Как действа релаксиращия масаж?

Релаксиращият масаж успешно премахва стреса и напрежението

Запиши час онлайнПодари масаж
сложи на пауза ежедневието поеми въздух

Сложи на пауза забързания ежедневен ритъм с час релаксиращ масаж. Намали темпото, дишай и релаксирай във вълшебата атмосфера на Падмалая. Когато успеем да съхраним в себе си вътрешния мир и красотата на спокойствието и тишината, стресът изчезва, а предизвикателства ни се струват като обикновени ситуации. Помири се с тялото си, поглези го, за да сложиш ред в ума и мислите си. Релаксиращите масажи са оазис на спокойствието. Те осезаемо намаляват стреса, редуцират тревожността, подобряват съня и влияят благотворно на цялостното физическо и психическо състояние по хармоничен, фин и деликатен начин.


Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Забравете за главоболиетопри болка и умора

Масаж на глава, шия и рамене

Защо глава, шия и рамене? Тези зони на тялото носят цялата тежест на съвременния ни начин на живот – непрекъснатите часове на бюрото, тежестта на отговорностите и акумулирания ежедневен стрес. Специализираният масаж за глава, врат и рамене е създаден, за да премахне болката, да освободи натрупаното напрежение и да възстановява баланса в тези ключови и важни зони и да ви подготви да се изправите пред света с нова сила.

Виж повече
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Блаженство и красотаГрижа за тяло и лице

Beauty терапия - Цялостна грижа

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски органични продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Виж повече
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Хавайски ритуал за здраветерапия от боговете

Ломи Ломи - Хавайски масаж с вулканични камъни

Хавайският масаж Ломи-Ломи, познат още като “Танцуващи ръце”, е  врата към изцеление и баланс, към истинско прераждане, в което внезапно намирате изцеление и спокойствие. Защо да чакаме утре, когато днешният ден примамва с обещанието за изцеление? Резервацията за Ломи Ломи не е просто да насрочиш ден за масаж,  това е все едно да имаш съдбовен ден. Това е да решиш, че си готов да оставиш болката, стреса и безкрайния цикъл на изтощение.

Виж повече
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Деликатно спокойствиелек и приятен

Релаксиращ масаж

Релаксиращ масаж - лек, деликатен и приятен, спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание. Този антистрес масаж с меки масажни техники, изчиства физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. Масажът има хармонизиращ ефект, отпуска мускулите, изчиства мислите и подобрява състоянието с чиста оздравителна енергия. Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве.

Виж повече
Масаж за двойки в София.
Хармония и балансмасаж за двойки

Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Тази терапия се предлага в два кабинета един до друг, като се използват различни масажни техники от Изтока и Запада, с цел събуждане на енергийния поток в тялото, връщане на баланса и хармонията.

Виж повече
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Древна мъдрост от моретонасищане с минерали

Холистична морска терапия

Това е твоето жадувано малко бягство в център за масажи Падмалая. Потопи се в чувствената синева на морската магия с този уникален антистрес релаксиращ, тонизиращ и успокояващ масаж с Phytomer - френският първенец в морската козметика. Холистична терапия във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, съчетание от релаксиращи и по-дълбоки масажни техники за освобождаване на напрежението и натрупания стрес, успокояване на напрегнатите мускули и сухожилия, балансиране на енергията и връщане на хармонията в тялото.

Виж повече
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Заслужена почивка за всяка клеткаантистрес

Озонов масаж Релакс

Релаксиращ масаж, при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични масла обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят мускулния тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия, стрес и нервно напрежение. Озонът предпазва организма от преждевременно стареене.

Виж повече

Релаксиращият масаж отпуска мускулите и премахва напрежението. Лимфата се задвижва и помага за пречистването на организма от вредните токсини. Мислите и чувствата се успокояват. Благодарение на меките техники, релаксиращата терапия подобрява метаболизма, регенерира нервната система, премахва умората и стреса, като повишава тонуса и настроението и създава усещане за дълбока релаксация. Чрез релаксиращия масаж, заедно постигаме хармония и баланс в тялото и връщаме състоянието на спокойствие и вътрешен мир.

Релаксиращи масажи - София. Център за масаж Padmalaya. кв. Лозенец, ул. Свети Седмочисленици 9.