Запишете час онлайн

Във всеки от нас има по
нещо 'СУПЕР'. Истинският Супергерой не се измерва по суперсилите, които притежава, а по силата на сърцето.

Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »
Масаж с озонирани масла
Оздравителни терапии

Озонотерапия Възстановяване – Масаж с озонирани масла.

Супер презареждане за супергерои

Ежедневието ни се превърна в шеметна надпревара с времето, ангажиментите, задачите и натоварените графици, с грижата за семейството и отговорностите към професията. Рамо до рамо или един срещу друг се изправяме супер мъже и жени–чудо в своите малки битки за големите планове и безсмъртните мечти. Модерният живот е вдъхновяващ, но изтощаващ, а физическите и емоционални травми, които се натрупват с времето и възрастта, ни пречат пълноценно да се наслаждаваме на победите и постиженията си.

Паролата за възвръщане на супер силите е озонотерапия Възстановяване, прилаган от професионалните терапевти на масажен център Падмалая. Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники и похвати с цел оптимално да повлияе симптомите на физическо и психическо изтощение.

Озонът е най-мощният антимикробен агент в природата. Озонираните масла са естествена терапия, насочена към благосъстоянието и красотата на кожата, както и постигането на чисти терапевтични ползи.

Озонираните масла, които използваме при озоновата процедура Възстановяване, притежават регенериращи и лечебни свойства като проникват през кожата, активизират оздравителни процеси, подобряват метаболизма, унищожават бактерии и вируси, стимулират процеса на производство на колаген и еластин. Маслата се насищат с безценните озонови молекули чрез модерна технология, която превръща масажните продукти с озон в мощен антимикробен агент. Маслиновите екстракти в озонираното масло съдържат висока концентрация на витамин Е, засилват имунната система, имат подхранващ и противовъзпалителен ефект.

Маслиновото масло е едно от най-полезните и здравословните масла доказало здравословните си ползи се от древността от днес. Със съдържание на витамин Е и К, омега-6 и омега-3 мастни киселини, полифеноли и над 100 микроелемента, маслиновото масло има висока антиоксидантна защита, силни противовъзпалителни свойства, предотвратява стареенето на кожата, бори се със свободните радикали и възпалението и не запушва порите.

За кого е подходящ масажът с озонирани масла?

Терапията е подходяща за всички, които имат нужда от възстановяване, нови сили и презареждане, както и за спортисти преди или след тренировка.

Козметиката с озон в студио Падмалая е подбрана спрямо високите изисквания и потребности на нашите супер клиенти. Тя е 100% натурална и не съдържа консерванти и изкуствени съставки, защото природата е най-добрият източник на здраве и чрез правилната технология тя може да донесе своите чудеса в ежедневния ни градски живот.

Изключително силното дезинфекциращо действие на озона прави озонираните масла продукти, които не се нуждаят от консерванти!

Действието на озонираните масла се усеща до осем часа след всяка озонтерапия, а оздравителният процес след озоновия масаж продължава дълго след това, за да може всеки супергерой да продължи да създава ежедневни чудеса, победил изтощението и преумората. Студио Падмалая с удоволствие ще ви предложи и висококачествени озонирани масла за последваща домашна грижа, които ще поддържат вашата супер форма у дома.

Дори супергероите имат нужда от презареждане, а ние знаем точно как – с Озон терапия Възстановяване, висококачествените продукти с озон и професионализма на нашите грижовни терапевти.

Цени на масажи

Професионален масаж София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 9 и 11

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Дължите си момент хармония
Чуйте мъдрия език на тялото си
Намерете здравето и баланса
Запишете час сега