Колкото по-благодарен си, толкова повече ще привличаш неща, за които да си благодарен.

~ Уолт Дисни

Подарък за Благодарност - Благодарствен подарък

За благодарността с грижа или за загрижеността с грижа

„Благодаря“ е най-силно енергийната дума, по-въздействаща дори от „обичам те“.
В нея няма его, няма очакване или претенция. Тя е чистият дар на признателността. Когато благодарим, ние растем и се развиваме, защото благодарността отключва целостта на живота и я споделя със света на другите. Тя превръща ястието в празник, объркването в яснота, къщата в дом, непознатият в приятел, дребният жест в споделеност, и малкото което имаме в изобилие.

Благодарствен подарък. Подарък за благодарност. Подарък за лекар, за учител, за майка или баща. За шеф или колега. за приятле или любим човек.
Благодаря ти

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо
всеки народ има своите слова да изрази своята благодарност. Благодарността е най-здравословната от всички човешки емоции. Колкото повече изразяваш своята благодарност за това, което имаш, толкова по-вероятно ще имаш повече, за което да благодариш.

ПОДАРЪК ЗА БЛАГОДАРНОСТ - за любимия, за лекар, за учител, за майка или баща, за брат или сестра, за шеф или колега, за най-добрия приятел.


Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с грижа.


Най-добрият начин да кажем Благодаря - Една уникална идея за благодарствен подарък

Масажът е грижа, лично отношение и персонално внимание, незабравими мигове на щастие и релакс в свят на спокойствие, аромати и наслада. Подари внамание, подари грижа, подари здраве и дъх релакс от стреса и забързания ден. Толкова баналните кутия бонбони или бутилка уиски не могат да се сравнят с посланията и символиката на този благодарствен подарък. Бонбоните ще бъдат изядени и бързо забравени, бутилката изпита или дадена на някой друг, докато вашият жест изпълнен със загриженост и истинско внимание ще има сигурен успех.


Подарък за лекар. Подарък за доктор. Подарък за лекарски екип


Благодарете на своите лекари,
на професионалистите, чието призвание е грижата за живота. Подарете масаж в студио за масажи Падмалая на хората, които са върнали здравето ви, са ви дали своята подкрепа и емоционална сила и са били неотлъчно до вас в моментите на болест или слабост. Техният ден е изтощителен и напрегнат, отговорността, която носят за своите пациенти заслужава уважение и е изморителна както за тялото, така и за ума. Те имат нужда от своето време за почивка и презареждане. Масажът като благодарствен подарък, ще им даде именно това, а вие ще се доволни, че подаръкът ви наистина е дарил радост и щастливи мигове.


Подарък за учител. Подарък за моята учителка. Подарък за треньора


Благодарете на учителите си, на треньорите, на всички тези прекрасни хора, които ви дърпат напред. За да постигаме добри резултати, за да се развиваме и да успяваме, за да имаме знанията, силата и самочувствието на пълноценни личности, имаме нужда от нашите учители. Учителите ни правят по-добри и можещи като хора. Посветени на професията, динамични, пренатоварени и отдадени, те често мислят повече за своите ученици и забравят себе си. Това води до преумора, болка и схващания. Нашата благодарност към тях често е букет, но цветята увяхват и се забравят, а масажът е прекрасен подарък за благодарност и ще им помогне да се почувстват отпочинали, по-свежи и ще остави незабравим спомен.


Подарък за майка. Подарък за бащата


Благодарете на своите родители, затова че са единствените хора, които винаги са до вас. Тяхната супер сила е да бъдат ваша подкрепа, независимо от настроението ви, финансовото ви състояние или труден характер. Благодарете им с масаж, който ще върне младостта в очите им, ще им достави моменти на удоволствие, време за себе си, ще отнеме физическите неразположения и болка, предизвикани от възрастта, и ще изпълни цялото им същество с още и още любов към вас.


Подарък за любимата жена


Благодарете на жената до себе си,
на майката на децата ви или на красивата валкирия, която е рамо до рамо с вас в житейските битки, на онази, която превръща къщата в дом, глади ризите ви, приготвя вечерята и работи наравно с вас – неуморно, ден след ден, без да се оплаква и да се предава. И безрезервно ви обича. Изразете благодарността си към нея с ваучер за масаж, защото да подариш масажът е символ на чиста любов и деликатна грижа.


Подарък за любимия мъж


Благодарете на мъжа до себе си, защото и вашият принц има нужда да свали тежките рицарски доспехи и да рекалсира, далеч от ангажиментите, натоварените графици и изискванията на семейния живот. Подарете му повече енергия за нови подвизи и успехи със силата на професионалния масаж.


Подарък за приятел. Подарък за най-добрият ми приятел или най-добрата ми приятелка


Благодарете на добрите си приятели,
на старите бойни другари и на новите, които обагрят живота ви с повече смях и споделени моменти на щастие. На тези, които присъстват не само като статисти, но и като част от пъстротата от преживявания и емоции във вашия свят, които са до вас, когато е нужно, с които израствате заедно и чиято подкрепа не е въпрос на убеждения и дискусии. Подарете им размазващо удоволствие с масажите на Падмалая, а после ги поканете на питие.


Подарък за шефа. Подарък за моят шеф. Подарък за мениджър


Благодарете на шефа си, защото вярваме, че е от онези мениджъри, които оценяват служителите си, умеят да ги мотивират инспирират за повече успехи и лично щастие. Благодарете на онези шефове, които се трудят неуморно и са щит срещу стреса за своите служители. Щастието на колектива носи и лично щастие, а релаксираният шеф е спойката между двете. Какъв по-подходящ подарък за благодарност за него от масаж при нас?


Подарък за вашите служители – Корпоративни подаръци


Бъдете различни, бъдете „Най-добрият шеф на света“. Благодарете на служителите си, защото те са опората на вашата организация, те се трудят неуморно ден след ден. Покажете им, че ги цените, изненадайте ги с този истински жест на признателност за тяхната отдаденост, екипен дух и упорита работа. Подарете им момент релакс и истинско отпускане, една почивка далече от стреса и натоварения работен ден. Мотивирайте ги, стимулирайте ги и те ще ви се отблагодарят с още по-добри резултати и още повече усилия.

Изпускаме ли някого? Не пестете своята благодарност, защото тя винаги се връща при нас и каца на рамото ни като нежна пеперуда с пъстри криле. Благодарете с масаж на всички чудесни хора от вашето обкръжение, които ви правят щастливи, карат ви да се чувствате добре и усмихват деня ви. Масажът в център за масажи Падмалая ще усмихне тях, а те ще подадат „щафетата на щастието“ нататък.