ИЗТОЧНИ масажи в София

Какви са ползите от източните масажи? Защо да избера източен масаж?

Запиши час онлайнПодари масаж
Баланс на мислите. Спокойствие за тялото. Здраве от изтока

"Пътят, по който човек е създаден; пътят, по който идват болестите; пътят, по който човек оздравява; пътят, по който болестите се развиват; теоретичната и лечебната основа на всичко е в Дванадесетте меридиана. От меридианите зависят животът и смъртта. Чрез меридианите може да се лекува болестта."
~ Ней-Дзин

Свързаност между емоциите и тялото, единство между духа и материята, хармонизиране на енергиите в нас, за да почувстваме чудото на покоя и спокойствието в себе си. Това е посланието на източната мъдрост. Съчетанието от различни източни масажи връща баланса, хармонията и чувството за щастие в нас. Болката и напрежението в тялото изчезва, стресът и умората са забравени и вие се чувствате спокойни, жизнени и преродени. 

Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Вендузотерапия за здраво тялоВакуум масаж

Терапия с вендузи

Терапията с вендузи не е просто древна практика; Тя е изпитан лечебен метод, който променя правилата на играта, като ви позволява да се докоснете до резервоар на изцелението, който е издържал проверката на времето. Независимо дали се борите с хронична болка или непрестанен стрес, или просто търсите естествен начин да подобрите здравето си, терапията с вендузи предлага ефективно решение. Не позволявайте да мине още един ден, в който да страдате в мълчание, да сте претоварени от стрес или да ви мъчи хронична болка. Запишете час днес и утре тялото ви ще ви благодари.

Виж повече
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Енергия от дълбините на Земятаhot stone масаж

Масаж с топли вулканични камъни

Болка в гърба, мускулна болка, скованост, фибромиалгия, стрес, безсъние, депресия или тревожност, лоша циркулация на кръвта, застояла лимфа – всички тези проблеми могат да бъдат облекчени от един приятен, отпускащ и лечебен масаж с топли вулканични камъни. В този уникален терапевтичен масаж, Земята ви предлага истинска  лечебна сила и енергия, за цялостно възстановяване и благополучие.

Виж повече
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Хавайски ритуал за здраветерапия от боговете

Ломи Ломи - Хавайски масаж с вулканични камъни

Хавайският масаж Ломи-Ломи, познат още като “Танцуващи ръце”, е  врата към изцеление и баланс, към истинско прераждане, в което внезапно намирате изцеление и спокойствие. Защо да чакаме утре, когато днешният ден примамва с обещанието за изцеление? Резервацията за Ломи Ломи не е просто да насрочиш ден за масаж,  това е все едно да имаш съдбовен ден. Това е да решиш, че си готов да оставиш болката, стреса и безкрайния цикъл на изтощение.

Виж повече
Гуаша - Китайски лечебен метод
Изстъргване на всичко лошоКитайски масаж

Гуаша - Китайски лечебен метод

Гуаша масажът раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, натрупан стрес, безсъние, главоболие, слаб имунитет. Повлиява болки и схващания в гърба, болки в мускулите, болки в раменете, болки във врата, болки и схващания в краката, болки в кръста. В превод ГУАША означава „изстъргване на всичко лошо“. Независимо дали се справяте със стреса от ежедневието, възстановявате се от травма или просто търсите път към по-добро здраве, Гуа Ша предлага несравними ползи.

Виж повече
Шиацу - масажна техника от Япония. Японски масаж в Център за масаж Падмалая, София.
Баланс и енергия за тялотояпонска техника

Шиацу

Шиацу масаж подобрява цялостно здравето, чрез въздействие върху енергийните меридиани и специфични точки, като отстранява блокажите и стимулира притока на енергия в тялото. Шиацу елиминира сковаността и хроничното напрежение причинени от стрес, облекчава болките в мускулите и подобрява тяхната еластичност. Облекчава болките в гърба, кръста, врата, раменете. Повлиява болките в ставите и увеличава мобилността.

Виж повече
Енергиен масаж София. Енергийна терапия.
Свържи се с вътрешният си лечителЕнергийна терапия

Сейки - Енергиен метод от Япония

Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе. Сейки изчиства ума, ребалансира нивата на физическата и умствената енергия. Енергиен масаж, който активира жизнената енергия и вътрешните сили на организма, активира способността на тялото за самолечение, връща естественото равновесие в организма. Премахва стрес, напрежение и емоционални травми.

Виж повече
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Рестарт за тялото и умаздраве от япония

Японски авторски масаж

Авторският японски масаж е комбинацията от различни масажни техники като терапевтичен масаж, шиацу, топли камъни, предназначени за отпускане на мускулите, премахване на сковаността и изтръпването, елиминиране на болката в тялото, възстановяване на силите и активиране на потока на енергията в тялото.  С много добър ефект, който ще накара всяка част на тялото ти да се подмлади, а сетивата ти да се изпълнят с радост за дълго време. 

Виж повече

Източните масажи, азиатските масажи, като японски масаж, китайски масаж, тайландска рефлексология влияят положително на имунната система, сърдечно-съдовата, нервната и дихателната система. Те подобряват обмяната на вещества и поддържат физическата кондиция, мобилността на ставите и кръвообръщението. Балансират и изчистват потока на жизнената енергия в меридианите на тялото и връщат хармонията. В резултат на това - намаляват или напълно изчезват болката в гърба, раменете, врата и кръста, напрежението, умората и стреса, за да бъдете по-здрави, пълноценни и изпълнени с чиста фина енергия.