Запишете час сега

Настоящият миг е нищожна прашинка в необозримото време: Тя сияе и блещука изтъкана изцяло от светлина, магия и възможности. Тя ще е ваша, ако протегнете ръка към нея.

~ Мийра Лий Пател

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия

Енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото. Активиране на силите на организма и възстановяване на баланса. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе.

Вижте още

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Масажи цени - Център за масаж Padmalaya

Масажи и терапии Цел Описание - приложение на терапията. Време минути / Цена лв.
Класически масаж Освобождава от умората и стреса

Класическият масаж отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси, повишава циркулацията на кръвта.

60 минути - 60 лв.

80 минути - 80 лв.

Възстановителен масаж Облекчава болката. Освобождава мускулното напрежение

Облекчаване на болките, изчистване на токсините, премахване на стреса, нормализиране на обмяната на веществата. Възвръща свежестта и тонуса.


60 минути - 60 лв.

80 минути - 80 лв.

Масаж на терапевта Подобрява здравословното състояние, премахва болката и умората Комбинация от масажни техники. Освобождава мускулите от напрежението и болката, подобрява лимфообръщението, премахва умората.
Възобновяване на хармонията и енергията в тялото.


60 минути - 60 лв.

80 минути - 80 лв.

Дълбокотъканен масаж Релаксира мускулите, ставите и сухожилията Балансира нервната система и подобрява лимфопотока. Ефективен при хронично стегнати или болезнени мускули, възстановяване след
контузии, постурални проблеми.


60 минути - 70лв.

80 минути - 90лв.

Озон терапия Възстановяване -
Масаж с озонирано масло
За възстановяване на мускулния тонус, облекчаване на напрежението и среса и предотвратяване на умората. Истинско презареждане за супергерои. Използвайки силата на кислорода - най-важното хранително вещество за човешкото тяло и истински дар на природата - този масаж е истинско презареждане с нови сили, тонус и настроение. Сила за тялото и регенерация за кожата.


60 минути - 75 лв.

80 минути - 95 лв.

Терапия с вендузи - Вакуум масаж Изчиства от токсини, освобождава блокажите в тялото Подходящ при настинка, бронхит, главоболие, болки в гърба, проблеми с кръста, болки във врата, рамената, плексит, неврит, напрежение, безсъние.


60 минути - 60 лв.

20 минути - 20 лв. /към всеки друг масаж по избор/

Спортен масаж Подобрява обмяната, премахва напрежението Силен интензивен масаж - премахва умората, намалява напрежението, подобрява гъвкавостта на мускули, стави, сухожилия.
Подобрява кръвообръщението.


60 минути - 70 лв.

80 минути - 90 лв.

Слънце и Луна - за Него и за Нея За тези, които искат да възобновят енергията сии да се заредят отново с жизнени сили. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа (един след друг, а не едновременно) - един за Него и един за Нея.


2х60 минути - 130 лв.

Шиацу масаж Балансира енергията, освобождава напрежението, успокоява съзнанието. Повлиява добре главоболие, болки в раменете, проблеми с врата, проблеми със ставите, смущения в съня, намалена мобилност, тревожност, храносмилане.


60 минути - 60 лв.

80 минути - 80 лв.

Сейки - Направление на жизнената енергия
Енергиейн ЧИ масаж
Детоксикация за ума, духа и тялото. Балансиране на жизнената енергия. Активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, възвръща естественото равновесие в организма.

60 минути - 60 лв.
30 минути - 35лв.

Тай масаж - Тайландски масаж Увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите Традиционният тайландски масаж премахва болки във врата, болки в гърба, болка в кръста, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение.


60 минути - 70 лв.

80 минути - 90 лв.

Комбиниран източен масаж на земя Увеличава гъвкавостта и подвижността, премахва болките и схващанията. Баласнира тялото. Повлиява добре болките в мускулите и ставите, премахва сковаността и схващането, раздвижва тялото, подобрява гъвкавостта, повлиява главоболие, проблеми с врата, проблеми със ставите, смущения в съня, намалена подвижност.

60 минути - 70 лв.

80 минути - 90 лв

Гуаша масаж Стимулира оздравителните процеси в организма Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото. Премахва умора, стрес, безсъние, главоболие. Повлиява болки и схващания в гърба, кръста, болки в раменете, слаб имунитет.

60 минути - 60 лв.

Релаксиращ масаж с озонирано масло - Озонотерапия Релакс Отстранява умората и стреса. Предотвратява депресията и нервното напрежение. Блажена почивка с аромат на кристално чист въздух след пролетна буря. Меки и деликатни масажни техники за пълна релаксация и спокойствие. Доза концентрирано здраве за тялото и освежаваща грижа за кожата.

60 минути - 75 лв.

80 минути - 95 лв.

Релаксиращ масаж Премахва стреса, успокоява нервната система Помага за подобряване на съня, облекчаване на схванатите мускули, елиминира депресията, подобрява метаболизма, повишава доброто настроение.


60 минути - 60 лв.

80 минути - 80 лв.

Ароматерапия
Yon Ka Aroma Fusion

DETOX • RELAX • VITALITY • SILHOUETTE

Ароматите на натуралните етерични масла имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува.
Редовните масажи с ароматни масла балансират ума и тялото и повлияват физически и психически неразположения като стрес, тревожност, депресия, тъга, болки в гърба, кръста и мускулите, артрит, главоболие.

60 минути - 75 лв.

80 минути - 95 лв.

Холистична морска терапия Oligomer® Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Този възстановителен релаксиращ антистрес масаж отнема всяко възможно усещане за стрес от мускулите, потапя тялото в синьо усещане за море, възстановява естествената хармония на организма и активира жизнената сила.

60 минути - 75 лв.

80 минути - 95 лв.

Бюти терапия Цялостна грижа от пръстите на краката до върха на главата. Масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице. Подмладява, освежава, стяга и изглажда кожата на тялото и лицето. Кадифена грижа за кожата на тялото и лицето с анти-бръчки ефект за стягане, подмладяване, хидратиране. Изберете хидратираща, стягаща или анти бръчки терапия. Изпровайте ефекта на изключителният Активатор на младостта на Yon Ka.

90 минути - 130 лв

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Освобождава блокажите в тялото и енергийния поток Работи за свободното протичане на енергията в тялото. Намалява стреса и напрежението в тялото, влияе върху концентрацията и работата на вътрешните органи. 30 минути - 50 лв.

50 минути - 70 лв.
Антицелулитен масаж Дренира тъканите, стимулира метаболизма Антицелулитният масажът спомага за активното изхвърляне на токсините от тялото, засилване на обмяната на веществата и премахване на излишните мазнини.

30 минути - 50 лв.

50 минути - 70 лв.

Частичен масаж Премахва локално болката и схванатите мускули Видове масажи: Частичен масаж на гръб. Масажна яка. Масажен сегмент - горни крайници. Масажен сегмент - долни крайници.
Локален масаж - корем (и гърди).

30 минути - 35 лв.

50 минути - 55 лв.

КОМБИНИРАНИ МАСАЖИ - 90 минути

Промоционални оферти - Антистрес "Дишай свободно" 2 масажа в един за премахване на стреса, напрежението и блокажите. За баланс, хармония и свободно дишане. Релаксиращ масаж + Сейки Релаксиращият масаж е истински покой за мислите, блажена почивка за всяка клетка от тялото. Сейки е енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото, балансиране на физическата и умствена енергия и връщане на равновесието в тялото.В основата му стои идеята за "елиминиране" - освобождаване на нездравословни идеи, травма, болка, хронични състоявия, блокажи - всичко, което стои на пътя на вашето естествено здраве.

90 минути - 95 лв.

Промоционални оферти - Релакс 2 масажа в един за пълна релаксация и тонус Релаксиращ масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.

90 минути - 95 лв.

Промоционални оферти - Възстановяване 2 масажа в един за възстановяване и добро настроение Възстановителен масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.

90 минути - 95 лв.

Промоционални оферти -
Баланс, хармония, енергия
2 масажа в един за хармония, баланс, енергия и презареждане Масаж на терапевта + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.


90 минути - 95 лв.

Промоционални оферти
Грижа за тялото в дълбочина
2 масажа в един за дълбоко възстановяване, тонус и отпускане на мускулите и подобряване на подвижноста на ставите. Дълбокотъканен масаж + или спортен масаж рефлексотерапия

90 минути - 110 лв.

Промоционални оферти -
Озонтерапия Релакс или Възстановяване + масаж на стъпалата
2 масажа в един - енергийна доза концентрирано здраве от природата и освежаваща грижа за кожата. Озонотерапия + Рефлексотерапия. Озонов масаж Възстановяване или Озонов масаж Релакс за истинска почивка плюс Рефлексотерапия - масаж на стъпала 90 минути - 110 лв.
Промоционални оферти -
Арома Фюжън
3 масажа в един - Почувствай магията и чудотворната сила на растенията - едно ароматно бягство от реалността за една истинска почивка на тялото и пълна релаксация. Ароматерапия Арома Фюжън + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата.
РЕЛАКС. ДЕТОКС. ВИТАЛИТИ. СИЛУЕТ.
90 минути - 110 лв.
Промоционални оферти -
Холистична морска терапия - анти-стрес, релакс, баланс, енергия
3 масажа в един - терапия за цялостно балансиране и презареждане и насищане на тялото с морски минерали Холистична морска терапия с минерали и екстракти от морски растения + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата. 90 минути - 110 лв.

* Масажите се изпълняват от сертифицирани терапевти.

Последно обновяване 29.05.2021

ПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИ - ВАУЧЕР ЗА МАСАЖ

Специален пакет за мъже - 215 лв.
Дълбокотъканен масаж - 60 мин.
Озонов масаж Възстановяване 60 мин.
Масаж на терапевта - 80 мин.

Специален пакет за мъже - Супер сили - 450 лв.
Масаж на терапевта - 80 мин.
Дълбокотъканен масаж + масаж на стъпала - 90 мин.
Спортен масаж - 80 мин.
Озонов масаж Възстановяване + рефлексотерапия - масаж на стъпала - 90 мин.
Релаксиращ масаж + Сейки - 90 мин.

Специален пакет за жени - Хармония, спокойствие, баланс - 475 лв.
Масаж на терапевта - 80 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия - масаж на стъпала - 90 мин.
Релаксиращ масаж + Сейки - 90 мин.
Ароматерапия + рефлексотерапия - масаж на стъпала + масаж на глава - 90 мин.
Холистична морска терапия +рефлексотерапия + масаж на глава - 90 мин.

Пакет Възстановяване - 215 лв.
Възстановителен масаж 60 мин.
Дълбокотъканен масаж 60
Масаж на терапевта+рефлексотерапия 90 мин.

Пакет Презареждане - 240 лв.
Озонов масаж 60 мин.
Холистична морска терапия 60 мин.
Ароматерапия 80 мин.

Пакет Релакс Duo 80 - 195 лв.
Релаксиращ масаж + рефлексотерапия (масаж на стъпала) 90 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия (масаж на стъпала) 90 мин.

Пакет Релакс - 220 лв.
Релаксиращ масаж 60 мин.
Ароматерапия 60 мин.
Масаж на терапевта + рефлексотерапия 90 мин.

Пакет Релакс Плюс - 285 лв.
Релаксиращ масаж + рефлексотерапия 90 мин.
Масаж на терапевта + рефлексотерапия 90 мин.
Ароматерапия 80 мин.

Пакет Хармония - 220 лв.
Озонов масаж Възстановителен 60 мин.
Масаж на терапевта 60 мин.
Шиацу - 60 мин. + Сейки - 30 мин.

Пакет Здраве от Изтока - 210 лв.
Тай масаж - 60 мин.
Гуаша - 60 - мин.
Шиацу - 60 мин. + Сейки - 30 мин.

Пакет Бюти - 230 лв.
Холистична морска терапи + рефлексотерапия 90 мин.
Бюти терапия - 90 мин.

Луксозен Пакет Special 80 - 315 лв.
Ароматерапия + рефлексотерапия 90 мин.
Холистична морска терапия + рефлексотерапия 90 мин.
Озонов масаж Релакс + рефлексотерапия 90 мин.

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече