Как помага Лечебният масаж?

Индивидуален протокол при болки | Лечебни масажи София

Запиши час онлайнПодари масаж
цялостен подход за здраве възобновяване

Лечебният масаж - какви са неговите уникални ползи?  Авторските лечебни масажи, които предлагаме, са съобразени с вашите персонални нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската оздравителна сила и облекчение на професионалния масаж с лечебен ефект.  Откраднете един час от забързаното ежедневие, за да възстановите тялото си и да почувствате радостта, вътрешното равновесие, спокойствието и презареждането, което силата на масажа ще ви дари.

Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Индивидуален подходАвторски масаж

Масаж на терапевта

„Масажът на терапевта“ е комбинация от различни масажни похвати и техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Това е масаж специално за вас. Подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, облекчава болките в гърба, врата и главоболието.

Виж повече
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Вендузотерапия за здраво тялоВакуум масаж

Терапия с вендузи

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи е благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на вътрешните органи.

Виж повече
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Грижа за лимфатаЛимфна система

Мануален лимфен дренаж

Мануалният лимфен дренаж подпомага детоксикацията и извеждането на отпадните продукти от метаболитните процеси на организма, както и различните токсини попаднали в тялото от околната средата - бактерии, тежки метали, химикали и отрови, с които се срещаме ежедневно чрез храната, водата, въздуха, козметиката, битовата химия. Редовното прилагане на лимфен масаж има можество здравословни ползи за тялото. 

Виж повече
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Грижа за тялото в дълбочинадълбокотъканен

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканният масаж се отличава с прилагането на дълбок натиск в комбинация с по-бавни движения, като целта му е да се работи върху съединителната тъкан, фасцията и по-дълбокия слой на мускулите. По този начин се освобождава мускулното напрежение, без това да намалява комфорта на клиента. Редовният дълбокотъканен масаж подобрява работата на целия организъм.

Виж повече
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
За активен начин на животподготвителен

Спортен масаж

Спортния масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж може да бъде подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж, както и профилактичен при спортни травми.

Виж повече
Класически масаж | Център за масаж Padmalaya | София
Почивка за тялотошведски масаж

Класически масаж

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси. Повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане масажът има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Виж повече
Възстановителен масаж София
Премахване на напрежениетовъзстановяване

Възстановителен масаж

Възстановителните или лечебните масажи включват комбинация от терапевтични и антистрес техники, като ефективността им е висока и е подходящ за хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на мускулнияг тонус и енергията. Силният благотворен ефект на лечебният масаж се дължи на премахването на мускулното напрежение, облекчаване на болките и връщане на виталността.

Виж повече
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Забравете за главоболиетопри болка и умора

Масаж на глава, шия и рамене

Защо глава, шия и рамене? Тези зони на тялото носят цялата тежест на съвременния ни начин на живот – непрекъснатите часове на бюрото, тежестта на отговорностите и акумулирания ежедневен стрес. Специализираният масаж за глава, врат и рамене е създаден, за да премахне болката, да освободи натрупаното напрежение и да възстановява баланса в тези ключови и важни зони и да ви подготви да се изправите пред света с нова сила.

Виж повече
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Паролата за суперсилитерапия с озон

Терапевтичен масаж с озонирани масла

Паролата за възвръщане на супер силите е Озонов масаж "Възстановяване". Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники с цел оптимално повлияване на симптомите на физическо и психическо изтощение. Озонираните масла са естествена терапия, като действието им продължава до 8 часа.

Виж повече
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Алхимията на масажа и магнезияМагията на магнезия

Терапевтичен масаж с магнезиево олио

Магнезият е свързан с над 300 биохимични реакции в тялото и е изключително важен за добрата ни физическа и психическа формат. Съвременният начин на живот и хранене, водят до широко разпространен дефицит на магнезий. Масажът с магнезиево олио подобрява кръвообращението, облекчава мускулното напрежение, мускулните болки, схващанията, крампите и изтръпването на крайниците, като позволява директно усвояване на магнезия през кожата, което води до бързо облекчаване на неразположенията.

Виж повече
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Здраве от морето и планинаталечебен масаж

Лечебен масаж с Морска луга и Арника

Лечебен масаж, който не само отпуска тялото, но и успокоява мускулите, като влива в кожата лечебната сила на Черно море, обогатена с магнезиеви соли  и Арника - изключително лечение от природата, което обещава дълбок, възстановяващ и тонизиращ ефект върху цялото тяло.

Виж повече
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
За свободно и леко движениелечебна терапия

Специализиран масаж при болки в краката и стъпалата

Комбинирана масажна терапия за болки в стъпалата и болки в краката, която интегрира различни подходи и адресира множество фактори за болезнени стъпала и крака. Този масаж осигурява ефективно облекчение и елиминиране на болката в мускулите на краката, болката в сухожилията на стъпалата и болката в глезените.  Позволете на краката ви да си починат от изтощителния товар на болката, като ги дарите със специално внимание, а именно терапевтичен масаж.

Виж повече
частичен масаж на гръб | София
Премахва локално болкатамасаж на зони

Частичен масаж на гръб, крака или ръце

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава частичният масаж е за вас. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръце или масаж на крака – отпуска мускулите и премахва тежестта.

Виж повече
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Енергия от дълбините на Земятаhot stone масаж

Масаж с топли вулканични камъни

Болка в гърба, мускулна болка, скованост, фибромиалгия, стрес, безсъние, депресия или тревожност, лоша циркулация на кръвта, застояла лимфа – всички тези проблеми могат да бъдат облекчени от един приятен, отпускащ и лечебен масаж с топли вулканични камъни. В този уникален терапевтичен масаж, Земята ви предлага истинска  лечебна сила и енергия, за цялостно възстановяване и благополучие.

Виж повече
Антицелулитен масаж | София
Отстраняване на натрупваниятане на целулита

Антицелулитен масаж

Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с целулитните натрупвания. Антицелулитният масажът дренира тъканите, стимулира метаболизма и отделянето на токсините от тялото. Циркулацията на кръвта и лимфата се усилват. Отровите се изхвърлят и клетките се възстановяват по-бързо, а усилената обмяна на веществата помага за премахване на излишните мазнини.

Виж повече

Лечебните  и терапевтични масажи облекават остри и хронични болки при проблеми с мускулите и ставите породени от различни състояния като преумора, плексит, артрит, дискова херния, ишиас, радикулит, плантарен фасциит и други. 

Лечебните масажи възобновяват хармонията и активират оздравителните сили на организма. Вие се радвате на подобрено кръвообращение, изчистване на токсините, успокояване на хронични болки в гърба, болки при плексит, болки в кръста, раменете, врата. Премахват се напрежението, стреса и схващанията. Подобрява се гъвкавостта, укрепва се имунната система, облекчават се болките при мигрена и артрит.

Редовното прилагане на лечебен масаж при болки в мускулите и болки в ставите води до значително подобряване на общото здравословно състояние.