Не отивай там, където пътят може да те отведе; вместо това иди там, където няма път и остави следа.

~ Ралф У. Емерсън
ЗдравейДобре дошъл в I feel good

...блог за здраве и масаж. Каним те на гости в нашия свят, където благополучието среща спокойствието, стресът се стопява и здравето триумфира. Това не е просто още един блог. Това е любовно писмо към твоето "Чувствам се добре", внимателно подбрано съдържание предназначено да обогати твоя холистичен път към здравето. Тук ние пътуваме заедно, ръка за ръка, отключвайки вратата към живот, изпълнен с енергия, вътрешен мир и чисто блаженство. Влез в нашия оазис за почивка, събуй обувките си и нека заедно започнем това красиво пътуване към това да се чувстваме по-добре.

Padmalaya
история на масажа

История на масажа от древността до днес. Масажът е най-древната и семпла форма на лечение използвана от хилядолетия до днес. Древни папируси и релефи с изобразени масажни техники и масажни терапии доказват че хората по света са познавали масажа от незапомнени времена.

История на масажа
от древността до днес
Виж повече
Падмалая
Padmalaya - The meaning
Падмалая - домът на Лотоса озарен от Светлина
Виж повече
Jingle bells
оригинални коледни подаръци

Казват, че Коледа без подаръци не е истински празник. Но най-хубавите и оригинални коледни подаръци не могат да бъдат открити под елхата или в магазина.
Как да опаковаш грижата и топлината?
Как да завържеш панделка на миговете почивка и добрия тонус?

Идеи за коледни подаръци
Коледен подарък, който всеки може да си позволи
Виж повече
От звездите
Как зодиите отиват на масаж. Масагж според зодията | Център за масаж Падмалая, София

Овенът пристига в масажното студио тичешком, думата „отпускане“ отсъства в речника му. Везните рядко могат да бъдат забелязани в дисбаланс. Ракът изчита много литература за ползите и предимствата преди да запише час за своята процедура. Стрелецът е неуморим оптимист, затова отива на масаж без запазен час...

Как зодиите отиват на масаж
Масаж според зодията
Виж повече