Запишете час сега

Във всеки от нас има по
нещо 'СУПЕР'. Истинският Супергерой не се измерва по суперсилите, които притежава, а по силата на сърцето

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Озонотерапия Възстановяване

Оздравителни терапии

Озонотерапия Възстановяване – Масаж с озонирани масла.

Супер презареждане за супергерои

Ежедневието ни се превърна в шеметна надпревара с времето, ангажиментите, задачите и натоварените графици, с грижата за семейството и отговорностите към професията. Рамо до рамо или един срещу друг се изправяме супер мъже и жени–чудо в своите малки битки за големите планове и безсмъртните мечти. Модерният живот е вдъхновяващ, но изтощаващ, а физическите и емоционални травми, които се натрупват с времето и възрастта, ни пречат пълноценно да се наслаждаваме на победите и постиженията си.

Паролата за възвръщане на супер силите е озонотерапия Възстановяване, прилаган от професионалните терапевти на масажен център Падмалая. Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники и похвати с цел оптимално да повлияе симптомите на физическо и психическо изтощение.

Озонът е най-мощният антимикробен агент в природата. Озонираните масла са естествена терапия, насочена към благосъстоянието и красотата на кожата, както и постигането на чисти терапевтични ползи.

Озонираните масла от камфор и мента, които използваме при озоновата процедура Възстановяване, притежават регенериращи и лечебни свойства като проникват през кожата, активизират оздравителни процеси, подобряват метаболизма, унищожават бактерии и вируси, стимулират процеса на производство на колаген и еластин. Маслата се насищат с безценните озонови молекули чрез модерна технология, която превръща масажните продукти с озон в мощен антимикробен агент. Маслиновите екстракти в озонираното масло съдържат висока концентрация на витамин Е, засилват имунната система, имат подхранващ и противовъзпалителен ефект.

Маслото от камфор е тайното оръжие за добър тонус и ободряване. Има приятен аромат, който подбужда сетивата, стимулира ума и прояснява съзнанието. То намалява последиците от физическо изтощение и връща доброто настроение. Камфоровото масло облекчава неразположението при мускулни травми, възпаления, навяхвания, ревматизъм, артрит и проблеми със ставите.

Ментовото масло притежава болкоуспокояващо и охлаждащо действие. То повлиява болезнените, напрегнати и стегнати мускули и има доказани противовъзпалителни, антисептични, съдоразширяващи, тонизиращи и освежаващи свойства. То е чудесно средство при депресия, напрежение, стрес и умора. Повлиява добре главоболие, световъртеж, отпадналост, депресия.

Маслиновото масло е едно от най-полезните и здравословните масла доказало здравословните си ползи се от древността от днес. Със съдържание на витамин Е и К, омега-6 и омега-3 мастни киселини, полифеноли и над 100 микроелемента, маслиновото масло има висока антиоксидантна защита, силни противовъзпалителни свойства, предотвратява стареенето на кожата, бори се със свободните радикали и възпалението и не запушва порите.

Терапията е подходяща за всички, които имат нужда от възстановяване, нови сили и презареждане, както и за спортисти преди или след тренировка.

Козметиката с озон в студио Падмалая е подбрана спрямо високите изисквания и потребности на нашите супер клиенти. Тя е 100% натурална и не съдържа консерванти и изкуствени съставки, защото природата е най-добрият източник на здраве и чрез правилната технология тя може да донесе своите чудеса в ежедневния ни градски живот.

Изключително силното дезинфекциращо действие на озона прави озонираните масла продукти, които не се нуждаят от консерванти!

Naturozon - изключително висок клас масажни продукти наситени с газообразен озон по иновативен метод със силни възстановителни свойства. Те въздействат на микроциркулацията, насищат клетките и тъканите с кислород, засилват имунната система и са незаменимо противовъзпалително и антибактериално средство. Концентрация на озон е до 2000 микрограма (или ppm) на милилитър в растителни масла, богати на есенциални мастни киселини Омега 3, Омега 6 и Омега 9.

Действието на озонираните масла се усеща до осем часа след всяка озонтерапия, а оздравителният процес след озоновия масаж продължава дълго след това, за да може всеки супергерой да продължи да създава ежедневни чудеса, победил изтощението и преумората. Студио Падмалая с удоволствие ще ви предложи и висококачествени озонирани масла за последваща домашна грижа, които ще поддържат вашата супер форма у дома.

Дори супергероите имат нужда от презареждане, а ние знаем точно как – с Озон терапия Възстановяване, висококачествените продукти с озон и професионализма на нашите грижовни терапевти.


Цена на масажа: 60 мин. - 75 лв. / 80 мин. - 95 лв.
Масаж с озонирани масла плюс рефлексотерапия (масаж на стъпалата) - 90 минути - 110 лв.

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега