Запишете час сега

Понякога най-важната част от целия ден е почивката, която си взимаме между две вдишвания.

~ Ети Хилесум

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Озонов масаж Релакс

Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж с озонирано масло. Озонотерапия за една истинска почивка.

Дишай с цялото си тяло - Доза концентрирано здраве и наслада с аромат на прераждаща пролетна буря

Въздушно докосване, което гали кожата и я зарежда с успокояващата енергия на висококачествените озонирани масла. Изтънчен ритуал, при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични екстракти от маслина и портокал, обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят нормалния мускулен тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия и нервно напрежение, запазват еластичността на епидермиса и предотвратяват появата на стрии и целулит. Терапията с озон Релакс в масажен център Падмалая е заслужена почивка за всяка клетка - тя пречиства, подмладява, регенерира и релаксира кожата, мускулите, костите и ставите като набавя жизненоважен кислород - основното хранително вещество за човешкото тяло.

С озонотерапията Релакс кожата вдишва концентрирано здраве, възвръща красотата си и засиява, а духът е прероден и изпълнен с жажда за живот, радост и наслада. Озоновият масаж в Падмалая е блажена почивка в прегръдката на аромат с кристално чист въздух след пролетна буря, примесен с неустоимия дъх на маслина и портокал. Масажните техники са меки и деликатни като полъх на прохладен вятър, защото нашите терапевти използват професионални похвати с терапевтичен и успокояващ антистрес ефект, с цел да тонизират организма и да облекчават неразположенията без силен натиск и болка.

Портокаловата есенция в масажното озоново масло видимо заглажда кожата с целулит и предотвратява образуването на стрии. То балансира кожното Ph, подобрява еластичността, подхранва суха, напукана и груба кожа, балансира нервната система и е подходящо при стрес, тревожност и депресивни състояния.

Маслиновите екстракти в озонираното масло съдържат висока концентрация на витамин Е, предотвратяват изсъхването на кожата и образуването на бръчки, стимулират кръвообращението, засилват имунната система, имат подхранващ и противовъзпалителен ефект.

Продуктите с озон, включени в масажната терапия Релакс на студио Падмалая, са разработени по съвременна иновативна технология, която използва неоползотворения потенциал на озона и работи с най-модерното научно познание за терапиите с озонирани ароматни масла, както и тяхното полезно въздействие върху човешкото тяло. Действието на озонираното релакс масло продължава до 8 часа след нанасянето му. Всички компоненти са само с естествени съставки и не съдържат консерванти.

Озонираните масла се създават чрез насищане на растителни масажни есенции с газообразен озон. Високо концентрираните масажни продукти с озон в масажен център Падмалая са от най-висок клас и притежават високи бактерицидни свойства и регенериращи ползи. Използвани за локално въздействие, те подобряват микроциркулацията, насищат тъканите с кислород, притежават т. нар „ефект на барокамера“ и имат противовъзпалително и антибактериално действие. Озонът притежава общо имуностимулиращо действие, бори се със свободните радикали и предпазва организма от преждевременно стареене.

Масажен център Падмалая предлага висококачествени озонирани масла за домашна грижа, които пренасят свежестта на пролетта, релакса и зареждащата сила на озоновите молекули у дома, като поддържаща терапия и грижа за здравето. Дишай с цялото си тяло. Наслади се на свежестта на живота без физически и емоционален стрес.


Цена на масажа: 60 мин. - 75 лв. / 80 мин. - 95 лв.
Масаж с озонирани масла плюс рефлексотерапия (масаж на стъпалата) - 90 минути - 110 лв.

Релаксиращ масаж в София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега