ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкИнтересноПърви път?Масаж тестЕтичен кодексКонтактиЗа нас

Обитаваме всевъзможни повърхности и истинското майсторство в живота е да успеем да се придвижваме добре по всички тях.

~ Ралф Уолдо Емерсън

Лечебен частичен масаж на гръб

При болезнени зони на горната или долната част на гърба или краката

Успокой болката

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, а работата ви изтощава още повече и болката става непоносима? Да се научите да живеете с болката, да я приемете като част от ежедневието не е решение. Представете си живота без онези дразнещи болки в гърба, които ви пречат да се насладите на малките удоволствия в живота. Забравете за сковаността, която ви държи като в капан и ви лишава от свободата да се движите. С частичния масаж това е възможно. Локално насочен и мощен, таргетиращ болката в гърба, кръста, врата, раменете, краката или ръцете, той бързо и ефективно атакува напрежението право в целта.

Масаж на гръб при болки в гърба в София
Локално
на ФокусРазгледай още...

Енергийните блокажи

Застоялата енергия - да изчистим живота си

енергийните блокажи
избрано с грижа за теб
Виж повече
Какво още да видите
Специално... Авторски масаж

Индивидуален протокол

Терапевтичен масаж на цяло тяло. Професионален масаж в София | Център за масаж Падмалая Виж повече
Имате болки в краката?
Болка в краката

Специализиран масаж за крака

Виж повече
Свобода
Масаж на глава, врат и рамене при главоболие, болка във врата и схващане.

Глава и врат

Виж повече
Вендузите подробно

От древността до днес

История на вендузотерапията и вендузолечението.Вакуум масаж. Виж повече
Грижа в дълбочина
интензивен масаж, софия Виж повече
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...
Кой масаж Е за мен?

Направи теста и разбери повече

Виж повече

Частичният масаж е вашето тайно оръжие за бързо облекчение и възстановяване. Той не само премахва болката бързо, но връща енергията и жизнеността. Забравете за безсънните нощи и дните, изпълнени с дискомфорт. Възстановете свободата на движение и радостта от живота. Не оставяйте болката да контролира живота ви. Време е да направите нещо и да се почувствате отново жизнени и активни.

Лечебният частичен масаж на гръб отпуска мускулите на гърба, премахва напрежението и болката, освобождава сковаността в кръста и връща енергията. Масажът на врата премахва схващанията и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръце или масаж на крака – отпуска мускулите и премахва тежестта, повишава обхвата на движение и дава нужната свобода на тялото, за да вършите всичко отново с лекота.

Масаж на гръб: Отворете вратата към безболезнен живот

Познавате ли това чувство? Сутрин се събуждате и усещате как гърбът ви крещи от болка, а кръстът ви е скован. Искате да се отървете от болката и напрежението в гърба и кръста? Разбира се, че искате. Кой не иска?  Време е да откриете магията на лечебния масаж на гръб и да се насладите на живота без болка. Масажът на гръб е ключът към това да се чувствате отново живи.

Няма време за губене, само за облекчение на болката.

Защо частичен масаж на гръб? Фокусирайте се върху това, което наистина има значение

Спешно облекчение за натоварените дни

Частичният масаж на гръб е идеален за онези моменти, когато времето ви е ограничено, но нуждата от облекчение е спешна. Лечебния масаж на гръб е като тайно оръжие, което директно атакува болката. С прецизни целенасочени техники и фокусирани движения, този масаж освобождава напрежението и ви връща комфорта. 

Какво е частичен лечебен масаж на гръб?

Частичният масаж на гръб е насочен към специфични области, които изискват внимание. Независимо дали става въпрос за облекчаване на болка в една точка или за отпускане на напрегнати мускули, този вид масаж е изключително ефективен. Професионалният подход гарантира, че всяко докосване носи максимално облекчение и комфорт.

Лечебен масаж на гръб: Излезте победител от битката с болката

Лечебният масаж на гръб не е просто удоволствие – това е инвестиция в гърба ви, опората на тялото. Представете си какво би било да се събуждате всяка сутрин без болка в гърба. Лечебният масаж на гръб е специално създаден да се справи с хронични проблеми като дискова херния, неврит и радикулит. Сега е моментът да се освободите от болката и да живеете пълноценно. Дискова херния, радикулит, неврит – всичко това остава в миналото.

Какви са ползите от масажа на гърба?

Масажът на гърба е повече от просто удоволствие. Той предлага много ползи, които ще ви накарат да се чувствате като нов човек. 

 • Облекчение на болката: Масажът на гръб облекчава болките в долната и горната част на гърба, като освобождава напрежението в мускулите и премахва възлите, които сковават мускулите и подобрява мобилността.
 • Подобряване на съня: Отпускането на мускулите и освобождаването на напрежението ще ви помогнат да спите по-добре и по-дълбоко.
 • Подобряване на кръвообращението: Масажът стимулира кръвообращението и лимфната циркулация, което допринася за цялостното здраве.
 • Психическо благополучие: Масажът на гръб стимулира производството на ендорфини, допамин и серотонин – химикалите, които ви карат да се чувствате добре.

Коя е най- добрата техника за масаж на гръб?

Не всички масажи са еднакви. Но ние комбинираме различни техники и похвати, за да направим най-добрият вариант на масаж на гръб, като използваме техники като:

 • Шиацу масаж
 • Спортен масаж
 • Релаксиращ масаж
 • Дълбокотъканен масаж
 • Миофасциално освобождаване на тъканите

Масаж на гръб София: Къде е най-доброто място за масаж в града?

Търсите най-добрия масаж на гръб в София? Вече не е нужно да търсите. Ние сме тук, за да ви предложим най-доброто. Нашите професионални масажисти ще ви накарат да се почувствате като нов човек, използвайки най-новите техники и методи.

Не чакайте повече. Открийте магията на масажа на гръб и се наслаждавайте на живот без болка.

Как масажът на врата може да ни помогне? Масаж на врат: Освободете се от напрежението

Усещате ли как напрежението се натрупва във врата и раменете ви? Вратът ви се чувства скован, а болката не ви позволява да се отпуснете. Често това е резултат от неправилна стойка по време на работа или повтарящи се движения. Но има решение – частичен масаж на врата и раменете.
Време е да вземете нещата в свои ръце и да се освободите от този дискомфорт. 

Масажна яка: Премахва сковаността във врата и облекчава тежестта
Частичният масаж на врата и раменете е като магическа пръчка, която премахва сковаността и тежестта във врата. С точни и прецизни движения, масажът облекчава напрежението и възстановява комфорта. Вратът ви ще ви благодари за свободата, която сте му подарили!

Чести причини за схващане на врата:

 • Неправилна стойка: Продължителното седене или стоене с неправилна стойка може да доведе до напрежение във врата и раменете.
 • Пренатоварване: Извършването на тежка физическа работа или неправилно вдигане на тежести може да предизвика болка и скованост.
 • Продължително използване на компютър: Работа с компютър за дълги часове, особено без подходящи ергономични настройки.
 • Сън в неправилна позиция: Спането на неподходяща възглавница или в неудобна поза може да доведе до схващане на врата.
 • Стрес и напрежение: Психологическият стрес често води до физическо напрежение в областта на врата и раменете.
 • Травми: Удари, падания или внезапни движения могат да причинят увреждания и схващане.
 • Мускулни спазми: Рязките движения или дългото излагане на студ могат да доведат до мускулни спазми във врата.
 • Заболявания: Някои хронични заболявания като артрит или дегенеративни заболявания на гръбначния стълб също могат да причинят болка и скованост във врата.
 • Дехидратация: Липсата на достатъчно течности може да доведе до напрежение в мускулите.
 • Лоши навици: Пушенето и злоупотребата с алкохол могат да влошат кръвообращението и да допринесат за мускулната скованост. Неправилната стойка, когато използвате телефона си и честото гледане на долу към екрана, влошават състоянието на врата ви.

Ползи от масажа на врат:

 • Облекчение на болката: Премахва сковаността и облекчава тежестта в раменете и плешките.
 • Подобрение на стойката: Коригира неправилната стойка, която е причина за болката.
 • Увеличаване на енергията: Възстановява жизнеността и енергията ви.

Масаж на крака (долни крайници): Подарете почивка на краката си

Краката ви носят цялата тежест на тялото ви и заслужават специално внимание. След дълги часове на крака, умората и тежестта могат да станат непоносими. Всеки ден краката ви са подложени на невероятно напрежение – от сутрешното бързане за работа до вечерното връщане у дома. Независимо дали сте спортист, работите стояща работа или просто обичате дълги разходки, вашите крака заслужават най-доброто.

Масаж на долни крайници: Подобрява състоянието на краката и премахва умората
Представете си, че можете да се освободите от тежестта и умората в краката само за няколко минути. Масажът на долни крайници е перфектен за освобождаване на напрежението и тежестта в краката. С прецизни и дълбоки движения, този масаж отпуска мускулите, премахва стреса и умората, подобрява оросяването и действа профилактично срещу тромби.

Ползи от масажа на крака:

 • Облекчение на умората: Премахва тежестта и умората в краката, като ги прави по-леки и готови за нови предизвикателства.
 • Подобряване на кръвообращението: Стимулира кръвообращението и лимфната циркулация, което допринася за здравето на краката и цялото тяло.
 • Профилактика: Предотвратява образуването на тромби, намалява отичането и предотвратява варикозни вени.
 • Релаксация и облекчение на стреса: Масажът не само отпуска мускулите, но и намалява стреса, което ви помага да се чувствате по-спокойни и освежени.
 • Подобряване на мобилността: Възстановява нормалната функция на мускулите и ставите, което ви позволява да се движите свободно и без болка.

Масаж на крака: Лекота и комфорт в едно
Всеки масаж на долни крайници започва с топло посрещане и комфортна обстановка. С нежни и внимателни движения, професионалните ни масажисти ще се погрижат за всяко напрежение и болка. Ще усетите как тежестта изчезва, а краката ви стават леки като перца. 

Вашите крака заслужават почивка от постоянното натоварване. Подарете им масаж на крака и се наслаждавайте на лекота и комфорт всеки ден.

Масаж на ръце (горни крайници): Върнете лекотата и силата в ръцете си

Ръцете ви вършат цялата работа и заслужават специално внимание. Често подценяваме натоварването, което те понасят всеки ден. От писане и работа с компютър до физическа работа – ръцете ви мълчаливо понасят всичко. Време е да им подарите почивката, която заслужават, да ги отпуснете и да им върнете силата.

Масаж на горни крайници: Отпуска мускулите на ръцете и раменете

Масажът на горни крайници е специално насочен към отпускане на мускулите в ръцете и раменете. Този масаж не само облекчава болката, но и възстановява мобилността и силата на ръцете ви.

Представете си облекчението от премахването на напрежението и стреса от ръцете и раменете - истинска необходимост за поддържане на здравето и функционалността на горните крайници. Специализираната сесия за масаж на ръце се насочва към точните мускули и стави, които страдат от повтарящо се натоварване и тежка физическа работа.

Ползи от масажа на ръце:

 • Облекчение на болката: Премахва болките и дискомфорта в ръцете и раменете, позволявайки ви да изпълнявате ежедневните задачи с лекота.
 • Подобряване на мобилността: Възстановява нормалната функция на мускулите, осигурявайки свободно движение без ограничения.
 • Увеличаване на силата: Връща силата и лекотата в ръцете ви, позволявайки ви да се справяте с задачи, изискващи прецизност и издръжливост.
 • Подобряване на кръвообращението: Стимулира кръвообращението в ръцете и раменете, което помага за оздравяване на тъканите, намаляване на възпаленията и поддържане на общото здраве.
 • Намаляване на стреса: Успокояващият масаж на ръце може значително да намали нивата на стрес, като стимулира освобождаването на ендорфини – естествените подобрители на настроението.
 • Превенция на наранявания: Редовните масажи могат да предотвратят състояния като синдром на карпалния тунел и тендинит, като поддържат мускулната гъвкавост и ставната мобилност.
 • Здраве за кожата: Масажирането на ръцете може да подобри еластичността и хидратацията на кожата, правейки ръцете ви да изглеждат и се чувстват по-млади.

 
Масаж на ръце: Лекота и комфорт

Нашите терапевти използват разнообразни техники, съобразени с вашите специфични нужди, било то дълбоко тъканно манипулиране за освобождаване на хроничното напрежение или нежно месене за успокояване на уморените мускули. Използват се етерични масла и лосиони, които подхранват кожата и подобряват цялостното изживяване, осигурявайки както мигновено облекчение, така и дългосрочни ползи.

Дайте на ръцете си грижата, която заслужават

Вашите ръце заслужават почивка от постоянното натоварване. Подарете им масаж на ръце и се наслаждавайте на лекота и комфорт всеки ден. Независимо дали прекарвате дните си пред компютъра, работите с инструменти или просто живеете живота си пълноценно, ръцете ви ще ви благодарят. Насладете се на усещането за лекота, сила и комфорт.


Сподели

Цени на Частичен масаж на гръб, крака или ръце
Частичен масаж

Видове масажи: Частичен масаж на гръб. Масажна яка. Масажен сегмент - горни крайници. Масажен сегмент - долни крайници. Локален масаж - корем (и гърди).

30 мин. - 60 лв.
Още интересни страници...
Още масажи от тази категорияОще Лечебни масажи
Масаж на терапевта
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Виж повече
Терапия с вендузи
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Виж повече
Лимфен дренаж
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
Дълбокотъканен масаж
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Спортен масаж
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
Виж повече
Класически масаж
Класически масаж | Център за масаж Padmalaya | София
Виж повече
Възстановителен масаж
Възстановителен масаж София
Виж повече
Релаксиращ масаж
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Виж повече
Озонов масаж Релакс
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Виж повече
Японски авторски масаж
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Виж повече
Гуаша - Китайски
Гуаша - Китайски лечебен метод
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Специализиран за крака
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
Виж повече
Терапевтичен с озон
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
С магнезиево олио
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Виж повече
Масаж с етерични масла
Ароматерапия
Виж повече
Лечебен масаж
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Виж повече
Подмладяващ лифтинг
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече
Масаж на лице и деколте
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
Топли вулканични камъни
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Морска терапия
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Виж повече
Масаж на стъпала
Рефлексотерапия - Масаж при болки в стъпалата
Виж повече
Антицелулитен масаж
Антицелулитен масаж | София
Виж повече
Ломи Ломи - Хавайски
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече