Запишете час онлайн

Настоящият миг е нищожна прашинка в необозримото време: Тя сияе и блещука изтъкана изцяло от светлина, магия и възможности. Тя ще е ваша, ако протегнете ръка към нея.

~ Мийра Лий Пател
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Масажи
и терапии
Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Кой масаж е
подходящ за мен
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »

Масажи цени София - Център за масаж Padmalaya

Като продължителност масажите са 60, 80 и 90 минути.

Цените на масажите са описани по долу в таблицата. В долната част на таблицата ще намерите цени на пакети за масаж - комбинация от масаж и рефлексотерапия - масаж на стъпалата. Най-отдолу а публикувани цени на подаръчни пакети - Различни комбинации от масажни услуги в един пакет, подходящи за подарък на ваш любим човек или приятел.

Ценоразпис
Масажи и терапии Цел Описание - приложение на терапията. Време минути / Цена лв.
Класически масаж Премахва умората и стреса

Класическият масаж отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси, повишава циркулацията на кръвта.

60 минути - 75 лв.

80 минути - 90 лв.

Релаксиращ масаж Премахва стреса, успокоява нервната система

Помага за подобряването на съня, облекчава схванатите мускули, елиминира депресията, подобрява метаболизма, повишава доброто настроение.

60 минути - 75 лв.

80 минути - 90 лв.

Възстановителен масаж Облекчава болката. Освобождава мускулното напрежение

Облекчаване на болките, изчистване на токсините, премахване на стреса, нормализиране на обмяната на веществата. Възвръща свежестта и тонуса.


60 минути - 75 лв.

80 минути - 90 лв.

Масаж на терапевта - авторски масаж Подобрява здравословното състояние, премахва болката и умората Комбинация от масажни техники. Освобождава мускулите от напрежението и болката, подобрява лимфообръщението, премахва умората.
Възобновяване на хармонията и енергията в тялото.


60 минути - 75 лв.

80 минути - 90 лв.

Регенериращ японски авторски масаж За ефективна детоксикация, възстановяване на силите и пълен рестарт на тялото. Специално внимание върху съединителната тъкан и фасцията.

Този масаж е леко по-силен, но ще подобри циркулацията на енергията, кръвоносната и лимфната система и ще освободи тялото ви от блокажите в меридианите и ще премахне напрежението, стреса и болката. Комбинирана масажна техника от нашия японски терапевт.

60 минути - 75 лв.

80 минути - 95 лв.

Дълбокотъканен масаж Релаксира мускулите, ставите и сухожилията Балансира нервната система и подобрява лимфопотока. Ефективен при хронично стегнати или болезнени мускули, възстановяване след контузии, постурални проблеми.


60 минути - 80 лв.

80 минути - 100 лв.

Спортен масаж Подобрява обмяната, премахва напрежението. Подготвителен, интензивен, възстановителен. Силен интензивен масаж - премахва умората, намалява напрежението, подобрява гъвкавостта на мускули, стави, сухожилия. Подобрява кръвообръщението.


60 минути - 80 лв.

80 минути - 100 лв.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж Изчиства от токсини, освобождава блокажите в тялото Подходящ при настинка, бронхит, главоболие, болки в гърба, проблеми с кръста, болки във врата, рамената, плексит, неврит, напрежение, безсъние.


60 минути - 75 лв.


Масаж с топли вулканични камъни - Hot Stone Massage Масажът с топли вулканични камъни се фокусира върху премахване на блокажите както във физическото, така и енергийното тяло, като допринася за дълбоко спокойствие и лекота за ума и тялото. Ефективно премахва сковаността, болката, напрежението и обездвижването в мускулите и ставите. Подобрява циркулацията на кръвоносната и лимфната системи. Успокоява нервната система, като премахва стреса и подобрява съня. Повишава настроението.

60 минути - 80 лв.

80 минути - 95 лв.

Масаж със натурални етерични масла -
Ароматерапия

Ароматите на натуралните етерични масла имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува. Масажът може да е релаксиращ, възстановителен или масаж на терапевта - авторски масаж. Редовните масажи с ароматни масла балансират ума и тялото и повлияват физически и психически неразположения като стрес, тревожност, депресия, тъга, болки в гърба, кръста и мускулите, артрит, главоболие.

60 минути - 80 лв.

80 минути - 95 лв.

Озон терапия Възстановяване -
Масаж с озонирано масло
За възстановяване на мускулния тонус, облекчаване на напрежението и среса и предотвратяване на умората. Истинско презареждане за супергерои. Използвайки силата на кислорода - най-важното хранително вещество за човешкото тяло и истински дар на природата - този масаж е истинско презареждане с нови сили, тонус и настроение. Сила за тялото и регенерация за кожата.


60 минути - 80 лв.

80 минути - 95 лв.

Релаксиращ масаж с озонирано масло - Озонотерапия Релакс Отстранява умората и стреса. Предотвратява депресията и нервното напрежение. Блажена почивка с аромат на кристално чист въздух след пролетна буря. Меки и деликатни масажни техники за пълна релаксация и спокойствие. Доза концентрирано здраве за тялото и освежаваща грижа за кожата.

60 минути - 80 лв.

80 минути - 95 лв.

Масаж за двама -
Слънце и Луна - за Него и за Нея.
За тези, които искат да възобновят енергията сии да се заредят отново с жизнени сили. Масаж подходящ за двойки изпълнен или в един и същ час едновременно или в два последователни часа, в зависимост от времето на резервация.


2х60 минути - 150 лв.

Шиацу масаж Балансира енергията, освобождава напрежението, успокоява съзнанието. Работи за подобряване на цялостното здраве, чрез въздействие върху вътрешната енергийна система Шиацу елиминира сковаността и хроничното напрежение причинени от стрес, облекчава болките в мускулите и подобрява тяхната еластичност. Облекчава болките в кръста, врата, раменете. Повлиява благоприятно болките в ставите и увеличава обхвата на движение. Подобрява координацията.


60 минути - 75 лв.

80 минути - 95 лв.

Сейки - Направление на жизнената енергия- Енергиейн ЧИ масаж Детоксикация за ума, духа и тялото. Балансиране на жизнената енергия. Активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, възвръща естественото равновесие в организма.

60 минути - 75 лв.

Гуаша масаж Стимулира оздравителните процеси в организма Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото. Премахва умора, стрес, безсъние, главоболие. Повлиява болки и схващания в гърба, кръста, болки в раменете, слаб имунитет.

60 минути - 75 лв.

Холистична морска терапия Oligomer® Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Този възстановителен релаксиращ антистрес масаж отнема всяко възможно усещане за стрес от мускулите, потапя тялото в синьо усещане за море, възстановява естествената хармония на организма и активира жизнената сила.

60 минути - 80 лв.

80 минути - 95 лв.

Бюти терапия Цялостна грижа от пръстите на краката до върха на главата. Масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице. Подмладява, освежава, стяга и изглажда кожата на тялото и лицето. Кадифена грижа за кожата на тялото и лицето с анти-бръчки ефект за стягане, подмладяване, хидратиране. Изберете хидратираща, стягаща или анти бръчки терапия. Изпровайте ефекта на изключителният Активатор на младостта на Yon Ka.

90 минути - 150 лв

Коруги - Японски подпладяващ масаж Уникален по рода си масаж - За повдигнат контур и стегната кожа на лицето Подобрява лимфния поток, като изчиства натрупаните отпадъчни вещества. Премахва подпухналостта и задържаната вода. Хидратира и отпуска напрегнатите мускули. Изчиства видимо натрупаните стрес, умора и напрежение. Видимо подмладява лицето, като му придава строен и сияен вид.

50 минути - 85 лв.
Пакет 5 - 80 лв./ 1
Пакет 10 - 75 лв./ 1

Тайвански масаж на стъпала Подобрява работата на вътрешните органи. Премахва отложените натрупвания и токсини в стъпалата. Работа върху втърдявания и натрупана млечна киселина.
Стимулира вътрешната енергия и премахва блокажите.
Тайванската акупресура стимулира рефлексните точки на стъпалата, пръстите на краката и стъпалото. 83 рефлексни точки играят роля за подобряване на симптомите в различни органи и части на тялото. Изключително добра практика за премахване на отпадъчните материали, отложени в краката. 30 минути - 60 лв.

50 минути - 80 лв.
Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Освобождава блокажите в тялото и енергийния поток Работи за свободното протичане на енергията в тялото. Намалява стреса и напрежението в тялото, влияе върху концентрацията и работата на вътрешните органи. 30 минути - 55 лв.

50 минути - 75 лв.
Мануален лимфен дренаж За правилна работа и подобряване на кръвоносната и лимфната система в тялото. За премахване на подуване и отоци в тялото и пълна детоксикация. Мануалният лимфен дренаж има за цел да помогне на тялото да поддържа правилното кръвообращение, баланса на телесните течности и имунните функции. Той е чудесен за детоксикация, намаляване на подуване и отоци.

30 минути - 55 лв.

60 минути - 75 лв.

Комбинация с анти- целулитен - 60 мин. - 85 лв.


Пакет от 10 комбинирани масажи - 75 лв./ 1

Антицелулитен масаж Дренира тъканите, стимулира метаболизма, способства за премахването на целулита. Антицелулитният масажът спомага за активното изхвърляне на токсините от тялото, засилване на обмяната на веществата и премахване на излишните мазнини.

30 минути - 55 лв.

50 минути - 80 лв.
Пакет от 10 - 70 лв. / 1

С масаж на гръб - 60 мин. - 85 лв.
С масаж на гръб - 80 мин. - 100 лв.

Комбиниран източен масаж на земя Увеличава гъвкавостта и подвижността, премахва болките и схващанията. Баласнира тялото. Повлиява добре болките в мускулите и ставите, премахва сковаността и схващането, раздвижва тялото, подобрява гъвкавостта, повлиява главоболие, проблеми с врата, проблеми със ставите, смущения в съня, намалена подвижност.

60 минути - 75 лв.

80 минути - 95 лв

Частичен масаж Премахва локално болката и схванатите мускули Видове масажи: Частичен масаж на гръб. Масажна яка. Масажен сегмент - горни крайници. Масажен сегмент - долни крайници.
Локален масаж - корем (и гърди).

30 минути - 50 лв.

50 минути - 70 лв.

КОМБИНИРАНИ МАСАЖИ И ПРОМОЦИОНАЛНИ ОФЕРТИ - 90 и 120 минути

Промоционални оферти - Анти-стрес "Дишай свободно" 2 масажа в един за премахване на стреса, напрежението и блокажите. За премахване на негативната енергия. За баланс, хармония и свободно дишане. Релаксиращ масаж + Сейки Релаксиращият масаж е истински покой за мислите и почивка за всяка клетка от тялото. Сейки е енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото, балансиране на физическата и умствена енергия и връщане на равновесието в тялото.

90 минути - 110 лв.

Комбинирана Анти-стрес терапия
ШИАЦУ + СЕЙКИ
2 масажа от Изтока за изчистване на напрежението, блокажите и негативната енергия в тялото, за насърчаване на правилното протичане на енергията. Шиацу масаж - има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира възможните напрежения в мускулите и органите. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които закриват слънцето в ясно слънчево небе. Сейки изчиства ума и ребалансира нивата на физическата и умствената енергия.

90 минути - 110 лв.

Комбиниран масаж
ШИАЦУ + Рефлексотерапия
2 масажа от Изтока за изчистване на блокажите и насърчаване на енергията в тялото Балансира енергията в тялото.

90 минути - 120 лв.

Комбиниран масаж - Релакс 2 масажа в един за пълна релаксация и спокойствие Релаксиращ масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.

90 минути - 110 лв.

Комбиниран масаж - Възстановяване 2 масажа в един за възстановяване на мускулите, премахване на напрежението и добро настроение Възстановителен масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.

90 минути - 110 лв.

Комбиниран масаж -
Баланс, хармония, енергия
2 масажа в един за хармония, баланс, отсраняване на болката, енергия и презареждане Масаж на терапевта + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + Масаж на глава /по желание/.


90 минути - 110 лв.

Комбиниран масаж -
Грижа за тялото в дълбочина
2 масажа в един за дълбоко възстановяване, тонус и отпускане на мускулите и подобряване на подвижноста на ставите. Дълбокотъканен масаж + рефлексотерапия

90 минути - 120 лв.

Комбиниран масаж -
Озонтерапия Релакс или Възстановяване + масаж на стъпалата
2 масажа в един - енергийна доза концентрирано здраве от природата и освежаваща грижа за кожата. Озонотерапия + Рефлексотерапия. Озонов масаж Възстановяване или Озонов масаж Релакс за истинска почивка плюс Рефлексотерапия - масаж на стъпала 90 минути - 120 лв.
Комбиниран масаж -
Вълшебно ароматно пътешествие
3 масажа в един - Почувствай магията и чудотворната сила на растенията - едно ароматно бягство от реалността за истинска почивка на тялото, премахване на болката, напрежението и стреса и пълна релаксация. Масаж с етерични масла + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата /по желание/.
Здраве, релакс, детокс, енергия, настроение, анти стрес, спокойствие, презареждане.
90 минути - 120 лв.
Комбиниран Авторски Японски масаж + Тайвански масаж на стъпала 2 масаж в един за здраве и енергия - Терапия от Япония и Тайван Леко по-силен, но ефективен, този масаж подобрява циркулацията на енергията, раздвижва кръвоносната и лимфната система и премахва напрежението, стреса и неразположението в тялото. 90 минути - 120 лв.
Комбиниран масаж - Масаж с топли вулканични камъни + Тайвански масаж на стъпалата за дълбоко спокойствие, детокс и отстраняване на блокажите. 2 масажа в един за премахване на блокажите както във физическото, така и енергийното тяло, за дълбоко спокойствие и лекота за ума и тялото. За детокс и премахване на натрупаните токсини.
По желание може да добавите - Масаж на глава - /моля, уведомете вашия терапевт/
Балансира тялото, като успокоява ума. Премахва болка, стрес, напрежение и скованост в мускулите и ставите. Повлиява главоболие и мигрена. Подобрява циркулация, успокоява нервната система, подобрява съня. Детоксикира тялото, като премахва натрупаните отпадъчни вещества. 90 минути - 120 лв.
Промоционални оферти -
Холистична морска терапия - анти-стрес, релакс, баланс, енергия
3 масажа в един - терапия за цялостно балансиране и презареждане и насищане на тялото с морски минерали Холистична морска терапия с минерали и екстракти от морски растения + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата. 90 минути - 120 лв.
Комбиниран масаж - 3 в 1 - Детокс и лекота Мануален лимфен дренаж + масаж на глава + масаж на стъпалата.
По желание може да се комбинира с антицелулитен масаж на зона по избор.
Премахва умората и главоболието. Подобрява кръвообръщенето и лимфопотока. Помага за детоксикация на тялото и изхвърляне на токсините. Премахва сковаността и подобрява движението.
Помага при синдрома "тежки крака".
90 минути - 120 лв.
Здраве от Изтока -
За цялостно здраве, Възстановяване Баланс и Хармония
Възстановяване от пръстите на краката до върха на главата - Японски регенериращ масаж + Масаж с вулканични камъни + Коруги - подмладяващ масаж на лице + Тайвански масаж на стъпала Цялостна регенерация и нови сили за тялото. Премахва болката и сковаността в мускулите и ставите, успокоява тялото и хармонизира ума. Подобрява работата на вътрешните органи. Премахва блокажите в енергийното тяло. Премахва стреса и напрежението. Подобрява циркулацията. Увеличава енергията и настроението. Хидратира кожата и подмладява лицето. 120 минути
- 180 лв.
Пълно възстановяване на тялото - за здраве и енергия - Detox & Shine Авторски масаж + Мануален лимфен дренаж + Масаж на лице и деколте + Масаж на стъпалата за детоксикация, подвижност, енергия, сила, красота и настроение Подобрява движението на лимфата и ускорява детоксикацията на тялото. Ефективно повлиява умората, болката и напрежението в мускулите. Премахва сковаността в тялото, подобрява движението и повлиява синдрома "тежки крака". Хидратира кожата на лицето и го освежава. 120 минути
- 180 лв.

