ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкИнтересноПърви път?Масаж тестЕтичен кодексКонтактиЗа нас

Когато се чувстваме като у дома си в собствената си кожа, ще се чувстваме у дома си и навсякъде по света.

~ Еакнатх Еасваран

Антицелулитен масаж за отстраняване на целулита

Изглаждане на портокаловата кожа. Отстраняване на мастните натрупвания

Самочувствие

Забравете за "вълшебните кремове" и "бързите решения" - антицелулитният масаж е истинско решение. Защо да маскирате проблема, когато можете да се справите с него директно? Потопете се дълбоко под повърхността с техники, които засягат същността на проблема, а не просто симптомите.  Уморихте ли се да се криете зад широки дрехи? Освободете силата на антицелулитния масаж и се пригответе да покажете уверено гладката си и красива кожа. Целулитът няма шанс, когато сте въоръжени с правилните инструменти.  Прилагането на антицелулитен масаж помага на организма да се справи с мастните натрупвания, да изхвърли токсините и да даде усещане за лекота. Вие се чувствате по-уверени, по-заредени и по-здрави.

Антицелулитен масаж. Премахване на портокаловата кожа и целулитните депа.
Стратегически подход
на ФокусРазгледай още...

Вендузите - Мощен инструмент

Инвестиция в здравето

Масаж с вендузи София | Център за масаж Падмалая.
избрано с грижа за теб
Виж повече
Какво още да видите
Лимфен ДРЕНАЖ

Необходимата детоксикация

Мануален лимфен дренаж. Детоксикация на тялото за здраве и изчистване на лимфната система | Център за масаж Падмалая, София. Виж повече
Топли камъни
Топли вулканични камъни. Масажи и терапии в център за масаж Падмалая | София Виж повече
Грижа в дълбочина
интензивен масаж, софия Виж повече
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Знай повече целулит

Как и защо?

Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...

Защо антицелулитен масаж? - Тайното оръжие срещу целулита

Случвало ли ви се е да погледнете в огледалото и да забележите онези досадни целулитни дупчици, които сякаш са се появили от нищото? Преди да хвърлите кърпата и да обуете торбестите панталони, вижте нашето тайно оръжие, което може да обърне хода на битката с целулита: редовен антицелулитен масаж. 

Антицелулитният масаж не е обикновена спа процедура, а стратегическа атака срещу целулита. Тази масажна техника е насочена към по-дълбоките слоеве на кожата и съединителната тъкан, като подобрява кръвообращението и разрушава упоритите мастни натрупвания, които водят до появата на "портокалова кожа". Но не става въпрос само за това да изглеждате по-добре (макар че това е значителен плюс). Става дума за усещане за енергия и подмладяване. 

Редовните сеанси с антицелулитен масаж правят повече от това да изгладят кожата ви. Те засилват кръвообръщението и стимулират лимфата, като помагат на тялото да изхвърли токсините и да намали задържаните на течности. Резултатът? По-стегната и гладка кожа, която не само се усеща по-здрава, но и изглежда видимо тонизирана. Тялото се чувства по-леко, а обхвата му на движение значително се увеличава.

Превръщането на антицелулитния масаж в редовна част от начина ви на живот не е просто лукс - той е необходимост за поддържане на желаната от всички нас красива фигура, бодрост и енергия.

Силата на здравословните навици - Редовното прилагане на антицелулитния масаж

Последователността е от ключово значение. Не бихте очаквали резултати от посещение на фитнес залата веднъж месечно нали? Същото важи и за антицелулитните процедури. Редовните сесии антицелулитен масаж са от съществено значение, ако сте сериозни за постигане на резултати. Включвайки тези масажи в ежедневието си, вие се ангажирате непрекъснато да подпомагате естествените процеси в тялото да се справи с мастните натрупвания и токсините, които са от решаващо значение за дълготрайния ефект.

Красотата на тези процедури е в тяхната кумулативна полза - всеки сеанс надгражда предишния. С течение на времето засилването на кръвообращението и детоксикацията на лимфната система - отстраняването на токсините водят до забележимо намаляване на целулита. Представете си след няколко месеца да се погледнете в огледалото и да забележите не просто леки промени, а трансформиращи резултати.

