Не отивай там, където пътят може да те отведе; вместо това иди там, където няма път и остави следа.

~ Ралф У. Емерсън

Романтичен подарък за любимия човек

Романтични идеи за истински обичаните хора

Как да кажем „обичам те“ в ежедневието, в дребните неща, в непретенциозното общуване? Как да направим деня на партньора ни по-усмихнат, приятен и влюбен? Как да направим романтичен подарък за любимия, като жест и грижа за него? Вижте някои от най-романтичните идеи и романтични подаръци, които поддържат любовта нежна и вдъхновена всеки ден.

Идеи за романтични подаръци. Подарък за любимия човек.
Грижа се за теб
от БлогаРазгледай още...

Енергийните блокажи

Застоялата енергия - да изчистим живота си

енергийните блокажи
избрано на фокус
Виж повече
Още статии
идея за оригинален подарък на мъж. идея за оригинален подарък на жена.

23 идеи за оригинален подарък

Подарък за мъж или подарък за жена

Виж повече
Благодарствен подарък. Подарък за благодаря за лекар, учител, родител, приятел, шев.

Казахте ли днес благодаря?

Най-хубавото благодаря

Виж повече
оригинални коледни подаръци

Идеи за коледни подаръци

Коледен подарък, който всеки може да си позволи

Виж повече
Как зодиите отиват на масаж. Масагж според зодията | Център за масаж Падмалая, София

Как зодиите отиват на масаж

Масаж според зодията

Виж повече

Как да направя романтичен подарък? Подарък за любимия. Подарък за любимата. Романтични идеи.

РОМАНТИЧЕН ПОДАРЪК ЗА ЖЕНА или РОМАНТИЧЕН ПОДАРЪК ЗА МЪЖ

Нашите клиенти са истинското ни вдъхновение да се развиваме и подобряваме нивото на масажните терапии, които предлагаме. Те и тяхната любов един към друг, загрижеността им и отношението към любимия човек и желанието им да си подарят романтичен подарък ни подтикват да ставаме все по-добри в работата си и да я чувстваме като истинско удоволствие и призвание.

За нас е несравнимо приятно, когато нашите клиенти запазват час за масаж не за себе си, а за най-скъпите си същества като подарък за любимия, като жест и грижа за тяхното здраве, психически и физически комфорт. Ние посрещаме ангажирани и динамични работещи хора на всякакви възрасти, които се нуждаят от презареждане и повече енергия, майки на малки деца, изтощени от ежеминутното внимание, което изисква всяко бебе, преуморени от работа бащи, които имат нужда от тонус и почивка, активни професионални спортисти гонещи високи стартове.

Център за масаж „Падмалая“ е изцяло на разположение, когато търсиш романтични идеи за подарък за любимия човек, когато искаш да изразиш своята любов и привързаност към партньора си, когато искаш да му дадеш разбиране, специално отношение и внимание, когато искаш да му подариш масаж, защото вярваме, чеМасажът е грижа, а грижата е любов.

Романтичен подарък за нея или романтичен подарък за него

Подарявайки масаж, ти даваш на половинката си концентрирано удоволствие, релакс и радост. Масажът подхранва емоциите и чувствата. Той изчиства мислите от всичко негативно, прогонва стреса и тревожността и дава на тялото нови сили и енергия за повече наслада и споделеност. Помогни на партньора си да релаксира след напрегнатия ден, от безкрайните ежедневни предизвикателства, от грижата за децата или новороденото ви бебе.

В зависимост от конкретните нужди, можеш да избереш за подарък за любимия човек – оздравителна, релаксираща или източна терапия, направена професионално и с отношение от терапевтите в център за масаж „Падмалая“. Остави твоето съкровище в нашите ръце, а ние ще ти го върнем освежено, озарено и по-влюбено от всякога.

Романтичен подарък за жена или романтичен подарък за мъж

Масажът като подарък за любимия е прекрасен романтичен жест, за който не са нужни дълги обяснения и думи. Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Как да покажем „обичам те“ в ежедневието, в дребните неща, в непретенциозното общуване?
Как да поглезим партньора си и да направим деня му по-усмихнат, приятен и влюбен?
Ето още няколко доказано работещи идеи, когато искаш да си романтичен.

10 РОМАНТИЧНИ ИДЕИ, КОИТО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ - ВИЖТЕ КАК ДА ЗАПАЗИТЕ РОМАНТИКАТАВ ЕЖЕДНЕВИЕТО

1. Покажи, че мислиш за любимия човек
Никога не подценявай силата на спонтанния смс или бързото позвъняване по телефона.
По някое време през натоварения работен график, в най-неочакван момент, едно простичко, но сърдечно съобщение може да бъде светлия лъч в ужасно натоварения ден и да го зареди със усмивки и настроение; Нали искаш твоята половинката да се чувства обичана и специална, независимо че не сте непрекъснато заедно? Тогава какво чакаш? Пробвай някой от тези:

„Благодаря ти, че ме обичаш!“

„Снощи беше невероятно!“

„Щастлив/а съм, че те имам до себе си.“

„Благодаря, че ме подкрепяш.“

„Гордея се с теб!“

„Обичам да сме заедно.“

„Нямам търпение да те видя.“

„Вдъхновяваш ме.“

„Обичам те заради това, което си. Нямам нужда от други причини.“

„Обзалагам се, че в момента изглеждаш секси. Зарязвам всичко и идвам при теб.“

„Да те обичам е толкова лесно.“

„Всеки ден се влюбвам в теб. Отново и отново.“

„Ти ме правиш по-добър човек.“

Да се обадиш по телефона, за да кажеш просто „обичам те“ или „обаждам ти се само за да чуя гласа ти“ би било истински съвършено и може буквално да преобърне деня и да го зареди със щастие, звън на фарфари и звезди в очите. Любовта няма нужда от много думи. Тя е безценен дар, който трябва да бъде наричан по име и споделян с партньора – искрено и от сърце.

2. Прегърни и целуни половинката си без явна причина
Да крием физическия израз на чувствата си е толкова демоде. Прегръдките облекчават стреса и напрежението и засилват имунната система – това е чисто здравословно, а иначе изпълват тялото с тонове топлина и любов, която може да разпали истински пожар от страсти. Прегърни половинката си за лека нощ или добро утро, докато пазарувате в магазина, гледате някой филм, обсъждате деня или приготвяте нещо за хапване, а след това я целуни… храната може да почака.
Или пък изтичай и я посрещни на вратата – прегърни я силно, когато се прибира от работа. Това би бил перфектния завършек на работния ден.

3. Изненадай го/я с нещо мило и лично
1. Направи закуска от любимите ви палачинки и я сервирай в леглото.
2. Прибери се по-рано от работа и сготви любимото ястие на твоя човек, измий чиниите (или го отмени в нещо, което той/тя не обича да прави).
3. Сложи любовна бележка в джоба на якето му, или напиши на огледалото в банята: „ти си най-прекрасното нещо в живота ми“;
4. Приготви вкусен домашен обяд и изпечи домашни хлебчета с формата на сърца. Аранжирай с панделка и любовна бележка и го изненадай в офиса.
5. Купи любимите му бонбони или сладолед ей така, без повод.
6. Покани я на танц в хола, като пуснеш любимата ви песен.
7. Организирай Кариоке за двама като подготвиш плейлист с любими песни.
8. Приготви топла вана с ароматни масла и розови листенца.
9. Организирай филмова вечер с домашна пица и вкусни курабийки.
10. Направи къмпинг в хола с крепост от одеяла. Нареди вътре възглавници, сложи нощна лампа или вземи фенерче и покани партньора си на забавно парти изпълнено с вълнуващи детски истории, които да разкажете един на друг.
11. Заведи я на любимите ти места – да споделиш важните за теб места в живота ти без значение дали това е твоето тайно кътче или семейният ви ресторант, показва доверие и сериозно отношение.

Не пести от изобретателност. Не е нужно да бъде сложно или да струва скъпо. Любовта означава да искаш да даваш повече, да създаваш усмивки и сълзи от радост. Има ли нещо по-прекрасно от това?

"Само вие занимавате ума ми, а той не иска да се занимава с нищо друго освен с вас"
~ Конгрийв

12. Отдели време и напиши любовно писмо.
Любовните писма са елегантен начин за изразяване на любовта, доказал се през вековете - истински, стилен и силно впечатляващ и днес.
В интервю с AARP Джордж Клуни споделя, че вярва в значението на любовните писма и едно от нещата, които му доставят голямо удоволствие е да напише любовно писмо на жена си Амал, което оставя за нея на бюрото й. Тя пък пъха отговора си под възглавницата му.

4. Обуй си новите джинси или сложи онази секси тениска, когато излизате заедно
Да се грижим за външния си вид е знак на уважение към половинката. Много хора с дълги връзки като че ли забравят за това и силно неглижират начина, по който изглеждат. Всички, и жените и мъжете, обичаме да виждаме партньора си красив и стилен. Любовта минава не само през стомаха, но и през очите. Обличай се добре винаги, когато се появявате някъде заедно, накарай любимия човек да се гордее с теб. Това би означавало да се гордее със собствения си избор.

5. Намери време само за вас
Може би и двамата сте заети и работите много, може би в семейството ви има деца, които отнемат цялото ви време, може би съществуват още ред причини, заради които сте на път да забравите какво е да сте истински заедно – без никой друг както едно време. Не го допускай. Организирай кратка екскурзия само за теб и твоята любов или екзотичен уикенд някъде наблизо, или вечеря в любимото ви бистрó.
Дръжте се за ръце като тийнейджъри, говорете си откровено, смейте се и за миг забравете цялата сериозност на битието, проблемите и заобикалящата ви реалност. Това ще освежи отношенията ви и ще зареди любовта с нова енергия.

6. Помни важните дати
Датата на първата ви среща, датата на първата целувка, първото „обичам те“… годишнини, рождени дни. Тези неща е хубаво да се помнят. Те са още един повод да празнувате любовта и живота си заедно. Да помниш важните и за двама ви дати е знак за почитане на партньора и общия ви път. Вземи хубаво вино и ягоди, пусни любимата ви песен, запали свещи, седнете на пода и направете момента незабравим. Общите спомените дават устойчивост и здрава основа на връзката и подкрепят любовта.
Можеш да планираш 12 срещи през годината - по една за всеки месец, на вашата дата. Така без значение колко сте заети, ще имате ваше правило за романтична среща поне веднъж в месеца, на която да се насладите на време само за вас. Ако обичате вечеря навън, можете за всяка среща да пробвате различна кухня от света - европейска, азиатска, ориенталска...

7. Направи нещо тайно, щуро и неприлично само за двама ви
Какво ще кажеш за играта „Пожелай си“* или еротичен танц само за него/нея? Сбъдни тайните му желания и фантазии, направи за партньора си нещо, което ще вдигне адреналина и ще ви изчерви. Не се стеснявай, излез от зоната си на комфорт, дай свобода на въображението си. Еротиката и чувствеността са и винаги ще бъдат много важни за една връзка, а общите ви тайни ще ви освободят от задръжките и ще ви направят по-привързани един към друг.

8. Сложи обща снимка в хола
Покажи, че връзката ви значи много и е важна за теб. Избери някоя обща снимка, увековечила специален и щастлив момент за двамата, постави я в рамка и я сложи на видно място в хола. Така без много приказки ще покажеш и на партньора си и на всички близки и приятели, че това е човекът, който си избрал/а за спътник в живота, имате общо минало и си готов/а за общото ви бъдеще. Снимката показва отношение, свързаност, отдаденост и дава по-голяма сигурност в отношенията.

9. Бъди до него/нея, когато е имал лош ден
Всички имаме дни, в които нищо не върви. Изнервяме се, натъжаваме се, дори може би ставаме по-агресивни. В такива моменти не сме никак обичливи, но точно тогава имаме най-голяма нужда от любов, подкрепа и рамо до своето. Когато това се случи, бъди до половинката си. Не е необходимо да говорите, не е нужно да съдиш или анализираш. Докосвай, обичай, прояви загриженост без приказки и думи. Нека усети, че разбираш, че си до нея и на нейна страна. Тя ще го оцени и ще бъде благодарна за жеста.

10. Организирай "Лов на съкровище" с подарък
Всички знаем колко са забавни "Еscape стаите. Подобно на загадките в тях, можеш да направиш собствен куест за покоряване на съкровище. Превърни поднасянето на подаръка в забавна игра, като подготвиш карта и различни улики за намиране на подаръка в къщи. Всяка една улика води до следващата и така до намиране на голямата награда - подаръка. Развихри въображението си - можеш да използваш бележки, картинки, предмети, аудио подсказки, невидимо мастило, таен шифър, пъзел... Ако имаш време нарисувай карта и разбира се не забравяй за подарък, който е съкровището.
Ако искаш благодарствени целувки, Ваучер за масаж от Padmalaya е чудесна идея за подарък за любимия мъж или подарък за любимата жена, с който ще покажеш, че неговото или нейното здраве е приоритет за теб.

*Играта „Пожелай си“
Нарежи лентички от лист А4 или използвай малки квадратни листчета. Нека всеки от вас напише на листчета своите желания като започне с „Бих искал/а да……………“
Сгъни листчетата, разбъркай ги и ги пусни в буркан или кутия. Теглете всеки ден по едно листче и осъществявайте по едно желание всеки ден или пък всяка седмица, ако то е свързано с пътуване или повече време, с което разполагате само през уикенда. Вие сами определяте правилата. Важното е да се забавлявате и да поддържате романтиката и любовта.

Всички видове масажи на „Падмалая“ можеш да видиш тук: https://www.padmalaya.bg/masaji-v-sofia/

За информация и запазване на час: 088 333 16 17

© Център за масаж Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Сподели