Подарък
За любимата жена

Уникален подарък, наречен „любов“ или да кажем "обичам те" без много излишни думи. Когато искаш наистина оригинален подарък за любимата, уникален подарък за жена си или подарък за гаджето, помисли какво ще я направи щастлива и ще поглези всичките и сетива. Да подариш масаж на половинката си посланието за твоята любов, специално отношение и деликатна грижа. Твоето момиче заслужава повече внимание и удоволствие, съчетано с индивидуално селектирани професионални техники и висококачествени ароматни есенции. Независимо дали търсиш подарък за Свети Валентин, подарък за годишнина или подарък за рожден ден - масажът е най-добрата идея за подарък, която няма да те подведе и ще донесе повече радост, усмивки и искрена благодарност. Искаш ли твоята дама да е релаксирана и доволна в обятията ти? Тогава подари ваучер за масаж в Падмалая, където грижата е съчетана с професионализъм, неповторима атмосфера и приятелско отношение.

Подарък за приятелка. Подарък за най-добра приятелка.
Подарък за жена

подарък

за приятелка

Момичетата най-добре знаят какво искат момичетата. Да, те искат да се забавляват, да успяват, чаша вино и шоколад, но май-много желаят да се чувстват спокойни и хармонични. Хармонията в тялото връща баланса на емоциите по фин и елегантен начин. В този модерен и неуморим свят, където жените имат хиляди ангажименти и отговорности, твоята най-добра приятелка жадува за професионален масаж. Подари това несравнимо преживяване в Падмалая, защото знаеш, че то ще я възроди, ще върне енергията и ще премахне стреса. Нима не искаме именно това за най-любимите си хора? И не само…
Оригинален подарък за шефката или уникален подарък за колежка - Твоята шефка е напрегната, твоята любима колежка се чувства на ръба? Вземи ваучер за подарък от Падмалая, а ние ще се погрижим да хармонизираме енергиите им, да премахнем болежките и да върнем тяхното добро настроение.

Подарък за майка. Подарък за майка ми.
Подарък за жена

Подарък за майката

Думата „мама“ означава „благодаря“.Думата „мама“ означава „любов“. Изразяваме обичта към майките си по различен начин, но рядко се сещаме, че те също имат нужда от релаксация, терапевтични процедури и мигове, които ще върнат усещането за младост и енергия в телата им. Не е нужен повод, за да изразиш признателността към жената, която наричаш „мамо“. Масажът е не само оригинален, но и много подходящ подарък за майките, защото комбинира изключително много физически и емоционални ползи, зарежда с добри вибрации, успокоява и има оздравителни и лечебни свойства за хора на всякаква възраст. Кажи „Мамо, обичам те и ти благодаря“ като подариш масаж.

Подаръци за жени

Възстановителен масаж - Премахва мускулното напрежение, облекчава болките и връща тонуса.

Релаксиращ масаж - Лек, деликатен и приятен този антистрес масаж е блажено отпускане, покой на мислите, почивка за всяка клетка - спокойствие не само за тялото, но и съзнанието.

Спортен масаж - Подходящ за всички, които спортуват и имат редовна физическа активност, за тези, които желаят по-силен и интензивен масаж.

Масаж на терапевта - Авторска масажна терапия, която комбинира различни масажни техники, в зависимост от конкретните оплаквания. Повлиява болките, схващанията и напрежението.

Ароматерапия - Терапията с аромати е един от най-магичните ритуали на холистичната медицина. Тя балансира ума и тялото, повлиява благотворно физически и психически неразположения.

Холистична морска терапия - Антистрес масаж със специален концентрат от морска пяна - Възвръща хармонията, като създава усещане за пълна релаксация и обгрижва тялото с благополучие и красота.

Бюти терапия - Масаж на цяло тяло и масаж на лице с натурални разкрасяващи масла и професионални френски продукти, който зарежда с енергия и възстановява тялото и кожата.

Дълбокотъканен масаж - Грижа за тялото в дълбочина, която изцелява, тонизира мускулите и пробужда подвижността на ставите.

Шиацу - Възстановява баланса на енергията в цялото тяло и премахва напрежението.

Тайландски масаж - Увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение.

Гуаша - Раздвижва енергия в тялото, освобождава блокажите и стимулира оздравителните процеси в организма.

Сейки - Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе. В основата на Сейки лежи идеята за изчистване и елиминиране - освобождаване от блокажи, стрес, травми, болка, заболявания.

КОМБИНИРАНИ ТЕРАПИИ, ОФЕРТИ И ПАКЕТИ - ВИЖТЕ ТУК

Повече информация
Знаете ли че...

жените имат нужда от повече сън, а един час масаж се равнява на 7-8 часа пълна почивка за тялото. Съществуват около 5 милиона сензорни рецептора в кожата, които се активизират по време на масаж и така релаксират не само тялото, но и психиката. Допирът помага за отделянето на хормона на щастието. Експертите смятат, че стресът е причина за над 50% от заболяванията при хората, а жените са много по-податливи на негативното влияние на напрежението и тревожността. Масажът премахва стреса, отстранява болката и тонизира мускулите. Масажната терапия е третата най-популярна форма на алтернативна медицина. Виж още ПОЛЗИ ОТ МАСАЖА

Подари Грижа Внимание Любов
Подаръци за жени. Идеи за оригинални подаръци.

С чудесата винаги трябва да си нащрек.
Може да се промъкнат тихо и да те изненадат.

~ Катарина Масети

Идеи за подаръци

Подарък за рожден ден на жена

Подаръци за рожден ден - Торта, хубава музика и добри приятели. Това е рецептата за най-хубавия рожден ден. Не, почакай, забравяме нещо важно – подаръка. Най-хубавият подарък за рожден ден на жена е този, избран с любов и подарен с внимание. Масажът означава и двете, а и носи щастие. Няма нужда да обикаляш магазините, опитвайки се да уцелиш размер и цвят или да се съобразиш със специфичния вкус и стил на рожденичката. Дали търсиш подарък за рожден ден, подарък за имен ден или подарък за юбилей, то всяка жена обича магията на професионалния масаж, а всеки рожден ден има нужда от добър вълшебник, който да добави повече усмивки в празника и да дари приятни и радостни емоции.

Подарък за годишнина

Професионалният масаж е перфектният подарък за годишнина- моментът, когато празнувате заедност. Той хармонизира всяка връзка, независимо дали е отскоро или продължава с години. Не ни ли вярваш? Добре, ето няколко факта. Масажът подобрява кръвообращението, релаксира и тонизира тялото. Междувременно, мозъкът започва да произвежда повече и повече хормони на щастието, които повлияват доброто настроение, балансират нервната система и изчистват негативните емоции. Нали искаш човекът до теб да е щастлив и усмихнат? Направи му специален подарък. Избери масаж в Падмалая и ще получиш много повече, защото, когато подаряваш грижа и любов, тя се връща при теб удвоена.

Коледен подарък за жена

Много коледни подаръци остават забравени в гардероба или отиват безславно в сайтовете за безплатни обяви. Бъди мъдър Дядо Коледа и не харчи парите си за нещо, което може да остане незабелязано. Когато избереш масажът за коледен подарък на жена, няма как да объркаш нещата. Жените обичат да бъдат глезени, да се чувстват специални. Масажът е тяхното лично време, когато, обгърнати от прелестни ароматни есенции, затварят очи и се пренасят във щастлив вълшебен свят без стрес, натовареност и ангажименти. Мислите им се изчистват, хармонията се връща, хроничните болки изчезват, тревогите намаляват и остава само обич и благодарност към теб и твоя избор за един истински оригинален подарък за коледа.

Поръчай онлайн ... или на телефон 088 333 16 17
Подарък изненада...

Подарък за празник или подарък без повод

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност. Към женския подарък трябва да подхождаме внимателно, защото всеки женски свят е различен и строго индивидуален, има свои неписани правила, вкус и подредба и крие много въпросителни.
Да подариш масаж на жена означава да я поласкаеш без думи, да ѝ покажеш, че за теб тя е специална и те е грижа за нейния комфорт, хармония и щастие. Това е уникален подарък, който носи удоволствие и релаксация, и създава повече уют в отношенията. Масажът в Падмалая е специален подарък, който пренася всяко момиче в приказен свят на ухания и аромати, докато тялото се зарежда със свежа енергия, тонус и настроение.
Чрез професионалните масажни техники, използвани от нашите масажисти, умът се успокоява, а емоциите запяват с тоновете на радостта, доброто самочувствие и лекота.

Подарък за жена
Оригинални подаръци. Подаръци за жени.
Сподели тази оригинална идея за подарък

Подари здраве и хармония

Подари почивка и презареждане

Подари радост и настроение

Подари масаж