Как помага Лечебният масаж?

Индивидуален протокол при болки | Лечебни масажи София

Запиши час онлайнПодари масаж
цялостен подход за здраве възобновяване

Лечебният масаж - какви са неговите уникални ползи?  Авторските лечебни масажи, които предлагаме, са съобразени с вашите персонални нужди и симптоми, за да можете да усетите истинската оздравителна сила и облекчение на професионалния масаж с лечебен ефект.  Откраднете един час от забързаното ежедневие, за да възстановите тялото си и да почувствате радостта, вътрешното равновесие, спокойствието и презареждането, което силата на масажа ще ви дари.

Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Индивидуален подходАвторски масаж

Масаж на терапевта

„Масажът на терапевта“ е комбинация от различни масажни похвати и техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация. Подходящ е за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Това е масаж специално за вас. Подпомага отпускането на мускулите, премахва схващането, облекчава болките в гърба, врата и главоболието.

Виж повече
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Вендузотерапия за здраво тялоВакуум масаж

Терапия с вендузи

Вендузите са се използвали още в древността, като метод за отпушване на блокираните меридиани в организма, така че жизнената енергия Чи да протича свободно и тялото да се изчисти от токсините. Лечебният ефект на терапията с вендузи е благодарение на вакуума предизвикващ прилив на кръв и лимфа към кожата от дълбоко разположените тъкани, които оказват рефлекторно въздействие на вътрешните органи.

Виж повече
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Грижа за лимфатаЛимфна система

Мануален лимфен дренаж

Мануалният лимфен дренаж подпомага детоксикацията и извеждането на отпадните продукти от метаболитните процеси на организма, както и различните токсини попаднали в тялото от околната средата - бактерии, тежки метали, химикали и отрови, с които се срещаме ежедневно чрез храната, водата, въздуха, козметиката, битовата химия. Редовното прилагане на лимфен масаж има можество здравословни ползи за тялото. 

Виж повече
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Грижа за тялото в дълбочинатайното оръжие

Дълбокотъканен масаж

Сблъсквате ли се с постоянна болка, която не иска да отшуми? Ако търсите мощно и ефективно решение, дълбокотъканният масаж е проактивно и ефикасно лечение, отличен избор за различни състояния на болка и скованост - стратегическа намеса за поддържане и подобряване на работоспособността на тялото. Дълбокотъканният масаж се отличава с дълбок интензивен натиск в комбинация с по-бавни движения, като работи върху съединителната тъкан, страстванията на фасцията и по-дълбокия слой на мускулите. 

Виж повече
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
За активен начин на животподготвителен

Спортен масаж

Спортния масаж е подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден. Спортният масаж може да бъде подготвителен масаж, възстановителен масаж, тренировачен масаж, както и профилактичен при спортни травми.

Виж повече
Класически масаж | Център за масаж Padmalaya | София
Почивка за тялотошведски масаж

Класически масаж

Класически масаж - ефективно освобождава от умората и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и засилва обменните процеси. Повишава циркулацията на кръвта, облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане. При често прилагане масажът има подчертано профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път.

Виж повече
Възстановителен масаж София
Премахване на напрежениетовъзстановяване

Възстановителен масаж

Възстановителните или лечебните масажи включват комбинация от терапевтични и антистрес техники, като ефективността им е висока и е подходящ за хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на мускулнияг тонус и енергията. Силният благотворен ефект на лечебният масаж се дължи на премахването на мускулното напрежение, облекчаване на болките и връщане на виталността.

Виж повече
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Забравете за главоболиетопри болка и умора

Масаж на глава, шия и рамене

Защо глава, шия и рамене? Тези зони на тялото носят цялата тежест на съвременния ни начин на живот – непрекъснатите часове на бюрото, тежестта на отговорностите и акумулирания ежедневен стрес. Специализираният масаж за глава, врат и рамене е създаден, за да премахне болката, да освободи натрупаното напрежение и да възстановява баланса в тези ключови и важни зони и да ви подготви да се изправите пред света с нова сила.

Виж повече
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Паролата за суперсилитерапия с озон

Терапевтичен масаж с озонирани масла

Паролата за възвръщане на супер силите е Озонов масаж "Възстановяване". Масажът с озонирани масла зарежда тялото с енергия, здраве и издръжливост. Масажната терапия с озон обединява различни като дълбочина и натиск масажни техники с цел оптимално повлияване на симптомите на физическо и психическо изтощение. Озонираните масла са естествена терапия, като действието им продължава до 8 часа.

Виж повече
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Алхимията на масажа и магнезияМагията на магнезия

Терапевтичен масаж с магнезиево олио

Магнезият е свързан с над 300 биохимични реакции в тялото и е изключително важен за добрата ни физическа и психическа формат. Съвременният начин на живот и хранене, водят до широко разпространен дефицит на магнезий. Масажът с магнезиево олио подобрява кръвообращението, облекчава мускулното напрежение, мускулните болки, схващанията, крампите и изтръпването на крайниците, като позволява директно усвояване на магнезия през кожата, което води до бързо облекчаване на неразположенията.

Виж повече
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Здраве от морето и планинаталечебен масаж

Лечебен масаж с Морска луга и Арника

Лечебен масаж, който не само отпуска тялото, но и успокоява мускулите, като влива в кожата лечебната сила на Черно море, обогатена с магнезиеви соли  и Арника - изключително лечение от природата, което обещава дълбок, възстановяващ и тонизиращ ефект върху цялото тяло.

Виж повече
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
За свободно и леко движениелечебна терапия

Специализиран масаж при болки в краката и стъпалата

Комбинирана масажна терапия за болки в стъпалата и болки в краката, която интегрира различни подходи и адресира множество фактори за болезнени стъпала и крака. Този масаж осигурява ефективно облекчение и елиминиране на болката в мускулите на краката, болката в сухожилията на стъпалата и болката в глезените.  Позволете на краката ви да си починат от изтощителния товар на болката, като ги дарите със специално внимание, а именно терапевтичен масаж.

Виж повече
частичен масаж на гръб | София
Премахва локално болкатамасаж на зони

Частичен масаж на гръб, крака или ръце

Искате да се отървете от напрежението в мускулите на гърба, краката или ръцете, но нямате време, тогава частичният масаж е за вас. Частичният масаж се прави локално по ваш избор. Частичен масаж на гръб – отпуска мускулите на гърба. Масажна яка - премахва сковаността във врата и облекчава тежеста на раменете и плешките. Масаж на ръце или масаж на крака – отпуска мускулите и премахва тежестта.

Виж повече
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Енергия от дълбините на Земятаhot stone масаж

Масаж с топли вулканични камъни

Болка в гърба, мускулна болка, скованост, фибромиалгия, стрес, безсъние, депресия или тревожност, лоша циркулация на кръвта, застояла лимфа – всички тези проблеми могат да бъдат облекчени от един приятен, отпускащ и лечебен масаж с топли вулканични камъни. В този уникален терапевтичен масаж, Земята ви предлага истинска  лечебна сила и енергия, за цялостно възстановяване и благополучие.

Виж повече
Антицелулитен масаж | София
Отстраняване на натрупваниятане на целулита

Антицелулитен масаж

Представете си, че връщате часовника на своята кожа назад. Антицелулитният масаж не просто изглажда кожата - той стимулира собствените механизми на тялото да се справи с упоритите мастни клетки. Прилагането на антицелулитен масаж премахва мастните натрупвания, дренира тъканите, стимулира метаболизма и изхвърлянето на токсините от тялото. Подобрява кръвообращението и лимфният поток, а портокаловата кожа се изглажда. Отровните вещества се изхвърлят по-бързо, а клетките се възстановяват; подобрява се метаболизмът, което спомага за премахването на излишните мазнини.

Виж повече

Лечебните  и терапевтични масажи облекават остри и хронични болки при проблеми с мускулите и ставите породени от различни състояния като преумора, плексит, артрит, дискова херния, ишиас, радикулит, плантарен фасциит и други. 

Лечебните масажи възобновяват хармонията и активират оздравителните сили на организма. Вие се радвате на подобрено кръвообращение, изчистване на токсините, успокояване на хронични болки в гърба, болки при плексит, болки в кръста, раменете, врата. Премахват се напрежението, стреса и схващанията. Подобрява се гъвкавостта, укрепва се имунната система, облекчават се болките при мигрена и артрит.

Редовното прилагане на лечебен масаж при болки в мускулите и болки в ставите води до значително подобряване на общото здравословно състояние.