Не отивай там, където пътят може да те отведе; вместо това иди там, където няма път и остави следа.

~ Ралф У. Емерсън

Кой масаж е подходящ за твоята зодия?

Виж как зодиите се грижат за себе си

Добре дошли в центъра за космически масажи, където звездите са подредени точно за вас и вашият зодиакален знак ни насочва как да ви разсеем от ежедневните ви грижи и да ви дарим с миг спокойствие. Гмурнете се в нашето ръководство за звезден масаж - където хуморът се среща със звездите и ние намираме правилната грижа за всеки един от вас. Това не е просто статия за масаж; това е небесен маршрут, съобразен с предпочитанията на всеки зодиакален знак. Така че, затегнете коланите и нека заедно да се впуснем в това звездно пътешествие в една Вселена на релакс, смях и космическо просветление. 

Масаж според зодията. Ко зодия какъв масаж харесва. Какви масажи харесват различните хора.
Според твоята звезда
от БлогаРазгледай още...

Енергийните блокажи

Застоялата енергия - да изчистим живота си

енергийните блокажи
избрано на фокус
Виж повече
Още статии
Антистрес масаж, релаксиращ масаж | Център за масаж Падмалая

Понякога просто имаме нужда от един масаж

Подарете си хармония

Виж повече
Романтичен подарък за мъж. Романтичен подарък за жена.

Освежи любовта с 10 романтични идеи

Романтичен подарък за жена или за мъж

Виж повече
идея за оригинален подарък на мъж. идея за оригинален подарък на жена.

23 идеи за оригинален подарък

Подарък за мъж или подарък за жена

Виж повече
Благодарствен подарък. Подарък за благодаря за лекар, учител, родител, приятел, шев.

Казахте ли днес благодаря?

Най-хубавото благодаря

Виж повече

Изборът на любим масажен център и изборът на масаж не е лесен за нито един представител на зодиакалните знаци и често се превръща в комедиен екшън с елементи на драма.

Обичаме всички зодии. Този текст е, за да се забавлявате ♥

Овни, знаем, че бързате, но намалете темпото, няма как да ви направим масаж  в движение...
Телци, имаме най-луксозните масла, подбрани само за вас...
Близнаци, обещаваме ви, че нашите терапевти могат да се справят с вашето бърборене...
Скъпи Раци, можем да ви предложим нежното докосване, за което жадувате...
Стрелци, все още няма кушетки с двигател, но пък можем да ви предложим масаж, по време на който да помечтаете за вашето средващо пътуване...

Как Овенът отива на масаж? Кой масаж е подходящ за зодия Овен?

Овенът пристига в масажното студио тичешком, в едната ръка държи телефона, в другата кафето, и преди да влезе се чуди дали да не направи още 2-3 кръгчета около сградата. С бодри подскоци се уведомява за най-тонизиращия масаж, защото думата „отпускане“ отсъства от речника му. Трудно му е да си избере от наличните масажи. Той винаги трябва да добави нещо от себе си и от нестихващата му креативност. Затова избира комбинация от спортен и дълбокотъканен масаж плюс рефлексотерапия и масаж на глава и ако може всичкото това да влезе в един час, още по- добре. Трудно го свърта на едно място и понякога пречи на терапевта, като се опитва да прави коремни преси, да се върти на кушетката или сменя позата си. По време на масажа в главата му се заформят планове за планинския маршрут през уикенда.

Енергията на Овена изглежда неизчерпаема и е истинско чудо, ако представителите на тази зодия признаят нуждата си от релаксация на тялото, преди пълното му изтощение. Обикновено им трябва доста време, докато вместят масажа в натоварения си график, но именно за тях това е чудесен начин да презаредят батериите за нов епизод от житейския екшън, в който винаги са главни герои.

Как Телецът отива на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Телец.

Телецът мудно и с претенции избира своето масажно студио. То трябва да е луксозно, уютно и да ухае хубаво. Намери ли своето местенце, той става по детски доверчив и лоялен и обича да носи подаръци на масажиста си, за да го подкупи за по-дълга процедура.
Представителите на този зодиакален знак са богове на насладата, а масажът е свещен ритуал в тяхна възхвала. Телецът харесва дългите и ароматни процедури и избира арома масаж, морска терапия или масаж на терапевта. Винаги ясно знае какво иска и не обича да му противоречат след като вече е направил своя избор. Задължително ще предпочете най-продължителната терапия - 80 минути.

Преди масажа Телецът с премрежен поглед ще похапне няколко парченца скъп шоколад, за да засили усещането от предстоящия кеф, а след това със щастлива въздишка ще се остави в ръцете на терапевта и ще се отнесе в своя свят на физическо и емоционално размазване. По някое време със сигурност ще огладнее и това може да го поизнерви. Тогава нежната музика и ароматните масла вършат работа. Телецът се храни с всичките си сетива. След края на процедурата нетърпеливо ще извади сандвич с пълнозърнест хляб от дизайнерската си чанта и ще започне да мляска с апетит.

 

Как Близнаците отиват на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Близнаци.

Когато Близнаците отиват на масаж, в главата им настъпва истинска какафония. Дали да отидат на масаж или на кино, или просто да се изтегнат на дивана вкъщи и да зяпат любимото си TВ шоу. Присъщите им двойственост и несигурност ги мятат непрекъснато в трудни и колебливи решения, особено, когато се касае до организиране на личното им време. Предварително правят много проучвания за ползите и видовете масажи и провеждат дълъг и задълбочен спор със себе си, преди да тръгнат към масажния център. През половината път се поощряват за чудесното и разумно решение, а през останалата половина търсят място с обратен завой, за да се върнат вкъщи и да пуснат една пералня, но това не си заслужава, защото са изгубили един час в креативна подготовка за тяхното излизане.

Ако успеят да стигнат до масажното студио, то задължително се тагват пред кабинета, за да кажат на всичките си приятели, че най-после са намерили време за себе си от безбройните задачи, които имат. Пристигайки застиват в ступор, чудейки се какъв масаж да изберат. В крайна сметка избират авторски масаж, защото той включва различни и повече масажни техники. Въпреки това, през цялото време не са убедени, че са направили най-подходящия избор. За собствено успокоение (и за всеки случай) и за да подхранят голямото си въображение, добавят арома и рефлексотерапия към предпочетената процедура.

Как Ракът отива на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Рак.

Ракът изчита много литература за историята, ползите и предимствата на масажа, преди да запише час за своята процедура. Той лесно влиза в света на съвършените фантазии и е много разочарован, когато очакванията му не отговарят на реалността. Способен е разплакан да си тръгне с писък, ако масажният кабинет не прилича на спалнята на Нефертити, масажистът няма осанката на египетски войн, или ароматните есенции не са извлечени от магически билки от амазонската джунгла, затова винаги избира студио, което ще отговори на неговата креативна и стилна природа.

Ракът обича всичко свързано с водата. Избира холистична морска терапия, заради аромата и усещането за океан и релакс, от които има нужда, поради дълбоката си чувствителност и нужда от почивка. Преди терапията непременно ще разкаже на терапевта новият виц, който е научил в работата, защото силното му и завидно чувство за хумор намира начин да се прояви във всяко едно начинание, с което той се захваща.

Раците са състрадателни и не се оплакват от собствените си проблеми, но искрено и от душа изживяват чуждите неволи. Затова не се учудвайте, ако по време на масаж чуете някой Рак тихичко да хлипа и въздиша. Вероятно се е сетил, че съседката е прегорила огретена за вечеря на децата и в момента съпреживява нейната несполука.

Как Лъвът отива на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Лъв.

Лъвът винаги усмихнат, бавно и достолепно влиза в масажното студио, в точно уговорения час, с героичната походка на голяма и самоуверена котка. По природа той е мил и любезен, но гневът му неспокойно дреме и е готов да изригне, ако се почувства пренебрегнат, наложи да почака малко или не се превърне в център на внимание на секундата. Лъвовете обичат да ги галят зад ушите и по лъскавата козина, затова са чести клиенти на масажните центрове.

Предпочитат сами да решават за вида и интензивността на масажа, да избират музикалния фон и етеричните аромати. Мъркат от удоволствие и не пестят комплиментите, когато усещат, че контролират ситуацията и всичко е според техните кралски желания, но ще изръмжат от раздразнение, ако масажистът ги натисне по-силно или на улицата се включи аларма на автомобил и развали рахата им.

Любимата терапия на лъва е комбинация от няколко вида масаж. Той с радост избира възстановителен масаж или масаж на терапевта в комбинация с рефлексотерапия, а когато иска да поглези сетивата си и загладената си винаги добре поддържана кожа, неговият предпочитан масаж е разкрасяващата Бюти терапия.
Ако остане доволен, неговата великодушна и щедра личност винаги ще възнагради терапевта с разточителен бакшиш.

Как Девата отива на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Дева.

Девата се носи грациозно към масажното студио с цял арсенал от помощни средства. Първо проверява за прах по мебелите и театрално бръчка нос, ако прецени, че хигиената не е изрядна. Започне ли да киха с пресилен маниер, значи е много недоволна. Преди терапията критично оглежда помещението, почиства кушетката с дезинфекциращи кърпички с аромат на лайка, а след това връчва в ръцете на масажиста специално масажно масло с противовъзпалително и антибактериално действие.

Девата няма да се отпусне, докато не подравни рамките на всички картини и не премести свещите на перфектното място, за което очаква заслужени аплодисменти. След като се увери, че всичко е наред спокойно се отпуска на кушетката с релаксиращ или възстановителен масаж, защото именно тези терапии я презареждат с нови сили и енергия за хилядите въпроси, които се нуждаят от експертното ѝ мнение. И въпреки че се опитва да се отпусне, тя не забравя да следи за времетраенето на масажа, защото при нея времето е разчетено до последната минута и подробният й план за деня, изграден със завидна логика следва добре структурирани и последователни задачи.

След края на процедурата по традиция си поръчва кафе или чай, защото тя има собствени правила. Изпива го мълчаливо и отива сама да измие чашата.

Как Везните отиват на масаж. Кой масаж е подхозящ за зодия Везни.

Везните рядко могат да бъдат забелязани в дисбаланс. Обичат да ходят на масаж, без нужда от подсещане, защото в масажното студио е тяхната стая за медиация и релакс. Те имат нужда да бъдат харесвани, затова винаги се стараят да изглеждат безукорно по артистичен и нетрадиционен начин. Ако видите стройна фигура с черна шапка, воалетка и огледални слънчеви очила с рогови рамки, която плавно се носи към близкия масажен център, бъдете сигурни, че не сте попаднали на сцена от снимките на аристократичен филм, а зодия Везни отива на масаж.

Представителите на знака търпеливо ще изчакат да бъдат повикани, но винаги ще изискват обслужване на най-високо ниво, защото това е тяхно рождено право. Те не се юркат за нищо, а хубавите неща им се случват от само себе си, затова обикновено печелят ваучери за безплатен масаж, големи отстъпки и промоции.

Везните често се колебаят какъв масаж да изберат и предпочитат терапевтът да им препоръча това, което е най-подходящо за тях. Когато все пак направят своя избор, се спират на Шиацу, Тай масаж или релаксиращ масаж, защото са привлечени от екзотиката, дори когато тя е част от релаксираща процедура.

Как Скорпионът отива на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Скорпион.

Мистиката и езотериката привличат Скорпиона като магнит. Неговото любимо масажно студио е с тъмни прозорци, черни и червени свещи по пода, загадъчни руни по стените и огромно инкрустирано с екзотични камъни огледало на тавана. „Окултно“ е тяхната парола за света на просветените. Вместо релаксираща музика предпочитат напевна готическа меланхолия или шум от дъждовни капки, примесени с песента на морски сирени.

Скорпионът по природа е мълчалив и затворен, но притежава изключителен вкус. Харесва тай масаж, шиацу и дълбокотъканен масаж, които редува или с вендузи или с рефлексотерапия, за да поддържа баланса и силата на енергията си. Тайната на перфектната терапия е да не му говорите, да не му задавате въпроси или да не го разсейвате по време на процедурата. Ако някой се опита нетактично да прекрачи границите на личния му свят, Скорпионът извива застрашително жилото си и е готов да го забие където му попадне. Скорпионът не споделя лесно нито емоциите си, нито прави комплименти. Никога не е ясно дали е доволен от услугата и направения масаж. Ако е доволен ще позвъни отново, без да дава обещания. След края на масажа той безмълвно облича кожения си шлифер се качва в спортният си кървавочервен автомобил.

Как Стрелецът отива на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Стрелец.

Стрелецът е неуморим оптимист, затова отива на масаж без запазен час. Той е със завиден късмет и обикновено се случва така, че има свободен терапевт. Ако все пак графикът е запълнен и се налага да изчака, Стрелецът, с чаровна усмивка и без капка разочарование, напуска студиото и с танцова стъпка отива до най-близката поляна, където убива времето, докато бере маргаритки и храни птичките. После се връща в масажния център и с непринуден плам в очите подарява пъстрия букет на любимия си масажист.

