Запишете час онлайн

Лекът за всичко е солената вода - потта, сълзите или морето.

~ Карен Бликсен
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »
Холистична морска терапия
Релаксиращи терапии

ПОТОПИ СЕ В ЧУВСТВЕНАТА СИНЕВА НА МОРСКАТА МАГИЯ

Релаксиращ антистрес масаж за цялостно възстановяване

Релаксиращата енергия на океана докосва като нежен бриз кожата, а после се пренася в мислите и остава там – хармонизираща, нежна, деликатна. Въздухът е с аромат на море, свежестта изпълва ноздрите и дробовете. Дишаш спокойно, бавно и дълбоко. Ти си част от ритъма на забързания град, но стресът и тревогите остават далеч.

Това е твоето жадувано малко бягство в център за масажи Падмалая. Потапяне в чувствената синева на морската магия с нашия най-нов регенериращ, тонизиращ и успокояващ масаж със специалната съставка Oligomer®, създаден от френската козметична марка Phytomer.

Релаксиращият масаж с Oligomer® е холистично пътешествие, което разкрива цяла нова гама от усещания във всички нюанси на синьото с благоуханен подпис и гладки текстури, спокойни като шептящо море за цялостно възстановяване на тялото от върха на пръстите до главата.

Масажът е комбинация от мануални техники за дълбокотъканен и релаксиращ антистрес масаж, които работят за отпускане на напрегнатите мускули, отнемане на напрежението и натрупания стрес, като чрез специфичен натист се активират ключови центрове в тялото за възстановяване на енергийния поток и цялостно регенериране.
Възвръща хармонията, като създава усещане за пълна релаксация. Обгрижва тялото с благополучие и красота и същевременно разширява границите на грижата за кожата.

Гмурваме се в чиста морска наслада с парфюма на Phytomer, който хармонизира въздуха в кабинета за терапия и създава спокойна и отпускаща атмосфера с изтънчения естествен аромат на зелен чай, жасмин и ухание на фрезия, който освобождава напрежението и създава усещане за спокойствие и дълбока релаксация.

Същинската част от този релаксиращ антистрес масаж подхранва, подмладява, видимо реструктурира кожата и я захранва с енергия от първоизточника на живота.

Етеричното масло от Salicorne* хидратира епидермиса и подсилва кожната бариера, а олиото от Marine Criste** подхранва, изглажда и уплътнява кожата като я прави по-силна и по-сияйна. Без изкуствени добавки.

Нашите професионални терапевти превръщат процедурата в истинска феерия от усещания и преживявания. Добавяме автентичния звук на морски вълни и шепот на морска пяна и изпълваме с радост всички сетива. Така създаваме истинска благодат, която релаксира и обновява тялото с мекотата на морската магия, уловена от бюти лабораториите на Phytomer и център за масажи Падмалая, София.

Моската вода притежава лековита сила. Тя съдържа всички елементи (олигоелементи, минерали, витамини и др.), които са незаменими за жизнеността на кожата и релаксацията на тялото. Съществуват 35,000 вида водорасли и всички те са част от богатствата на морския свят. Phytomer е единствената лаборатория в света, която лиофилизира морската стихия, извличайки незаменимата иновативна активна съставка Oligomer® - звездата в портфолиото на френския козметичен иноватор Phytomer. Този концентрат от частично обезсолена морска вода съдържа всичките 104 олигоелемента, които са безценни за здравето на кожата. Морският концентрат има силно регенериращи свойства, подържа епидермиса здрав и минерализира кожата чрез древното знание на океана.

Този възстановителен релаксиращ антистрес масаж отнема всяко възможно усещане за стрес от мускулите, потапя тялото в синьо усещане за море, възстановява естествената хармония на организма и активира жизнената сила.

* Salicorne е едногодишно растение от семейството Amaranthaceae, което расте в солени води. Отварата от Salicorne подобрява храносмилането, помага при хроничен запек, има благоприятен ефект при цистит и оток и забавя растежа на злокачествени тумори. Използва се за успокояване на болки в ставите, като противовъзпалително и обезболяващо средство, за лечение на подагра и ревматизъм.

**Marine Criste (Морски копър) е многогодишно тревисто растение от семейство Apiaceae. Листата му съдържат y-терпинен, метантиол, дилапиол, бета мирцен, терпен, магнезий, калций, натрий, витамин А, витамин B и витамин С. Морският копър има антирадикално действие и способността да почиства и хидратира кожата. Укрепва епидермиса и засилва синтеза на протеини като намалява дълбочината на бръчките. Притежава антицелулитен ефект и спомага за отделянето на задържаната в тялото излишна вода.

Цени на масажи

Професионален масаж София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 9 и 11

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Каза ли днес Благодаря?
За благодарността с грижа или за грижата с грижа
Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.
Вижте повече