Запишете час сега

Да живееш пълноценно означава да изяждаш парче хляб и купичка ориз с пълно съзнание и да гледаш навсеки залък като на дар от Вселената.

~ Тик Нят Хан

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

10 романтични жеста

Когато искаме да изразим нежност и своята най-дълбока привързаност към човека, с когото споделяме живота си, не е нужно винаги да говорим твърде много, да се обясняваме излишно или да се губим в дълги монолози. Думите са силно оръжие, но любовта е глагол и пътят ни един до друг е добре понякога да бъде постлан с уютната тишина на неочакваните романтични жестове.

Вижте още

Масаж на терапевта

Лечение съобразено с вашите специфични оплаквания и проблемни зони. Терапевтите ни ще комбинират различни ефективни и иновативни техники предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията и релаксация.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Понякога просто имаме нужда от един масаж

Всеки, който се е докоснал до силата на масажа знае как чрез него се възстановяват жизнената сила и енергия, как се премахнат умората, стреса и напрежението. И тъй като сме пристрастни, веднага сме готови да ви убедим в ползите от това да си подарим истински хармонизиращо преживяване.

Мислите ли, че не заслужавате да се отпуснете в опитни и грижовни ръце? Представете си, че можете да откраднете един час от забързаното си ежедневие, за да умножите радостта, спокойствието и енергията си. Точно това е ефекта от добрия масаж - да премахне целият натрупан стрес и умора, да облекчи болката и да ви отпусне.

Това се случва в резултат на умението на опитен и талантлив терапевт, който добре познава човешкото тяло и знае как да му въздейства благотворно чрез инструментите на различните видове масаж.

Масажът на цяло тяло подобрява кръвообръщението и има по-дълбок и дълготраен ефект, за разлика от частичния масаж. Достатъчно е да си позволявате такъв масаж веднъж седмично, или на две седмици, за да държите болката и стреса далеч от себе си.

Ако все пак първата болка вече е факт или сте пос стрес и напрежение, не чакайте да стане нетърпимо – тогава ще ви струва повече, без да броим нервите, безсънието и дискомфорта. Най-добре е масажите да се правят на определен интервал – вие сами можете да определите подходящия за вас. Така натрупаното напрежение напрежение се освобождава и тялото се отпуска.

Това е особено важно за хора, чийто начин на живот е свързан с обездвижване, статична работна поза, стрес, хронични заболявания на гръба, дископатии, пренапрежение, плексит, артрози, артрити, травми. Списъкът е дълъг, както и пътят до осъзнаване, че болката не е нещо, което трябва да превръщаме в част от живота си.

Най-честата причина за болката е мускулния спазъм, който се повлиява много добре от масажи комбинирани с етерични масла. А обработването на акупресурните точки, които блокират свободното протичане на енергията по меридианите допълва ефекта от масажа. Работата по съответните зони на стъпалата и дланите (рефлексотерапията) също може да облекчи болките.

Масаж при болка в гърба намалява напрежението в раменете, лопатките и врата, както и чувството за болка и дискомфорт в областта на кръста.

Масаж при стрес намалява напрежението и умората в тялото.

Магията на масажа се случва най вече чрез хармонизиране на нервната система и освобождаване на тялото от мускулно напрежение.
Освен при нужда, масажът може да бъде един чудесен старт или завършек на деня, както и приятен подарък за близък човек - какво по-хубаво от това да се подари здраве. Очакваме ви, за да се погрижим за вас и вашето тяло, така както то заслужава.


МАСАЖИ СОФИЯ, Студио за масаж Падмалая, кв. Лозенец, "ул. Крум Попов" 16

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Подари сила и енергия, подари настроение и хармония

подарък за мъж

Масажът – перфектният подарък за мъжете, които са истински ценени и обичани!

Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален мъжки подарък е трудна задача.

Вижте повече

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече