Най-скъпия подарък, който ни прави съдбата са хората, за които казваме: - "Благодаря ти, че те има."

~ Ерсин Тезджан

Какъв подарък за годишнина да избера?

Оригинален подарък за годишнина

Годишнините са специални празници – те са като крайъгълни камъни в живота и ни карат както да се радваме, така и мъничко да се терзаем колко бързо лети времето…


Но изборът на подаръци за годишнина е лесен.


С ваучер за масаж от Падмалая ще можете да изразите своята обич, грижа и признателност към скъп за вас човек.


Оригинален подарък за годишнина

Опитът ни показва, че масажът в Падмалая е перфектният подарък за годишнина. В такъв важен ден вие поднасяте на специален човек нещо много специално: загриженост, отношение и приятни емоции. Защото професионалният масаж, направен в подходяща атмосфера, действа релаксиращо, възвръща хармонията и е пълноценно, смислено и трайно преживяване.

И това ако не е оригинален подарък за годишнина, поднесен от любов и грижа…


Подарък за годишнина за жена

Да изберете подарък за годишнина за жена понякога е предизвикателство. Но ние знаем как да ѝ подарите истинска… магия.

Накарайте тази специална за вас дама да се почувства млада, красива и пълна с енергия. Убедете я с дела, че я обичате и цените. Поднесете ѝ перфектният подарък за годишнина за жена – малко лично време, пълно с хармония и приятни емоции.


Подарък за годишнина за мъж

Ваучерът за масаж е истински оригинален подарък за годишнина за мъж. Мъжете също обичат да бъдат глезени, да се чувстват енергични, здрави и силни, а магията на добрия масаж може да върне усмивката на всяко любимо мъжко лице.

Така че завържете с панделка ваучер за масаж и го поднесете, а останалото оставете в нашите ръце.


Подаръци за годишнина за двама

Любима двойка има годишнина? Или самите вие с вашата половинка закръгляте годините си заедно? Имаме страхотна идея за оригинален и запомнящ се подарък – бутиков масаж за двама „Слънце и Луна”.

Подарете си двойно удоволствие от ароматите и релаксирането. Изживейте специалните ни масажи с разнообразни техники, за да събудите собствената си енергия и да я хармонизирате с тази на любимия. Създайте си приятен общ спомен и дълготрайно удоволствие от пълноценното преживяване.

За да се потопите до дъно в магическата ни атмосфера и да излезете от тук преродени, масажите „Слънце и Луна” се провеждат в два последователни часа – един за нея и един за него. Но усмивките ще останат по лицата ви задълго и ще ги споделяте още дни наред.