Стрелецът предварително е проучил ползите на всяка една терапия и дори терапевтът може да завиди на знанията му относно качествата на всяко едно етерично масло. Той винаги е щастлив, независимо дали е избрал релаксиращ, дълбокотъканен масаж, или арома масаж или студиото е в почивка. Без значение, че до масажния център правят ремонт или съседите разбиват банята си с флекс, представителите на тази зодия могат да видят хубавото във всичко и да извлекат най-доброто за себе си. Разбира се след процедурата няма да забравят да позвънят на шумните съседи, за да им изчетат една дълга морална лекция при това с извадки от закона (Стрелците винаги са компетентни по всички въпроси), затова как шума нарушава здравословните условия на живот на околните.

Как Козирогът отива на масаж. Кой масаж е подхоящ за зодия Козирог.

Козирогът е физически и емоционално устойчива зодия и рядко признава, че има реална нужда от релаксация. По-често посещава студиото за масаж заради престижа или защото секретарката му е включила процедурата в дневния му график. Когато това се случи, влиза авторитетно в масажния център, говорейки по мобилния си телефон, с отворен лаптоп в едната ръка и папка с документи в другата. Винаги е там 15 минути по-рано, тъй като е много дисциплиниран и отговорен към поетите ангажименти.

Представителите на зодията са работохолици и ако не водят важен конферентен разговор с Китай по време на масажната терапия, то със сигурност след края на процедурата ще предложат впечатляващ план за разширяване на бизнеса с конкретни предложения и подточки.

Козирозите са суетни. Те винаги търсят съмишленици за своите „грандиозни проекти“. Не е очудващо, ако по време на масажна терапия не спират да бърборят за своя идея, визия за бъдещето или кауза. За тях перфектния масаж е класически, защото вярват, че класиката е признак на класа и стил. Ако случайно се чувстват отпаднали или уморени, ще изберат масаж с вендузи, защото почитат древните традиции и изпитаните с времето методи. Към по-модерните терапии те се отнасят мнително и с известна доза консерватизъм.

Как Водолеят отива на масаж. Кой масаж е подхоящ за зодия Водолей.

Водолеят носи своята носталгия навсякъде със себе си. Тези меланхолични поети живеят в света на интелекта и интелигентността, a това ги прави изключително разсеяни. Много е вероятно да забравят деня и часа на масажа си, дори и да си сложат „напомняне“ на телефона. Когато успеят да стигнат до масажния център, прекрачват прага му, рецитирайки стихове на Шарл Бодлер и носят китка уханен здравец за най-красивата рецепциониста. Те винаги са възпитани и любезни. Не се вълнуват от нуждите на тялото и предпочитат масаж, който ще докосне душата им и поне за малко ще ги отнесе далеч от изменчивата и непостоянна реалност и ще им даде възможност да се отдадат тихо на своите философски размисли.

Предпочитат релаксиращ масаж, масаж на терапевта и рефлексотерапия – все процедури, които докосват нежните струни на водолейската душа. Представителите на зодията изглеждат замислени преди, по време и след масажната процедура, но в сериозността им има някакъв вселенски оптимизъм, а въздишката им често замества „Благодаря“. Много е възможно след масажа да са толкова отнесени, че да забравят чантата или якето си в студиото, но когато се върнат след ден-два, ще се сетят да запишат и час за ново посещение, който по всяка вероятност отново ще забравят да спазят.

Как Рибите отиват на масаж. Кой масаж е подходящ за зодия Риби.

Рибите плахо и мълчаливо надзъртат през прозореца на масажния център. Понеже на стъклото е залепен рекламен стикер и не могат да видя нищо, те сядат на тротоара, интуитивно затварят очи и се опитват да задействат силните си ясновидски способности, за да разберат дали има свободни часове.
Ако предварително са записали час, ще отидат половин час по-рано, тъй като обичат да се чувстват специални и разговорът преди масажа е много важна част от цялата процедура. За Рибите енергията на студиото и тази на самият терапевт са не по-малко важни от самата процедура.

Тъй като животът им е сложен и често се претоварват, те търсят нещо което да ги балансира емоционално. Представителите на зодията често ще предпочетат Гуа-Ша масаж. От него може да леко да ги заболи, но те вярват, че болката е част от процеса на еволюция и стоически търпят. След края на тази терапия се чувстват като преродени и пречистени от физическите и емоционални токсини. Рибите имат голямо сърце и ако са доволни от процедурата, задължително ще оставят положително мнение във фейсбук.


© Център за масаж Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Сподели