Запишете час сега

Бъдете доволни от онова, което имате: радвайте се на нещата такива каквито са. Когато осъзнаете, че нищо не ви липсва, целият свят ще е ваш.

~ Лао Дзъ

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Шиацу масаж

Източни терапии

Шиацу масаж

„Шиатсу“ в буквален превод означава метод на лечение посредством натиск с пръсти, където „ШИ“ е „пръст“, а „АТСУ“ е „натиск“.

Свойствата на този прекрасен и въздействащ масаж можете да опитате сами като гости на „Padmalaya“, но ето каква е дефиницията на японското министерство на здравеопазването за него:

„Техника която, чрез приложение на натиск с палци и длани върху определени точки по тялото, коригира дисхармонии във функциите на организма, поддържа и подобрява здравето, облекчава страданието при различни болести и активира капацитета за самолечение на тялото. Няма негативни странични ефекти.“

Шиацу масаж - има за цел да отстрани препятствията, които блокират притока на енергия през меридианите на тялото. Така техниката спомага за възстановяване на баланса на енергията в цялото тяло и нормализира бързо и ефективно възможните напрежения в мускулите и органите.

Шиатсу влияе върху функциите на дихателния апарат и състоянието на кожата, подобрява кръвообръщението и еластичността на мускулите, като намалява напрежението и болката в тях. Успокоява нервната система и я тонизира.

Техниката подобрява равновесието на тялото и костната система, улеснява процесите на храносмилателната система и функциите на жлезите с вътрешна секреция.

Масажът шиацу се изпълнява на земя, върху специална постелка. На масажираният се дават удобни за процедурата дрехи. Понякога по време на Шиацу масаж, освен пръсти терапевтът използва и лактите, коленете и стъпалата си, с които упражнява натиск върху точките по тези меридиани. За да се стимулира допълнително способността на организма да се самолекува и за да подсили имунната система на пациента, се работи и върху области от тялото, които са разположени в съседство на тези точки.

Шиацу стимулира освобождаването на ендорфини, активира имунната система и помага на тялото да се бори с болестите. Техниката може да се използва при наличието на разнообразни здравословни проблеми. След Шиацу сеанс пациентите изпитват дълбоко спокойствие и задоволство и се чувстват напълно отпуснати.

Цена на масажа: 60 мин. - 60 лв. / 80 мин. - 80 лв.


Шиацу масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

« Обратно

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега