Подарък за обичаната жена

Подаръци за жени

Запиши час онлайнПодари масаж

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Пулсът се ускорява, кожата губи своята еластичност и блясък, тенът повяхва, а мускулите и ставите започват се „уморяват“. Независимо дали става дума за физически или емоционален дисбаланс, женското тяло първо започва да страда. Именно заради това връзката на дамите с професионалния масаж винаги е била силна, желана и незаменима.

Търсиш идеи за подаръци? Избирайки масаж за подарък за жена, няма как да сбъркаш с размер, цвят, стил или вкус, но със сигурност ще дариш любимата жена, любимата приятелка, чудесната колежка или най-добрата майка на света с прекрасни моменти на удоволствие, наслада и релаксация.

Масажът е подарък, който ще се помни дълго. Той има не само емоционална стойност, но и много физически ползи. Ако искаш благодарствени целувки и прегръдки, избери масажа за твоят оригинален подарък за своята избраница. Масажните процедури при жените имат не само лечебна сила. Масажът бързо възвръща самочувствието, красотата, сиянието и хармонията, изчиства токсините и събужда добрия тонус. Масажът в Падмалая е много повече от компетентна грижа. Той е свят на спокойствие и мигове на релакс сред благоуханни аромати, в който жената се усмихва, а когато една жена се усмихва, тогава се усмихва целият свят.

Знаете ли че...
Жените имат нужда от повече сън, а един час масаж се равнява на 7-8 часа пълна почивка за тялото. Съществуват около 5 милиона сензорни рецептора в кожата, които се активизират по време на масаж и така релаксират не само тялото, но и психиката. Допирът помага за отделянето на хормона на щастието. Експертите смятат, че стресът е причина за над 50% от заболяванията при хората, а жените са много по-податливи на негативното влияние на напрежението и тревожността. Масажът премахва стреса, отстранява болката и тонизира мускулите. Масажната терапия е третата най-популярна форма на алтернативна медицина. 

 

 

 

 

 

Романтични в ежедневието... Обичам те
Подарък за любимата жена

Искаш ли твоята дама да е релаксирана и доволна в обятията ти? Тогава подари ваучер за масаж в Падмалая, където грижата е съчетана с професионализъм, неповторима атмосфера и приятелско отношение.

Подари грижа и вниманиеПодари любов
Подарък за любимата жена

Какво е ежедневие без здраве? Какво е любов без грижа? 
Уникален подарък, наречен "любов" или да кажем "обичам те" без много излишни думи. Когато искаш оригинален подарък за любимата, подарък за съпругата или подарък за гаджето, помисли какво ще я направи щастлива и ще поглези всичките и сетива. Да подариш масаж на половинката си е посланието за твоята любов, специално отношение и деликатна грижа. Така ще покажеш, че искаш най-добро за партньора си, ще му напомниш, че неговото щастие, хармония и здраве са наистина важни за теб. Твоето момиче заслужава повече внимание и удоволствие, съчетано с индивидуално селектирани професионални техники и висококачествени ароматни есенции.

Независимо дали търсиш подарък за Свети Валентин, подарък за годишнина или подарък за рожден ден на жена - масажът е най-добрата идея за подарък, която няма да те подведе и ще донесе повече радост, усмивки и искрена благодарност.

Идеи за подаръци - подарък за най-добра приятелка,
най-добрия подарък за колежка, оригинален подарък за шефката
Винаги до теб
Оригинален подарък за приятелкаОригинален подарък за приятелка

Момичетата най-добре знаят какво искат момичетата. Да, те искат да се забавляват, да успяват, чаша вино и шоколад, но май-много желаят да се чувстват спокойни и хармонични. Хармонията в тялото връща баланса на емоциите по фин и елегантен начин.

В този модерен и неуморим свят, където жените имат хиляди ангажименти и отговорности, твоята най-добра приятелка жадува за професионален масаж.

Подари това несравнимо преживяване в Падмалая, защото знаеш, че то ще я възроди, ще върне енергията и ще премахне стреса. Нима не искаме именно това за най-любимите си хора? И не само...

истинска почивказа Шефката

Оригинален и луксозен подарък за шефката или оригинален подарък за колежката?

Твоята шефка е напрегната от ежедневния стрес и хилядите задължения в офиса, твоята любима колежка се чувства на ръба от много работа и липса на време за себе си?

Вземи ваучер за подарък от Падмалая, а ние ще се погрижим да хармонизираме енергиите им, да премахнем болежките и да върнем тяхното добро настроение.

Поръчай онлайн
Подарък за майка

Думата мама" означава "благодаря".Думата "мама" означава "любов". Изразяваме обичта към майките си по различен начин, но рядко се сещаме, че те също имат нужда от релаксация, терапевтични процедури и мигове, които ще върнат усещането за младост и енергия в телата им.

Не е нужен повод, за да изразиш признателността към жената, която наричаш "мамо". Масажът е не само оригинален, но и много подходящ подарък за майките, защото комбинира изключително много физически и емоционални ползи, зарежда с добри вибрации, успокоява и има оздравителни и лечебни свойства за хора на всякаква възраст. Кажи "Мамо, обичам те и ти благодаря" като подариш масаж.

Поръчай онлайн
Подарък за майка
Мила моя мамо
Винаги е време за подаръци за жениИдеи за подаръци
Подарък с повод или подарък без повод

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност. Към женския подарък трябва да подхождаме внимателно, защото всеки женски свят е различен и строго индивидуален, има свои неписани правила, вкус и подредба и крие много въпросителни. Да подариш масаж на жена означава да я поласкаеш без думи, да ѝ покажеш, че за теб тя е специална и те е грижа за нейния комфорт, хармония и щастие.

Това е уникален подарък, който носи удоволствие и релаксация, и създава повече уют в отношенията. Масажът в Падмалая е специален подарък, който пренася всяко момиче в приказен свят на ухания и аромати, докато тялото се зарежда със свежа енергия, тонус и настроение.
Чрез професионалните масажни техники, използвани от нашите масажисти, умът се успокоява, а емоциите запяват с тоновете на радостта, доброто самочувствие и лекота.

Подарък за рожден ден на жена
Подарък за рожден ден на жена
Специален ден

Подаръци за рожден ден - Торта, хубава музика и добри приятели. Това е рецептата за най-хубавия рожден ден. Не, почакай, забравяме нещо важно – подаръка. Най-хубавият подарък за рожден ден на жена е този, избран с любов и подарен с внимание, а да подариш масаж означава и двете, и носи щастие. 
Няма нужда да обикаляш магазините, опитвайки се да уцелиш размер и цвят или пък да се съобразяш със специфичния вкус и стил на рожденичката. 
Дали търсиш подарък за рожден ден, подарък за имен ден или подарък за юбилей, то всяка жена обича магията на професионалния масаж, а всеки рожден ден има нужда от добър вълшебник, който да добави повече усмивки в празника и да дари приятни и радостни емоции.

Поръчай онлайн
Подарък за годишнина за жена
Подарък за годишнина за жена
Винаги двама

Подари специално изживяване. Професионалният масаж е перфектният подарък за годишнина - моментът, когато празнувате ЗАЕДНОСТ. Той хармонизира всяка връзка, независимо дали е отскоро или продължава с години. Не ни ли вярваш? 
Добре, ето няколко факта. Масажът подобрява кръвообращението, релаксира и тонизира тялото. Междувременно, мозъкът започва да произвежда повече и повече хормони на щастието, които повлияват доброто настроение, балансират нервната система и изчистват негативните емоции. Нали искаш човекът до теб да е щастлив и усмихнат? Направи му специален подарък. Избери масаж в Падмалая и ще получиш много повече, защото, когато подаряваш грижа и любов, тя се връща при теб удвоена.

Поръчай онлайн
Коледен подарък за жена
Коледен подарък за жена
Вълшебен миг

Много коледни подаръци остават забравени в гардероба или отиват безславно в сайтовете за обяви. Бъди мъдър Дядо Коледа и не харчи пари за нещо, което може да остане незабелязано. Покажи лично отношение. Когато избереш Ваучер за масаж за коледен подарък на жена, няма как да сбъркаш. Жените обичат да бъдат глезени, да се чувстват специални. Масажът е тяхното лично време, когато, обгърнати от прелестни ароматни есенции, затварят очи и се пренасят във щастлив вълшебен свят без стрес, натовареност и ангажименти. Мислите им се изчистват, хармонията се връща, хроничните болки изчезват, тревогите намаляват и остава само обич и благодарност към теб и твоя избор за един истински оригинален подарък за Коледа.

Поръчай онлайн
Thank you, Merci, Danke, Grazie... Благодаря ти
Подарък за благодарност

В днешния забързан свят, кипящ от пулса на ежедневния живот, съществува вечен жест, който говори много повече от думите – Дарът на благодарността, вниманието и личното отношение.

Най-добрият подарък за благодарност за женаБлагодарствен подарък
Специално Благодаря за жена, с внимание и лично отношение

Съществува универсален език, който надминава обикновените думи - езикът на благодарността. Благодарността надхвърля думите, когато успеем да изберем истински оригинален подарък за благодарност към жена, признателен подарък, който носи емоция, презареждане и щастие.

Кой е най-признателният подарък за жена и истински жест на внимание и благодарност за непоколебимата грижа на вашата лекарка, за пътеводната светлина на вашата учителка, за безграничната любов на вашата майка, за шефката и колежката, които ви вдъхновяват, за непоколебимата подкрепа на вашата приятелка,... всички те, които са винаги до вас?

Ваучер за подарък за масаж от Padmalaya e израз на вашата благодарност, специално уважение към хората, които цените. Истински стилен подарък за благодарност, той е покана към всеки да се погрижи за себе си, да се отпуснете сред суматохата на живота и да си подари истински миг на спокойствие, хармония, подмладяване и релакс.

Виж повече Поръчай онлайн