Запишете час сега

Да живееш пълноценно означава да изяждаш парче хляб и купичка ориз с пълно съзнание и да гледаш навсеки залък като на дар от Вселената.

~ Тик Нят Хан

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Подарък за Осми март

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ 2019.
Оригинален подарък за осми март за вашата любима, майка, близка или приятелка. Най-хармоничният подарък за жена в най-женският месец от годината! Подарете здраве, емоция, грижа и красота, хармония и баланс за тялото и душата! Промоцията важи от 1-ви до 10-ти март.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Понякога просто имаме нужда от един масаж

Всеки, който се е докоснал до силата на масажа знае как чрез него се възстановяват жизнената сила и енергия, как се премахнат умората, стреса и напрежението. И тъй като сме пристрастни, веднага сме готови да ви убедим в ползите от това да си подарим истински хармонизиращо преживяване.

Мислите ли, че не заслужавате да се отпуснете в опитни и грижовни ръце? Представете си, че можете да откраднете един час от забързаното си ежедневие, за да умножите радостта, спокойствието и енергията си. Точно това е ефекта от добрия масаж - да премахне целият натрупан стрес и умора, да облекчи болката и да ви отпусне.

Това се случва в резултат на умението на опитен и талантлив терапевт, който добре познава човешкото тяло и знае как да му въздейства благотворно чрез инструментите на различните видове масаж.

Масажът на цяло тяло подобрява кръвообръщението и има по-дълбок и дълготраен ефект, за разлика от частичния масаж. Достатъчно е да си позволявате такъв масаж веднъж седмично, или на две седмици, за да държите болката и стреса далеч от себе си.

Ако все пак първата болка вече е факт или сте пос стрес и напрежение, не чакайте да стане нетърпимо – тогава ще ви струва повече, без да броим нервите, безсънието и дискомфорта. Най-добре е масажите да се правят на определен интервал – вие сами можете да определите подходящия за вас. Така натрупаното напрежение напрежение се освобождава и тялото се отпуска.

Това е особено важно за хора, чийто начин на живот е свързан с обездвижване, статична работна поза, стрес, хронични заболявания на гръба, дископатии, пренапрежение, плексит, артрози, артрити, травми. Списъкът е дълъг, както и пътят до осъзнаване, че болката не е нещо, което трябва да превръщаме в част от живота си.

Най-честата причина за болката е мускулния спазъм, който се повлиява много добре от масажи комбинирани с етерични масла. А обработването на акупресурните точки, които блокират свободното протичане на енергията по меридианите допълва ефекта от масажа. Работата по съответните зони на стъпалата и дланите (рефлексотерапията) също може да облекчи болките.

Масаж при болка в гърба намалява напрежението в раменете, лопатките и врата, както и чувството за болка и дискомфорт в областта на кръста.

Масаж при стрес намалява напрежението и умората в тялото.

Магията на масажа се случва най вече чрез хармонизиране на нервната система и освобождаване на тялото от мускулно напрежение.
Освен при нужда, масажът може да бъде един чудесен старт или завършек на деня, както и приятен подарък за близък човек - какво по-хубаво от това да се подари здраве. Очакваме ви, за да се погрижим за вас и вашето тяло, така както то заслужава.


МАСАЖИ СОФИЯ, Студио за масаж Падмалая, кв. Лозенец, "ул. Крум Попов" 16

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Подари сила и енергия, подари настроение и хармония

подарък за мъж

Масажът – перфектният подарък за мъжете, които са истински ценени и обичани!

Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален мъжки подарък е трудна задача.

Вижте повече

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

От какъв масаж имаш нужда?

Масаж тест - Кой масаж е подходящ за мен?

В различните дни от ежедневието си сме в различни отношения с тялото си. Понякога сме мотивирани да го слушаме и да се грижим за него, друг път силите ни стигат единствено да се стоварим изтощени върху леглото. Кажи ни как се отнасяш към себе си, за да ти покажем как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и позитивна енергия.

Масажът е един от ефективните и приятни начини да чуем истинското си Аз, да релаксираме, да изчистим стреса и напрежението, да си върнем жизнеността и добрата физическа кондиция. Настоящият тест ще ти даде насоки как да избереш вида масаж, който най-добре ще помогне да преодолееш физическото или емоционално неразположение и заедно ще поработим върху изчистването на блокажите.

Вижте повече