Запишете час онлайн

Не чакайте докато всичко се нагласи точно. Нещата никога няма да се перфектни. Винаги ще има предизвикателства, препятствия и условия. И какво от това? Започнете сега. С всяка нова стъпка, вие ще ставате по-силни, по-опитни, по-самоуверени и по-успешни.

Марк Виктор Хансен
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »
Японски авторски масаж
Източни терапии

Авторски Японски масаж - За ефективен детокс и рестарт на тялото

Ако обичаш масажите, знаеш повечето стандартни масажи и познаваш усещанията и ползите от повечето от тях – удоволствието от релаксиращия масаж, оздравителната сила на възстановителния масаж, лекотата след Шиацу масажа… Но истинските майстори могат да издигнат масажа на ново ниво. Те умеят да съчетават различни техники, за да създадат пълноценни ефекти, да накарат всяка част на тялото ти да се подмлади, а сетивата ти да се изпълнят с радост за дълго време. Днес, в Падмалая можем да ти предложим едно такова професионално удоволствие – Японски авторски масаж, изпълнен от нашият сертифициран терапевт от Япония.

За кого е предназначен японският масаж?

Застоялият начин на живот е истинска болест в съвременния свят. Когато мускулите остават в една и съща поза за дълго време, те стават сковани и се залепват за костите и съседните мускули. Образува се и съединителната тъкан, която е доста болезнена и предизвиква голям дискомфорт. Най-неприятно е срастването на мускулите, които се придържат към гръбначния стълб – то може да доведе до тежест, болка в гърба и кръста и проблеми с нервите. Вегетативните проблеми често създават повишена тревожност и напрежение, гадене, прекомерно изпотяване, обща летаргия, главоболие, умора и отпадналост, схванати рамене, изтръпване на ръцете и краката, сърцебиене, неравномерен сърдечен ритъм, замаяност, депресия, безпокойство, безсъние...
Ако се позна в това описание, авторският японски масаж е точно твоето решение, което ще ти помогне да възвърнеш силите си и ще те направи отново енергичен и активен, колкото отдавна не си бил.

Какво се случва по време на японски масаж?

Комбинацията от техники е предназначена, за да премахне срастванията между костите и мускулите и между самите мускули (фасции). Така ще се появи отново жизненоважното пространство, през което да започнат да протичат отпадъчните материали и водата от тялото. Това ще създаде условия за по-лесна и ефективна детоксикация. /Не забравяйте да пиете повече вода в деня след масажа/.
Този масаж е малко по-силен / по време на масажа винаги можете да контролирате натиска с терапевта/, но ще подобри циркулацията на енергията, кръвта, лимфата и водата в тялото ти и ще го накара да се почувства по-отпуснато и енергично. По време на масажа, терапевтът по своя преценка може да използва вендуза или горещи камъни, с цел да насърчи отпускането на прекалено скованите мускули.

Как се чувстваш след масажа?

Наслада и промяна, които си струват
Всеки един масаж в Падмалая ще те накара да забравиш света извън студиото и да се гмурнеш в пълноценното удоволствие, което сетивата ти истински ще оценят. И макар че след час-два отново ще се върнеш в забързания си ден и претоварен график, тялото ти ще ти бъде благодарно за този истински рестарт, защото заредено с нови сили, то ще функционира много по-правилно, ще ти доставя повече радост и ти отново ще си активен, усмихнат и енергичен.

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Дължите си момент хармония
Чуйте мъдрия език на тялото си
Намерете здравето и баланса
Запишете час сега