Широк спектър от ползи - Не само за красотата, но и за здравето

Редовният антицелулитен масаж предлага редица ползи за здравето, които надхвърлят естетиката. Ето по-подробен поглед върху това как включването на тази процедура в рутинната ви програма може значително да подобри цялостното ви благосъстояние:

Подобряване на кръвообращението: Техниките на антицелулитния масаж са предназначени да стимулират кръвообращението в третираните зони. Засиленото кръвообращение спомага за подхранване на клетките и подобряване на външния вид на кожата, като доставя повече кислород и хранителни вещества на повърхността на кожата. Това не само спомага за намаляване на появата на целулит, но и за по-здрава и жизнена кожа.

Детоксикация: Този вид масаж улеснява естествения дренаж на лимфата, която отвежда отпадните продукти от тъканите обратно към сърцето. Редовното стимулиране на лимфната система насърчава детоксикацията на тялото и помага за намаляване на подуването на корема и задържането на вода, които често допринасят за появата на целулит.

Намаляване на стреса:Масажът е добре известен със способността си да намалява нивата на стрес, а намаляването на стреса е от решаващо значение за цялостното здраве. Високият стрес може да доведе до натрупване на мазнини и токсини в организма, което изостря целулита. Чрез понижаване на стреса антицелулитният масаж може да помогне за смекчаване на тези ефекти, като улесни разграждането и освобождаването на мастните клетки и токсините от организма.

Облекчаване на болката: Редовният антицелулитен масаж може също така да облекчи мускулното напрежение и болката. Използваните масажни техники могат да помогнат за освобождаване на стегнатите мускули, да подобрят гъвкавостта и да намалят болката, свързана със стягането и лошото кръвообращение, които често са пренебрегвани аспекти на лечението на целулита.

По-еластична и здрава кожа: Чрез механичното стимулиране на съединителните тъкани антицелулитният масаж може да стимулира производството на колаген и да подобри еластичността и плътността на кожата. С течение на времето това може да доведе до видимо по-гладка и тонизирана кожа.

Повишена мобилност: Чрез прилагане на по-дълбок натиск върху дълбоките слоеве на мускулната тъкан тези масажи разграждат натрупаната съединителна тъкан, премахват възлите и облекчават мускулното напрежение. Това не само спомага за намаляване на целулита чрез подобряване на еластичността, но също така подобрява подвижността и гъвкавостта на тялото. В резултат на това чувствате лекота на движенията и намаляване на сковаността, което може да бъде особено благоприятно и при заседнал начин на живот и при редовна с физическа дейност.

Повишаване на енергията и благосъстоянието: Чрез подобряване на кръвообращението и намаляване на стреса редовният антицелулитен масаж може да допринесе за повишаване на енергийните нива и цялостното усещане за благополучие. Това повишаване на енергията може да мотивира по-нататъшни избори за здравословен начин на живот, като редовни физически упражнения и балансирана диета, които са от съществено значение за борбата с целулита.

Като включите антицелулитния масаж в здравословния си режим, вие не само работите за намаляване на появата на нов целулит, но и инвестирате в множество дългосрочни ползи за здравето, които подобряват качеството на живот. Редовните сесии гарантират дълготрайни ползи за здраве и баланс за тялото.

Покана за здраве

Мислете за всяка сесия антицелулитен масаж като за покана за по-здравословен начин на живот. Това е време, отделено само за вас и вашето тяло, терапевтична почивка от стреса на ежедневието. В спокойната обстановка на Падмалая и с грижите на нашите квалифицирани терапевти можете да се отпуснете напълно, знаейки, че сте в добри ръце - ръце, които не само подобряват външния вид на кожата ви, но и подобряват цялостното ви благосъстояние.

Добявяне на още стойност към Програмат за премахване на целулита

Като комбинирате антицелулитните масажи с мануален лимфен дренаж и масаж с горещи камъни, вие прилагате цялостен подход към здравето на тялото си. 
Не става въпрос само за борба с целулита, а за възприемане на начин на живот, който цени и насърчава благосъстоянието отвътре навън.

Ползите от антицелулитния масаж се потвърждават от многобройните отзиви на жени, които са изпитали забележителни подобрения не само във външния вид на кожата и самочувствието си, но и в цялостното усещане за здраве и лекота на тялото.

Защо да не се убедите сами? Ако сте готови да инвестирате в здравето си и да възвърнете младежката енергия на тялото си, време е за действия.

Вашето пътуване към намаляване на целулита и повишаване на жизнеността на тялото е само на един масаж разстояние. Посетете Падмалая, поговорете с нашите експерти за вашите специфични нужди и ни позволете да изготвим антицелулитна програма, която безпроблемно да се впише в режима ви. Време е да се подмладите, да се заредите с енергия и да се освободите от всичко, което ви спира да чувствате истинското си аз. Присъединете се към редиците на тези, които предприемат действия срещу целулита днес, и усетете разликата утре.

Грижата за тялото ви не е просто задължение - тя е привилегия. Заповядайте в Padmalaya, където всеки масаж е стъпка към вашето по-силно и уверено Аз.

Целулит - Често задавани въпроси

Защо целулитът е проблем за много хора?

Целулитът се отнася до вдлъбнатините по кожата, които често се оприличават на портокалова кожа. Макар че обикновено се свързва с подкожните мазнини, той е следствие от комбинация от фактори, което го прави проблем за хората, които търсят гладка кожа независимо от теглото.

Какво представлява целулитът и защо често го наричат "портокалова кожа"?

Целулитът се получава в резултат на мастни натрупвания, които се изтласкват през съединителната тъкан под кожата, което води до появата на вдлъбнатини. Тази текстура наподобява повърхността на портокалова кора, откъдето идва и терминът. Важно е да се отбележи, че целулитът може да засегне хора с всякакъв тип тяло, а не само тези с наднормено тегло.

При един човек могат да се наблюдават различни видове целулит, които зависят от различни фактори, включително и неговият генетичния профил. Целулитът се определя като три основни типа: воден, целулит с фиброзни сраствания и целулит с отпусната кожа.

Целулитът се оценява от специалистите чрез различни скали и степени на проявление.

Степен 0 – Гладка кожа, без целулит, няма наличие на вдлъбнатини
Степен 1 – В седнало, легнало или изправено положение, целулит не се забелязва, но при прищипване на кожата се отличават неравностите и вдлъбнатинките
Степен 2 – Целулит се вижда в изправено положение
Степен 3 – Без значение положението на тялото, целулитът ясно се откроява 

Дълбочина, брой, структура на вдлъбнатините, както и степен на отпуснатост на кожата.

Кои са основните фактори, допринасящи за развитието на целулита?

Целулитът може да се развие по различни причини, включително заседнал начин на живот, загуба на колаген, увеличаване на теглото, генетична предразположеност, възпаление, затлачване на лимфната система, нарушено кръвообръщение, хормонални промени, неправилно хранене, диетични грешки и заседнал начин на живот.

Къде по тялото обикновено се среща целулита?

Целулитът обикновено се натрупва в областите с по-висока концентрация на мастни клетки, като бедрата, ханша, корема, коленете, предмишниците, шията, брадичката, бюста и гърба. Външният му вид е различен при различните хора, но често се проявява като вдлъбната или структура наподобяваща бучки по кожата.

Представлява ли целулитът проблем за здравето?

Въпреки че целулитът не представлява сериозен риск за здравето, той може да повлияе на самочувствието и цялостния вид на кожата. Добре е да се обърне внимание на хормоналния баланс. Намаляването на целулита често се прави по естетически причини и за да се насърчи по-здравословният вид на кожата.
Сподели

Цени на Антицелулитен масаж
Антицелулитен масаж

Антицелулитният масажът спомага за активното изхвърляне на токсините от тялото, засилване на обмяната на веществата и премахване на излишните мазнини.

30 мин. - 70 лв.
50 мин. - 95 лв.
С масаж на гръб - 60 мин. - 110 лв.
С масаж на гръб - 80 мин. - 135 лв.
С масаж на гръб и стъпала - 90 мин. - 160 лв.
Още масажи от тази категорияОще Лечебни масажи
Масаж на терапевта
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Виж повече
Терапия с вендузи
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Виж повече
Лимфен дренаж
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
Дълбокотъканен масаж
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Спортен масаж
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
Виж повече
Класически масаж
Класически масаж | Център за масаж Padmalaya | София
Виж повече
Възстановителен масаж
Възстановителен масаж София
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Специализиран за крака
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
Виж повече
Терапевтичен с озон
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
С магнезиево олио
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Виж повече
Лечебен масаж
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Виж повече
Топли вулканични камъни
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Частичен на гръб
частичен масаж на гръб | София
Виж повече
Ломи Ломи - Хавайски
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече