Запишете час онлайн

Понякога най-важната част от целия ден е почивката, която си взимаме между две вдишвания.

~ Ети Хилесум
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »
Озонов масаж Релакс
Релаксиращи терапии

Релаксиращ масаж с озонирано масло. Озонотерапия за една истинска почивка.

Дишай с цялото си тяло - Доза концентрирано здраве и наслада с аромат на прераждаща пролетна буря

Въздушно докосване, което гали кожата и я зарежда с успокояващата енергия на висококачествените озонирани масла. Изтънчен ритуал, при който тялото получава истински антистрес коктейл от висококачествени, напълно натурални терапевтични екстракти от маслина, обогатени с благотворните молекули на озона. Те нежно възстановят нормалния мускулен тонус, облекчават напрежението, предотвратят умората, повлияват симптомите на депресия и нервно напрежение, запазват еластичността на епидермиса и предотвратяват появата на стрии. Терапията с озон Релакс в масажен център Падмалая е заслужена почивка за всяка клетка - тя пречиства, подмладява, регенерира и релаксира кожата, мускулите, костите и ставите като набавя жизненоважен кислород - основното хранително вещество за човешкото тяло.

Доза концентрирано здраве релаксиращ масаж с озонирани масла

С озонотерапията Релакс кожата вдишва концентрирано здраве, възвръща красотата си и засиява, а духът е прероден и изпълнен с жажда за живот, радост и наслада. Озоновият масаж в Падмалая е блажена почивка в прегръдката на аромат с кристално чист въздух след пролетна буря. Масажните техники са меки и деликатни като полъх на прохладен вятър, защото нашите терапевти използват професионални похвати с терапевтичен и успокояващ антистрес ефект, с цел да тонизират организма и да облекчават неразположенията без силен натиск и болка.

Маслиновите екстракти в озонираното масло съдържат висока концентрация на витамин Е, предотвратяват изсъхването на кожата и образуването на бръчки, стимулират кръвообращението, засилват имунната система, имат подхранващ и противовъзпалителен ефект.

Продуктите с озон, включени в масажната терапия Релакс на студио Падмалая, са разработени по съвременна иновативна технология, която използва неоползотворения потенциал на озона и работи с най-модерното научно познание за терапиите с озонирани ароматни масла, както и тяхното полезно въздействие върху човешкото тяло. Действието на озонираното релакс масло продължава до 8 часа след нанасянето му. Всички компоненти са само с естествени съставки и не съдържат консерванти.

Озонираните масла се създават чрез насищане на растителни масажни есенции с газообразен озон. Високо концентрираните масажни продукти с озон в масажен център Падмалая са от най-висок клас и притежават високи бактерицидни свойства и регенериращи ползи. Използвани за локално въздействие, те подобряват микроциркулацията, насищат тъканите с кислород, притежават т. нар „ефект на барокамера“ и имат противовъзпалително и антибактериално действие. Озонът притежава общо имуностимулиращо действие, бори се със свободните радикали и предпазва организма от преждевременно стареене.

Масажен център Падмалая предлага висококачествени озонирани масла за домашна грижа, които пренасят свежестта на пролетта, релакса и зареждащата сила на озоновите молекули у дома, като поддържаща терапия и грижа за здравето. Дишай с цялото си тяло. Наслади се на свежестта на живота без физически и емоционален стрес.

Цени на масажи

Професионален масаж София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 9 и 11

© Масажно студио Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

« Обратно

Дължите си момент хармония
Чуйте мъдрия език на тялото си
Намерете здравето и баланса
Запишете час сега