Подарък за любимия мъж. Подарък за гаджето.

Подарък
за любимия мъж

Признай си, че обичаш да разтриваш скованите му рамене след работа, но често забравяш, че твоят любим мъж има нужда от истински професионален масаж, съчетаващ различни масажни техники, които повлияват конкретните проблеми и болки. Влюбената жена трябва да е и практична, да знае, че най-добрият подарък за съпруга или приятеля и е здравето, защото, когато мъжът се чувства добре семейството просперира.
Масажът е най-подходящият подарък за мъжа до теб, когато искаш не само да си оригинална, но и знаеш, че ползите от този тип терапия са безценни.
Подарък за любимия, подарък за гаджето или подарък за мъжа ми? Независимо дали има повод, празник или просто искаш да се погрижиш за своето момче, масажът ще внесе повече близост в отношенията ви, а твоят избраник ще се превърне в любят и мъркащ котарак, готов да дарява обич и признателност на своята половинка. Да подариш професионален масаж на любимия мъж е равно на любов и грижа, топлина и ласка, нежност и благодарност за подкрепата през споделения житейски път.

Подарък за приятел. Подарък за най-добър приятел
Оригинален подарък за мъж

Подарък

за приятел

Подарък за приятел или подарък за колега? Момчетата трябва да се подкрепят винаги, дори когато гъвкавостта напусне тялото, а мускулите и ставите започнат да понаболяват. Такъв е неписаният закон на мъжката дружба и солидарност. Израснали сте рамо до рамо и помниш първата му травма, когато падна от онази ограда; или сте колеги и заедно се изправяте срещу напрежението всеки ден; или тренирате и спортувате в екип; или просто търсиш оригинален подарък за шефа, който поема първата вълна на стреса в офиса? Мъжкото тяло и психика имат нужда грижа и релаксация. Масаж в Падмалая е стилен подарък за мъж, защото ние ще се погрижим за болката и неразположението и ще върнем бойния дух на твоите братя по оръжие. Животът на мъжа е състезание, а заслуженият подарък за амбициозните състезатели е професионалният масаж от опитен терапевт.

Подарък за баща
Идеи за подарък за мъж

Подарък за баща

Татко значи сигурност. Татко е, когато мама е щастлива. Татко е тихото присъствие в дома, което носи повече комфорт и уют. Често ни е трудно да изберем подарък за баща си, който да изрази нашата обич и признателност. Подаръкът за бащата трябва да е специален, да бъде израз на дълбоката ни връзка, която нерядко неглижираме. Масажът е чудесен подарък за всеки баща, който ще бъде оценен по достойнство. Това е отмора и почивка, физически релакс и успокоение, приятен оазис от ежедневните задължения и рутина, но преди всичко израз на признателност, благодарност и любов.

Подаръци за мъже

Възстановителен масаж - Премахва мускулното напрежение, облекчава болките и връща тонуса.

Релаксиращ масаж - Блажено отпускане, покой на мислите, почивка за всяка клетка - спокойствие не само за тялото, но и за трескавото ни съзнание.

Спортен масаж - Подходящ за тези, който желаят по-силен и интензивен масаж, който да ги стимулира психически, физически и подготви за поредния активен ден.

Масаж на терапевта - Уникална авторска масажна терапия, която комбинира различни масажни техники, в зависимост от конкретните оплаквания, болка и настроение.

Дълбокотъканен масаж - Грижа за тялото в дълбочина, която изцелява, тонизира мускулите и пробужда подвижността на ставите.

Шиацу - Японски масаж - Възстановява баланса на енергията в цялото тяло и премахва напрежението.

Тайландски масаж - Традиционният тайландски масаж премахва болки в тялото, увеличава гъвкавостта и подвижността на ставите, разтяга сухожилията и облекчава мускулното напрежение. Спомага правилното протичане на жизнената енергия.

Гуаша -Раздвижва цялата енергия в тялото и освобождава натрупаните блокажи, като стимулира оздравителните процеси в организма. Премахва умора, стрес, главоболие.

Ароматерапия -Балансира ума и тялото и повлияват физически и психически неразположения като стрес, тревожност, депресия, болки в гърба и мускулите, артрит, главоболие.

