Запишете час онлайн

Това, което има значение, е колко бързо правиш това, което ти шепне душата.

~ Руми
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »
Масаж Слънце и Луна - за Него и за Нея
Релаксиращи терапии

Масаж "Слънце и Луна" - за Него и за Нея - Масаж за двама

За тези, които искат да възобновят енергията си и да се заредят отново с жизнени сили.
За тези, които търсят спокойствие и искат да се отпуснат от натоварения ден.

Споделете удоволствието от невероятния бутиков масаж на нашия терапевт със своята половинка.

Опитният ни масажист ще подари на вас и вашия партньор свежест и отпускане. Специално за дамите масажът ще бъде преобладаващо релаксиращ, а масажът „За Него“ ще бъде възстановяващ и енергизиращ.

В тази терапия се използват различни комбинации от масажни техники от Изтока и Запада, включващи разнообразни движения и акопресура с цел събуждане на енергийния поток в тялото. Този подход в масажа помага да възвърнете хармоничното си състояние отново, да се подобри цялостното състояние на организма и да се заредите с нови жизнени сили.

Терапевтичните и възстановителните резултати от него са изключителнии спомагат за това да се справяме със стреса и напрежението в ежедневието ни по един по-елегантен, изпълнен с наслада и разтоварване начин.

Какво по-хубаво от това да синхронизирате своята почивка с тази на човека до вас и заедно да се насладите на ефекта от грижовната работа на нашите терапевти! Радваме се на прекрасна обратна връзка за услугата от нашите клиенти, които споделят колко качествено и изпълнено с хармония е споделеното им време, след като са се възползвали от процедурата Масаж "Слънце и Луна" - За Него и За Нея.

Заповядайте със своя партньор, за да се убедите сами.

Защо не предлагаме едновременни масажи за двойки в една стая?

  • За да вземете максимално най-много от масажа, за да бъде той наистина терапевтичен и полезен и да можете да му се насладите изцяло, вие следва да бъдете възможно най-отпуснати и релаксирани по време на терапията. Не трябва да се въртите, да приказвате непрекъснато, да се смеете, да се надигате от кушетката, да напрягате врата си, което обикновено се случва, когато масажите се изпълняват едновременно. Ако вие правите това по време на масаж, от него няма да има никакъв ефект - нито ще успеете да се съсредоточите върху ползите от него, нито пък ще можете да говорите с терапевта си за силата на натиска, за местата където изпитвате болка или напрежение и ще пропуснете цялата терапия. Още повече - щом нямате никаква полза и ефект от масажа, най-вероятно ще помислите, че ние не сме изпълнили задълженията си към вас професионално със съответните грижа и внимание.

  • Нашите масажи са съсредоточени върху ползите от терапията, върху подобряването на вашето здраве, енергия и хармония. Ако сте били при нас преди, знаете че разговаряме с вас относно вашите здравословни проблеми, притеснения и болежки, за да можем да насочим терапията към тях максимално най-добре. Не всеки се чувства комфортно да сподели това пред партньора си.

  • Често хората заспиват по време на масажа. Целта е да се отпуснете, а не да разговаряте, за което ще имате предостатъчно време след масажа.
© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Дължите си момент хармония
Чуйте мъдрия език на тялото си
Намерете здравето и баланса
Запишете час сега