Запишете час сега

Обитаваме всевъзможни повърхности и истинското майсторство в живота е да успеем да се придвижваме добре по всички тях.

~ Ралф Уолдо Емерсън

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Частичен масаж на гръб /крака/ ръце

Оздравителни терапии

Частичен масаж

Частичен масаж на гръб
Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава заповядайте на частичен масаж. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Техниките и похватите, които се използват са същите, като при класически масаж. Целта е бързо да се премахне умората и болката. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Болките в гърба много бързо влошават качеството на живот. Те ви пречат да се наслаждавате на малките неща, да вършите това, което обичате. Частичният масаж на гръб ви помага да се справите с проблема и да ходите усмихнати и изправени. Той отпуска мускулите на гърба, релаксира ви и ви връща енергията.

Частичен масаж на врата, плешките, раменете / Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста
Схванати сте, усещате болка в раменете и врата – това ви пречи да извършвате най-обикновени, ежедневни дейности, кара ви да се чувствате отпаднали, раздранителни или апатични към всичко, което ви заобикаля. Този тип болка много често са последица от неправилна стойка по време на работа. Частичен масаж на врата и раменете ще премахне сковаността във врата и ще облекчи тежестта в раменете и плешките.

Масаж на горни крайници – отпуска мускулите на ръцете и раменете
Приемате здравите си, силни ръце за даденост и дори не се замисляте, че целият ви живот минава през ръцете – от храната, през работата, до любимите хора. Често продължителната работа с мишка и таблет, фризьорската ножица, необичайното физическо натоварване могат да предизвикат болки, умора, дискомфорт в ръцете. Подарете им масаж. Масажът отпуска мускулите на ръцете и им връща лекотата и силата.

Масаж на долни крайници - подобрява състоянието на краката и премахва умората
Радваме се че краката ни са силни, гъвкави и ни водят където поискаме, но не се сещаме да им дадем почивка. Имайте предвид, че краката издържат цялата тежест на тялото и трябва да се грижим повече за тях. Подарете почивка и релаксация на краката си. Масажът на крака отпуска мускулите, премахва тежестта в краката, стреса, изтръпването; намалява оттичането, действа профилактично срещу тромби, подобрява оросяването.

Цена на масажа: 30 мин. - 35 лв. / 50 мин. - 55 лв.

Масаж на гръб в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети седмочисленици" 11

« Обратно

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега