ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкИнтересноПърви път?Масаж тестЕтичен кодексКонтактиЗа нас

Най-доброто време за засаждане на дърво е преди 20 години, а второто най-добро време е точно сега.

~ Китайска поговорка

Масаж за мъже за млада и стегната кожа на лицето

Самочувствието започва с правилната грижа

Грижа за мъжа

Представете си как се чувствате след един дълъг, тежък ден, когато стресът и умората са изписани на лицето ви. Сега си представете, че можете да ги изтриете с едно просто решение - масаж на лице за мъже. Тази мощна терапия ще детоксикира кожата и ще стимулира колагена. Резултатът? По-свежа, по-млада и по-уверена версия на вас самите. Готови ли сте да се впуснете в това предизвикателство и да покажете на света, че грижата за кожата не е само за жени? Присъединете се към революцията на мъжката грижа за кожата и открийте как масажът на лице може да трансформира не само външия вид, но самочувствието. Време е да вземете нещата в свои ръце и да покажете на света истинския си потенциал. Време е за промяна.

масаж на лице за мъже. Грижа за мъжката кожа
Обаятелно излъчване
на ФокусРазгледай още...

Енергийните блокажи

Застоялата енергия - да изчистим живота си

енергийните блокажи
избрано с грижа за теб
Виж повече
Още статии
Стреса и умора. Последиците от недостиг на сън. Циркадни ритми на съня.

Страшни ли са умората и стреса?

Стреса, съня и умората и какво знаем за тях

Виж повече
Недоспиване, липса на сън и умора.

Колко часа сън?

Защо недоспиването разрушава здравето

Виж повече
Какво да павим при безсъние, как да спим по-добре

Съвети за по-спокоен и добър сън

Проблеми с безсънието

Виж повече
Причини за хроничната умора. как да сме по-енергични и да бъдем здрави.

Как да се справим с хроничната умора?

Да започнем да се чувстваме по-енергични

Виж повече
Здравословни навици да по-качествен живот, изграгждане на добри навици

Натиснете спирачката, забавете темпото

Спрете да се претоварвате и намерете баланса

Виж повече

Грижа за мъжката кожа - Готов ли си да излъчваш младост и увереност?

Хей, момче... Да, точно ти. Може би си мислиш, че грижата за кожата и масажите на лице са само за жените. Разбирам те, ние мъжете обикновено не обръщаме внимание на тези неща. Но нека ти разкрия една тайна - остаряването не прави изключения. Времето е безмилостно и не пропуска никой.

Звучи ли ти познато?
Поглеждаш се в огледалото и виждаш следите на стреса, умората, онези малки бръчки, които не са били там преди няколко години. Знаеш ли какво е това? Това е време, което не можеш да върнеш назад... или можеш?

Ако виждаш умора, стрес и няколко допълнителни години, които не искаш там, време е да направиш нещо по въпроса. Гладката, здрава кожа не е просто въпрос на външен вид - тя е въпрос на самочувствие. Когато кожата ти изглежда добре, ти се чувстваш добре. А когато се чувстваш добре, излъчваш увереност. Увереността привлича успеха - в работата, в отношенията, в живота.

Желанието за добрия външен вид кара повечето мъже да ходят на фитнес. Но, момчета, защо забравяте за лицата си?

Плочките на корема не се виждат под скъпия костюм или яката ти тениска – когато говориш, хората гледат лицето ти. Време е да осъзнаеш нещо важно: Лицето ти е визитната ти картичка.

Не е тайна, че с възрастта, гравитационните процеси, ежедневният стрес и навиците като намръщване и повдигане на вежди, лицето ти малко по малко губи младежкия си вид. Но защо да позволяваш на времето и стреса да те победят? Мъжете, които държат на себе си знаят, че грижата за лицето е също толкова важна, колкото и тренировките във фитнеса.

Представи си, че имаш ключа към младежкия вид, към свежа и здрава кожа, който няма да намериш в нито една фитнес зала. Представи си, че можеш да се почувстваш отново млад и уверен. И не, не става дума за магически кремове или скъпи процедури. Говоря за нещо много по-просто, но невероятно ефективно - нашият специален масаж на лице за мъже. Сега е времето да спреш да игнорираш лицето си и да му дадеш грижата, която заслужава. Бъди мъжът, който знае как да се грижи за себе си, от главата до петите.

Битка срещу стреса и умората. Обърни резултата в твоя полза

В съвременния свят, изпълнен със стрес и натоварен график, мъжете също търпят огромен натиск, който оставя следи не само върху психиката им, но и върху лицето им. 

Животът на мъжа е изпълнен със стрес. Работата, сметките, семейството - всичко това оставя следи върху лицето ти. 

Как влияе стреса и умората на кожата?

  • Стресът повишава нивото на кортизол, известен като "хормона на стреса, и  нивото на адреналин, което води до уморена, вяла и бледа кожа, податлива на акне и възпаление.
  • Умората и стреса забавят процеса на обновяване на клетките на кожата, което води до натрупване на мъртви клетки и поява на груба, люспеста кожа.
  • Когато кожата е подложена на стрес, нейната бариерна функция отслабва. Това я прави по-податлива на загуба на влага и проникване на външни замърсители, което води до сухота и раздразнения.
  • Стресът увеличава производството на свободни радикали в тялото. Тези нестабилни молекули увреждат колагена и еластина в кожата, водейки до преждевременно стареене, бръчки и загуба на еластичност.
  • Недоспиването и хроничната умора водят до тъмни кръгове под очите и подпухналост. Липсата на сън пречи на кожата да се възстанови и регенерира правилно, което се отразява на външния вид.
  • Продължителният стрес и умората могат да променят текстурата на кожата, правейки я груба и неравномерна.

Точно тук на помощ идва масажът на лице за мъже. Той не само помага да изглеждаш по-добре, но и намалява стреса. Отпуска напрегнатите мускули, освобождава напрежението и ти помага да се почувстваш свеж и отпочинал.

 Забрави за умората - време е да се възстановиш!

Защо трябва да се замислиш? Разчупи стереотипите и впечатли всички около теб

Знам, че си скептичен. "Масаж на лице? Това е за жени." Грешка! Това е за всеки, който иска да изглежда добре и да се чувства добре. И ти заслужаваш тази грижа.

Мъжете често пренебрегват грижата за кожата на лицето, мислейки, че това е сфера, запазена за жените. Но в действителност, грижата за кожата и масажите на лице са също толкова важни и благотворни за мъжете. Ето защо е време да разчупим стереотипите и да представим една нова перспектива - защо мъжете имат нужда от масаж на лице и какви са ползите от него.

Мъжката кожа е по-дебела, по-груба и по-мазна от женската. Мъжете се бръснат ежедневно, което прави кожата на лицето още по-чувствителна и податлива на раздразнения. Но знаете ли какво? Време е да обърнем това в наша полза. Време е да покажем на света, че мъжете също могат да имат сияеща от младост и здрава кожа, без да се страхуват от стереотипите.

Време е да спреш да си мислиш, че грижата за кожата е само за жените. Не е. Мъжете, които искат да изглеждат и да се чувстват добре, се грижат за себе си. И ако искаш да си на върха на играта си - било то в бизнеса, личния живот или във взаимоотношенията - трябва да разбереш защо грижата за кожата ти е толкова важна.

Впечатли всички около теб
Независимо дали си на среща, интервю за работа или просто излизаш с приятели, добрата визия винаги прави впечатление. Хората забелязват. Когато кожата ти изглежда добре, ти изглеждаш успешен, енергичен и поддържан. Това може да отвори врати, които иначе биха останали затворени.

Какво ще получиш и какво може да направи за теб масажът на лице за мъже?

Детоксикация на кожата
Лимфният дренаж ще изчисти токсините, ще подобри кръвообръщението и движението на лимфата и ще намали подпухналостта и ще освежи умореното лице. Ще се почувстваш свеж и ободрен.

Подобрена циркулация 
Повече кислород и хранителни вещества за кожата ти. Резултатът? Здрав и младежки вид. Грижата за мъжката кожа е грижа за себе си.

Намаляване на стреса
Масажът ще отпусне напрежението и стреса, които често се натрупват в лицевите мускули. Ще се почувстваш по-спокоен и отпуснат, а усмивката ти отново ще излъчва увереност.

Еластичност и младост
Масажът на лице за мъже ще направи кожата ти по-стегната и гладка. Масажът на лице стимулира производството на колаген и еластин - двата ключови компонента, които поддържат кожата стегната и еластична. Това означава по-стегната кожа и по-младежки вид. Забрави за бръчките и фините линии. И още един плюс - за тези, които носят брада - нежното масажно масло, увлажнява и предпаздва брадата. С редовна грижа можеш да поддържаш кожата си стегната и еластична. Никой не трябва да знае на колко години си наистина - нека лицето ти говори само за младост и жизненост.

Увереност
Когато изглеждаш добре, се чувстваш добре. И това личи във всичко, което правиш.  Грижата за кожата не е само въпрос на външен вид, но и на самочувствие. Масажът на лице може да ти даде онова допълнително уверение, което ти е нужно в ежедневието.

Три ключови фази на масажа на лице

Фаза 1: Лимфен дренаж - Детоксикация
Първата фаза включва нежни, ритмични движения, които насърчават лимфния дренаж. Това помага за премахване на токсините и намалява подпухналостта. Кожата става по-чиста и готова за трансформация.

Фаза 2: Скулптуриращ масаж - Оформяне на контура
Втората фаза се фокусира върху скулптурирането на лицевия контур. Чрез прецизни движения, масажът тонизира и повдига кожата, борейки се с отпуснатостта и фините линии. 

Фаза 3: Лифтинг масаж - Стягане на кожата
Третата фаза е лифтинг масажът, който укрепва и стяга кожата, насърчавайки синтеза на колаген. Тази фаза не само изглажда бръчките, но и подобрява цялостния тонус на кожата.

Грижа за мъжката кожа в действие

Не чакай повече. Време е да обявиш война на стареенето и да вземеш нещата в свои ръце. Масажът на лице за мъже не е просто грижа за кожата - това е инвестиция в теб самия. Готов ли си да се противопоставиш на времето и да излъчваш увереност и младост?

Не бъди онзи човек, който си мисли, че грижата за кожата е само за жените. Грижата за кожата не е лукс - тя е необходимост. Бъди мъжът, който знае как да се грижи за себе си. Истинските мъже разбират, че поддържането на добра визия е ключът към успеха във всички аспекти на живота. 

Готов ли си да направиш крачката? Готов ли си да се противопоставиш на времето и стреса? Бъди мъжът, който излъчва увереност и самочувствие - Вземи решението днес и виж разликата.

Запомни: времето тече, но ти имаш силата да се противопоставиш. Готов ли си за предизвикателството? Запиши се за масаж на лице и започни трансформацията сега. Направи го за себе си. Направи го за бъдещето си.

Запиши се за масаж на лице и виж сам разликата. Ще спечелиш нещо безценно - младост и увереност. Грижата за кожата е грижата за успеха ти.

© Център за масаж Падмалая, гр. София. Всички права запазени. Копирането, изменянето, възпроизвеждането, адаптирането и поставането по други сайтове на съдържанието на тази статия, целият й текст или части от него не е разрешено. Можете да споделите статията използвайки иконките за споделяне в долния десен ъгъл или чрез директен линк към тази страница.

Сподели

Цени на Масаж на лице за мъже
Масаж на лице за мъже

Масаж в три фази: 1. Лимфен дренаж. 2. Скулптуриращ (моделиращ). 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Премахва подпухналостта. Моделира и повдига контура на лицето. Възстановява еластичността, премахва умората. Предотвратява появата на бръчки и съживява отпуснатата и уморена кожа. Видимо подмладява лицето, като му придава строен и сияен вид. 

60 мин. - 95 лв.
60 мин. - Пакет от 6 - 85 лв. / 1 бр.
Цени на комбинирани масажи и терапии
Масаж на лице за мъже

Подмладяващ скулптуриращ масаж в три части: 1. Лимфен дренаж, 2.  Скулптуриращ (моделиращ), 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Скулптурира, тонизира и подмладява лицето, повдига овала и предотвратява появата на нови бръчки.
Рефлексотерапията намалява стреса и премахва умората и тежестта от стъпалата. Терапевтичния масаж на гръб облекчава болезнените мускули и напрежението.

+ рефлексология - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб и стъпала - 120 мин. - 190 лв.
пакет от 6 + гръб или стъпала - 90 мин. - 130 лв. / 1 бр.
Още масажи от тази категорияОще Масаж на стъпала
Подмладяващ лифтинг
Анти - ейдж масаж на лице, подмладяващ стягащ масаж | Център за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече
Масаж на лице и деколте
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
избрано от...от нашия сайт

здраве, масаж, съвети

Причини за хроничната умора. как да сме по-енергични и да бъдем здрави.
Как да се справим с хроничната умора?
Да започнем да се чувстваме по-енергични
Виж повече
Балансирай
Здравословни навици да по-качествен живот, изграгждане на добри навици

Хващате ли се, че постоянно бързате и препускате през живота? Забравяме да дишаме дълбоко, да дъвчем храната добре, да се смеем, да поздравяваме хората с усмивка. Твърде заети сме, за да сме щастливи и с добри маниери, защото просто се изчерпваме.

Натиснете спирачката, забавете темпото
Спрете да се претоварвате и намерете баланса
Виж повече
Стреса и умора. Последиците от недостиг на сън. Циркадни ритми на съня.
Страшни ли са умората и стреса?
Стреса, съня и умората и какво знаем за тях
Виж повече
Недоспиване, липса на сън и умора.
Колко часа сън?
Защо недоспиването разрушава здравето
Виж повече
Какво да павим при безсъние, как да спим по-добре
Съвети за по-спокоен и добър сън
Проблеми с безсънието
Виж повече