Запишете час сега

Настоящият миг е нищожна прашинка в необозримото време: Тя сияе и блещука изтъкана изцяло от светлина, магия и възможности. Тя ще е ваша, ако протегнете ръка към нея.

~ Мийра Лий Пател

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Подарък за Осми март

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ 2019.
Оригинален подарък за осми март за вашата любима, майка, близка или приятелка. Най-хармоничният подарък за жена в най-женският месец от годината! Подарете здраве, емоция, грижа и красота, хармония и баланс за тялото и душата! Промоцията важи от 1-ви до 10-ти март.

Вижте още

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Избери своята Арома Нирвана

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Масажи цени - Център за масаж Padmalaya

Масажи и терапии Цел Описание - приложение на терапията. Време минути / Цена лв.
Класически масаж Освобождава от умората и стреса

Класическият масаж отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси, повишава циркулацията на кръвта.

60 минути - 50 лв.

80 минути - 60 лв.

Възстановителен масаж Облекчава болката. Освобождава мускулното напрежение

Облекчаване на болките, изчистване на токсините, премахване на стреса, нормализиране на обмяната на веществата. Възвръща свежестта и тонуса.


60 минути - 55 лв.

80 минути - 65 лв.

Масаж на терапевта Подобрява здравословното състояние, премахва болката и умората Комбинация от масажни техники. Освобождава мускулите от напрежението и болката, подобрява лимфообръщението, премахва умората.
Възобновяване на хармонията и енергията в тялото.


60 минути - 60 лв.

80 минути - 70 лв.

Дълбокотъканен масаж Релаксира мускулите, ставите и сухожилията Балансира нервната система и подобрява лимфопотока. Ефективен при хронично стегнати или болезнени мускули, възстановяване след
контузии, постурални проблеми.


60 минути - 60 лв.

80 минути - 70 лв.

Озон терапия Възстановяване -
Масаж с озонирано масло
За възстановяване на мускулния тонус, облекчаване на напрежението и среса и предотвратяване на умората. Истинско презареждане за супергерои. Използвайки силата на кислорода - най-важното хранително вещество за човешкото тяло и истински дар на природата - този масаж е истинско презареждане с нови сили, тонус и настроение. Сила за тялото и регенерация за кожата.


60 минути - 70 лв.

80 минути - 80 лв.

Лечение с вендузи - Вакуум масаж Изчиства от токсини, освобождава блокажите в тялото Подходящ при настинка, бронхит, главоболие, болки в гърба, проблеми с кръста, болки във врата, рамената, плексит, неврит, напрежение, безсъние.


60 минути - 55 лв.

60 минути - 55 лв.

Спортен масаж Подобрява обмяната, премахва напрежението Силен интензивен масаж - премахва умората, намалява напрежението, подобрява гъвкавостта на мускули, стави, сухожилия.
Подобрява кръвообръщението.


60 минути - 60 лв.

80 минути - 70 лв.

Слънце и Луна - за Него и за Нея За тези, които искат да възобновят енергията сии да се заредят отново с жизнени сили. Тази терапия се предлага в два последователно записани часа (един след друг, а не едновременно) - един за Него и един за Нея.


2х60 минути - 120 лв.

Шиацу масаж Балансира енергията, освобождава напрежението, успокоява Повлиява добре главоболие, болки в раменете, проблеми с врата, проблеми със ставите, смущения в съня, намалена мобилност,
тревожност, храносмилане.


60 минути - 55 лв.

80 минути - 65 лв.

Сейки - Направление на жизнената енергия
Енергиейн ЧИ масаж
Детоксикация за ума, духа и тялото. Балансиране на жизнената енергия. Активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, възвръща естественото равновесие в организма.

60 минути - 60 лв.
С двама терапевта - 80 лв.

Тай масаж - Тайландски масаж Увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите Традиционният тайландски масаж премахва болки във врата, болки в гърба, болка в кръста, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение.


60 минути - 55 лв.

80 минути - 70 лв.

Гуаша масаж Стимулира оздравителните процеси в организма Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото. Премахва умора, стрес, безсъние, главоболие. Повлиява болки и схващания в гърба, кръста, болки в раменете, слаб имунитет.


60 минути - 60 лв.


Релаксиращ масаж с озонирано масло - Озонотерапия Релакс Отстранява умората и стреса. Предотвратява депресията и нервното напрежение. Блажена почивка с аромат на кристално чист въздух след пролетна буря. Меки и деликатни масажни техники за пълна релаксация и спокойствие. Доза концентрирано здраве за тялото и освежаваща грижа за кожата.

60 минути - 70 лв.

80 минути - 80 лв.

Релаксиращ масаж Премахва стреса, успокоява нервната система Помага за подобряване на съня, облекчаване на схванатите мускули, елиминира депресията, подобрява метаболизма, повишава доброто настроение.


60 минути - 55 лв.

80 минути - 65 лв.

Ароматерапия
Yon Ka Aroma Fusion

DETOX • RELAX • VITALITY • SILHOUETTE

Ароматите на натуралните етерични масла имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува.
Редовните масажи с ароматни масла балансират ума и тялото и повлияват физически и психически неразположения като стрес, тревожност, депресия, болки в гърба и мускулите, артрит, главоболие.60 минути - 65 лв.

80 минути - 80 лв.

Холистична морска терапия Oligomer® Възстановяваща холистична терапия съчетание от релаксиращи и дълбокотъканни масажни техники за цялостно регенериране на тялото. Този възстановителен релаксиращ антистрес масаж отнема всяко възможно усещане за стрес от мускулите, потапя тялото в синьо усещане за море, възстановява естествената хармония на организма и активира жизнената сила.60 минути - 75 лв.

80 минути - 85 лв.

Бюти терапия Цялостна грижа от пръстите на краката до върха на главата. Масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице. Подмладява, освежава, стяга и изглажда кожата на тялото и лицето. Кадифена грижа за кожата на тялото и лицето с анти-бръчки ефект за стягане, подмладяване, хидратиране. Изберете хидратираща, стягаща или анти бръчки терапия. Изпровайте ефекта на изключителният Активатор на младостта на Yon Ka.
80 минути - 110 лв

Рефлексотерапия - Масаж на стъпала Освобождава блокажите в тялото и енергийния поток Работи за свободното протичане на енергията в тялото. Намалява стреса и напрежението в тялото, влияе върху концентрацията и работата на вътрешните органи.
30 минути - 40 лв.

50 минути - 50 лв.

Зонов масаж - Зонова терапия -
- Точков масаж
Цялостна работа с енергийните системи в тялото. Масаж на глава, стъпала, длани. Премахва стреса и умората. При хроничните неразположения и за повдигане на енергията. При главоболие, синузит, безсъние, артрит и общо неразположение.

60 минути - 50 лв.

Антицелулитен масаж Дренира тъканите, стимулира метаболизма Антицелулитният масажът спомага за активното изхвърляне на токсините от тялото, засилване на обмяната на веществата и премахване на излишните мазнини.


30 минути - 40 лв.

50 минути - 50 лв.

Частичен масаж Премахва локално болката и схванатите мускули Видове масажи: Частичен масаж на гръб. Масажна яка. Масажен сегмент - горни крайници. Масажен сегмент - долни крайници.
Локален масаж - корем (и гърди).


30 минути - 30 лв.

50 минути - 40 лв.

Промоционални оферти - Възстановяване 2 масажа в един за възстановяване и добро настроение Възстановителен масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.


80 минути - 75 лв.

Промоционални оферти
Баланс, хармония, енергия
2 масажа в един за хармония, баланс, енергия и презареждане Масаж на терапевта + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.


80 минути - 80 лв.

Промоционални оферти
Озонтерапия Релакс или Възстановяване + масаж на стъпалата
2 масажа в един - енергийна доза концентрирано здраве от природата и освежаваща грижа за кожата. Озонотерапия + Рефлексотерапия. Озонов масаж Възстановяване или Озонов масаж Релакс за истинска почивка плюс Рефлексотерапия - масаж на стъпала 80 минути - 90 лв.
Промоционални оферти
Арома Фюжън
3 масажа в един - Почувствай магията и чудотворната сила на растенията - едно ароматно бягство от реалността за една истинска почивка на тялото и пълна релаксация. Ароматерапия Арома Фюжън + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата.
РЕЛАКС. ДЕТОКС. ВИТАЛИТИ. СИЛУЕТ.
80 минути - 90 лв.
Промоционални оферти
Холистична морска терапия - анти-стрес, релакс, баланс, енергия
3 масажа в един - терапия за цялостно балансиране и презареждане и насищане на тялото с морски минерали Холистична морска терапия с минерали и екстракти от морски растения + Рефлексотерапия (масаж на стъпала) + масаж на главата. 80 минути - 95 лв.

* Масажите се изпълняват от сертифициран терапевт.

Подари сила и енергия, подари настроение и хармония

подарък за мъж

Масажът – перфектният подарък за мъжете, които са истински ценени и обичани!

Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален мъжки подарък е трудна задача.

Вижте повече

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече