Запишете час сега

С чудесата винаги трябва да си нащрек. Може да се промъкнат тихо и да те изненадат.

~ Катарина Масети

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Масажи

и терапии

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Кой масаж е

подходящ за мен

Вижте повече

Подарък за Осми март

ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ 2019.
Оригинален подарък за осми март за вашата любима, майка, близка или приятелка. Най-хармоничният подарък за жена в най-женският месец от годината! Подарете здраве, емоция, грижа и красота, хармония и баланс за тялото и душата! Промоцията важи от 1-ви до 10-ти март.

Вижте още

Промоционални предложения

Възстановяване, презареждане, спокойствие, хармония. За да ви предложи повече здраве и приятно настроение, екипът на масажно студио „Padmalaya“ създава специални промоции за масажи.

Вижте още

Избери своята Арома Нирвана

Ухания, които насищат кожата на тялото, потапяне в разкоша на релаксацията и пълната хармония на ума, обещание за жизненост на духа и истински заслужена почивка.

Вижте още

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Подаръци за жени. Подаръци за мъже

Най-ценният подарък е здравето, а най-прекрасните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Подари...

Грижа и любов,
Внимание и отношение,
Здраве и баланс,
Енергия и настроение,
Почивка и презареждане
Красота и хармония.

Има ли по-добър подарък за жена от това да възстанови красотата, сиянието, хармонията в тялото и свежестта си?
Има ли по-добър подарък за мъж от това да върне силата си и да увеличи енергията си?

Най-добрата идея за подарък - Вярваме, че близките ви заслужават преживяване, което да ги направи по-хармонични, балансирани и щастливи.

Ваучер за масаж от студио „Padmalaya“ e безценен подарък за вашия най-добър приятел или роднина, романтичен подарък за любим човек, желан подарък за вашия партньор или колега и оригинален подарък за вашия шеф.

Вижте повече ТУК защо масажът е един от най-оригиналните подаръци за жена.

Вижте повече ТУК защо масажът е идеален подарък за мъж.

Изборът на подарък не е задължение, а удоволствие.

Да подариш масаж е достъпно, като същевременно показва добър вкус, грижа и отношение към здравословния и градивен начин на живот.

Да се доверите на хилядолетната традиция на масажната терапия, когато избирате подарък, е разумно, стилно и изпълнено с грижа решение, което ще предизвика радост и благодарност от страна на вашия близък.

За да сме сигурни, че ще намерите подходящия масаж, предлагаме различни видове услуги – релаксиращ, ароматерапия, възстановителен, класически или комбинация (възстановителен масаж + рефлексотерапия), (възстановителен масаж + антицелулитен масаж), (бюти терапия + рефлексотерапия); или пък можете да изберете някоя терапия от Изтока – (Аюрведа масаж, Тай масаж, Шиацу), доказала лечебния си ефект хилядолетия назад във времето.

Всеки един от нашите масажи ще дари на вашия близък, любим човек или приятел усещане за физическа и духовна хармония.

И ако все още имате колебания, спомнете си, че всеки обича да получава подаръци и да се чувства специален. Когато подарите час в център за масаж „Padmalaya“ на свой приятел, вие го оставяте в опитни, добри и грижовни ръце. Масажът ще донесе на всеки отпускане, удоволствие, радост и усещане за лекота – приятни емоции с оздравителен ефект. Ето защо предпочитаме да подаряваме преживявания вместо вещи.

Очакваме вас и вашите близки в „Padmalaya“, за да направим вашият ден специален.

Ваучерът може да вземете лично (обадете ни се по телефона, за да уговорим удобно за вас време) или да ви го изпратим по куриер с наложен платеж. За контакт: 088 333 16 17.
Вижте по долу варианти за поръчка.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ПО ТЕЛЕФОНА
Позвънете ни на телефон 088 333 16 17, за да поръчате ваучер за подарък.
Можем да ви го изпратим по куриер с наложен платеж за следващия ден (за поръчки преди 14:00 часа) или да го вземете на място в удобно за вас време, което предварително сме уговорили по телефона.
По ваше желание може да добавите картичка с лично послание.
Картичките разгледайте на ТАЗИ СТРАНИЦА, изберете номер и ни го съобщете. Пожеланието за картичката може да ни продиктувате, ако искате ние да го отпечатаме върху оризова хартия. Залепва се от вътрешната страна на картичката. Можете и лично да напишете посланието. Цената на картичката е 5 лв.

ПОРЪЧАЙ ВАУЧЕР ОНЛАЙН
Попълнете формата по долу и когато сте готови натиснете бутона „Поръчай“.
Ако желаете да добавите персонализирана картичка към вашия подарък, изберете я от ТАЗИ СТРАНИЦА и попълнете номера й по долу във формата.
Пожелание за картичката попълнете в обозначеното за това поле по долу. Пожеланията се принтират на оризова хартия (паус). Пожеланието можете да напишете и сами от вътрешната страна на картичката, след като я получите. Напишете ни вашите инструкции в полето "коментар". Цената на картичката е 5 лв.
За онлайн поръчки ни трябват 1-2 дни, за да приготвим (и изпратим) ваучера и картичката. Обикновено изпращаме ваучера още същия ден, стига заявката ви да е направена преди 13:00 часа. Куриерската услуга се изпълнява с наложен платеж и отнема един ден (работим с Еконт.) Моля, имайте предвид, че когато има празници, не винаги можем да реагираме в деня преди празника, затова е добре да се чуем по толефона, за да уточним взимането/изпращането.

Декларация за Информирано съгласие за предоставяне на лични данни на ПАДМАЛАЯ ООД съгласно Политиката за поверителност на Падмалая ООД въз основа на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент. Благодарим ви.

Съгласен съм

да бъдат използвани за връзка с мен и за изпращане на направената от мен поръчка за Ваучер за подарък

Моля, изберете
мин.
Вижте възможни варианти на различните терапии

Напишете номерът на картичката, която сте харесали. Можете да видите картичките ТУК
Оставащи символа: 750
Ако желаете ваучерът да бъде за комбиниран масаж (комбинация от два масажа в един), моля опишете тук. Ако имате специални изисквания или коментари, напишете ги тук.

Анти-спам кодПрезареди кода
Попълнете кода от картинката.

ВАЖНО:

Моля, имайте предвид следните неща:

Закупен ваучер не се връща. Можете да замените ваучера в студиото за друг вид масаж на същата стойност или да сменим името върху ваучера с друго. Ваучерът се изпраща за сметка на поръчителя с преглед, като в случай на отказ от пратката, връщането е за сметка на поръчителя.
Всеки ваучер е валиден за три месеца. Всички масажи се изпълняват от терапевт (мъж).
Благодарим ви за вниманието.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАРТИЧКИТЕ

Подари сила и енергия, подари настроение и хармония

подарък за мъж

Масажът – перфектният подарък за мъжете, които са истински ценени и обичани!

Повечето подаръци за мъже са скучни, банални или необмислени. Истината е, че да избереш оригинален мъжки подарък е трудна задача.

Вижте повече

Подари внимание и грижа, подари здраве и баланс

подарък за жена

Винаги е време за оригинални подаръци, когато ни е грижа. Без значение дали има повод или не, жените обичат подаръци, направени с отношение и ангажираност.

Жените са сетивни и чувствителни. Те откликват на заобикалящата ги реалност чрез телата си. Женското тяло мигновено реагира на емоции, стрес, преумора или пренатоварване. Именно заради това...

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече