Запишете час сега

Който иска да бъде здрав, трябва да увеличи количеството на любовта и енергията в себе си.

~ Петър Дънов

Масаж

тест

Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за

масаж

Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече

Защо е полезен

масажът

Вижте повече

Полезно е

да знаете

Вижте повече

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Масаж на терапевта

Оздравителни терапии

Масаж на терапевта - авторски терапевтичен масаж

Всяко тяло е различно, всеки човек има свои нужди и специфики. Когато работим, ние се докосваме до пъстрота от индивидуалности, предпочитания и потребности. Те ни вдъхновиха да създадем уникална масажна терапия, която комбинира различни масажни техники и подходи, в зависимост от конкретните оплаквания, болка и настроение на нашите клиенти.

„Масаж на терапевта“ е авторски масаж - комбинация от различни масажни похвати и школи и е подходящ за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Ние се съобразяваме напълно с вашите желания. Всяка терапия е специално подготвена за вас. Кажете ни какъв натиск предпочитате, кои са зоните, в които имате болка и оплаквания и ние ще се съсредоточим именно над тях. Терапевтите ни комбинират различни ефективни и иновативни техники, предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация.

Този комбиниран авторски масаж умело съчетава знания и похвати, без да се ограничава от техниките, характерни за отделните видове масажи. Ние използваме мъдростта, заложена в разнообразни древни методи, за да постигнем оптимални резултати спрямо вашите персонални нужди.

Масажът подпомага отпускането на мускулите, подобрява лимфообръщението, подобрява цялостно здравословното състояние, като премахва умората и повишава настроението.
Благоприятен е за отстраняване на напрежение и стрес, нормализира кръвното налягане, подобрява обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи.

„Масажът на терапевта“ спомага за увеличаване на мускулната сила, повишаване на нивата на ендорфини (поради което се наблюдава и намаляване на болката), подобряване на ефективността на сърдечно-дихателните пътища и функциите на храносмилателните органи.

Изживейте момент, създаден специално за вас! Доверете се на умението на нашия терапевт и комбинирайте различните лечебни и релаксиращи масажни техники, за да бъдете част от истинска феерия на тонус, настроение, енергия и хармония.

Цена на масажа: 60 мин. - 60 лв. / 80 мин. - 80 лв.

Масаж на терапевта плюс рефлексотерапия (масаж на стъпалата) - 90 минути - 95 лв.


Професионален масаж София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 11

« Обратно

Подари сила и енергия, презареждане и настроение

подарък за мъж

Масажът – оригинален подарък за истински уважаваният мъж!
Много от мъжките подаръци са неоригинални или клиширани. Всички знаем, че да изберем оригинален подарък за мъж е доста сложна задача. Подари оригинален подарък, който ще се помни и цени.

Вижте повече

Подари грижа и внимание, здраве и баланс

подарък за жена

Без значение дали има повод или не, жените обичат да получават подаръци, които показват загриженост, отношение и любов, а всеки ден е подходящ ден за подаръци. Всеки ден е празник, когато правим хората до нас щастливи.
Завържи панделка на доброто отношение и любовта и направи подарък, който дълго ще се помни.

Вижте повече

Каза ли днес Благодаря?

За благодарността с грижа или за грижата с грижа

Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.

Вижте повече