Не отивай там, където пътят може да те отведе; вместо това иди там, където няма път и остави следа.

~ Ралф У. Емерсън
ЗдравейДобре дошъл в I feel good

...блог за здраве и масаж. Каним те на гости в нашия свят, където благополучието среща спокойствието, стресът се стопява и здравето триумфира. Това не е просто още един блог. Това е любовно писмо към твоето "Чувствам се добре", внимателно подбрано съдържание предназначено да обогати твоя холистичен път към здравето. Тук ние пътуваме заедно, ръка за ръка, отключвайки вратата към живот, изпълнен с енергия, вътрешен мир и чисто блаженство. Влез в нашия оазис за почивка, събуй обувките си и нека заедно започнем това красиво пътуване към това да се чувстваме по-добре.

Болки в гърба и болки в кръста
Болките в гърба и болките в кръста
Защо пренебрегваме болката в гърба и кръста?
Виж повече
Хронични болки, неврологични заболявани, мускулни болки.
Какво знаем за хроничните болки?
Болки в гърба, кръста, ставите. Ишиас, плексит, невралгия.
Виж повече
Изтръпването
Болка в лакътя или болка в лакътната става, Болезнена раменна става.

При нарушено оросяване на крайниците може да се наблюдава изтръпване на ръцете или изтръпване краката. Усещането за болка в рамото може да се дължи на напрегнати мускули и сухожилия. Така нареченият "тенис лакът" се появява при спортисти заминаващи се с активен спорт или хора работещи тежък физически труд. Болезнена раменна става или болка в рамото може да се дължи на възпаление, напрегнати мускули или здравословен проблем.

Болка в ръцете и болка в краката
Какви са причините за болката в ръцете и краката?
Виж повече
Погрижи се
Масаж на стъпалата и масаж на краката | Център за масаж Падмалая, София

Ползите от на масажа на стъпалата са многобройни: облекчава болки в ставите, болки в мускулите и болкив краката, поддържа здравословно кръвно налягане и пулс, облекчава главоболието и мигрената, подобрява мускулния тонус и равновесието, бори се с депресията и тревожността, както и с безсънието. Вижте как действа рефлексотерапията.

 

За ползите от рефлексотерапията
С какво помага масажа на стъпалата?
Виж повече
Възстановяване
Масаж при артрит. Как да намалим болката в ставите и сухожилията. Болка в коленете | Център за масаж Падмалая, София

Артритът е заболяване, при което се възпаляват ставите и сухожилията около тях. При артрит болката е съпроводена от скованост в заболялата става, особено сутрин. Ако и ти изпитваш подобна болка, опитай масаж при артрит за облекчаване на болката.

Масаж при артрит и болки в коленете
За болката с уважение
Виж повече
Свобода
Болка при ишиас. невралгия на седалищния нерв.

Представете си нерв, толкова голям и мощен, че обикаля цялото ви тяло от гърба надолу до пръстите на краката. Това е седалищният нерв. Когато този нерв се раздразни или прищипе, болката може да бъде непоносима. 

Как де се справим с болката при Ишиас
Неврагия на седалищния нерв
Виж повече