Масаж на лице

Подмладяване, хидратация, анти-ейдж

Запиши час онлайнПодари масаж
Красота за кожата Блясък и красота
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
С грижа за младосттастегнат контур

Специализиран подмладяващ лифтинг масаж за лице

Сега е момента да се въоръжите в битката с времето. Забравете за мълчаливото предаване на бръчките, отпуснатата кожа и загубата на младежкия блясък. Днес ние обявяваме война на стареенето със Специализирания анти-ейдж лифтинг масаж на лице. Това не е просто още един масаж; това е щателно изработена стратегия за подмладяване, повдигане на контура и стягане на кожата. Специално изготвен протокол с три уникални фази професионална грижа: лимфен дренаж, скулптуриране и лифтинг за истинско прераждане на най-сияещото Аз на вашата кожа.

Виж повече
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Красота от дълбините на моретоминерали за кожата

Озаряващ масаж на лице, шия, деколте и ръце

Този масаж за лице е истински празник за вашата красота. Тук удоволствието да поглезим кожата, среща знанията на експертите от френската лаборатория Phytomer за вечната красота. Хидратиращият озаряващ масаж на лице може да промени изцяло излъчването ви и като с магия да накара лицето ви да заблести. Той е професионално деликатно докосване, което носи безценно ревитализиращо усещане, хидратира  кожата в дълбочина и я насища с минерали и есенциални олигоелементи, като я оставя сатенено гладка, блестяща, мека и отпочинала.

Виж повече
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Блаженство и красотаГрижа за тяло и лице

Beauty терапия - Цялостна грижа

Красиви, сияйни и заредени с енергия - масаж на цяло тяло, масаж на стъпала и масаж на лице с топли натурални разкрасяващи масла и професионални френски органични продукти за хидратация, изглаждане и подмладяване на кожата. Здрава, стегната, усмихваща се кожа и усещане за копринена мекота. Доверете на древната техника на масажа, като си подарите това незабравимо удоволствие за сетивата.

Виж повече