Запишете час онлайн

С чудесата винаги трябва да си нащрек. Може да се промъкнат тихо и да те изненадат.

~ Катарина Масети
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Масажи
и терапии
Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Кой масаж е
подходящ за мен
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »

Как да избера оригинален подарък за жена? Какъв подарък за мъж да избера? Защо подаръчен ваучер за масаж?

Най-ценният подарък е здравето, а най-прекрасните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

За поръчка на ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

в празнични и почивни дни - Ваучер в PDF формат - можем да приготвим и изпратим по e-mail, с плащане по банка. Пишете ни на hello@padmalaya.bg
Ако е за съответния ден или бързате, обадете ни се по телефона - 088 333 16 17, тъй като имейла може да се забави, а и ще ни трябват вашите данни за фактура.
Ваучер за масаж
Подарък масаж

Подари Грижа и любов, Внимание и отношение, Здраве и баланс, Енергия и настроение, Красота и хармония, Почивка и презареждане, Подари... МАСАЖ!

Има ли по-добър подарък за жена от това да възстанови красотата, сиянието, хармонията в тялото и свежестта си? Има ли по-добър подарък за мъж от това да върне силата си и да увеличи енергията си?

Вярваме, че близките ви заслужават преживяване, което да ги направи по-хармонични, балансирани и щастливи.

Ваучер за масаж от студио Padmalaya e оригинална идея за подарък - безценен подарък за вашия най-добър приятел или роднина, романтичен подарък за любим човек, стилен подарък за вашия партньор или колега и оригинален подарък за вашия шеф.

Защо масажът e оригинален подарък за жена--- --- Защо масажът e стилен подарък за мъж

Да подариш масаж е достъпно, като същевременно показва добър вкус, грижа и отношение към здравословния и градивен начин на живот. Да се доверите на хилядолетната традиция на масажната терапия, когато избирате оригинален подарък, е разумно, стилно и изпълнено с грижа решение, което ще предизвика истинска радост и благодарност.

Всеки един от нашите масажи ще дари на вашия близък, любим човек или приятел усещане за физическа и духовна хармония. Всеки обича да получава подаръци и да се чувства специален. Когато подарите час в център за масаж „Padmalaya“ на свой приятел, вие го оставяте в опитни, добри и грижовни ръце.

МАСАЖИ И ТЕРАПИИКОМБИНИРАНИ МАСАЖИПОДАРЪЧНИ ПАКЕТИКАРТИЧКИ

Ваучерите за масаж са валидни за три месеца. Резервация за желана от дата може да се направи по телефона.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК ПО ТЕЛЕФОНА

Позвънете ни на телефон 088 333 16 17. Изберете от масажи и терапии, оферти или подаръчни пакети, или пък ни се обадете за съвет.
Ще изпратим ваучера по ЕКОНТ в близък до вас офис или до вашия адрес, с наложен платеж за следващия или по следващия ден, съобразно работното време на куриера. Моля, имайте предвид, че доставката е за сметка на получателя. Или може да го вземете от студиото в удобно време, което предварително сме уточнили по телефона.

По ваше желание може да добавите официална, оригинална или весела и забавна картичка, която да надпишете с ваше лично послание. Картичките разгледайте на ТАЗИ СТРАНИЦА, изберете номер и ни го съобщете. Цената на картичката е 5 лв.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ЗА МАСАЖ ОНЛАЙН

Попълнете формата по долу и натиснете бутона „Изпрати заявката“. Има опция да изберете и добавите оригинална, официална или забавна картичка, която после да надпишете с ваше лично послание. Цената на картичката е 5 лв.
Ако имате допълнителни изисквания, напишете ги в полето "коментар". Може да направите и подаръчен пакет от масажи по ваш избор, като ги изброите в полето коментар, а по горе изберете някой от пакетите.

Ваучерите се изпращат чрез ЕКОНТ с наложен платеж, до офис на куриера или ваш адрес, съобразно работното време на куриера. За поръчки преди 14:00 часа, ще се постараем да изпратим ваучера същия ден. Ако ваучерът е спешен, позвънете ни.
В неработни дни като Коледа, Нова година, Великден, ваучер може да поръчате само по телефона и да го вземете лично.

Оформяне на ваучера

Данни за доставкаВАЖНО:


Моля, прочете внимателно и имайте предвид следните неща:

Закупен ваучер не се връща. Можете да замените ваучера в студиото за друг вид масаж на същата стойност или да го използвате вие.
Всеки ваучер е валиден за три месеца. В случай, че човекът не се яви на записания от него час, ваучерът се смята за използван и не може да се запише следващ час за същия ваучер.
Записан час може да бъде отменен или променен до 2 часа преди настъпването му. В случай, че часът е отменен непосредствено преди настъпването му (от 0 до 2 часа преди), ваучерът ще се смята за използван.
Ние уважаваме нашите терапевти и ценим времето им.
Благодарим ви за вниманието.

Каза ли днес Благодаря?
За благодарността с грижа или за грижата с грижа
Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.
Вижте повече