ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкИнтересноПърви път?Масаж тестЕтичен кодексКонтактиЗа нас

Това, което има значение, е колко бързо правиш това, което ти шепне душата.

~ Руми

Слънце и Луна Масаж за двойки

Масаж за двама - Хармония и Баланс - За него и за Нея

За Него и за Нея

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили. За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден. Споделете удоволствието от невероятния бутиков масаж съчетание на масажни техники от Изтока и Запада със своята половинка. Опитният ни масажист ще подари на вас и вашия партньор свежест и истинско спокойствие за тялото и ума. Специално за дамите масажът ще бъде преобладаващо релаксиращ, а масажът „За Него“ ще бъде възстановяващ и енергизиращ. Какво по-хубаво от това да синхронизирате своята почивка с тази на човека до вас и заедно да се насладите на ефекта от грижовната работа на нашите терапевти! 

Масаж за двама едновременно | София | Център за масаж Padmalaya
Двоен релакс
Какво още да видите
Откровено за стреса

С обич към тялото

Откровено за стреса Виж повече
Добави още...
Комбинирани масажи Виж повече
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...
Кой масаж Е за мен?

Направи теста и разбери повече

Виж повече

Масаж "Слънце и Луна" - за Него и за Нея - Масаж за двама

Тази терапия използва различни комбинации от масажни техники от Изтока и Запада, включващи разнообразни движения и акопресура с цел събуждане на енергийния поток в тялото. Този подход в масажа заедно с уникалния почерк на нашия терапевт, помага да възвърнете хармоничното си състояние отново, да се подобри цялостното състояние на организма и да се заредите с нови жизнени сили.

Терапевтичните и възстановителните резултати от него са изключителнии спомагат за това да се справяме със стреса и напрежението в ежедневието ни по един по-елегантен, изпълнен с наслада и разтоварване начин.

Радваме се на прекрасна обратна връзка за услугата от нашите клиенти, които споделят колко качествено и изпълнено с хармония е споделеното им време, след като са се възползвали от Масаж за двойки "Слънце и Луна" - За Него и За Нея.

Заповядайте със своя партньор, за да се убедите сами.

Защо не предлагаме едновременни масажи за двойки в една стая, в два кабинета един до друг?

  • За да вземете максимално най-много от масажа, за да бъде той наистина терапевтичен и полезен и да можете да му се насладите изцяло, вие следва да бъдете възможно най-отпуснати и релаксирани по време на терапията. Не трябва да се въртите, да приказвате непрекъснато, да се смеете, да се надигате от кушетката, да напрягате врата си, което обикновено се случва, когато масажите се изпълняват едновременно. Ако вие правите това по време на масаж, от него няма да има никакъв ефект - нито ще успеете да се съсредоточите върху ползите от него, нито пък ще можете да говорите с терапевта си за силата на натиска, за местата където изпитвате болка или напрежение и ще пропуснете цялата терапия. Още повече - щом нямате никаква полза и ефект от масажа, най-вероятно ще помислите, че ние не сме изпълнили задълженията си към вас професионално със съответните грижа и внимание. Затова масажите за двама се провеждат в два кабинета един до друг.

  • Нашите масажи са съсредоточени върху ползите от терапията, върху подобряването на вашето здраве, енергия и хармония. Ако сте били при нас преди, знаете че разговаряме с вас относно вашите здравословни проблеми, притеснения и болежки, за да можем да насочим терапията към тях максимално най-добре. Не всеки се чувства комфортно да сподели това пред партньора си.

  • Често хората заспиват по време на масажа. Целта е да се отпуснете, а не да разговаряте, за което ще имате предостатъчно време след масажа. 

 

Сподели

Цени на Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея
Масаж за двама - Слънце и Луна - за Него и за Нея.

Масаж подходящ за двойки изпълнен или в един и същ час едновременно или в два последователни часа, в зависимост от времето на резервация. Грижа за тялото в дълбочина за Него, анти-стрес релаксиращ масаж за Нея.

2 х 60 мин. - 170 лв.
Още масажи от тази категорияОще Релаксиращи анти-стрес масажи
Релаксиращ масаж
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Виж повече
Озонов масаж Релакс
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
Морска терапия
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Виж повече
Ломи Ломи - Хавайски
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече