Човек никога не може да има достатъчно чорапи – каза Дъмбълдор. – Дойде и отмина още една Коледа и аз не получих нито един чифт. Хората упорстват да ми подаряват книги.

~ Дж. Роулинг

Кои са най-добрите коледни подаръци?

Подаръци за Коледа - Подарък за Коледа за мъж - Подарък за Коледа за жена

Подаръчен ваучер за Коледа


Коледа е любим празник – светъл, топъл, пълен със споделени мигове и… много подаръци. Ако сте от тези, които трудно избират Коледни подаръци, отдъхнете си. Можете да поднесете приятен и оригинален подарък за Коледа на всеки един от любимите си хора, като изберете ваучери за масаж от Падмалая.


Оригинален подарък за Коледа

Списъкът с масажи в Падмалая е по-пълен и от чувала на Дядо Коледа! Масажи за релакс или за лечение, за красота или за енергия – имаме подходящи подаръци за Коледа за всеки.

Надпишете ваучерите, сложете им панделки, подредете ги под елхата и се порадвайте на щастливите усмивки, които дълго ще сияят по лицата на любимите ви хора. Защото Коледа е преди всичко обич. А всеки масаж в Падмалая е истинска Коледна магия.


Коледен подарък за жена

Жените са крехки, натоварени и уморени. И няма по-мил начин да им покажете колко ги обичате от това да им подарите специален подарък за Коледа – грижа и специално внимание.

Подарете на любимата майка, съпруга или приятелка съвършено преживяване в нашето царство на релакса и хармонията. Вълшебните ръце на специалистите могат да премахнат болките в мускулите, да накарат кожата да сияе, да намалят целулита, да събудят жизнената енергия или просто да донесат отпускаща наслада. Дори джуджетата на Дядо Коледа не могат да сътворят по-приказно удоволствие!

Обещаваме вълшебен резултат: от Падмалая ще излезе една сияеща, отпочинала и щастлива жена, точно такава, каквато искате да я виждате винаги. Ваучер за масаж от Падмалая е чудесен и оригинален подарък за Коледа за жена, който всяка дама ще хареса.


Коледен подарък за мъж

Един дълъг, професионален масаж винаги е добра идея за подарък за Коледа за мъж, претоварен от ежедневните си задачи. И ако опаковате ваучер, ще подарите не просто подходящ масаж, а приятно и запомнящо се преживяване. А обичта и грижата са перфектният подарък за Коледа, нали?

Помогнете на специалния за вас мъж да премахве напрежението в мускулите, да се отърве от болките в гърба и врата, да облекчи травмите от тренировките. Оставете го да забрави за всичко, да се потопи в света на благополучието и лечебните масла и да възстанови вътрешния си баланс. Гарантираме ви, че масажът в Падмалая е перфектният Коледен подарък за мъж.