Padmalaya

Запишете час сега

С чудесата винаги трябва да си нащрек. Може да се промъкнат тихо и да те изненадат.

~ Катарина Масети

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Най-ценният подарък е здравето, а най-прекрасните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Има ли по-добър подарък за жена от това да възстанови красотата, сиянието, хармонията в тялото и свежестта си?
Има ли по-добър подарък за мъж от това да върне силата си и да увеличи енергията си?

Най-добрата идея за подарък - Вярваме, че близките ви заслужават преживяване, което да ги направи по-хармонични, балансирани и щастливи.

Ваучер за масаж от студио „Padmalaya“ e безценен подарък за вашия най-добър приятел или роднина, романтичен подарък за любим човек, желан подарък за вашия партньор или колега и оригинален подарък за вашия шеф.


Изборът на подарък не е задължение, а удоволствие.
Да подариш масаж е достъпно, като същевременно показва добър вкус, грижа и отношение към здравословния и градивен начин на живот.

Да се доверите на хилядолетната традиция на масажната терапия, когато избирате подарък, е разумно, стилно и изпълнено с грижа решение, което ще предизвика радост и благодарност от страна на вашия близък.

За да сме сигурни, че ще намерите подходящия масаж, предлагаме различни видове услуги – релаксиращ, ароматерапия, възстановителен, класически или комбинация (възстановителен масаж + рефлексотерапия), (възстановителен масаж + антицелулитен масаж), (бюти терапия + рефлексотерапия); или пък можете да изберете някоя терапия от Изтока – (Аюрведа масаж, Тай масаж, Шиацу), доказала лечебния си ефект хилядолетия назад във времето.

Всеки един от нашите масажи ще дари на вашия близък, любим човек или приятел усещане за физическа и духовна хармония.

И ако все още имате колебания, спомнете си, че всеки обича да получава подаръци и да се чувства специален. Когато подарите час в център за масаж „Padmalaya“ на свой приятел, вие го оставяте в опитни, добри и грижовни ръце. Масажът ще донесе на всеки отпускане, удоволствие, радост и усещане за лекота – приятни емоции с оздравителен ефект. Ето защо предпочитаме да подаряваме преживявания вместо вещи.

Очакваме вас и вашите близки в „Padmalaya“, за да направим вашият ден специален.

Ваучерът може да вземете лично (обадете ни се по телефона, за да уговорим удобно за вас време) или да ви го изпратим по куриер с наложен платеж. За контакт: 0988 72 48 17
Вижте по долу варианти за поръчка.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ПО ТЕЛЕФОНА
Позвънете ни на телефон 0988 72 48 17, за да поръчате ваучер за подарък.
Можем да ви го изпратим по куриер с наложен платеж за следващия ден (за поръчки преди 18:00 часа) или да го вземете на място в удобно за вас време, което предварително сме уговорили по телефона.
По ваше желание може да добавите картичка с лично послание. Картичките разгледайте на ТАЗИ СТРАНИЦА, изберете номер и ни го съобщете по телефона. Пожеланието за картичката може да ни продиктувате, ако искате ние да го отпечатаме на принтер с красив шрифт върху оризова хартия в стила на самата картичка. Залепва се от вътрешната страна на картичката. Можете и лично да напишете посланието. В случай, че не сте избрали картичка предварително, а я изберете на място в кабинета, пожеланието следва да напишете лично (нямаме възможност за принтиране на място). Цената на картичката е 5 лв.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ОНЛАЙН
Попълнете формата по долу и когато сте готови натиснете бутона „Поръчай“. Ако желаете да подарите масаж от офертите в промоция или пакет за масажи, посочете това в поле коментар, а от падащото меню изберете класически масаж. Ако желаете да добавите персонализирана картичка към вашия подарък, изберете я от ТАЗИ СТРАНИЦА и попълнете номера й по долу във формата. Пожелание за картичката попълнете в обозначеното за това поле по долу. Пожеланията се принтират на оризова хартия (паус) в стила на картинката на картичката. Пожеланието можете да изпишете и сами от вътрешната страна на картичката, след като я получите (в този случай към картичката няма да има паус за послание). Напишете ни вашите инструкции в полето "коментар". Цената на картичката е 5 лв. За онлайн поръчки ни трябват 48 часа, за да приготвим (и изпратим) ваучера. Обикновено изпращаме ваучера още същия ден, стига заявката ви да е преди 16:00 часа. Куриерската услуга се изпълнява с наложен платеж и отнема още един ден (работим с Еконт.)

(телефонът ни е необходим, за да се обадим да подсетим, че има неизползван ваучер, в случай, че наближи датата на изтичане - ваучерът е валиден три месеца)
Моля, изберете
мин.
/вижте възможни варианти - повечето масажи се предлагат във варианти 50 и 80 мин., като класически, ароматерапия и тай масаж имат вариант 60 мин./

Напишете номерът на картичката, която сте харесали. Можете да видите картичките ТУК
Оставащи символа: 750
Ако желаете ваучерът да бъде за комбиниран масаж (комбинация от два масажа в един), моля опишете тук. Ако имате специални изисквания или коментари, напишете ги тук.

Анти-спам кодПрезареди кода
Попълнете кода от картинката.

Дължите си момент хармония

Чуйте мъдрия език на тялото си

Намерете здравето и баланса

Запишете час сега