ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкМагазинИнтересноПърви път?Масаж тестКонтактиЗа нас

Във всеки от нас има по нещо 'СУПЕР'. Истинският Супергерой не се измерва по суперсилите, които притежава, а по силата на сърцето.

~ Дисни

Озон Възстановяване - Масаж с озонирани масла

Супер презареждане за супергерои

Презареждане

Ежедневието ни се превърна в шеметна надпревара с времето, ангажиментите, задачите и натоварените графици, с грижата за семейството и отговорностите към професията. Рамо до рамо или един срещу друг се изправяме супер мъже и жени–чудо в своите малки битки за големите планове и безсмъртните мечти. Модерният живот е вдъхновяващ, но изтощаващ, а физическите и емоционални травми, които се натрупват с времето и възрастта, ни пречат пълноценно да се наслаждаваме на победите и постиженията си. 
Паролата за възвръщане на супер силите е Озонотерапия Възстановяване - Терапевтичен масаж с озонирани масла, прилаган от професионалните терапевти на Център за масаж Падмалая.

Масаж при болки. Лечебен масаж с озонирани масла.
Безценни молекули
Какво още да видите
Добави още...
Комбинирани масажи Виж повече
Откровено за стреса

С обич към тялото

Откровено за стреса Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Кой масаж Е за мен?

Направи теста и разбери повече

Виж повече

Как да се справим с болката в гърба и кръста, схващанията и стреса?  Победи изтощението и преумората с терапевтичен масаж озон.

Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники и похвати с цел оптимално да повлияе симптомите на физическо и психическо изтощение

Озонът е най-мощният антимикробен агент в природата. Озонираните масла са естествена терапия, насочена към благосъстоянието и красотата на кожата, както и постигането на чисти терапевтични ползи.

Озонираните масла, които използваме при озоновата процедура Възстановяване, притежават регенериращи и лечебни свойства като проникват през кожата, активизират оздравителни процеси, подобряват метаболизма, унищожават бактерии и вируси, стимулират процеса на производство на колаген и еластин. Маслата се насищат с безценните озонови молекули чрез модерна технология, която превръща масажните продукти с озон в мощен антимикробен агент. Маслиновите екстракти в озонираното масло съдържат висока концентрация на витамин Е, засилват имунната система, имат подхранващ и противовъзпалителен ефект.

Маслиновото масло е едно от най-полезните и здравословните масла доказало здравословните си ползи се от древността от днес. Със съдържание на витамин Е и К, омега-6 и омега-3 мастни киселини, полифеноли и над 100 микроелемента, маслиновото масло има висока антиоксидантна защита, силни противовъзпалителни свойства, предотвратява стареенето на кожата, бори се със свободните радикали и възпалението и не запушва порите.

За кого е подходящ масажът с озонирани масла?

Терапията е подходяща за всички, които имат нужда от възстановяване, нови сили и презареждане, както и за любителите на спорта и спортисти преди или след тренировка.

Продуктите с озон в студио Падмалая са подбрана спрямо високите изисквания и потребности на нашите супер клиенти. Те са 100% натурални и не съдържат консерванти и изкуствени съставки, защото природата е най-добрият източник на здраве и чрез правилната технология тя може да донесе своите чудеса в ежедневния ни градски живот.

Изключително силното дезинфекциращо действие на озона прави озонираните масла продукти, които не се нуждаят от консерванти!

Действието на озонираните масла се усеща до осем часа след всеки масаж, а оздравителният процес след озоновия масаж продължава дълго след това, за да може всеки супергерой да продължи да създава ежедневни чудеса, победил изтощението и преумората. Студио Падмалая с удоволствие ще ви предложи и висококачествени озонирани масла за последваща домашна грижа, които ще поддържат вашата супер форма у дома.

Дори супергероите имат нужда от презареждане, а ние знаем точно как – с Озон терапия Възстановяване, висококачествените продукти с озон и професионализма на нашите грижовни терапевти.


Сподели

Цени на Терапевтичен масаж с озонирани масла
Озон терапия Възстановяване - Масаж с озонирано масло

Използвайки силата на кислорода - най-важното хранително вещество за човешкото тяло и истински дар на природата - този масаж е истинско презареждане с нови сили, тонус и настроение. Сила за тялото и регенерация за кожата.

60 мин. - 95 лв.
80 мин. - 110 лв.
Цени на комбинирани масажи и терапии
Озонтерапия Релакс или Възстановяване + Масаж на стъпалата

Доза концентрирано здраве, истинско презареждане за тялото с Озонов масаж Възстановяване или Озонов масаж Релакс с озонирани масла за супер сили и почивка + Рефлексотерапия - масаж на стъпала

90 мин. - 130 лв.
Антистрес - Padmalaya Special

При burnout и изтощение. Пълно възстановяване на тялото и съзнанието, със специален бленд масла (цяло тяло, глава, стъпала).

120 мин. - 215 лв.
Още масажи от тази категорияОще Лечебни масажи
Масаж на терапевта
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Виж повече
Терапия с вендузи
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Виж повече
Лимфен дренаж
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
Дълбокотъканен масаж
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Спортен масаж
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
Виж повече
Класически масаж
Класически масаж | Център за масаж Padmalaya | София
Виж повече
Възстановителен масаж
Възстановителен масаж София
Виж повече
Релаксиращ масаж
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Виж повече
Озонов масаж Релакс
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Виж повече
Японски авторски масаж
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Виж повече
Гуаша - Китайски
Гуаша - Китайски лечебен метод
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Специализиран за крака
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
Виж повече
С магнезиево олио
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Виж повече
Масаж с етерични масла
Ароматерапия
Виж повече
Лечебен масаж
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Виж повече
Подмладяващ лифтинг
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече
Масаж на лице и деколте
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
Топли вулканични камъни
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Морска терапия
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Виж повече
Частичен на гръб
частичен масаж на гръб | София
Виж повече
Антицелулитен масаж
Антицелулитен масаж | София
Виж повече