Подарък за обичания мъж

Подаръци за мъже

Запиши час онлайнПодари масаж

Масажът – оригинален подарък за мъжете, които са истински ценени и обичани!
Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален мъжки подарък е трудна задача. Дрехи, козметика или техника са първосигналните асоциации, когато обмисляме подарък за порасналите момчета, но в стремежа си да им доставим радост, често забравяме, че перфектният подарък за мъж е преди всичко емоция и лично отношение. Да помислим от какво наистина имат нужда нашите мъже, какво им липсва, за какво си мечтаят след дългия работен ден, когато се приберат вкъщи, седнат на дивана, а тялото им започва да скърца и боли. Отговорът е лесен – професионален масаж в Падмалая, направен с грижа и отношение.

Масажът е уникален подарък за всеки мъж, защото е подходяща терапия при обездвижване, скованост и дълъг престой пред компютъра, подходящ е за хора работещи дълго на крак, перфектен е и след натоварваща спортна тренировка. Той едновременно релаксира и тонизира мускулатурата, подобрява кръвообращението, бори се с болката и схващането и връща добрата форма, силата, енергията и самочувствието на всеки мъж.

Знаете ли че...
В древна Елада масажът е бил средство не само за лечение и релаксация, но и за подобряване и повишаване боеспособността и издръжливостта на бойците. 
В емблематичните римски бани е имало специални отделения за масаж, а прочутият римски лекар Гален задължително включвал масажа в своята практика. Терапевтичните техники на масажа помагат да се забави пулса, да се понижи кръвното налягане и успокояват нервната система, като освобождават тялото от стрес и напрежение. 

 

 

 

 

 

Романтични в ежедневието... Обичам те
Подарък за любимия мъж

Да подариш масаж на мъжа до теб означава, че те грижа за неговото здраве, физически и емоционален свят. Да се грижиш означава да обичаш. А има ли по-хубав подарък от любовта и доброто отношение?

Подари грижа и вниманиеПодари любов
Подарък за любимия мъж

Признай си, че обичаш да разтриваш скованите му рамене след работа, но често забравяш, че твоят любим мъж има нужда от истински професионален масаж,, който повлиява конкретните проблеми и болки. Влюбената жена трябва да е и практична, да знае, че най-добрият подарък за съпруга или приятеля й е здравето, защото, когато мъжът се чувства добре семейството просперира. Масажът е най-подходящият подарък за мъжа до теб, когато искаш не само да си оригинална, но и знаеш, че ползите от този тип терапия са безценни.

Подарък за любимия, подарък за гаджето или подарък за мъжа ми? Независимо дали има повод, празник или просто искаш да се погрижиш за своето момче, масажът ще внесе повече близост в отношенията ви, а твоят избраник ще се превърне в любят и мъркащ котарак, готов да дарява обич и признателност на своята половинка. Да подариш професионален масаж на любимия мъж е равно на любов и грижа, топлина и ласка, нежност и благодарност за подкрепата през споделения житейски път.

Идеи за подаръци за приятел, оригинален подарък за колега
или изискан подарък за шефа
Винаги до теб
Оригинален подарък за приятелОригинален подарък за приятел

Подарък за приятел или подарък за колега? Момчетата трябва да се подкрепят винаги, дори когато гъвкавостта напусне тялото, а мускулите и ставите започнат да понаболяват. Такъв е неписаният закон на мъжката дружба и солидарност. Израснали сте рамо до рамо и помниш първата му травма, когато падна от онази ограда; или сте колеги и заедно се изправяте срещу напрежението всеки ден; или тренирате и спортувате в екип; или просто търсиш оригинален подарък за шефа, който поема първата вълна на стреса в офиса? Мъжкото тяло и психика имат нужда грижа и релаксация. Масаж в Падмалая е стилен подарък за мъж, защото ние ще се погрижим за болката и неразположението и ще върнем бойния дух на твоите братя по оръжие. Животът на мъжа е състезание, а заслуженият подарък за амбициозните състезатели е професионалният масаж от опитен терапевт.

истинска почивказа Шефа

Търсите луксозен подарък за вашия шеф? Ваучерът за масаж не е просто подарък; това е обмислен жест, който ще създаде положително и трайно впечатление. Този оригинален подарък за шеф, ще осигури блажено бягство от безкрайните отговорности и стресови фактори, ще му позволи да се отпусне и презареди с енергия и нови сили, което ще повиши неговият фокус, продуктивност, настроение и успех на работното място.

Поръчай онлайн
Подарък за баща

Татко значи сигурност. Татко е, когато мама е щастлива. Татко е тихото присъствие в дома, което носи повече комфорт и уют. Често ни е трудно да изберем подарък за баща си, който да изрази нашата обич и признателност. Подаръкът за бащата трябва да е специален, да бъде израз на дълбоката ни връзка, която нерядко неглижираме.

Масажът е чудесен подарък за всеки баща, който ще бъде оценен по достойнство. Това е отмора и почивка, физически релакс и успокоение, приятен оазис от ежедневните мъжки задължения и рутина, но преди всичко израз на признателност, благодарност и любов към всеки баща.

Поръчай онлайн
Подарък за баща
Скъпи мой татко
Винаги е време за подаръци за мъжеИдеи за подаръци
Подарък за мъж с повод или подарък без повод

Мъжете обичат уникални подаръци, макар че не си го признават. Мъжете обичат масаж, макар че не винаги го осъзнават. За подарък с или подарък без повод, масажът винаги ще е нестандартен, уникален и оригинален подарък за мъж, чиито ползи за здравето са безспорни и категорични. Да обичаме означава преди всичко да се грижим за любимите си хора, да се водим от техните нужди, да предвиждаме техните желания. Да направим подарък на мъжа е израз на нашата грижа и ангажираност към него. Подаръците са нашият стремеж да създадем повече лекота и щастие в живота на близките ни мъже, да им доставим положителни емоции и мигове на радост.

Масажът в Падмалая е оригинален подарък за всеки мъж, който зарежда с нова сила, енергия и тонус.
Чрез професионалните масажни терапии, използвани от нашите опитни масажисти, ние се грижим не само за тялото, но и за светлите окраски на емоционалния свят на нашите клиенти.

Подарък за рожден ден на мъж
Подарък за рожден ден на мъж
Специален ден

Като стане въпрос за подаръци за рожден ден на мъж, то ние знаем, че момчетата обичат и искат да се забавляват, да празнуват, да са на гребена на вълната, но това не е най-важното. Момчетата на всяка възраст имат нужда от релакс, презареждане и тонизиране, било то след натоварен ден и безброй задължения, след дълги уморителни бизнес пътувания или след силова тренировка. Най-мъдрият подарък за рожден ден на мъж е професионалният масаж в Падмалая. Той възражда силата в тялото, премахва умората и стреса, тонизира мускулите и успокоява съзнанието.
Масажът е уникален подарък за рожден ден на мъж, който, повярвайте ни, ще бъде приет с благодарност и овации.

Поръчай онлайн
Подарък за годишнина за мъж
Подарък за годишнина за мъж
Винаги двама

Когато стане въпрос за подаръци за мъже и искаме да покажем нашата грижа и любов по оригинален начини и да направим специален подарък на любимият ни мъж, то масажът е перфективният подарък за годишнина, която искате да запомните с нежност и любов. Този оригинален подарък за мъж показва вашата грижа, внимание и носи посланието на вашата обич, а мъжете искат да се чувстват обичани и щастливи. Масажните терапии в студио за масаж Падмалая са усещане за хармония, баланс, презареждане на силите и истинска отмора. Те ще тонизират тялото и ще успокоят нервната система, ще върнат доброто настроение и добрия тонус на всеки мъж.

Поръчай онлайн
Коледен подарък за мъж
Коледен подарък за мъж
Вълшебен миг

Коледен подарък за мъж? Ок, нека си признаем, че много коледни подаръци за мъже, които сме правили преди, изчезват безследно в някое чекмедже – ненужни и забравени. Харчим много пари за неща, от които момчетата нямат нужда или потребност. Мъжът е рационален и практичен. Най-добрият подарък за мъж за Коледа е да подарим грижа и внимание, да подарим преживяване. Направи специален подарък за Коледа на мъж като му подариш Ваучер за масаж в Падмалая и само му подшушни хилядите предимства и благоприятни промени, които ще настъпят в тялото и живота му. Обещаваме ти, че Новата година ще започне с фойерверки от радост, добро настроение и прекрасен тонус.

Поръчай онлайн
Thank you, Merci, Danke, Grazie... Благодаря ти
Подарък за благодарност

В днешния забързан свят, кипящ от пулса на ежедневния живот, съществува вечен жест, който говори много повече от думите – Дарът на благодарността, вниманието и личното отношение.

Най-добрият подарък за благодарност за мъжБлагодарствен подарък
Специално Благодаря за мъж, с внимание и лично отношение

Кой е най-подходящият подарък за благодарност за мъж? Какъв благодарствен подарък за мъж ще направи впечатление и ще остави трайна емоция?

Представете си лекар, неуморно отдаден на лечението; учител подготвящ за бъдещето младите умове; бащата - нашият невъзпят супер герой; колега - образец на опора, шефът търсещ най-добри решения в бизнеса, най-добър приятел винаги готов да ни помогне. Какво обединява тези хора? Тяхната неуморна отдаденост, безкористността им, непоклатимото им присъствие.

Изразете безграничната си благодарност с оригинален подарък за мъж, с много повече от думи. Подарете Ваучер за масаж - Дарът на истинската почивка и спокойствие, на грижата за себе си и благосъстоянието. Подарете лично време, време за възстановяване и презареждане, мигове на покой и баланс в така забързания свят изпълнен с ежедневни високи изисквания.

Виж повече Поръчай онлайн