Padmalaya

Запишете час сега

Мъдростта е да изживееш мига. С всяка стъпка да стигнеш до края на пътуването, да изживееш възможно най много пълноценни часове.

~ Ралф Уолдо Емерсън

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Възстановителен масаж

Оздравителни терапии

Възстановителен масаж

Всеки ден нашето тяло работи за нас. То ни дава възможност да сме такива каквито сме и ни прави щастливи. Как се отнасяме ние към него? Грижим ли се да бъде във форма?

Понякога след дълъг и изтощителен ден, нашето тяло се изморява и има нужда да се презареди с нови сили и енергия, затова трябва да се грижим и ние за него.
Трябва да се храним здравословно да спортуваме и да не се излагаме на стрес.
В днешно време това обаче е почти невъзможно. Решението, което ви предлагат нашите опитни терапевти е възстановителен масаж, който балансира състоянието на тялото и възвръща работоспособността.
Когато не ви остава време да се погрижите за себе си, отделете един час и нашите терапевти ще го направят вместо вас. Независимо дали вашият организъм е бил натоварен в резултат от психичен стрес, спорт или физически труд, преумората е нещо, което не бива да подценявате.

Независимо дали имате схванат врат, болки в гърба, кръста, уморени крака или ви болят раменете и ръцете от стоене пред компютъра, с възстановителен масаж ще се премахне всяко напрежение и умора. Целта на терапевта е да премахне дискомфорта от тялото ви, като се работи локално за отстраняване на болката и напрежението, а след това и за цялостна релаксация. Ако искате да се отблагодарите на вашето тяло и то да продължава да ви прави щастливи, подарете му лечебен масаж. Отстранете всеки дискомфорт и напрежение било то психически, като стрес или физически, като болка в мускулите, гърба, врата, кръста (дископатии, лумбаго, дискова херния), болка в ставите, мускулни схващания, хроничен плексит, травми.

Масажът е един от най- добрите начини да се погрижите за себе си, да възстановите здравето си, да се освободите от напрежението и стреса.

Цена на масажа: 50 мин. - 45 лв. / 60 мин. - 55 лв. / 80 мин. - 65 лв.


Възстановителен масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

« Обратно

Подари сила и енергия, подари настроение и хармония

подарък за мъж

Масажът – перфектният подарък за мъжете, които са истински ценени и обичани!

Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален мъжки подарък е трудна задача.

Вижте повече

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

Чаят - свят на здраве и древно знание

Натурален билков чай по рецепти на Лечителя
Петър Димков

Българският народ е благословен с растения и билки. Възползвайте се от красивите тайни, които растат в нашите земи, проучени и разгадани от Лечителя и селектирани с внимание и любов в ароматен билков чай.

Вижте повече