Запишете час сега

Във всеки от нас има по
нещо 'СУПЕР'. Истинският Супергерой не се измерва по суперсилите, които притежава, а по силата на сърцето

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Озонотерапия Възстановяване

Оздравителни терапии

Озонотерапия Възстановяване – Масаж с озонирани масла.

Супер презареждане за супергерои

Ежедневието ни се превърна в шеметна надпревара с времето, ангажиментите, задачите и натоварените графици, с грижата за семейството и отговорностите към професията. Рамо до рамо или един срещу друг се изправяме супер мъже и жени–чудо в своите малки битки за големите планове и безсмъртните мечти. Модерният живот е вдъхновяващ, но изтощаващ, а физическите и емоционални травми, които се натрупват с времето и възрастта, ни пречат пълноценно да се наслаждаваме на победите и постиженията си.

Паролата за възвръщане на супер силите е озонотерапия Възстановяване, прилаган от професионалните терапевти на масажен център Падмалая. Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники и похвати с цел оптимално да повлияе симптомите на физическо и психическо изтощение.

Озонът е най-мощният антимикробен агент в природата. Озонираните масла са естествена терапия, насочена към благосъстоянието и красотата на кожата, както и постигането на чисти терапевтични ползи.

Озонираните масла от камфор и мента, които използваме при озоновата процедура Възстановяване, притежават регенериращи и лечебни свойства като проникват през кожата, активизират оздравителни процеси, подобряват метаболизма, унищожават бактерии и вируси, стимулират процеса на производство на колаген и еластин. Маслата се насищат с безценните озонови молекули чрез модерна технология, която превръща масажните продукти с озон в мощен антимикробен агент. Маслиновите екстракти в озонираното масло съдържат висока концентрация на витамин Е, засилват имунната система, имат подхранващ и противовъзпалителен ефект.

Маслото от камфор е тайното оръжие за добър тонус и ободряване. Има приятен аромат, който подбужда сетивата, стимулира ума и прояснява съзнанието. То намалява последиците от физическо изтощение и връща доброто настроение. Камфоровото масло облекчава неразположението при мускулни травми, възпаления, навяхвания, ревматизъм, артрит и проблеми със ставите.

Ментовото масло притежава болкоуспокояващо и охлаждащо действие. То повлиява болезнените, напрегнати и стегнати мускули и има доказани противовъзпалителни, антисептични, съдоразширяващи, тонизиращи и освежаващи свойства. То е чудесно средство при депресия, напрежение, стрес и умора. Повлиява добре главоболие, световъртеж, отпадналост, депресия.

Маслиновото масло е едно от най-полезните и здравословните масла доказало здравословните си ползи се от древността от днес. Със съдържание на витамин Е и К, омега-6 и омега-3 мастни киселини, полифеноли и над 100 микроелемента, маслиновото масло има висока антиоксидантна защита, силни противовъзпалителни свойства, предотвратява стареенето на кожата, бори се със свободните радикали и възпалението и не запушва порите.

Терапията е подходяща за всички, които имат нужда от възстановяване, нови сили и презареждане, както и за спортисти преди или след тренировка.

Козметиката с озон в студио Падмалая е подбрана спрямо високите изисквания и потребности на нашите супер клиенти. Тя е 100% натурална и не съдържа консерванти и изкуствени съставки, защото природата е най-добрият източник на здраве и чрез правилната технология тя може да донесе своите чудеса в ежедневния ни градски живот.

Изключително силното дезинфекциращо действие на озона прави озонираните масла продукти, които не се нуждаят от консерванти!

Naturozon - изключително висок клас масажни продукти наситени с газообразен озон по иновативен метод със силни възстановителни свойства. Те въздействат на микроциркулацията, насищат клетките и тъканите с кислород, засилват имунната система и са незаменимо противовъзпалително и антибактериално средство. Концентрация на озон е до 2000 микрограма (или ppm) на милилитър в растителни масла, богати на есенциални мастни киселини Омега 3, Омега 6 и Омега 9.

Действието на озонираните масла се усеща до осем часа след всяка озонтерапия, а оздравителният процес след озоновия масаж продължава дълго след това, за да може всеки супергерой да продължи да създава ежедневни чудеса, победил изтощението и преумората. Студио Падмалая с удоволствие ще ви предложи и висококачествени озонирани масла за последваща домашна грижа, които ще поддържат вашата супер форма у дома.

Дори супергероите имат нужда от презареждане, а ние знаем точно как – с Озон терапия Възстановяване, висококачествените продукти с озон и професионализма на нашите грижовни терапевти.


Цена на масажа: 60 мин. - 70 лв. / 80 мин. - 80 лв.

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Подари сила и енергия, подари настроение и хармония

подарък за мъж

Масажът – перфектният подарък за мъжете, които са истински ценени и обичани!

Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален мъжки подарък е трудна задача.

Вижте повече

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега