Запишете час сега

Усмихнете се в мига, в който се събудите. Това е усмивка на просветление. Осъзнавате, че започва нов ден, че животът ви предлага 24 чисто нови часа за живеене, а това е най-ценният дар.

~ Тик Нят Хан

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Спортен масаж

Оздравителни терапии

Спортен масаж

- подходящ за всеки, не само за професионалните спортисти, а и за хора, които поддържат добра физическа форма, както и за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и да ги подготви за поредния активен ден.
Спортният масаж премахва умората, намалява напрежението и подобрява гъвкавостта на мускули и стави; подобрява кръвообръщението и лимфопотока.

Видове спортен масаж

Подготвителен масаж: най- често се прилага преди състезание или физически упражнения. Целта е да се преодолеят неприятните предстартови състояния на организма, като се тонизира и успокои тялото. В зависимост от индивидуалните нужди, мускулите се загряват и отпускат, болката се облекчава и се постига максимална готовност, с цел предпазване от травми и нараняваня.

Възстановителен масаж: най- често се прилага след тренировка или състезание, или по време на почивките.
Възвръща силата и премахва умората, възстановява жизнените функции, намалява мускулното напрежение.
Такъв масаж може да бъде пълноценен завършек на вашата тренировка.

Ефективността му е толкова висока, че се практикува не само от спортисти, но и от всички хора, които имат нужда от бързо и ефикасно възстановяване на хармонията и енергията. Силният му благотворен ефект се дължи на премахването на мускулното напрежение, отпускането и хармонизирането на нервната система и цялостното състояние на организма. Този масаж е особено полезен за спортисти или хора, които са изложени на трайно физическо напрежение. Той може да бъде прилаган, както като превенция, така и в случаи на натрупана голяма умора в организма. Препоръчваме го като чудесен подход за възстановяване на мускулатурата след продължително натоварване.

Тренировъчен масаж: този вид масаж може да се прави в почивните дни или когато няма възможност за провеждане на тренировка поради контузия или други занимания.
Масажът е едно от основните средства в спортната тренировка. Основната му цел е спортиста да постигне максимално високи резултати за най- кратко време.

Масаж при спортни травми и заболявания:
Този масаж е индивидуален и зависи от травмата или заболяването.
Масажът се прилага като помощно средство за възстановяване на организма, а също и за профилактика. Целта на масажа е да се премахне болката, да се намали отока, да се ускори регенерацията и възстанови функцията на опорно-двигателния апарат.

Цена на масажа: 60 мин. - 70 лв. / 80 мин. - 90 лв.
Спортен масаж плюс рефлексотерапия (масаж на стъпалата) - 90 минути - 100 лв.

Спортен масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

« Обратно

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега