Запишете час онлайн

Който иска да бъде здрав, трябва да увеличи количеството на любовта и енергията в себе си.

~ Петър Дънов
Масаж
тест
Кой масаж е подходящ за мен?

Как да върнеш баланса, да се заредиш със здраве и с позитивна енергия. Направи теста

Ваучер за
масаж
Подари здраве и релакс

Най-хубавият подарък е здравето, а най-ценните подаръци са тези, които правим за своите любими хора.

Вижте повече
Защо е полезен
масажът
Вижте повече
Полезно е
да знаете
Вижте повече
Високо препоръчван от TripAdvisor
Посетете TripAdvisor »
Масаж на терапевта
Оздравителни терапии

Защо да избера Масаж на терапевта - Авторски терапевтичен масаж?

Всяко тяло е различно, всеки човек има свои нужди и специфики. Когато работим, ние се докосваме до пъстрота от индивидуалности, предпочитания и потребности. Те ни вдъхновиха да създадем уникална масажна терапия, която комбинира различни масажни техники и подходи, в зависимост от конкретните оплаквания, болка и настроение на нашите клиенти. Когато не ви остава време да се погрижите за себе си, отделете един час и нашите терапевти ще го направят вместо вас. Независимо дали вашият организъм е бил натоварен в резултат от психичен стрес, спорт или физически труд, болката, напреженето и преумората са нещо, което не бива да подценявате.

„Масаж на терапевта“ е авторски масаж - комбинация от различни масажни похвати и школи и е подходящ за хора със специфични оплаквания, проблеми и изисквания. Ние се съобразяваме напълно с вашите желания. Всяка терапия е специално подготвена за вас. Кажете ни какъв натиск предпочитате, кои са зоните, в които имате болка и оплаквания и ние ще се съсредоточим именно над тях. Терапевтите ни комбинират различни ефективни и иновативни техники, предназначени за облекчаване на болката, възобновяване на енергията, тонизиране и релаксация.

Този комбиниран авторски масаж умело съчетава знания и похвати, без да се ограничава от техниките, характерни за отделните видове масажи. Ние използваме мъдростта, заложена в разнообразни древни методи, за да постигнем оптимални резултати спрямо вашите персонални нужди.

Как помага този масаж?

Професионалният масаж подпомага отпускането на мускулите, подобрява лимфообръщението, подобрява цялостно здравословното състояние, като премахва умората и повишава настроението.
Благоприятен е за отстраняване на напрежение и стрес, нормализира кръвното налягане, подобрява обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи.

„Масажът на терапевта“ спомага за увеличаване на мускулната сила, повишаване на нивата на ендорфини (поради което се наблюдава и намаляване на болката), подобряване на ефективността на сърдечно-дихателните пътища и функциите на храносмилателните органи.

Изживейте момент, създаден специално за вас! Доверете се на умението на нашия терапевт и комбинирайте различните лечебни и релаксиращи масажни техники, за да бъдете част от истинска феерия на тонус, настроение, енергия и хармония.

Комбинирайте този масаж с етерични масла, за още по добър и дълготраен терапевтичен ефект.


Цени на масажи

Професионален масаж София - Падмалая, кв. Лозенец, ул. "Свети Седмочисленици" 9 и 11

« Обратно

Каза ли днес Благодаря?
За благодарността с грижа или за грижата с грижа
Thank you, Merci, Danke, Grazie, Tack, Kiitos, Arigatô, Спасибо…
Замисляли ли сте се, че всъщност „благодаря“ е глагол. Тя ни приближава един към друг, руши стените на апатията, ражда усмивки и лекота, омекотява отношенията помежду ни. Благодарете всеки път, когато можете, благодарете за нечия грижа и време, за всеотдайността, за любовта, добрината или житейските уроци. Благодарете от сърце, с желание и… с ГРИЖА.
Вижте повече