* Масажите се изпълняват от сертифицирани терапевти.


ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ - ВАУЧЕР ЗА МАСАЖ

Масажи - Специален пакет за мъже - 235 лв.
Дълбокотъканен масаж - 60 мин.
Озонов масаж Възстановяване 60 мин.
Масаж на терапевта - 60 мин.

Масажи - Специален пакет за мъже - Супер сили - 540 лв.
Масаж на терапевта - 80 мин.
Дълбокотъканен масаж + масаж на стъпала - 90 мин.
Спортен масаж - 80 мин.
Озонов масаж Възстановяване + рефлексотерапия - масаж на стъпала - 90 мин.
Релаксиращ масаж + Сейки - 90 мин.

Масажи - Специален пакет за жени - Хармония, спокойствие, баланс - 560 лв.
Масаж на терапевта - 80 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия - масаж на стъпала - 90 мин.
Релаксиращ масаж + Сейки - 90 мин.
Ароматерапия + рефлексотерапия - масаж на стъпала + масаж на глава - 90 мин.
Холистична морска терапия +рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.

Масажи - Пакет Възстановяване - 265 лв.
Възстановителен масаж - 60 мин.
Дълбокотъканен масаж - 60
Масаж на терапевта+рефлексотерапия - 90 мин.

Масажи - Пакет Презареждане - 280 лв.
Озонов масаж - 60 мин.
Холистична морска терапия - 60 мин.
Ароматерапия + рефлексотепария - 90 мин.

Масажи - Пакет Релакс Duo 90 - 230 лв.
Релаксиращ масаж + рефлексотерапия (масаж на стъпала) или + Сейки (енергийна терапия) - 90 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия (масаж на стъпала) - 90 мин.

Масажи - Пакет Релакс - 265 лв.
Релаксиращ масаж - 60 мин.
Ароматерапия - 60 мин.
Масаж на терапевта + рефлексотерапия - 90 мин.

Масажи - Пакет Релакс Плюс - 340 лв.
Релаксиращ масаж + рефлексотерапия - 90 мин.
Масаж на терапевта + рефлексотерапия - 90 мин.
Ароматерапия + рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.

Масажи - Пакет Хармония - 275 лв.
Озонов масаж Възстановителен - 60 мин.
Масаж на терапевта - 60 мин.
Шиацу - 60 мин. + Сейки - 30 мин.

Масажи - Пакет Здраве от Изтока - 225 лв.
Масаж с топли вулканични камъни - 60 мин.
Гуаша - 60 - мин.
Шиацу - 60 мин.

Масажи - Пакет Бюти - 270 лв.
Холистична морска терапия + рефлексотерапия - 90 мин.
Бюти терапия - 90 мин.

Масажи - Пакет Essential Relax - 360 лв.
Ароматерапия + рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.
Холистична морска терапия + рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия - 90 мин.

Масажи - Детоксикация и Презареждане - 360 лв.
Авторски японски масаж с топли вулканични камъни + тайвански масаж на стъпалата, масаж на рамене, шия, деколте + подмладяващ масаж на лице Коруги - 120 мин.
Авторски масаж + Мануален лимфен дренаж, + Масаж на глава, деколте, лице + рефлексотерапия - масаж на стъпалата - 120 минути

Масажи - Здраве и красота от Япония - 325 лв.
Авторски японски масаж с топли вулканични камъни + тайвански масаж на стъпалата - 90 мин.
Шиацу + тайвански масаж на стъпала - 90 мин.
Коруги - подмладяващ японски масаж на лице - 50 мин.

Каза ли днес Благодаря?
За благодарността с грижа или за грижата с грижа
Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.
Вижте повече