Понякога най-малките подаръци, заемат
най-голямо място в сърцето

~ Алън Милн

Как да избера оригинален подарък за рожден ден?

Подарък за рожден ден на мъж. Подарък за рожден ден на жена.

Колкото и да обичаме близките си хора, понякога е трудно да им изберем подаръци за рожден ден. Какво да подарите на някого, който си има всичко? Защо да му поднесете ненужен предмет, след като можете да му направите оригинален подарък за рожден ден – масаж в Падмалая!


Подарък за рожден ден на жена

Няма нищо по-приятно и полезно за една жена от това да успее да се измъкне за малко от ежедневните задачи и да си достави удоволствие ей така, лично за себе си. Така че когато избирате подарък за рожден ден за жена, спомнете си за възможността да ѝ поднесете ваучер за масаж от Падмалая.

Накарайте я да се почувства специална. Подарете ѝ време, в което да се потопи в омаята на усещанията и да преоткрие удоволствието да е жена. Професионалните масажи в специално създадена обстановка са като магия, която връща баланса между тялото и душата и припомня колко е лесно да се усмихваш.

Това е перфектният подарък за рожден ден за жената, която цените.


Подарък за рожден ден на мъж

Мъжете често имат натоварено ежедневие – дали заради тежък физически труд, или заради застояване пред компютъра. Техните силни тела също имат нужда от специална грижа, за да останат задълго в добра форма. Така че когато търсите подарък за рожден ден за мъж, не се колебайте да поднесете ваучер за масаж в Падмалая.

Това е перфектният начин да му покажете, че го обичате и цените, че неговото добро настроение и здраве са важни за вас. Един специализиран масаж ще му върне жизнеността, но също така ще му помогне да забрави за малко грижите си и ще върне блясъка в очите му .

Когато излезе от Падмалая, този специален за вас мъж отново ще бъде готов да покорява света.


Подарък за рожден ден… за себе си

Разбира се, че можем сами да си поднесем подарък за рожден ден! Защото е наистина важно да обичаме и себе си!

Поглезете се, бъдете здрави и усмихнати. Направете си сами подарък за рожден ден, като с увереност си кажете „обичам се“ и „ще се погрижа за себе си“. А ние в Падмалая ви обещаваме, че ще ви накараме да се чувствате вълшебно от първата до последната секунда…