Ароматерапия Масаж с етерични масла

Добави още стойност към масажа - Избери своята Арома Нирвана

Запиши час онлайнПодари масаж
холистично здраве ароматерапия

Терапевтичните масажи с етерични масла са истински блажени ароматни пътешествия. Терапията с аромати е един от най-магичните ритуали на холистичната медицина. 
Ароматерапията балансира ума и тялото и повлиява благотворно неразположенията, премахва умората, стреса и ежедневния бърн аут, менажира острите и хронични болки, повлиява безсънието, главоболието, различните настроения. 

Масажите с етерични масла заемат специално място в сърцето на център за масажи Падмалая. Ние говорим езика на тялото и откликваме на жаждата му за благотворни ухания и терапевтични процедури, вдъхновени от индивидуалните потребности на нашите клиенти.

Масажът с етерични масла е естествен начин за поддържане на добро здраве и тонус, баланс, позитивно настроение и хармония. Той е комбинация от лечебни, релаксиращи, терапевтични, дрениращи и тонизиращи масажни техники за насърчаване на пълна релаксация, премахване на острата или хронична болка, отстраняване на стреса... Ароматерапията е истинско възобновяване и презареждане за тялото. 

Избери своето етерично преживане, a внимателните ръце на нашите професионални терапевти ще превърнат арома масажа в елегантен момент на изтънчено удоволствие.

Ароматерапия
Трансформирай стреса в благоденствиеАроматерапия

Масаж с етерични масла - Арома масаж

Ароматерапевтичният масаж предлага научно обоснован, дълбоко ефективен метод в търсене на ефективен начин за справяне със стреса, депресията и болката в тялото, съчетаващ древни традиции със съвременни терапевтични техники за подмладяване на тялото и ума. Етеричните масла имат чудотворна сила, която не само гали сетивата, но и може да лекува. Днес те каним в Падмалая на незабравимо ароматно пътешествие за цялостно здраве, дълбоко спокойствие и презареждане.

Виж повече