ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкИнтересноПърви път?Масаж тестЕтичен кодексКонтактиЗа нас

Напрежението е това, което мислиш, че трябва да бъдеш. Релаксацията е това, което си.

~ Китайска поговорка

Релаксиращ масаж | София

Релаксиращ антистрес масаж за спокойствие и хармония

Успокой ума

Блажено отпускане с натурални студено пресовани масла, покой на мислите, почивка за всяка клетка, нежна музика, която гали слуха, ненатрапчиво докосване, което преражда. Релаксиращ масаж в Падмалая е отпътуване от света на стреса, душевния дискомфорт, напрежението и умората към собствената ви красива вселена от чувственост, мир, отдих и отмора - спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание.

Релаксиращият масаж е лек, деликатен и приятен. Този антистрес масаж - използва по-меки масажни техники, които освобождават физиката и съзнанието от натрупаното напрежение. 

Релаксиращ масаж | Център за масаж Падмалая, София
Релаксирай тялото
Какво още да видите
Откровено за стреса

С обич към тялото

Откровено за стреса Виж повече
Добави още...
Комбинирани масажи Виж повече
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...
Кой масаж Е за мен?

Направи теста и разбери повече

Виж повече

Какво е релаксиращ масаж?

Замисляли ли сте се някога какво е истински релакс? Представете си как влизате в свят, където хаосът на живота просто изчезва, където тялото и умът ви са обгърнати с такава изисканост, че стресът и напрежението се разтварят в чисто спокойствие, като сън в прохладна лятна нощ. Добре дошли в света на релаксиращия масаж – изживяване толкова трансформиращо, че ще ви остави жадуващи за още.

Древната Тайна на блаженото спокойствие
Изкуството на масажа е толкова старо, колкото и самата цивилизация. Древните гърци, римляни и китайци са знаели защо нещо, което ние често забравяме в нашия съвременен, забързан живот: дълбоката лечебна сила на докосването и вътрешния мир на мисълта. Те са използвали масажа, за да подмладяват войните, да успокояват духовете на най-великите мислители и да възстановяват баланса между тялото и ума. Днес сме усъвършенствали тези древни техники в изискано изживяване, предназначено да ви донесе максимална релаксация и благополучие.

Защото вие го Заслужавате
Може би смятате, че масажът е лукс или просто удоволствие, което можете да отложите за някой по-свободен ден. Да бъдем честни – животът е стресиращ. Постоянните изисквания на работата, семейството и социалните ангажименти могат да ви оставят изтощени и претоварени. Но ето каква е истина: не е нужно да живеете така. Вие заслужавате почивка. Замисляли ли сте се някога да натиснете паузата на живота си, да спрете времето и да избягате от непрестанното напрежение на ежедневието? Представете си място, където можете да направите точно това – убежище, където стресът изчезва, напрежението се разсейва и спокойствието е навсякъде около вас.

Стресът е тихият саботьор, който се прокрадва ден след ден в живота ви и нанася щети на тялото и ума. Той стяга мускулите ви, замъглява преценката ви, нарушава съня ви и отслабва имунната ви система. Ако не се контролира, хроничният стрес може да доведе до здравословни проблеми. Затова е от съществено значение да си вземете почивка. Релаксиращият масаж не е просто лукс, а необходимата пауза, която позволява на тялото и ума да се рестартират. Като отделите време за почивка, не само инвестирате в моментното си благополучие, но и предпазвате бъдещето си здраве. Не чакайте стресът да вземе своя данък – вземете контрола над здравето си и се насладете на заслуженото спокойствие и възстановяване още сега.

Вие заслужавате да се чувствате невероятно. Вие заслужавате спокойствие за ума, почивка за тялото и усещане за блаженство и лекота. Вие заслужавате релаксиращ масаж.

Какви са ползите от релаксиращ масаж?

Ползите, които не можете да игнорирате:

Довиждане стрес: Представете си как всяка капка стрес изчезва от тялото ви. С всяко професионално докосване ще усетите как слоевете напрежение се изчезват, заменени от дълбоко чувство на мир и спокойствие. Това не е просто приятно усещане – това е възстановяване на вашето вътрешно равновесие. Релаксиращият масаж активира парасимпатиковата нервна система, която помага за намаляване на нивата на кортизол и освобождава ендорфини - естествените "хормони на щастието". Това води до усещане за дълбок мир и спокойствие, което остава дълго след масажа.

  • Облекчаване на напрежението: Независимо дали страдате от хронична болка или мускулно напрежение, релаксиращият масаж може да извърши чудеса. Терапевтите знаят точно как да адресират тези проблемни зони, облекчавайки дискомфорта и възстановявайки мобилността ви.
  • Подобрена циркулация: Подобреното кръвообращение означава по-добро доставяне на кислород и хранителни вещества до мускулите и органите. Подобреното кръвообращение означава по-бързо възстановяване от тренировки и наранявания, и естествен блясък за кожата.
  • Повишаване на имунитета:
    Редовният масаж стимулира лимфната система, която играе ключова роля в детоксикацията и имунната функция. Чрез стимулиране на лимфния поток, масажът подпомага тялото в борбата с инфекции и подобрява общото здравословно състояние.
  • Подобряване на съня: Борите ли се с безсъние? Релаксиращият масаж може да бъде вашият билет за страната на вълшебните сънища. Дълбокото спокойствие, което ще изпитате, помага за регулиране на съня, което обещава да се събудите освежени и готови да завладеете новия ден.
  • Повдигане на настроението: Има причина хората да казват, че се чувстват „на седмото небе“ след масаж. Освобождаването на ендорфини и серотонин по време на масажа може значително да подобри настроението ви, борейки се с тревожността и депресията. Това е вашият шанс за емоционален и психически рестарт.

Заповядайте на релаксиращ масаж

Каним ви не просто да запишете масаж; а да трансформирате деня си. Това не е просто масаж. Това е убежище в забързания свят. Изживяване, което обещава не само да ви отпусне, но и да ви възроди. Време е да поставите себе си на първо място. Време е за почивка, а тя е само на едно обаждане разстояние. Спокойствието и хармонията са най-важните съставки на доброто здраве, омиротворения ум и щастливия живот. Вие го заслужавате!

Полезен съвет: За да се насладите напълно от ефекта на релаксиращият масаж, който може да трае до няколко дни, не планирайте непосредствено след него забързани, шумни или изпълнени с адреналин или напрежение дейности.


Сподели

Цени на Релаксиращ масаж
Релаксиращ масаж

Помага за подобряването на съня, облекчава схванатите мускули, елиминира депресията, подобрява метаболизма, повишава доброто настроение.

60 мин. - 85 лв.
80 мин. - 100 лв.
Цени на комбинирани масажи и терапии
Комбиниран масаж - Релакс

Релаксиращ масаж + Рефлексотерапия - масаж на стъпала.

90 мин. - 125 лв.
Още масажи от тази категорияОще Релаксиращи анти-стрес масажи
Масаж на терапевта
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Виж повече
Терапия с вендузи
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Виж повече
Лимфен дренаж
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
Дълбокотъканен масаж
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Спортен масаж
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
Виж повече
Възстановителен масаж
Възстановителен масаж София
Виж повече
Озонов масаж Релакс
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Виж повече
Японски авторски масаж
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Виж повече
Гуаша - Китайски
Гуаша - Китайски лечебен метод
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Специализиран за крака
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
Виж повече
Терапевтичен с озон
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
С магнезиево олио
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Виж повече
Масаж с етерични масла
Ароматерапия
Виж повече
Лечебен масаж
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Виж повече
Подмладяващ лифтинг
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече
Масаж на лице и деколте
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
Топли вулканични камъни
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Морска терапия
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Виж повече
За Него и за Нея
Масаж за двойки в София.
Виж повече
Частичен на гръб
частичен масаж на гръб | София
Виж повече
Ломи Ломи - Хавайски
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече