Padmalaya

Запишете час сега

Мъдростта е да изживееш мига. С всяка стъпка да стигнеш до края на пътуването, да изживееш възможно най много пълноценни часове.

~ Ралф Уолдо Емерсън

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Възстановителен масаж

Оздравителни терапии

Всеки ден нашето тяло работи за нас. То ни дава възможност да сме такива каквито сме и ни прави щастливи. Как се отнасяме ние към него? Грижим ли се да бъде във форма?

Понякога след дълъг и изтощителен ден, нашето тяло се изморява и има нужда да се презареди с нови сили и енергия, затова трябва да се грижим и ние за него.
Трябва да се храним здравословно да спортуваме и да не се излагаме на стрес.
В днешно време това обаче е почти невъзможно. Решението, което ви предлагат нашите опитни терапевти е възстановителен масаж, който балансира състоянието на тялото и възвръща работоспособността.
Когато не ви остава време да се погрижите за себе си, отделете един час и нашите терапевти ще го направят вместо вас. Независимо дали вашият организъм е бил натоварен в резултат от психичен стрес, спорт или физически труд, преумората е нещо, което не бива да подценявате.

Независимо дали имате схванат врат, болки в гърба, кръста, уморени крака или ви болят раменете и ръцете от стоене пред компютъра, с възстановителен масаж ще се премахне всяко напрежение и умора.

Целта на терапевта е да премахне дискомфорта от тялото ви, като се работи локално за отстраняване на болката и напрежението, а след това и за цялостна релаксация.

Ако искате да се отблагодарите на вашето тяло и то да продължава да ви прави щастливи, подарете му лечебен масаж.
Отстранете всеки дискомфорт и напрежение било то психически, като стрес или физически, като болка в мускулите, гърба, врата, кръста (дископатии, лумбаго, дискова херния), болка в ставите, мускулни схващания, хроничен плексит, травми.

Масажът е един от най- добрите начини да се погрижите за себеси, да възстановите здравето си, да се освободи те от напрежението и стреса.

Цена на масажа: 50 мин. - 40 лв. / 80 мин. - 60 лв.


Възстановителен масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Крум Попов" 16

« Обратно

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега