Запишете час сега

С чудесата винаги трябва да си нащрек. Може да се промъкнат тихо и да те изненадат.

~ Катарина Масети

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Подаръчни пакети

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

СЕЙКИ - Чиста оздравителна енергия

Енергийно пречистване - детоксикация за ума, духа и тялото. Активиране на силите на организма и възстановяване на баланса. Ефектите от Сейки са като разпръскване на облаците, които разкриват лъчите на слънцето в ясното небе.

Вижте още

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Кои са най-оригиналните подаръци за жени? Какви подаръци за мъже да избера?

Най-ценният подарък е здравето, а най-прекрасните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Подарък за жена. Подарък за мъж.

Има ли по-добър подарък за жена от това да възстанови красотата, сиянието, хармонията в тялото и свежестта си?
Има ли по-добър подарък за мъж от това да върне силата си и да увеличи енергията си?

Най-добрата идея за подарък - Вярваме, че близките ви заслужават преживяване, което да ги направи по-хармонични, балансирани и щастливи.

Ваучер за масаж от студио „Padmalaya“ e безценен подарък за вашия най-добър приятел или роднина, романтичен подарък за любим човек, желан подарък за вашия партньор или колега и оригинален подарък за вашия шеф.

Защо масажът e оригинален подарък за жена --- --- Защо масажът e стилен подарък за мъж.


Изборът на подарък не е задължение, а удоволствие.

Да подариш масаж е достъпно, като същевременно показва добър вкус, грижа и отношение към здравословния и градивен начин на живот. Да се доверите на хилядолетната традиция на масажната терапия, когато избирате подарък, е разумно, стилно и изпълнено с грижа решение, което ще предизвика истинска радост и благодарност от страна на вашия близък.

За да сме сигурни, че ще намерите подходящия подарък, предлагаме:

МАСАЖИ И ТЕРАПИИКОМБИНИРАНИ МАСАЖИПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИКАРТИЧКИ

Всеки един от нашите масажи ще дари на вашия близък, любим човек или приятел усещане за физическа и духовна хармония. И ако все още имате колебания, спомнете си, че всеки обича да получава подаръци и да се чувства специален. Когато подарите час в център за масаж „Padmalaya“ на свой приятел, вие го оставяте в опитни, добри и грижовни ръце. Масажът ще донесе на всеки отпускане, удоволствие, радост, баланс, презареждане с нови сили и усещане за лекота – приятни емоции с оздравителен ефект. Ето защо предпочитаме да подаряваме преживявания вместо вещи.
Очакваме вас и вашите близки в „Padmalaya“, за да направим вашият ден специален.

Ваучерите се изпращат по Еконт с наложен платеж в близък до вас офис на куриера или до адрес. Ваучерът може да вземете и лично. Обадете ни се по телефона, за да уговорим удобно за вас време - GSM: 088 333 16 17.

Вижте по долу варианти за поръчка.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ПО ТЕЛЕФОНА
Позвънете ни на телефон 088 333 16 17, за да поръчате ваучер за подарък. Изберете от масажи и терапии, оферти или подаръчни пакети, или пък ни се обадете за съвет, ако не можете да прецените какво точно да изберете.
Можем да изпратим ваучера по куриер с наложен платеж за следващия ден (за поръчки преди 14:00 часа) или да го вземете на място в удобно време, което предварително сме уточнили по телефона.

По ваше желание може да добавите картичка с лично послание. Картичките разгледайте на ТАЗИ СТРАНИЦА, изберете номер и ни го съобщете. Ако нямате възможност сами да напишете пожелание на картичката, ние можем да го напишем вместо вас. Цената на картичката е 5 лв.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ОНЛАЙН
Попълнете формата по долу и когато сте готови натиснете бутона „Поръчай“. Ако сте избрали някой от подаръчните пакети - моля запишете името на пакета в поле коментар.

Ако желаете да добавите персонализирана картичка към вашия подарък, изберете я от ТАЗИ СТРАНИЦА и попълнете номера й по долу във формата.
Ако мислите, че няма да имате възможност да напишете сами поздрав в картичката, ние можем да го напишем вместо вас. Добавете го в полето обозначено за поздрав на картичката. Цената на картичката е 5 лв.
Ако имате други инструкции или изисквания, напишете ги в полето "коментар".

За онлайн поръчки ни трябват 1-2 дни, за да приготвим (и изпратим) ваучера и картичката. Обикновено изпращаме ваучера още същия ден, стига заявката ви да е направена преди 13:00 часа. Куриерската услуга се изпълнява с наложен платеж и отнема един ден (работим с Еконт.) Моля, имайте предвид, че когато има празници, не винаги можем да реагираме в деня преди празника, затова е добре да се чуем по толефона, за да уточним взимането/изпращането.

Декларация за Информирано съгласие за предоставяне на лични данни на ПАДМАЛАЯ ООД съгласно Политиката за поверителност на Падмалая ООД въз основа на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент. Благодарим ви.

Съгласен съм

да бъдат използвани за връзка с мен и за изпращане на направената от мен поръчка за Ваучер за подарък

Моля, изберете
мин.
Вижте възможни варианти на различните терапии

Напишете номерът на картичката, която сте харесали. Можете да видите картичките ТУК
Оставащи символа: 750
Ако желаете ваучерът да бъде за комбиниран масаж (комбинация от два масажа в един), моля опишете тук. Ако имате специални изисквания или коментари, напишете ги тук.

Анти-спам кодПрезареди кода
Попълнете кода от картинката.

ВАЖНО:

Моля, прочете внимателно и имайте предвид следните неща:

Закупен ваучер не се връща. Можете да замените ваучера в студиото за друг вид масаж на същата стойност или да го използвате вие.
Ваучерът се изпраща за сметка на поръчителя с преглед, като в случай на отказ от пратката, връщането е за сметка на поръчителя.

Всеки ваучер е валиден за три месеца. В случай, че човекът не се яви на записания от него час, ваучерът се смята за използван и не може да се запише следващ час за същия ваучер.
Записан час може да бъде отменен до 2 часа преди настъпването му. В случай, че часът е отменен непосредствено преди настъпването му (от 0 до 2 часа преди), ваучерът ще се смята за използван. Ние уважаваме нашите терапевти и ценим времето им.
Благодарим ви за вниманието.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАРТИЧКИТЕ

Вижте защо Масажът е стилен, оригинален и уникален за:

Подарък за рожден ден

Подарък за имен ден

Подарък за годишнина

Подарък за юбилей

Подарък за Свети Валентин

Подарък за 8 Март

Подарък за Коледа

Подарък за мъж

Подарък за жена

Подарък за него или подарък за нея - Пакети за масаж

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече