Padmalaya

Запишете час сега

Вие сте онова, което искате да сте. Защо да продължавате да търсите? Вие сте удивително проявление. Цялата Вселена е обединила сили, за да направи съществуването ви възможно. Можете да постигнете всичко.

~ Тик Нят Хан

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Класически масаж на тяло

Релаксиращи терапии

Класическият масаж ефективно освобождава от умората и стреса и възвръща свежестта и тонуса, като отпуска напрежението в мускулите и премахва болката.

Неговото физиологично и благоприятно въздействие е научно доказано. В следствие от многократното засилване на кръвообращението, той помага на организма да отдели натрупаните в тялото токсини, което облекчава работата на сърцето и намалява кръвното налягане.

Освен това класическият масаж предизвиква реакция в централната и периферна нервна система, засилва обменните процеси, повишава циркулацията на кръвта, подобрява секрецията на биологично активни вещества и подкрепя работата на органите.

При често прилагане класическият масаж има подчертано профилактично действие, повишава имунната защита на организма по естествен път и устойчивостта към фактори с простуден и инфекциозен характер. Масажът действа отпускащо и релаксиращо, подобрява работата на вътрешните органи, намалява умората и стреса.

У нас масажът е въведен в медицинската практика през 19-ти. Преди това той се е прилагал от народните лечители. Българската система за масаж е взаимствана от шведската, немската и руската системи, благодарение на наши лекари, специализирали обучение в тези страни.

Класически масаж е препоръчителен не само, когато се появят симптоми на болка. Може и е препоръчително да бъде прилаган превантивно, така че да не ни се налага да страдаме. Той е едно чудесно начало или край на деня, тъй като зарежда с енергия, повишава жизнеността и тонуса и премахва умората и стреса.

Цена на масажа: 50 мин. - 40 лв. / 80 мин. - 60 лв.


Класически масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Крум Попов" 16

« Обратно

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега