ENЗапази часВъпроси и отговориЦени на масажиВаучер за подаръкИнтересноПърви път?Масаж тестЕтичен кодексКонтактиЗа нас

Кожата ви има памет. След десет, двадесет или тридесет години кожата ви ще покаже резултатите от това как е била третирана днес.
Така че се отнасяйте към нея любезно и с уважение.

~ Джана Елстън

Специализиран подмладяващ лифтинг масаж за лице

За стегнат контур на лицето и бляскав младежки вид

Нов живот за кожата

Готови ли сте да започваме? Добре дошли на бойното поле, където всеки следващ масаж на лице е стратегически ход във войната със стареенето. Пригответе се да му се противопоставите като истински воин, защото кожата ви заслужава най-доброто. Това не е просто грижа за кожата, а бунт срещу времето, което ще покорим заедно в името на вашата уникална красота. В Padmalaya възрастта не е число, а свидетелство за добре изживян живот. Ние разбираме, че всяка линия на лицето ви разказва уникална история и вярваме в преразказването на тези истории, като върнем часовника назад със Специализиран лифтинг масаж на лице в три фази: лимфен дренаж, скулптуриране, лифтинг.

Стегнат контур на лицето с подмладяващ масаж за лице. Повдигане на скулите и грижа за отпуснатата кожа.
За стегнат контур
Какво още да видите
Откровено за стреса

С обич към тялото

Откровено за стреса Виж повече
Добави още...
Комбинирани масажи Виж повече
Релаксиращи масажи

Спокойствие...

Виж повече
Сейки
Сейки - Изкуството да дишаш

Изкуството да дишаш

Виж повече
Безоблачно...
Кой масаж Е за мен?

Направи теста и разбери повече

Виж повече

Кожата е най-големият орган от човешкото тяло

...и както всяка друга част от него, тя също се нуждае от правилна, своевременна и деликатна грижа, стимулация и подхранване. С напредването на възрастта естественото производство на колаген в кожата ни се забавя, еластичността намалява, кожата се отпуска и започваме да виждаме видимите признаци на стареене най-вече върху лицето си.

В безмилостния ход на времето и ежедневен спринт, където всяка секунда е от значение и натискът на живота оставя своя отпечатък не само върху духа ни, но и видимо гравиран върху лицата ни, се крие една тайна – Тайна за връщане на часовника назад, за изтриване на линиите, начертани от годините на грижи, бързане и работа, тайна за оръжието, което ще надвие времето. 

Но каква е тази тайна за подмладяване на кожата?

Насред свят, обсебен от синтетична красота, съществува прост, но дълбок ритуал, който разкрива дара на младостта. Той не е скрит в екзотични земи или заключен в скъпи клиники, той е на една ръка разстояние от вас. В стремежа си към вечна младост често пренебрегваме най-основните, но мощни инструменти, с които разполагаме.

Представете си, че можете да държите магическа пръчка, която има силата да изтрива години от лицето ви, да изглажда бръчките и да инжектира нов живот обратно в кожата ви, карайки я да излъчва младост. 

Днес ние обявяваме война на най-големия враг на женската красота - стареенето

Специализираният протокол за скулптуриращ лифтинг масаж на лице е професионална подмладяваща терапия, изпълнена от ръцете на нашия опитен козметик, които могат да направят чудеса, каквито много продукти не успяват. Това не е просто техника; това е форма на професионално изкуство, която съчетава мъдростта на древните практики със съвременното разбиране и познания на човешката анатомия. Щателно изработена стратегия за подмладяване, повдигане на контура и стягане на кожата на лицето.

Прилагаме трифазова бойна стратегия в битката за младостта

Нашият боен план е разделен на три критични фази, всяка от които е предназначена да се насочи към врага - (Остаряването) от различен ъгъл. 

Специализиран анти-ейдж лифтинг масаж на лице с три уникални фази за подмладяване, стягане на кожата и оформяне на контура

Алхимията под повърхността - Три различни, мощни етапа:

 • Лимфен дренаж за детоксикация
 • Скулптуриращ масаж за оформяне на контура
 • Специализиран лифтинг за стягане на отпуснатата кожа

Фаза 1 - Лимфен дренаж - Фазата на детоксикация

Първата линия на защита е свързана с почистване и процес на детоксикация. Тази фаза използва нежни, ритмични движения за насърчаване на лимфния дренаж. Това е като изчистване на бойното поле, премахване на токсините и намаляване на подпухналостта, поставяйки началото на процеса на подмладяване, толкова дълбок, колкото и нежен, като първият дъжд след дълга суша. Внимателно отстранява застоялите отпадъчни вещества, което намалява подуването в областта на очите, челюстта и шията. Кожата става по-мека, чиста и готова за трансформация.

 • Подобрява лимфния поток, като изчиства натрупаните шлаки и отпадъчни вещества
 • Премахва подпухналостта и задържаната вода
 • Подобрява влагата в кожата – Хидратира и подхранва, освежава и ободрява, като позволява на кожата да диша отново

Фаза 2 - Скулптуриране: Фазата на стратегията

Преминаваме към фазата на скулптуриране, където прецизността и стратегията влизат в играта. Тук изкуството на контурирането заема централно място, а естествената архитектура на лицето ви се предефинира. Чрез прецизни професионални движения насочени към определени мускули и използване на техники, които тонизират и повдигат, този масаж работи за борба с отпуснатата кожа, фините линии и бръчките. Контурът се повдига, а отпуснатата кожа намира предишната си устойчивост. Тази фаза не само извайва овала на лицето, но изглажда бръчките, вдъхвайки живот на уморената кожа.

 • Отпуска напрегнатите мускули
 • Изчиства видимо натрупаните стрес и умора
 • Премахва напрежението и тревожността натрупани с времето
 • Намалява обема на лицето, като внимателно моделира и оформя овала 

Фаза 3 - Повдигане: Специализиран лифтинг - Фазата на победата

Кулминацията на тази триумфална трилогия е лифтинг масажът. Тази фаза е мястото, където се реализира пълният потенциал на масажа с техники, специално предназначени за повдигане /лифтинг масаж/, укрепване и стягане на кожата, които насърчават естествения синтез на колаген. Сякаш гравитацията е спряна за момент, което позволява на кожата ви да възвърне своята младежка сила и устойчивост. Лифтинг масажът се фокусира върху повдигане на овала на лицето, намаляване на появата на бръчки и подобряване на цялостния тонус на кожата. Тази фаза не само извайва контурите на лицето ви, но и повдига духа ви.

 • Оформя контура, като стяга кожата на лицето и повдига овала
 • Видимо подмладява лицето, като му придава строен вид
 • Придава на кожата здравословен и жизнен блясък 

Истински празник за кожата, последен штрих, който запечатва ползите от лимфния дренаж и скулптуриращия масаж и оставя кожата с трайно излъчване, което блести отвътре. 

Всяка една от трите фази на масажа може да се изпълни  самостоятелно или да се обедини в персонализиран протокол на едночасова терапия, създадена да вдъхне отново младост на кожата ви. Като таргетиращ протокол с мощно продължително въздействие, масажът се изпълнява в 6 последователни сесии, които вашият терапевт изготвя специално за вас. 

Присъединете се към революцията с трансформация, която продължава

Но чудото на този специализиран протокол не свършва с последното докосване от масажа, който сте записали. С редовна грижа кожата ви претърпява истинска регенерация - тя укрепва, става по-стегната, гладка и еластична. Производството на колаген, архитектът на еластичността и младостта, се възобновява, подсилва структурата на кожата, изглажда бръчките и възстановява бляскавия и младежки вид. 

Този специализиран лифтинг масаж на лице не е просто рутинна грижа за кожата; това е декларация за неподчинение срещу стареенето. Това е ангажимент към себе си, да възвърнете своята младост и увереност. Поемането на този ангажимент не означава да върнем часовника назад в отричане на нашите преживявания, а да прегърнем красотата си на всеки етап от живота. Да преоткрием радостта от грижата чрез обещание за любов към себе си.

Независимо дали искате да освежите кожата си, да повдигнете контура на лицето си или просто да забавите часовника, този трифазен масаж е вашият съюзник.

И така, готови ли сте да се присъедините към революцията?
Готови ли сте да обявите война на стареенето и да прегърнете бъдеще, в което кожата ви излъчва младост и жизненост? Силата е във вашите ръце - и в този трансформиращ масаж на лицето. Нека се впуснем в това пътуване заедно и станем свидетели на трансформацията, която ни очаква, защото във всяка жена гори пламък на вечна красота, желание не просто да препуска през живота напред, но и да процъфтява с грация, сила и вътрешен блясък, с който да се противопостави на годините. 


Сподели

Цени на Специализиран подмладяващ лифтинг масаж за лице
Специализиран подмладяващ - Лифтинг масаж на лице

Масаж в три фази: 1. Лимфен дренаж. 2. Скулптуриращ (моделиращ). 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Премахва подпухналостта. Моделира и повдига контура на лицето. Възстановява еластичността, премахва умората. Предотвратява появата на бръчки и съживява застаряващата кожа. Видимо подмладява лицето, като му придава строен и сияен вид. 

60 мин. - 95 лв.
60 мин. - Пакет от 6 - 85 лв / 1 бр.
Цени на комбинирани масажи и терапии
Специализиран подмладяващ - Лифтинг масаж на лице

Подмладяващ скулптуриращ масаж в три части: 1. Лимфен дренаж, 2.  Скулптуриращ (моделиращ), 3. Лифтинг (повдигащ) масаж. Скулптурира, тонизира и подмладява лицето, повдига овала и предотвратява появата на нови бръчки.
Рефлексотерапията намалява стреса и премахва умората и тежестта от стъпалата. Терапевтичния масаж на гръб облекчава болезнените мускули и напрежението.

+ рефлексология - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб - 90 мин. - 140 лв.
+ масаж на гръб и стъпала - 120 мин. - 190 лв.
пакет от 6 + гръб или стъпала - 90 мин. - 130 лв. / 1 бр.
Още масажи от тази категорияОще Комбинирани масажи и терапии
Масаж на терапевта
Терапевтичен авторски масаж. Професионален масаж София. Сертифицирани терапевти.
Виж повече
Терапия с вендузи
Поставяне на вендузи - София - Вакуум масаж. Ползи от масаж с вендузи изпълнен от професионален терапевт.
Виж повече
Лимфен дренаж
За здравето на лимфната система - Мануален лимфен дренаж. Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
Дълбокотъканен масаж
Дълбокотъканен масаж - Грижа за мускулите, ставите и фасцията | Професионални терапевти. Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Спортен масаж
Спортен масаж за професионални спортисти и любители за добри спортни постижения и спорт без травми | София, Център за масаж Падмалая
Виж повече
Възстановителен масаж
Възстановителен масаж София
Виж повече
Релаксиращ масаж
Антистрес масаж | Лек масаж за релакс. Център за масаж Падмалая, София
Виж повече
Озонов масаж Релакс
Релаксиращ масаж с озонирано масло | София | Професионални масажисти, специализирани релаксиращи масажи.
Виж повече
Японски авторски масаж
Японски масаж | Източен масаж | Център за масаж Padmalaya
Виж повече
Гуаша - Китайски
Гуаша - Китайски лечебен метод
Виж повече
Масаж на глава и врат
Начин да се справим с главоболието. Масаж на глава шия и рамене при болка във врата, болка в раменете, главоболие и мигрена.
Виж повече
Специализиран за крака
Болка в краката, болка в стъпалата. Ефективен масаж при болезнени крака и стъпала.
Виж повече
Терапевтичен с озон
Масаж с озон при болки в гърба, кръста, ставите. Професионален масаж в Център за масаж Падмалая | София
Виж повече
С магнезиево олио
Лечебен масаж с магнезиево олио | София
Виж повече
Масаж с етерични масла
Ароматерапия
Виж повече
Лечебен масаж
Лечебен масаж София. Сертифицирани терапевти. | Център за масаж Падмалая.
Виж повече
Масаж на лице и деколте
Подмладяващ масаж на лице. Анти ейдж Масажи на лице София.
Виж повече
Масаж на лице за мъже
Масаж за мъже. Грижа за мъжката кожа. Масаж на лице за мъже.
Виж повече
Beauty терапия
Бюти терапия за цяло тяло и лице. Масаж на цяло тяло и масажна лице.
Виж повече
Топли вулканични камъни
Масаж с топли камъни. Hot Stone Масаж за болезнени мускули, скованост и напрежениe | Център за масаж Падмалая, София.
Виж повече
Морска терапия
Релаксиращ холистичен масаж с Phytomer - .лидерът във френската козметика за лице и тяло | от студио за масаж Падмалая, София
Виж повече
Масаж на стъпала
Рефлексотерапия - Масаж при болки в стъпалата
Виж повече
Частичен на гръб
частичен масаж на гръб | София
Виж повече
Ломи Ломи - Хавайски
Ломи-Ломи - хавайски масаж на цяло тяло с топли вулканични камъни | Студио за масаж Падмалая, гр. София
Виж повече
избрано от...от нашия сайт

здраве, масаж, съвети

Да се пазим от грипа и настинките, да бъдем здрави и да не се разболяваме.
Да се предпазим от грипа
9 тайни на хора, които никога не се разболяват
Виж повече