Рефлексотерапия - масаж на стъпала - Като самостоятелна терапия или в комбинация с други, подобрява цялостното здравословно състояние.

КОМБИНИРАНИ ТЕРАПИИ:


ВЪЗСТАНОВИТЕЛЕН МАСАЖ + РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

МАСАЖ НА ТЕРАПЕВТА + РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

АРОМАТЕРАПИЯ + РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ + МАСАЖ НА ГЛАВА

Повече информация
Знаете ли че...

в древна Елада масажът е бил средство не само за лечение и рекалсация, но и за подобряване и повишаване боеспособността на бойците.
В емблематичните римски бани е имало специални отделения за масаж, а прочутият римски лекар Гален задължително включвал масажа в своята практика. Терапевтичните техники на масажа помагат да се забави пулса, да се понижи кръвното налягане и като цяло успокояват нервната система. Масажът увеличава производството на хемоглобин в кръвта, който пренася кислорода от белите дробове до всички органи в тялото. Масажът на главата не само облекчава главоболието и стреса, но и стимулира растежа на косата.

Подари Грижа Внимание Любов
Подаръци за мъже. Идеи за оригинални подаръци.

С чудесата винаги трябва да си нащрек.
Може да се промъкнат тихо и да те изненадат.

~ Катарина Масети

Идеи за подаръци

Подарък за рожден ден на мъж

Като стане въпрос за подаръци за рожден ден, то ние знаем, че момчетата обичат и искат да се забавляват, да празнуват, да са на гребена на вълната, но това не е най-важното. Момчетата на всяка възраст имат нужда от релакс, презареждане и тонизиране, било то след натоварен ден и безброй задължения, след дълги уморителни бизнес пътувания или след силова тренировка. Най-мъдрият подарък за рожден ден на мъж е професионалният масаж в Падмалая. Той възражда силата в тялото, премахва умората и стреса, тонизира мускулите и успокоява съзнанието. Масажът е уникален подарък за рожден ден на мъж, който, повярвайте ни, ще бъде приет с благодарност и овации.

Подарък за годишнина

Когато стане въпрос за подаръци за мъже и искаме да покажем нашата грижа и любов по оригинален начин, то масажът е перфективният подарък за годишнина, която искате да запомните с нежност и любов. Той показва вашата грижа, внимание и носи посланието на вашата обич. Масажните терапии в Падмалая са усещане за хармония, баланс, презареждане и отмора. Те тонизират тялото и успокояват нервната система, връщат доброто настроение и добрия тонус.

Коледен подарък за мъж

Коледен подарък за мъж? Ок, нека си признаем, че много коледни подаръци, които сме правили на мъже, изчезват безследно в някое чекмедже – ненужни и забравени. Харчим много пари си за неща, от които момчетата нямат нужда или потребност. Мъжът е рационален и практичен. Подари му ваучер за масаж в Падмалая на Коледа и само му подшушни хилядите предимства и благоприятни промени, които ще настъпят в тялото и живота му . Обещаваме ти, че новата година ще започне с фойерверки от радост, добро настроение и прекрасен тонус.

Поръчай онлайн ... или на телефон 088 333 16 17
Подарък изненада...

Подарък за празник или подарък без повод

Мъжете обичат уникални подаръци, макар че не си го признават. Мъжете обичат масаж, макар че не винаги го осъзнават. С или без повод масажът винаги ще е нестандартен, уникален и оригинален подарък за мъж, чиито ползи за здравето са безспорни и категорични. Да обичаме означава преди всичко да се грижим за любимите си хора, да се водим от техните нужди, да предвиждаме техните желания. Да правим подаръци е израз на нашата грижа и ангажираност. Подаръците са нашият стремеж да създадем повече лекота и щастие в живота на близките ни хора, да им доставим положителни емоции и мигове на радост.
Масажът в Падмалая е оригинален подарък за всеки мъж, който зарежда с нова сила, енергия и тонус. Чрез професионалните масажни терапии, използвани от нашите опитни масажисти, ние се грижим не само за тялото, но и за светлите окраски на емоционалния свят на нашите клиенти.

Подарък за мъж
Оригинални подаръци. Подаръци за мъже.
Сподели тази оригинална идея за подарък

Подари здраве и хармония

Подари почивка и презареждане

Подари радост и настроение

Подари масаж