж

Шиацу елиминира сковаността и хроничното напрежение причинени от стрес, облекчава болките в мускулите и подобрява тяхната еластичност. Облекчава болките в кръста, врата, раменете. Повлиява благоприятно болките в ставите и увеличава обхвата на движение. Подобрява координацията.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Гуаша масаж

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото. Премахва умора, стрес, безсъние, главоболие. Повлиява болки и схващания в гърба, кръста, болки в раменете, слаб имунитет.

60 мин. - 85 лв.
Сейки - Направление на жизнената енергия - Енергиен ЧИ масаж

Активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, възвръща естественото равновесие в организма.

60 мин. - 75 лв.
Специализиран лечебен масаж с Морска луга и Арника

Съчетаващ естествената лечебна сила на морската луга и успокояващия ефект на Арниката, този масаж е изключително ефикасен при скованост, мускулни болки, схващания, невралгия, навяхвания, травми на опорно-двигателната система,  ревматични и неврологични проблеми; болки в ставите, артрити, артрози, неврити, възпаления на околоставните тъкани, плексити, ишиас, дископатии, фибромиалгия. и др.

60 мин. - 85 лв.
90 мин. - 100 лв.
Холистична морска терапия Oligomer®

Този възстановителен релаксиращ антистрес масаж отнема всяко възможно усещане за стрес от мускулите, потапя тялото в синьо усещане за море, възстановява естествената хармония на организма и активира жизнената сила.

60 мин. - 95 лв.
80 мин. - 110 лв.
Бюти терапия

Кадифена грижа за кожата на тялото и лицето с анти-бръчки ефект за стягане, подмладяване, хидратиране. Изберете хидратираща, стягаща или анти бръчки терапия. Изпровайте ефекта на изключителният Активатор на младостта на Yon Ka.

90 мин. - 160 лв.
Специализиран подмладяващ - Лифтинг масаж на лице

Масаж в три фази: 1. Лимфен дренаж. 2. Скулптуриращ (моделиращ). 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Премахва подпухналостта. Моделира и повдига контура на лицето. Възстановява еластичността, премахва умората. Предотвратява появата на бръчки и съживява застаряващата кожа. Видимо подмладява лицето, като му придава строен и сияен вид. 

60 мин. - 95 лв.
60 мин. - Пакет от 6 - 85 лв / 1 бр.
Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце с Phytomer

Вълшебен масаж на лице, шия и деколте - Изключително приятен и тонизиращ, козметичният масаж на лицето освежава и разкрасява кожата, карайки я да засияе отново в най-добрия си вид.

60 мин. - 90 лв.
Масаж на глава, врат и рамене

Подходящ при болка в главата, мигрени и схващания. Със специален бленд етерични масла.

30 мин. - 60 лв.
60 мин. - 85 лв.
С рефлексотерапия - масаж на стъпала 90 мин. - 140 лв.
Рефлексотерапия - Масаж на стъпала

Работи за свободното протичане на енергията в тялото. Намалява стреса и напрежението в тялото, влияе върху концентрацията и работата на вътрешните органи.

30 мин. - 60 лв.
60 мин. - 90 лв.
Антицелулитен масаж

Антицелулитният масажът спомага за активното изхвърляне на токсините от тялото, засилване на обмяната на веществата и премахване на излишните мазнини.

30 мин. - 70 лв.
50 мин. - 95 лв.
С масаж на гръб - 60 мин. - 110 лв.
С масаж на гръб - 80 мин. - 135 лв.
С масаж на гръб и стъпала - 90 мин. - 160 лв.
Частичен масаж

Видове масажи: Частичен масаж на гръб. Масажна яка. Масажен сегмент - горни крайници. Масажен сегмент - долни крайници. Локален масаж - корем (и гърди).

30 мин. - 60 лв.
Ломи Ломи - Хавайски релаксиращ масаж с топли камъни

Това е лечебна практика, която насърчава циркулацията, обновява енергията и облекчава болката и сковаността, премахва напрежението и стреса и потапя тялото в дълбок релакс.

80 мин. - 110 лв.
С масаж на стъпала - 90 мин. - 140 лв.
Масаж на лице за мъже

Масаж в три фази: 1. Лимфен дренаж. 2. Скулптуриращ (моделиращ). 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Премахва подпухналостта. Моделира и повдига контура на лицето. Възстановява еластичността, премахва умората. Предотвратява появата на бръчки и съживява отпуснатата и уморена кожа. Видимо подмладява лицето, като му придава строен и сияен вид. 

60 мин. - 95 лв.
60 мин. - Пакет от 6 - 85 лв. / 1 бр.
Цени на комбинирани масажи и терапии
Комбиниран авторски масаж - Баланс, хармония, енергия

Масаж на терапевта + Рефлексотерапия (масаж на стъпала)

90 мин. - 125 лв.
Комбиниран масаж - Релакс

Релаксиращ масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.

90 мин. - 125 лв.
Анти-стрес "Дишай свободно" - Релакс + Сейки

Релаксиращият масаж е истински покой за мислите и почивка за всяка клетка от тялото. Сейки е енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото, балансиране на физическата и умствена енергия и връщане на равновесието в тялото.

90 мин. - 125 лв.
Комбинирана анти-стрес терапия ШИАЦУ + СЕЙКИ

Шиацу масаж - има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира възможните напрежения в мускулите и органите. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които закриват слънцето в ясно слънчево небе. Сейки изчиства ума и ребалансира нивата на физическата и умствената енергия.

90 мин. - 125 лв.
Комбиниран масаж ШИАЦУ + Рефлексотерапия

Балансира енергията в тялото.

90 мин. - 125 лв.
Терапия с вендузи, масаж на глава и стъпала

Терапия с вендузи + Масаж на глава + Рефлексотерапия масаж на стъпала

90 мин. - 125 лв.
Комбиниран масаж - 3 в 1 - Детокс и лекота

Лимфен дренаж, масаж на стъпала и масаж на лице.
Премахва умората и главоболието. Подобрява кръвообръщенето и лимфопотока. Помага за детоксикация на тялото и изхвърляне на токсините и излишните течности. Премахва одпухването, сковаността и подобрява мобилността на тялото. Помага при синдрома "тежки крака"

90 мин. - 125 лв.
Грижа за тялото в дълбочина - Дълбокотъканен или спортен

Дълбокотъканен масаж + рефлексотерапия - масаж на стъпала - Грижа за тялото в дълбочина при хронична болка и схващания, при спортни разтежения и травми. 
Или по избор - Спортен масаж + рефлексотерапия -  Интензивна грижа за активния спортуващ човек.

90 мин. - 135 лв.
Комбиниран масаж - Възстановяване

Възстановителен масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.

90 мин. - 125 лв.
Комбиниран масаж - Вълшебно ароматно пътешествие

Масаж с етерични масла + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата /по желание/.Здраве, релакс, детокс, енергия, настроение, анти стрес, спокойствие, презареждане.

90 мин. - 130 лв.
Комбиниран масаж с Магнезиево олио + рефлексотерапия и масаж на глава

Масаж с магнезиоево олио за възстановяване на тялото, премахване на спазмите и болките породени от голямо физическо натоварване или продължително обездвижване. Насища тялото с магнезий. Хидратира и възстановява кожата. Подходящ при главоболие и безсъние. При мускулни травми, ишиас, артритни болки, фибромиалгия.

90 мин. - 130 лв.
Лечебен масаж с Арника и Черноморска луга + Рефлексотерапия масаж на стъпалата

При проблеми на опорно-двигателната система, скованост, мускулни болки, плексит, ишиас, схващания, невралгия, ревматични проблеми; болки в ставите, артрити, възпаления, дископатия, фибромиалгия. и др.

90 мин. - 130 лв.
Озонтерапия Релакс или Възстановяване + Масаж на стъпалата

Доза концентрирано здраве, истинско презареждане за тялото с Озонов масаж Възстановяване или Озонов масаж Релакс с озонирани масла за супер сили и почивка + Рефлексотерапия - масаж на стъпала

90 мин. - 135 лв.
Комбиниран Авторски Японски масаж + Рефлексотерапия масаж на стъпала

Леко по-силен, но ефективен, този масаж подобрява циркулацията на енергията, раздвижва кръвоносната и лимфната система и премахва напрежението, стреса и неразположението в тялото.

90 мин. - 125 лв.
Холистична морска терапия - анти-стрес и релакс

Холистична морска терапия с минерали и екстракти от морски растения + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата.

90 мин. - 130 лв.
Пълно възстановяване на тялото - Detox & Shine

Авторски масаж, лимфен дренаж, масаж на глава, масаж на стъпала, масаж на лице.
Цялостна регенерация за здраве, елиминиране на токсините, нови сили и енергия.  Подобрява движението на лимфата и ускорява детоксикацията на тялото. Ефективно повлиява умората, болката и напрежението в мускулите. Премахва сковаността в тялото, подобрява движението и повлиява синдрома "тежки крака". Хидратира, тонизира и озарява кожата на лицето, шията и деколтето.

120 мин. - 190 лв.
Масаж с топли вулканични камъни + рефлексология

Балансира тялото, като успокоява ума. Премахва болка, стрес, напрежение и скованост в мускулите и ставите. Повлиява главоболие и мигрена. Подобрява циркулация, успокоява нервната система, подобрява съня. Детоксикира тялото, като премахва натрупаните отпадъчни вещества.

90 мин. - 130 лв.
Комбиниран Озаряващ масаж на лице, шия, деколте

Тонизира и подмладява кожата с комбинирани техники за специална грижа за лицето, шията и деколтето. Рефлексотерапията намалява стреса и напрежението и премахва умората и тежестта от стъпалата. Терапевтичния масаж на гръб премахва болката и напрежението, облекчава сковаността и раздвижва кръвообръщението.

+ рефлексология 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб - 90 мин. - 140 лв.
4 масажа в един + гръб, глава, рефлексология - 120 мин. - 190 лв.
Специализиран подмладяващ - Лифтинг масаж на лице

Подмладяващ скулптуриращ масаж в три части: 1. Лимфен дренаж, 2.  Скулптуриращ (моделиращ), 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Скулптурира, тонизира и подмладява лицето, повдига овала и предотвратява появата на нови бръчки.
Рефлексотерапията намалява стреса и премахва умората и тежестта от стъпалата. Терапевтичния масаж на гръб облекчава болезнените мускули и напрежението.

+ рефлексология - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб и стъпала - 120 мин. - 190 лв.
пакет от 6 + гръб или стъпала - 90 мин. - 130 лв. / 1 бр.
Антистрес - Padmalaya Special

При burnout и изтощение. Пълно възстановяване на тялото и съзнанието, със специален бленд масла (цяло тяло, глава, стъпала).

120 мин. - 215 лв.
Ломи Ломи - Хавайски масаж или Пречистващ солен масаж + Рефлексотерапия Масаж на стъпала + Масаж на лице

Ломи-Ломи за подмладяване на тялото, ума и душата. Облекчава болката, премахва напрежението и сковаността в мускулите. Солният масаж е лечебна практика, която балансира енергията и изчиства блокажите и натрупаните негативи. Премахва болката и напрежението от тялото.

120 мин. - 190 лв.
Масаж на лице за мъже

Подмладяващ скулптуриращ масаж в три части: 1. Лимфен дренаж, 2.  Скулптуриращ (моделиращ), 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Скулптурира, тонизира и подмладява лицето, повдига овала и предотвратява появата на нови бръчки.
Рефлексотерапията намалява стреса и премахва умората и тежестта от стъпалата. Терапевтичния масаж на гръб облекчава болезнените мускули и напрежението.

+ рефлексология - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб и стъпала - 120 мин. - 190 лв.
пакет от 6 + гръб или стъпала - 90 мин. - 130 лв. / 1 бр.
Цени на пакети за масаж - подаръчни ваучери за вашите любими хора
Специален пакет за мъже - Супер сили575 лв.
3 x 80 мин. + 2 x 90 мин.

Масаж на терапевта - 80 мин.
Дълбокотъканен масаж - 80 мин.
Спортен масаж - 80 мин.
Озонов масаж Възстановяване + рефлексотерапия - масаж на стъпала - 90 мин.
Релаксиращ масаж + Сейки - 90 мин.

Масажи - Специален пакет за жени - Хармония, спокойствие, баланс600 лв.
1 x 80 мин. + 4 x 90 мин.

Масаж на терапевта - 80 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия - масаж на стъпала - 90 мин.
Релаксиращ масаж + Сейки - 90 мин.
Ароматерапия + рефлексотерапия - масаж на стъпала + масаж на глава - 90 мин.
Холистична морска терапия +рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.

Масажи - Пакет Възстановяване305 лв.
2 x 60 мин. + 1 x 90 мин.

Възстановителен масаж - 60 мин.
Дълбокотъканен масаж - 60 мин.
Масаж на терапевта+рефлексотерапия - 90 мин.

Масажи - Детоксикация и Презареждане380 лв.
2 x 120 мин.

Авторски японски масаж с топли вулканични камъни + тайвански масаж на стъпалата, масаж на рамене, шия, деколте + подмладяващ масаж на лице Коруги - 120 мин.
Авторски масаж + Мануален лимфен дренаж, + Масаж на глава, деколте, лице + рефлексотерапия - масаж на стъпалата - 120 минути

Специален пакет за мъже275 лв.
3 x 60 мин

Дълбокотъканен масаж - 60 мин.
Озонов масаж Възстановяване 60 мин.
Масаж на терапевта - 60 мин.

Масажи - Пакет Презареждане320 лв.
2 x 60 мин. + 1 x 90 мин.

Озонов масаж - 60 мин.
Холистична морска терапия - 60 мин.
Ароматерапия + рефлексотепария - 90 мин.

Масажи - Пакет Релакс Duo 90255 лв.
2 x 90 мин.

Релаксиращ масаж + рефлексотерапия (стъпала) или + Сейки (енергийна терапия) - 90 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия (масаж на стъпала) - 90 мин. 

Масажи - Пакет Релакс295 лв.
2 x 60 мин. + 1 x 90 мин.

Релаксиращ масаж - 60 мин.
Ароматерапия - 60 мин.
Масаж на терапевта + рефлексотерапия - 90 мин.

Масажи - Пакет Релакс Плюс380 лв.
3 x 90 мин.

Релаксиращ масаж + рефлексотерапия - 90 мин.
Масаж на терапевта + рефлексотерапия - 90 мин.
Ароматерапия + рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.

Масажи - Пакет Хармония305 лв.
2 x 60 мин. + 1 x 30 мин.

Озонов масаж Възстановителен - 60 мин.
Масаж на терапевта - 60 мин.
Шиацу - 60 мин. + Сейки - 30 мин.

Масажи - Пакет Essential Relax390 лв.
3 x 90 мин.

Ароматерапия + рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.
Холистична морска терапия + рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия - 90 мин.

Масажи - Пакет Бюти290 лв.
2 x 90 мин.

Холистична морска терапия + рефлексотерапия - 90 мин.
Бюти терапия - 90 мин.

Сияйна красота - Масажи за лице185 лв.
2 х 60 мин.

Озаряващ масаж на лице с Phytomer - 60 мин. 
Специализиран Анти-ейдж Лифтинг масаж на лице - 60 мин.

Ваучер за масаж. Специален и оригинален подарък.
Специален подарък
за ЛЮБИМ човек
подари масаж Подари грижа и любов

Най-ценният подарък е здравето, а най-прекрасните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Да подариш масаж е достъпно, като същевременно показва добър вкус, грижа и отношение към здравословния и градивен начин на живот. Да се доверите на хилядолетната традиция на масажната терапия, когато избирате оригинален подарък, е разумно, стилно и изпълнено с грижа решение, което ще предизвика истинска радост и благодарност.

поръчай ваучер за масаж